Blog Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina » Blog

Livestream van uitvaart in Horst

Leon vrijdag, 12. november 2021 van Leon

Een mooie herinnering aan de uitvaart

Livestream van de afscheidsdienst

Livestream verzorgd van een uitvaartceremonie in Horst. Meer dan 900 mensen keken thuis mee naar de uitvaartceremonie en konden zien hoe een band op het podium de laatste eer bracht. Ook de verschillende powerpointpresentaties met muziek waren door de kijkers thuis mooi te zien. Wil je ook een mooie livestream van de uitvaart van je dierbare zodat ook mensen die er niet bij kunnen zijn, mee kunnen kijken? Bel ons op 06-51111739 of 06-17449713. Ook 's avonds en in het weekend.

Trouwfotoshoot kasteel Aldenghoor

Leon zaterdag, 6. november 2021 van Leon

We maken ook jullie trouwreportage

Mooie trouwfoto's gemaakt in Haelen

Onlangs een mooie trouwreportage gemaakt van Bjorn en Yui bij kasteel Aldenghoor. Ook in de herfst maken we nog mooie trouwreportages buiten. Prachtige herfstkleuren in een mooi park geven nog meer uitstraling aan de foto's. Wil je ook een mooie trouwreportage leg hem dan nu alvast vast via deze link of bel ons voor een afspraak: 06-51111739.

Livestream van de uitvaartceremonie

Leon woensdag, 3. november 2021 van Leon

Uitvaartceremonie in Vlierden

Livestream van de begrafenis

Op 3 november hebben we een livestream gemaakt van een uitvaart op de natuurbegraafplaats in Vlierden. Aansluitend hebben we ook nog een videoreportage gemaakt van de gang naar het graf op de natuurbegraafplaats en de ceremonie bij het graf. De livestream en de losse video-opnamen hebben we achteraf samengevoegd en op een USB-stick aan de familie overhandigd. Ze waren heel blij met dit aandenken. Wilt u een livestream laten maken van de uitvaart bel ons dan op. Ook 's avonds en in het weekend. 06-51111739 of 06-17449713.

Fotoreportage huwelijk in Kessel

Leon zaterdag, 9. oktober 2021 van Leon

Trouwfotoshoot bij zonsondergang

Een mooie trouwreportage

Een mooie #trouwfotoshoot bij zonsondergang gemaakt gisteren in Kessel aan de Maas. Wil je ook een mooie #fotoshoot met de hele familie of van jullie huwelijk, neem dan snel contact met ons op.

Trouwfotoshoot Horst aan de Maas

Leon vrijdag, 24. september 2021 van Leon

Een stralend bruidspaar bij het kasteel

Trouwreportage in Horst

Bij de kasteelruïne in Horst hebben we een mooie trouwreportage voor Mark en Sylvia. Maar natuurlijk begonnen we de dag bij de bruidegom thuis. Daar hebben we foto's gemaakt terwijl hij zich aankleedde voor de grote dag. Daarna naar de bruid om ook daar enkele mooie momenten vast te leggen. Natuurlijk mag ook het afhalen van de bruid niet ontbreken en hebben we dat ook prachtig op film gezet als herinnering voor later. Na de trouwfotoshoot bij de kasteelruïne volgde de ceremonie en daarna het feest tot in de late uurtjes. Natuurlijk kunnen wij ook jullie bruiloft mooi vastleggen.

Familiefotoshoot Meerdal

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Fotoreportage van de hele familie

Afgelopen week op de valreep nog een afspraak gemaakt voor een spontane fotoshoot van de familie op Center Parcs het Meerdal in Horst-America. Gisteren hebben we de foto's gemaakt in de prachtige groene omgeving op het park. Behalve een grote groepsfoto heb ik ook nog gezinsfoto's gemaakt, foto's van de broers en zussen, oma met de kleinkinderen enzovoort. Ga je ook een familieweekend weg met je kinderen en kleinkinderen, boek dan nu je fotoshoot voor de hele familie. We komen naar u toe op het Meerdal, de Schatberg, Buitenhof de Leistert enzovoort.

Communiereportage

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Foto- en videoreportage van de Communieviering

Mooie portret- en familiefoto's

Zondag 19 september konden de communicanten dan toch eindelijk de communie vieren. Natuurlijk maakten we voor de viering foto's van de communicanten en van de communicant met de ouders en met de broertjes en zusjes maar ook met de hond in dit geval. Maar we maken ook fotoshoots van families waarbij de groepsfoto's maken, gezinsfoto's, foto's met opa en oma, broertjes en zusjes apart en als je je huisdier bij je hebt dan maken we ook daar foto's van. Maak dus snel een afspraak voor een familiefotoshoot.

Pianoconcert in Enschede

Leon zaterdag, 18. september 2021 van Leon

Registratie van pianoconcert in Enschede

Video-opname van quatre mains vleugelconcert

Afgelopen zaterdag mochten we in Enschede op de Oude Markt een Quatre Mains vleugelconcert opnemen van Sofia Vasheruk en Andrey Nesterenko. Ook van uw concert kunnen we een prachtige meer-cameraregistratie maken of zelfs een livestream. Natuurlijk nemen we bij dergelijke uitvoeringen het geluid professioneel op zodat het achteraf mooi terug te luisteren is.

Fotoshoot familieweekend

Leon dinsdag, 7. september 2021 van Leon

Mooie herinnering aan jullie familievakantie

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Tijdens een #familiefotoshoot maken we niet alleen groepsfoto's en gezinsfoto's maar ook bijvoorbeeld een mooie foto van je zoon of dochter met de hond. Spontane foto's en zo min mogelijk geposeerd, dat is waar we naar streven. Daarom trekken we ruim de tijd uit voor een #fotoshoot.

Familiefotoshoot in het najaar

Leon maandag, 6. september 2021 van Leon

Leuke activiteit tijdens een familieweekend

Groepsfoto's, gezinsfoto's en veel meer

Ook in het najaar is het prachtig om buiten foto's te maken. Ben je met de familie op #familievakantie op Buitenhof de Leistert of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg, maak dan van de gelegenheid gebruik en boek een #familieshoot. Behalve #groepsfoto's maak ik dan meteen #gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen enzovoort. Een erg leuke #familieactiviteit tijdens jullie vakantie waar je een mooie herinnering aan overhoudt.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 4. september 2021 van Leon

Mooie groepsfoto's bij een familieweekend

Familieshoot op Buitenhof de Leistert

Zaterdag weer een uitgebreide #familiefotoshoot voor een familie die ter gelegenheid van hun #huwelijksjubileum op vakantie was op #buitenhofdeleistert. Tijdens de #familieshoot maken we groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer. Boek nu ook de #fotoreportage voor jullie #familieweekend.

Familiefotoshoot Leistert

Leon donderdag, 19. augustus 2021 van Leon

Fotoshoot bij een huwelijksjubileum

Fotoreportage familie

Veel families gaan ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum op vakantie. Dat is een mooie gelegenheid om een mooie foto te laten maken omdat de hele familie dan weer eens bij elkaar is. Zeker als er ook nog broers en zussen uit het buitenland overkomen die je toch al niet zo vaak ziet. Ook deze familie was heel blij met de foto's die ik voor ze maakte (zie recensie). Want behalve een grote groepsfoto maak ik ook gezinsfoto's en foto's met de kleinkinderen maar ook foto's met de broers en zussen erbij. Boek dus ook snel je familiefotoshoot en ik maak ook voor u een mooie reportage ter herinnering aan uw geslaagde familievakantie.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 29. augustus 2021 van Leon

Mooie fotolocaties voor als het weer niet meezit

Fotoreportage rondom een kasteel

Afgelopen zondag weer een mooie fotoreportage gemaakt van een familie op vakantie op Buitenhof de Leistert. Aangezien het de hele dag regende zijn we uitgeweken naar een van mijn slecht weer locaties. In dit geval een mooi kasteel. Daar hebben we ondanks het heel slechte weer toch een mooie fotoreportage kunnen maken en hebben we ook nog foto's gemaakt binnen in het authentiek ingerichte kasteel waar je zelfs een rondleiding van 1,5 uur aan vast kunt knopen na de fotoshoot. Een echte aanrader dus voor een geslaagd familie-uitje.

Trouwfotoshoot in Eindhoven

Leon vrijdag, 16. juli 2021 van Leon

Voor leuke spontane trouwfoto's

Fotoreportage van jullie trouwdag

Alweer een bruidspaar blij gemaakt met mooie foto's van hun trouwfeest in Eindhoven bij de Mispelhoef. Natuurlijk eerst uitgebreid foto's gemaakt van het klaarmaken van de bruid. Daarna het afhalen van de bruid door de bruidegom. Dat levert ook altijd weer mooie momenten op voor de trouwreportage. En natuurlijk de trouwceremonie met aansluitend de toost en de bruidstaart. Voordat het feest begon hebben we nog een rondje gemaakt door de prachtige tuin van de Mispelhoef waar we de parkfoto's gemaakt hebben en natuurlijk de groepsfoto's, familiefoto's en dergelijke. Wil je ook een mooie spontane fotoreportage van jullie huwelijk, maak dan nu een afspraak.

Fotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 10. juli 2021 van Leon

Mooi collage van een fotoreportage

Familiefoto tijdens uw vakantie in Roggel

Heeft u nog een familievakantie in het vooruitzicht op bijvoorbeeld Buitenhof de Leistert in Roggel of het Meerdal in Horst-America? Wij komen tijdens uw verblijf graag langs om een mooie fotoreportage te maken van u en uw familie. Tijdens de familiefotoshoot maken we groepsfoto's van de hele familie maar ook van de gezinnen apart. Maar ook van opa en oma met de kleinkinderen en andere combinaties die u wenst. Na de fotoshoot plaatsen we de foto's op een internetpagina zodat u ze eenmaal thuis rustig kunt bekijken en bestellen. Wij maken ook mooie collages van de gemaakte foto's die u in groot formaat thuis aan de muur kunt hangen zodat u nog jaren terug kunt kijken op een geslaagde familievakantie. Boek nu de fotoshoot voor jullie familieweekend.

Trouwreportage in Zwijndrecht

Leon zaterdag, 3. juli 2021 van Leon

inclusief parkfoto's, huwelijksceremonie en groepsfoto's

Trouwfotoshoot én livestream

Mooie trouwreportage gemaakt in Zwijndrecht. Uitgebreide fotoshoot van het klaarmaken van de hele familie voor het grote feest. Daarna met de hele familie foto's gemaakt in een mooi park en daarna een fotoreportage én een livestream verzorgd van de huwelijkseremonie. Na de ceremonie uiteraard de bruidstaart aangesneden en nog heel veel groeps- en gezinsfoto's gemaakt. Het was een mooie dag. Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie huwelijk neem dan contact met ons op. Ook voor een livestream van de huwelijksceremonie. Maak nu een afspraak voor jullie trouwreportage

Familiefotoshoot in het Meerdal

Leon zaterdag, 26. juni 2021 van Leon

Fotoreportage van uw familie

Gezinsfoto's, familiefoto's, groepsfoto's

Ook op vakantiepark het Meerdal in Horst America maken wij een mooie fotoreportage van uw familie. Er zijn tal van plekjes die zich lenen voor een geslaagde fotoshoot. Wij maken enkele groepsfoto's van de hele familie in verschillende opstellingen zodat u kunt kiezen uit de leukste pose. Daarnaast maken we foto's van de gezinnen apart, foto's met opa en oma, foto's van de kinderen, foto's met alleen de mannen en alleen de vrouwen en alles wat u verder leuk vindt of wat we zeker niet moeten vergeten. Als u weer thuis bent kunt u de foto's op uw gemak bekijken en bestellen. U kunt alle digitale bestanden kopen maar ook bijvoorbeeld een mooi collage met de mooiste foto's. Natuurlijk kunt u ook losse foto-afdrukken bestellen of losse digitale bestanden. Kortom keuze genoeg uit heel veel foto's. Boek nu u fotoreportage voor uw familieweekend

Thrillerschrijver Michael Berg

Leon woensdag, 16. juni 2021 van Leon

Livestream voor Bibliorura

Interview met Michael Berg

Vrijdagavond was het weer tijd voor een mooie livestream van het interview door Maartje Frencken met thrillerschrijver Michael Berg naar aanleiding van de presentatie van zijn nieuwe boek "De Vermissing". Wil je uitzending nog terugkijken dan kan dat natuurlijk altijd bij deltalimburg.nl die alle livestreams voor Bibliorura verzorgd

Communieviering Obbicht livestream

Leon maandag, 14. juni 2021 van Leon

Communieviering live te volgen

Livestream Communie Obbicht

Alle opa's, oma's, ooms en tantes, neefjes en nichtjes die zondag niet bij de communieviering konden zijn in Obbicht hadden wel de mogelijkheid om live mee te kijken met de livestream van de communieviering. We brachten deze mooie viering op een schitterende zonnige dag mooi in beeld met vier camera's en mooi en duidelijk geluid dat we apart opnamen. Ook maakten we livebeelden buiten de kerk terwijl de kinderen zich opstelden. Achteraf kregen we heel veel positieve reacties van ouders en kijkers over de mooi in beeld gebrachte communieviering. En ondanks het feit dat er geen internet aanwezig was hebben we ook dit karwei meer geklaard dankzij de inzet van onze eigen mobiele antenne.

Geboekt door de bieb

Leon vrijdag, 11. juni 2021 van Leon

in de week van het Spannende Boek

Livestream met thrillerschrijver Michael Berg

Kijk vandaag om 20.00 uur live op DeltaLimburg.nl naar een interview met thrillerschrijver Michael Berg in het kader van de week van het Spannende Boek. Wij mogen deze livestream weer verzorgen voor DeltaLimburg.nl.

Voor DeltaLimburg.nl registreren we muziek- en theateruitvoeringen en wij kunnen deze desgewenst ook live streamen. Ook hier is weer heel veel mogelijk. Enkele voorbeelden van evenementen die wij live hebben gestreamd: de installatie van de deken van Thorn, de Sjolefestasie 2020, het Blieftoesfestival 2020, theatershow Tisjeboy Jay, de diploma-uitreikingen van SG Sint Ursula Horn en Lyceum Schöndeln. Zie de pagina www.deltalimburg.nl/live, waar nog veel andere livestreams terug te zien zijn. Daarnaast verzorgen we ook zeer regelmatig livestreams voor bedrijven/organisaties, die alleen zijn te volgen door genodigden of mensen met een toegangscode.

Presentatie door kinderboekenambassadeur

Leon woensdag, 9. juni 2021 van Leon

Livestream voor basisscholen groep 3, 4 en 5

Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel

Vandaag hebben we een livestream gemaakt voor DeltaLimburg.nl van het bezoek van kinderboekenambassadeur Manon Sikkel aan de bibliotheek Bibliorura in Roermond. Manon Sikkel was daar te gast voor een presentatie van 2 keer een uur voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen in de regio Roermond. Wij verzorgden de livestream voor DeltaLimburg.nl op de server van DeltaLimburg.nl. De livestream was niet voor iedereen toegankelijk. Alleen de scholen ontvingen een link om mee te kunnen kijken. Wij kunnen ook voor u een professionele livestream verzorgen.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon maandag, 31. mei 2021 van Leon

Ook de huisdieren zetten we op de foto

Groepsfoto van de familie

De familiefotoshoots van families die een weekend of midweek op vakantie zijn op vakantiepark de Leistert of Buitenhof de Leistert in Roggel trekken langzaam weer aan. Na een rustige periode door de lockdown maken we nu weer ieder weekend fotoreportages van mensen die op vakantie zijn in Roggel om daar met de hele familie hun huwelijksjubileum, verjaardag of iets anders te vieren of om er gewoon even tussenuit te zijn. Behalve een grote groepsfoto maken we ook gezinsfoto's, foto's van de kinderen en de kleinkinderen en andere combinaties. En heeft u de huisdieren bij u, dan zetten we die ook op de foto. Wilt u ook een fotoshoot met de hele familie, maak dan snel een afspraak en dan is het snel geregeld.

Livestream trouwceremonie in Lierop

Leon zaterdag, 15. mei 2021 van Leon

Ja-woord van Marie-Louise en Frans

Livestream huwelijksceremonie

Een mooie livestream gemaakt van de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Marie-Louise en Frans in de kerk in Lierop. Op deze manier hebben ca. 150 mensen die er vanwege corona of om andere redenen niet bij konden zijn, toch mee kunnen kijken naar het ja-woord van het bruidspaar. De livestream van de trouwceremonie begon op het moment van aankomst van het bruidspaar bij de kerk. Wij nemen in onze livestreams dus ook zoveel mogelijk de sfeerbeelden buiten de kerk mee. Natuurlijk eindigden we de livestream er ook weer mee. Als kijker is het mooi dat je ook thuis dat moment kunt zien als het bruidspaar naar buiten komt.

Wij maken een livestream met 3 of meer camera's, zodat alles mooi in beeld gebracht kan worden. Het geluid nemen we apart op. Ook van eventuele livemuziek. Alle beelden van de livestream nemen we ook nog eens apart op en daar maken we een nabewerking van die we op een usb-stick zetten met een mooi intro. Op die manier krijg je een prachtige videoreportage die je later nog eens terug kunt kijken.

360° Tour gemaakt voor Peeters Bike Totaal

Leon vrijdag, 14. mei 2021 van Leon

Bekijk het winkelaanbod online

360° tour en fotoreportage Peeters Bike Totaal

Voor de winkel van Peeters Bike Totaal in Heel en in Heythuysen hebben we een 360° tour en en fotoreportage gemaakt. Klanten kunnen nu vanuit huis de winkel van binnen bekijken en er doorheen lopen. En zie je iets leuks dan ga je er natuurlijk naar toe. De 360° tour sluit ook aan op Google Streetview. Dus als je er bij het surfen langs komt dan ga je zo naar binnen. Virtueel natuurlijk, maar je hebt wel een indruk van de winkel.

Voor de website hebben we de 360° tour uitgebreid met hotspots waar je op kunt klikken en waar je desgewenst video's kunt bekijken met gedetailleerde informatie over hoe je bijvoorbeeld een band zelf kunt plakken, waar je op moet letten als je een fietsdrager koopt, informatie over goede regenkleding etc. etc. Kijk voor een voorbeeld van deze 360° tour op onze website.

Wil je voor je eigen bedrijf ook een uitgebreide 360° tour laten maken, neem dan snel contact met ons op. Wij zijn een door Google erkende 360° photographer.

Livestream van de trouwceremonie

Leon zaterdag, 8. mei 2021 van Leon

Veel kijkers naar de livestream

Huwelijk van Maud en Joris

Zaterdag 8 mei hebben we een mooie livestream gemaakt van de huwelijksceremonie van Maud en Joris die in het huwelijksbootje stapten op de Winselerhof in Landgraaf. 247 mensen keken live mee met de livestream en veel mensen schreven hun felicitaties op onze livepagina die wij voor iedere livestream apart aanmaken en waarop veel meer te zien is dan alleen de livestream. Zo kan het bruidspaar foto's van zichzelf delen maar kunnen gasten ook de trouwkaart zien en ander tekst- of beeldmateriaal erop plaatsen.

Toch blijft de livestream zelf het belangrijkste. Daar zit iedereen thuis op te wachten. Wij filmen ceremonies met 3, 4 en soms nog meer camera's zodat alles erg mooi in beeld komt. Ook buiten de trouwzaal wordt de spanning opgebouwd met de bruid die staat te wachten met haar vader. Alleen de kijker thuis kan dit zien! Natuurlijk kan iedereen het later ook nog terug kijken en luisteren, maar een livestream heeft zo z'n voordelen.

Uitvaart van Fleur

Leon zondag, 2. mei 2021 van Leon

Livestream van de uitvaart van Fleur

Grubbenvorst huilt

Op zondag 2 mei hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Fleur. Fleur kwam om het leven als gevolg van een ongeluk in haar woonplaats Grubbenvorst waar ze werd aangereden door een auto. Om veel mensen de gelegenheid te geven de ceremonie bij te wonen werd deze door ons live gestreamd. Op deze manier konden de klasgenootjes van Fleur en andere kinderen en inwoners uit Grubbenvorst toch getuige zijn van deze aangrijpende gebeurtenis. Ondanks een enkele bui en ondanks het feit dat er geen internet voorhanden was, hebben we van deze ceremonie in het buitengebied van Grubbenvorst, vlakbij de Maas een mooi verslag kunnen maken waar enkele duizenden mensen meekeken. Deze uitzending hebben we verzorgd op onze eigen server om eventuele problemen met auteursrechten met muziek tijdens de uitzending te voorkomen.

Familiefotoshoot op de Leistert

Leon vrijdag, 16. april 2021 van Leon

Fotoshoot met de familie

Groepsfoto met de kleinkinderen

Heb je nog altijd geen foto met al je kleinkinderen dan kunnen wij die voor je maken. We maken verschillende foto's met andere opstellingen zodat je ook nog eens de mooiste uit kunt kiezen. Verder maken we ook nog foto's met de ouders erbij en van de gezinnen apart en alle samenstellingen die je zelf nog wilt. De fotoshoot is ook nog eens een erg leuke familieactiviteit als je toch op vakantie bent in Roggel of omgeving. Bijvoorbeeld op vakantiepark De Leistert, Het Meerdal of Weerterbergen.
#fotoshoot #groepsfoto #gezinsfoto #fotoreportage #familiefoto #Leistert #Roggel #leudal #vakantie

Livestream Hollandse Avond

Leon zaterdag, 3. april 2021 van Leon

Zes nederlandstalige artiesten en een DJ live

Livestream in café Oad Häör in Horn

Ongeveer een maand geleden belde Wilbert Sliepen van WS Entertainment DeltaLimburg.nl op met de vraag of we een livestream konden maken van een evenement dat hij ging organiseren met Feestcafé Oad Haor in Horn. Omdat we al veel ervaring hebben met grotere livestreams zijn we gaan praten en hebben we samen het evenement opgezet. Naast de livestream van 8 uur 's avonds tot 01.30 uur 's nachts hebben wij de promotie voor de avond verzorgd in de vorm van berichten en promovideo's voor facebook, youtube en natuurlijk voor de website van DeltaLimburg.nl waar de livestream probleemloos kon worden uitgezonden zonder last te hebben van blokkades van sociale media kanalen voor bepaalde muziek. Ook is de server van DeltaLimburg.nl niet gelimiteerd voor een beperkt aantal kijkers. Dus wil je ook een geslaagd evenement opzetten neem dan snel contact op met DeltaLimburg.nl of met Foto en Film Leon van Lier

Afscheid in Ittervoort

Leon zondag, 28. maart 2021 van Leon

Verongelukte Willem van de Biesebos herdacht

Indrukwekkend afscheid in Ittervoort

Heel veel mensen waren vandaag bij het afscheid van Willem van de Biesebos uit Ittervoort. De zestien jarige scholier kwam op weg naar school om het leven bij een ongeval op de oprit van de A2 in Grathem. Wij maakten een fotoreportage van het afscheid voor DeltaLimburg.nl.

Nieuwsbrief livestream uitvaart

Leon maandag, 22. maart 2021 van Leon

Nieuws over livestreams bij uitvaarten

Bekijk onze actuele nieuwsbrief

"Zo fijn dat we mee konden kijken" en "Bedankt dat ik het op deze manier mee kon maken". Veel gehoorde reacties op de livestreams die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. Wij maken ook niet zomaar een livestream. Ook een livestream moet mensen het gevoel geven dat ze erbij waren. Daarom beginnen we al met het maken van een speciale pagina waarop de livestream straks te zien is. Daarop plaatsen we vaak een foto van de rouwkaart en een foto van de overledene. Bezoekers kunnen er een reactie achterlaten en de nabestaanden kunnen de pagina naar eigen inzicht vullen met foto's en tekst als ze dat willen. Na de ceremonie vullen we de pagina nog aan met een bidprentje. Natuurlijk is de livestream altijd nog terug te kijken en is er geen limiet op het aantal kijkers van de livestream. Lees onze actuele nieuwsbrief.

Testimonial video

Leon donderdag, 18. maart 2021 van Leon

De beste reclame voor uw bedrijf

Testimonial video

Voor TÜV Nederland een testimonial video gemaakt bij Personeel Specialisten in Roermond. In een testimonialvideo deelt een klant zijn positieve ervaringen over uw bedrijf. Wij maken deze video's voor een leuke prijs en staan klaar om er een voor uw bedrijf te maken. Bij het maken van de film gebruiken we een autocue zodat het heel eenvoudig is om zelfs de meest ingewikkelde of lange zinnen snel en goed op te nemen. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op: info@leonvanlier.nl of 06-51111739

Livestream Klimaatalarm 2021

Leon maandag, 15. maart 2021 van Leon

Uitgebreide mogelijkheden voor live-uitzendingen

Livestream van landelijke demonstratie voor het klimaat

Gisteren een #livestream gemaakt voor het #Klimaatalarm 2021 in Roermond. Met een vaste camera brachten we het plein in beeld en met een verslaggever en een mobiele camera deden we de interviews op de markt. In onze mobiele #regiewagen schakelden we tussen de vaste camera en de mobiele camera én tussendoor naar interviews op de landelijke stream van het klimaatalarm. Wilt u ook een livestream van uw #concert, #voorstelling, #webinar, #presentatie, #protestactie, #evenement, neem dan contact met ons op.

Livestream met Susan Smit en Petra Stienen

Leon zondag, 7. maart 2021 van Leon

Live vanuit de bibliotheek in Roermond

Het voorwoord van de Boekenweek 2021

Op zondagmiddag 7 maart vierde de Bibliotheek Bibliorura 'Het voorwoord van de Boekenweek 2021' met een bezoek van schrijfster Susan Smit. Zij werd vanuit de bibliotheek geïnterviewd door de Roermondse auteur en politica Petra Stienen. Het interview was in samenwerking met DeltaLimburg.nl gratis te volgen via een livestream en tevens konden kijkers via een live-chat vragen stellen. Interview gemist of (terug)kijken? Dat kan via www.deltalimburg.nl/live.

Livestream van online festival

Leon vrijdag, 12. februari 2021 van Leon

Carnavalsartiesten live in je huiskamer

Blieftoesfestival met DeltaLimburg.nl en DJ Admin

Met DeltaLimburg.nl en DJ Admin de organisatie en uitzending verzorgd van het Blieftoesfestival de Vastelaoveseditie 2021. Een hele avond vol met Limburgse carnavalsartiesten om zo de afgelaste carnaval toch bij de mensen thuis te brengen. Ongeveer dertigduizend mensen keken mee op de website van DeltaLimburg.nl en op de facebookpagina van DeltaLimburg.nl. Heb je ook een festival of ander evenement dat je wilt livestreamen neem dan contact met ons op en wij verzorgen én promoten het.

Ook uw theatervoorstelling live uitzenden

Leon zaterdag, 30. januari 2021 van Leon

Wij maken een livestream van uw optreden

Theater thuis meekijken

Door het coronavirus kunnen we niet naar het theater. Wij maken livestreams van theater- en muziekuitvoeringen, van kerkdiensten en festivals maar ook van evenementen waarbij we gelijktijdig op verschillende plaatsen zijn en die u thuis op tv mee kunt kijken. Of het nu een klein of groot evenement is, wij maken er een mooie uitzending van. Bij ons bent u ook niet beperkt tot een klein aantal kijkers. Zo werd ons "blieftoesfestival" dat we vorig jaar organiseerden met DJ Admin bezocht door tienduizenden kijkers!

De livestreams kunnen we besloten maken voor een beperkte groep kijkers die de link om te kijken krijgen van de organisatie, maar natuurlijk kan het ook openbaar. Ook kunnen we livestreams verzorgen achter een ticketlink waarbij u toegang tot de livestream krijgt door een kaartje te kopen.

Via onze nieuws- en mediawebsite DeltaLimburg.nl kunnen we bovendien de promotie verzorgen van de livestream zodat u nog meer kijkers krijgt. En uitzending kan op uw eigen site of op de website van DeltaLimburg.nl waarbij u de mogelijkheid heeft om het beeld te casten naar uw TV.

Op de foto de theateruitvoering van het boek "Coco kan het" in het kader van de Nationale Voorleesdagen van de Bibliotheek waarvan wij de livestreams mochten verzorgen.

Nieuwe leerlingen werven met Schöndeln

Leon zaterdag, 6. februari 2021 van Leon

Ook van uw open dag maken we een succes

Livestream open dagen Roer college Schondel

In verband met heet coronavirus konden de open dagen op de scholen dit jaar niet doorgaan. Roer college Schondeln heeft ons ingehuurd voor het maken van 6 livestreams op 3 verschillende dagen in januari en februari waarin een live programma werd gepresenteerd vanuit de aula van het Roer college in Roermond. Tijdens de uitzending konden de kijkers live vragen stellen via een app. Deze werden beantwoord door een panel van leraren en leerlingen. Ook mochten de kijkers live stemmen welke opdracht leerlingen in het kader van competentieonderwijs ook weer live uit moesten voeren tijdens de uitzending. Natuurlijk volgden wij dit met onze mobiele camera's door de school! Ook starten we van tevoren opgenomen filmpjes in tijdens de live-uitzending en verzorgden we het decor, het licht en het geluid.

Livestreams van uitvaarten

Leon dinsdag, 26. januari 2021 van Leon

Uitvaartceremonie thuis meekijken

Veel vraag naar livestreams en videoreportages

In januari en februari hebben we livestreams gemaakt van uitvaarten in de kerken van Panningen, Horn, Venlo, Heythuysen, Roggel, de oude Toren in Eindhoven, het crematorium in Baexem, in zalen en gelegenheden in Maasbree, Helden etc. Wij maken een heel mooie livestream van de uitvaartceremonie waarbij we ook de powerpointpresentaties, live gezongen liedjes en alle gesproken woorden duidelijk overbrengen naar de kijker thuis. En is er een plaats zonder internet dan is dat voor ons geen probleem want dan plaatsen we zelf een antenne om een verbinding te maken. Achteraf krijgt u ook nog een nabewerking van de livestream op een USB-stick. Omdat wij de beelden van de verschillende camera's ook nog opnemen kunnen wij u een mooi bewaarexemplaar als tastbare herinnering.

Live-stream nationale voorleesdagen

Leon zaterdag, 23. januari 2021 van Leon

Theateruitvoering gestreamd voor de bibliotheek

Livestream van de voorstelling "Coco kan het"

Voor de bibliotheek Blibliorura in Roermond een livestream gemaakt van de theateruitvoering op basis van het kinderboek "Coco kan het". Deze vond plaats op Plantage Blankwater in Swalmen in het kader van de Nationale Voorleesdagen van de bibliotheek. Ondanks het feit dat er nauwelijks verbinding te maken was omdat de locatie nogal afgelegen ligt, hebben we met onze mobiele antenne toch een mooie uitzending kunnen maken voor de kinderen die zich hadden opgegeven om mee te kijken.

Livestream installatie nieuwe pastoor

Leon zondag, 10. januari 2021 van Leon

In iedere huiskamer te volgen op TV

Livestream installatie pastoor Lipsch in Horn

Met het team van DeltaLimburg.nl hebben we weer een mooie livestream gemaakt van de installatie van pastoor Lipsch in de kerk in Horn. Met maar liefst 6 camera's en twee mobiele camera's die de wandeling van het kasteel naar de kerk live vastlegden hebben we weer een mooie uitzending gemaakt die door iedereen thuis te bekijken was en ook goed bekeken is.

Livestream vanaf elke plaats

Leon woensdag, 6. januari 2021 van Leon

Overal een goede uitzending

Livestream van hoge kwaliteit

We beginnen er al een beetje aan te wennen. Iedereen heeft inmiddels al wel een livestream bekeken. Maar zo gewoon is het eigenlijk niet. Wij doen er alles aan om de opgenomen beelden goed bij de mensen thuis te krijgen. Daarvoor zijn we afhankelijk van een goed netwerk. Als dat niet aanwezig is streamen we het met onze eigen apparatuur en plaatsen we desnoods een antenne buiten zodat we zelfs op plekken zonder internet probleemloos kunnen streamen.
Daarnaast streamen we met professionele camera's en zorgen we voor goed geluid zodat de kijker ook kan verstaan wat er gezegd wordt. Bovendien komen we altijd van tevoren kijken hoe de verbinding is zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Al onze streams worden opgenomen en kunnen achteraf nog nabewerkt worden.
Wilt u zeker zijn van een professionele opname en livestream met veel ingebouwde zekerheden neem dan contact met ons op.

Livestream in Venlo

Leon zaterdag, 2. januari 2021 van Leon

Livestream met eigen router/modem

uitvaart in Venlo

Omdat er geen internetaansluiting was in de jongerenkerk in Venlo werd ik gevraagd voor een livestream van een uitvaart. Aangezien we met eigen apparatuur werken waarmee we vanaf iedere plaats kunnen streamen en desnoods het signaal nog kunnen versterken door het plaatsen van een losse antenne buiten, heb ik een mooie uitzending kunnen verzorgen van een heel mooie uitvaart voor alle mensen die er niet bij konden zijn en het toch graag live mee wilden maken.
Onze streams worden met meerdere camera's opgenomen en ook het geluid nemen we apart op. Ook nemen we de complete stream op voor een nabewerking die de nabestaanden kort na de ceremonie op een USB-stick ontvangen.

Opnamen voor de Kerstspecial 2020

Leon zaterdag, 26. december 2020 van Leon

Ook voor jouw vereniging kunnen we dit maken!

Opnamen voor Kerstproject 2020

De Koninklijke Harmonie Eendracht maakt macht uit Wessem heeft me gevraagd voor het maken van een negendelige serie voor de gezamenlijke culturele verenigingen van Wessem die wordt uitgezonden tussen Kerstmis en Nieuwjaarsdag 2021. Op 13 december hebben we de hele dag opgenomen in de kerk van Wessem. Het resultaat is te zien op www.deltalimburg.nl en op facebook.
Wilt u ook een mooie productie laten maken voor uw vereniging, van de harmonie, de fanfare of van het orkest of heeft u ook plannen voor een mooi online project neem dan contact met ons op.

Kerstviering met bisschop Smeets

Leon vrijdag, 25. december 2020 van Leon

Livestream van de Heilige Mis met bisschop Smeets

Eucharistieviering op Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag hebben we voor DeltaLimburg.nl de livestream verzorgd van de eucharistieviering door bisschop Smeets vanuit de Sint Christoffelkathedraal in Roermond. Voor DeltaLimburg.nl maken we regelmatig livestreams van evenementen, eucharistievieringen, herdenkingen, online interviews en vele andere evenementen.

Wij verzorgen ook uw livestream

Leon zondag, 13. december 2020 van Leon

Voor iedere live-uitzending kunt u bij ons terecht

Livestream voor alle online events

Of het nu gaat om een feestelijke installatie of om een verdrietig afscheid, een online debat of een marathon interview, een theatervoorstelling of een optreden van de plaatselijke harmonie, wij maken er een mooi verzorgde uitzending van in hoge kwaliteit met perfect beeld en geluid. Opgenomen met meerdere camera's en aparte geluidsregistratie en zelfs graphics behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles wat een live-uitzending mooi maakt zetten we in.

Uitvaart in Tungelroy

Leon zaterdag, 12. december 2020 van Leon

Livestream zonder internetaansluiting

Begrafenis in Tungelroy

Vandaag een livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint-Barbarakerk in Tungelroy waar vanwege de coronamaatregelen maar enkele mensen bij aanwezig konden zijn. Alle overige genodigden keken thuis mee via de livestream. Aangezien er geen netwerk aanwezig was in de kerk hebben we onze eigen apparatuur ingezet waarmee we op vrijwel iedere locatie perfect verbinding kunnen maken voor een goede livestream. In het uiterste geval plaatsen we een eigen 4G antenne zodat er eigenlijk geen plek meer is waarvandaan we niet kunnen streamen.

Peter Buwalda en Frans Pollux in gesprek

Leon vrijdag, 13. november 2020 van Leon

Livestream van een online interview

Frans Pollux interviewt schrijver Peter Buwalda

De succesvolle schrijver Peter Buwalda was gisteravond te gast bij Bibliorura in Roermond voor een interview met Frans Pollux. Samen met Deltalimburg.nl maakten we een livestream van dit evenement wat geheel interactief te volgen was op DeltaLimburg.nl en op de facebookpagina van DeltaLimburg.nl. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement, neem dan contact met ons op.

Videoreportage of livestream van de uitvaart

Leon vrijdag, 13. november 2020 van Leon

Een herinnering voor later

Uitvaart gefilmd in Horn

Wil je een livestream van de uitvaart laten maken of een videoreportage die je later nog eens terug kunt kijken dan kunnen wij die voor je maken. Bij een livestream krijg je ook een USB-stick of een DVD met de reportage zodat je het later nog eens terug kunt kijken. Luister nog eens naar de mooie muziek die werd gespeeld tijdens de uitvaart en kijk nog eens naar de mooie powerpointpresentaties met mooie foto's. Of naar de mooie woorden die werden gesproken en die je niet goed mee kreeg tijdens de uitvaart. Allemaal goede redenen om de uitvaart ook op video vast te laten leggen.

Reportage Monument of Tolerance

Leon dinsdag, 10. november 2020 van Leon

Voorbereiding voor de online herdenking

Opnamen bij het Monument van Verdraagzaamheid

Vanmorgen opnames gemaakt voor de online herdenking a.s. donderdag bij het Monument of Tolerance in Haelen. Prachtig weer, prachtige bloemen in mooie kransen van de diverse landen kortom jammer dat het online moet gebeuren dit jaar. Wil je de reportage en de herdenking zien, kijk dan a.s. donderdag 12 november om 14.00 uur op www.deltalimburg.nl

Livestream bij Gilde Academie in Venlo

maandag, 26. oktober 2020

Stichting Nationaal Indië Monument 1945-1962

Veteranen in dialoog met studenten

De stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 organiseerde gisteren middels een livestream, een dialoogbijeenkomst over vrede, veiligheid en vrijheid in het kader van 75 jaar Verenigde Naties voor de Gilde Academie voor Medisch Assisterenden. Marjanne Wassink praatte met gouverneur Theo Bovens over het belang van de United Nations en met luitenant-generaal en oud-Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruijf, wat het betekent om vrede en veiligheid te handhaven. Er waren getuigenissen van een missie door Henri van de Wetering en Rodney de Vries. Verder kwamen nog kort vier veteranen aan het woord aan wie de leerlingen later in de middag vragen konden stellen.

Oud kerkhof in Roermond

Leon vrijdag, 23. oktober 2020 van Leon

Mooi decor voor een film

Herfst op het oude kerkhof in Roermond

Voor DeltaLimburg.nl opnames gemaakt op het oude kerkhof in Roermond ofwel "De aje kirkhaof". Prachtige herfstkleuren en gestage regen maakten het tot een mooie achtergrond voor een boodschap met betrekking tot allerheiligen en allerzielen. Binnenkort te zien op www.deltalimburg.nl.

Livestream in Eindhoven

Leon woensdag, 21. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in de Oude Toren in Eindhoven

Livestream van de begrafenis

Livestream gemaakt voor de familie die er vanwege de coronamaatregelen niet bij kon zijn, van een begrafenis in de Oude Toren in Eindhoven. Wilt u ook een livestream laten maken kijk dan voor meer informatie op onze livestreampagina.

Eredivisie tafeltennis voor DeltaLimburg.nl

Leon zondag, 11. oktober 2020 van Leon

Veerhuis Westa - Klimaatgroep Stars

Livestream uw sportevenementen

Zondag de derde thuiswedstrijd van Veerhuis Westa tegen Klimaatgroep Stars gestreamd voor Omroep DeltaLimburg.nl. Nu er vanwege de coronamaatregelen geen publiek meer bij wedstrijden aanwezig mag zijn is het voor de clubs interessant om hun wedstrijden te streamen. Het streamen van wedstrijden levert veel kijkers op en is interessant voor sponsors die reclame willen maken. Op die manier kunnen de fans en volgers hun favoriete club toch nog in actie zien.

Trouwreportage in Kessel

Leon zaterdag, 10. oktober 2020 van Leon

Livestream van de huwelijksceremonie

Huwelijk van Joyce en Hans

Foto en videoreportage met livestream van de huwelijksceremonie gemaakt in kasteel de Keverberg in Kessel voor Joyce en Hans. Ondanks de coronamaatregelen en ondanks het feit dat in de laatste week bleek dat het feest ook niet door kon gaan en verzet moest worden naar een later tijdstip, toch een complete fotoreportage kunnen maken en een videoreportage met livestream van de ceremonie.

Livestream van uitvaart in Heythuysen

Leon vrijdag, 9. oktober 2020 van Leon

Livestream van de begrafenis

Uitvaart in Heythuysen

Een livestream gemaakt van een begrafenis in Heythuysen. Natuurlijk inclusief een mooie internetpagina waarop de stream te bekijken is en die door de familie is gevuld met foto's zodat ook mensen die er om wat voor reden dan ook niet bij konden zijn toch konden kijken naar de uitvaart van hun vriend, kennis, buurman, broer, neef, oud-collega etc. Kortom heel veel redenen voor het laten maken van een videoreportage met livestream. En natuurlijk ontvangt u achteraf ook nog een nabewerking van de livestream op USB-stick.

Livestream van een uitvaart

Leon vrijdag, 2. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in het Evoluon

Livestream in Eindhoven

Vrijdag een uitvaart gestreamd in het Evoluon in Eindhoven. Met drie camera's het afscheid gefilmd zodat vrienden en familie in het buitenland het bijzondere afscheid ook in zijn geheel mee konden beleven. En natuurlijk beperken we het niet tot de plechtigheid binnen. Ook het afscheid buiten hebben we meegenomen zodat ook dat goed te volgen is voor de mensen die er niet bij konden zijn vanwege corona of omdat ze eenvoudig te ver weg wonen maar nu toch van gedachten kunnen wisselen over de uitvaart van oma met hun in Nederland wonende familieleden.

Trouwceremonie in Haelen

Leon zaterdag, 26. september 2020 van Leon

Trouwen op Kasteel Aldenghoor in Haelen

Livestream van het huwelijksfeest

Op Kasteel Aldenghoor waren wij en nog heel veel kijkers thuis, getuige van het ja-woord van Manon en Jim. Via een livestream keken een groot aantal mensen die er vanwege de coronabeperkingen niet bij konden zijn mee vanuit de huiskamer of ergens anders op hun mobiele telefoon of tablet. Want een livestream kun je ook op TV bekijken via de castmogelijkheden met chromecast of met een smart-TV. Maar ook op je mobieltje of op je tablet kijk je live mee met iedere livestream als je tenminste de link hebt.
Wij maken voor iedere livestream een persoonlijke (verborgen) internetpagina. Deze kan gevuld worden met eigen tekst en foto's zodat bezoekers het als een persoonlijk bezoek ervaren en niet zo maar een link. Ook kunnen kijkers afhankelijk van het evenement een felicitatie, condoleance of een andere boodschap achterlaten in het speciale gastenboek. De link naar de pagina kunt u zelf delen. Zonder link kun je niet kijken. Natuurlijk kan iedereen met de link ook nog eens terugkijken.

Livestream van eredivisie tafeltennis

Leon zondag, 20. september 2020 van Leon

Alle thuiswedstrijden live te volgen

Livestream van Westa in Wessem

Dit jaar zijn alle thuiswedstrijden van tafeltennisvereniging Westa uit Wessem live te zien bij DeltaLimburg.nl. Wij nemen de wedstrijden op voor DeltaLimburg.nl en u kunt ze thuis bekijken op deltalimburg.nl.

Herfstfoto's op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 19. september 2020 van Leon

Leuke familie-activiteit met de hele familie

Een fotoshoot op Buitenhof de Leistert

Mooie familiefoto's gemaakt van een familie op vakantie op Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben een aantal mooie locaties waar me met de hele familie terecht kunnen en waar een heleboel ruimte is voor een prachtige fotoshoot. Dus maak snel een afspraak voor een fotoreportage nu u toch met de hele familie in de buurt bent. Ook in de herfst is het vaak nog heel mooi weer voor een mooie fotoreportage.

Trouwreportage in het Openluchtmuseum in Arnhem

Leon maandag, 7. september 2020 van Leon

Een rondje met de trouwtram in Arnhem

Trouwreportage in het Nederlands Openluchtmuseum

Vrijdag een mooie videoreportage gemaakt in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Trouwen jullie ook op een bijzondere locatie maak dan een afspraak en wij leggen deze gebeurtenis mooi voor jullie vast in een prachtige videoreportage. Wij maken er ook nog een mooie videoclip van en natuurlijk krijgen jullie ook een mooie samenvatting.

Livestream van een huwelijksmis in Mechelen

Leon zaterdag, 5. september 2020 van Leon

De huwelijksceremonie thuis meekijken

Livestream van de trouwmis in Zuid-Limburg

Zaterdag hebben we een mooie livestream verzorgd van de huwelijksviering voor een bruidspaar in de kerk van Mechelen (Zuid-Limburg). Omdat veel kerken zelf geen internetaansluiting hebben, zijn we vaak afhankelijk van "de buren". Vandaaruit leggen we dan een kabel om er zo voor te zorgen dat iedereen thuis de ceremonie die we met 3 of 4 camera's filmen ook goed kan volgen. Het resultaat was weer prachtig. Natuurlijk dankzij een mooi bruidspaar, een mooi versierde kerk en een prachtige omgeving.
Natuurlijk kun je een livestream ook altijd nog terugkijken. Dus als je het gemist hebt of andere bezigheden had dan kijk je iets later.

Trouwreportage in Venlo

Leon vrijdag, 28. augustus 2020 van Leon

Trouwen in het historische stadhuis

Huwelijksceremonie in Venlo

Prachtige videoreportage gemaakt van een huwelijksceremonie in het historische stadhuis van Venlo. Wij maken ook een livestream van jullie huwelijk of een videoreportage van de hele dag. Ik was al een tijd niet meer in het stadhuis van Venlo geweest omdat bruidsparen vaak kiezen voor een eigen locatie. Nu heeft Venlo heel veel mooie trouwlocaties zoals de voormalige Domanicanenkerk Domani of Galerie de Hoeve dus dan is het lastig kiezen. Dus waar je ook trouwt in Venlo, wij maken er een mooie reportage van.

Livestream van elk evenement

Leon vrijdag, 14. augustus 2020 van Leon

Een mooie videoreportage van elk event

Livestream gemaakt voor Kindervakantiewerk

Omdat het kindervakantiewerk dit jaar geen toeschouwers mocht ontvangen besloot de organisatie om het traditionele feest bij de afsluiting van het kindervakantiewerk uit te zenden via een livestream. Wij hebben het grootse evenement vervolgens vastgelegd en live gestreamd zodat alle ouders thuis live mee konden kijken. Natuurlijk konden de kinderen zich achteraf ook nog terug zien omdat de livestream ook naderhand nog gewoon te bekijken is. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen of bel ons op 06-51111739.

Foto én video van jullie bruiloft

Leon vrijdag, 7. augustus 2020 van Leon

én een videoreportage van de trouwceremonie

Fotoreportage huwelijk in Grathem

Weer een mooie trouwreportage gemaakt van een bruidspaar op Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Wil je bijvoorbeeld een videoreportage van de ceremonie en wil je eigenlijk wel wat foto's maar niet zo'n uitgebreide reportage dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij maakten hier een uitgebreide videoreportage van de ceremonie met drie camera's en een aparte geluidsopname zodat mensen die er niet bij konden zijn het achteraf ook goed terug konden kijken. Daarnaast maakten we een fotoreportage tijdens de ceremonie van de mooiste momenten en na de ceremonie nog enkele mooie foto's in de tuin van kasteel Groot Buggenum.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. augustus 2020 van Leon

Mooie groepsfoto's in het Leudal

Op familievakantie in Roggel

Vandaag weer mooi familiefoto's gemaakt in het Leudal. Bent u met het gezin of met de hele familie op vakantie in Roggel dan kunnen wij voor u een mooie fotoreportage maken met groepsfoto's van de hele familie maar ook gezinsfoto's en foto's van de kleinkinderen horen er natuurlijk bij. Na de vakantie kunt u alle foto's thuis op uw gemak uitzoeken en bestellen. Natuurlijk is het ook een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie waar u ook nog heel veel mooie foto's ter herinnering aan over houdt.

Livestream van afscheid

Leon donderdag, 30. juli 2020 van Leon

Voor iedereen die er niet bij kan zijn

Afscheidsceremonie in Meijel

Vandaag een livestream verzorgd voor een afscheidsceremonie in Meijel. Met verschillende camera's maken wij een registratie van een uitvaart- of afscheidsceremonie. Ook sluiten we rechtstreeks aan op een eventuele computer zodat ook kijkers eventuele diashows en filmpjes goed kunnen zien. Zodra u mij vraagt om de livestream te verzorgen krijgt u van mij een link die u desgewenst kunt delen in de rouwkaart. Op onze website maken we vervolgens een pagina aan waar u zelf tekst en foto's voor aan kunt leveren en waar natuurlijk de livestream te bekijken is. Ook kunnen bezoekers van de pagina een reactie achterlaten en wordt het op die manier een persoonlijke pagina voor u en uw familie.

Mooie groepsfoto's van uw familie

Leon zondag, 26. juli 2020 van Leon

Fotoshoot op vakantieboerderij in Asten-Heusden

Heel veel mooie foto's gemaakt

Vrijdag een uitgebreide fotoshoot gemaakt bij een vakantieboerderij aan de rand van de Groote Peel. Nadat de regen was overgetrokken en alles er weer fris bij lag, groepsfoto's gemaakt maar ook portretjes van de kleinste kinderen apart. Natuurlijk ook gezinsfoto's en broers en zussen samen op de foto. Ook foto's gemaakt van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen alleen, om in te lijsten voor bij oma aan de muur natuurlijk. Ook van uw familie maak ik een uitgebreide fotoreportage. Woont u in de buurt of bent u hier met de hele familie op vakantie voor een familieweekend, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Semi live verslag van de Experience Tour 2020

Leon zaterdag, 25. juli 2020 van Leon

Semi-live verslag van uw open dag

Experience Tour 2020 bij Mebo

Voor Bosch Car Service Mebo een semi live verslag gemaakt van de promotie van hun dealerschap voor de Qooder, een motorscooter die je met je autorijbewijs mag rijden. Tijdens deze Experience Tour heb ik filmpjes en foto's gemaakt die direct op de facebookpagina van Bosch Car Service Mebo te zien waren, om zodoende de klantenbinding nog verder te versterken.
Ook voor uw bedrijf kunnen wij een live of semi live verslag maken van uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Livestream huwelijk in Ermelo

Leon zaterdag, 18. juli 2020 van Leon

Live-stream van de huwelijksceremonie

Foto- en videoreportage van jullie huwelijk

Gisteren weer een live-stream gemaakt van de huwelijksceremonie van Els en Peter in Ermelo. Daarnaast mooie beelden gemaakt tijdens de fotoreportage bij de schaapskooi op de Ermelose Heide en de dag afgesloten met sfeerbeelden tijdens de afsluitende barbeque. Van dat alles maken we nog een mooie samenvatting op muziek die het bruidspaar mooi vind en daarmee heeft het bruidspaar weer een prachtige herinnering aan hun trouwdag op 18 juli 2020. Wil je ook een videoreportage van jullie trouwdag, eventueel gecombineerd met foto's neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotoreportage huwelijk in Heerlen

Leon donderdag, 2. juli 2020 van Leon

Van elke gelegenheid een mooie fotoreportage

Fotoshoot bruiloft

Donderdag een mooie livestream gemaakt van de huwelijksceremonie van een bruidspaar in Heerlen. Aansluitend heb ik voor het bruidspaar ook een fotoshoot gemaakt bij kasteel Limbricht zodat ze ook nog een mooie herinnering hebben aan de trouwdag in de vorm van een fotoreportage. Wil je ook een reportage in de vorm van video of foto's of een combinatie van beiden, maak dan een afspraak en wij gaan het maken.

Livestream je eigen theatertour

Leon dinsdag, 30. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Voor een mooie promotiefilm

Leon maandag, 22. juni 2020 van Leon

SNEL RESULTAAT MET EEN DUIDELIJKE BOODSCHAP

RECLAMESPOTJE VOOR VAN GINKEL FRUITTEELT EN - VERKOOP

Ben je op zoek naar een korte reclamespot die snel gemaakt moet worden dan kunnen wij je helpen. Prijs je product aan in een snel kort filmpje met pop-ups die de klant motiveren om bij jou te kopen. Natuurlijk kun je daarnaast ook nog een promotiefilm laten maken met de gemaakte beelden en kun je de productie uitbreiden met voice-over, dronebeelden en nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden en kijk ook even naar de voorbeelden op onze site met bedrijfsfilms.

Livestream je eigen theatertour

Leon zaterdag, 20. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Livestream van uitvaart in Neer

Leon maandag, 15. juni 2020 van Leon

Zelf meekijken i.p.v. horen hoe het was

Livestream van een uitvaart in Neer

In Neer hebben we maandag een livestream van een begrafenis gemaakt. Omdat er nog steeds niet veel mensen bij een uitvaartceremonie aanwezig mogen zijn, biedt een livestream veel mensen de mogelijkheid om toch mee te kijken en het mee te beleven. Bij ons krijgt u voor een livestream een eigen (verborgen) webpagina die u zelf in mag vullen met foto's en tekst als u dat wilt. Ook is er de mogelijkheid om een gastenboek aan de pagina toe te voegen zodat kijkers een reactie kunnen schrijven. Natuurlijk kunt u de livestream achteraf nog terug kijken.

GROEPSFOTO OP BUITENHOF DE LEISTERT

Leon zaterdag, 13. juni 2020 van Leon

EEN LEUKE ACTIVITEIT TIJDENS JULLIE FAMILIEWEEKEND

WE MOGEN WEER GROEPSFOTO'S MAKEN

De familieweekendjes en familievakanties komen weer op gang en we hebben de eerste fotoshoots met families die op vakantie waren alweer gemaakt. Wil je ook een mooie fotoreportage van de hele familie, van de gezinnen apart, met jullie kleinkinderen en met jullie eigen kinderen, met de aanhang van jullie kinderen en nog veel meer, boek dan een fotoshoot bij ons en je hebt meteen een leuke familieactiviteit vastgelegd voor de vakantie. Stuur ons een e-mail, bel ons even op of stuur een appje voor het maken van de afspraak.

EEN FOTOSHOOT │ EEN LEUKE FAMILIEACTIVITEIT

Leon woensdag, 10. juni 2020 van Leon

EEN MOOIE FOTO VAN JULLIE FAMILIE

FOTOSHOOT TIJDENS JULLIE FAMILIEVAKANTIE

Nu we weer op vakantie mogen, gaat u misschien weer een familieweekend organiseren. Dat is altijd een mooie gelegenheid om met de hele familie een mooie foto te laten maken. Als u op vakantie gaat in Midden-Limburg dan kunnen wij een mooie fotoreportage voor u verzorgen op Buitenhof de Leistert in Roggel of het Meerdal in Horst of bij de Weerterbergen in Weert. Maar ook op andere vakantieparken of gewoon bij u thuis kunnen wij een mooie groepsfoto van de hele familie maken als u bijvoorbeeld iets te vieren heeft.
Wij maken natuurlijk een groepsfoto van de hele familie in verschillende opstellingen, maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen en van de ouders met de kinderen en alle andere samenstellingen die u wilt. Na de reportage krijgt u van ons een verborgen link op internet waar u de foto's kunt bekijken en waar u de foto's kunt bestellen. U kunt de foto's dus op u gemak achteraf bekijken en bestellen.

Live-stream van jullie ja-woord

Leon zaterdag, 6. juni 2020 van Leon

EEN NIEUWE TREND?

LIVE-STREAM JULLIE TROUWCEREMONIE

Voor als niet iedereen aanwezig kan zijn, maken wij ook een live-stream van de trouwceremonie. Met meerdere camera's is het voor de kijker thuis alsof hij naar een tv-uitzending kijkt. U krijgt van ons een eigen internetsite met een verborgen link waarvan u het adres kunt delen in de uitnodiging voor de gasten. Deze site wordt ruim van tevoren al klaar gemaakt en daar kunt u zelf tekst voor aanleveren. Ook uw trouwkaart kunnen we erbij plaatsen maar bijvoorbeeld ook een leuke foto van jullie zelf die als banner boven de pagina verschijnt. Alle gasten van jullie site kunnen er reacties op plaatsen. Zo krijgen jullie een prachtige herinnering aan jullie huwelijk die je ook na de trouwdag nog terug kunt kijken.

Livestream van een schoolevent

Leon vrijdag, 5. juni 2020 van Leon

LIVE-STREAM JE SCHOOLEVENEMENT

DIPLOMA-UITREIKING, SCHOOLMUSICAL, GALA

Wij maken een ook een mooie live-stream van ieder schoolevenement. Of het nou gaat om de diploma-uitreiking, de schoolmusical of het gala voor de eindexamenkandidaten die uitvliegen. Allemaal gelegenheden waar veel vrienden, familie en kennissen niet bij kunnen zijn omdat vaak alleen de ouders mee kunnen komen maar waar de rest van de familie en kennissen ook graag naar zou komen kijken. Daarom bied een live-stream uitkomst.
Iedereen met de link die je van mij ontvangt kan meekijken met de live-stream. We filmen met meerdere camera's waardoor het net is alsof je naar een tv-uitzending zit te kijken. Je kijkt op de smartphone, tablet, computer of zelfs op TV.
Wil je het niet streamen dan is het toch leuk om een video-opname te maken. Deze kan later alsnog via sociale media gedeeld worden, maar je kunt hem ook ter beschikking stellen op een usb-stick aan alle leerlingen die hebben meegedaan. Een leuke herinnering aan school.

Nieuwsitem voor Deltalimburg.nl

Leon maandag, 1. juni 2020 van Leon

REPORTAGE VOOR DELTALIMBURG.NL

DE TERRASSEN ZIJN WEER OPEN

Voor DeltaLimburg.nl een reportage gemaakt van de opening van de terrassen op 1 juni 2020. Wil je ook een reportage laten maken van je bedrijf of van een evenement dan kunnen wij dat voor jullie verzorgen. Ook een leuke promotiespot of reclamefilm kunnen we voor jullie maken.

Live-stream van huwelijk in Arnhem

Leon woensdag, 20. mei 2020 van Leon

BRUIDSPAAR ERG BLIJ DAT IEDEREEN MEE KAN KIJKEN

LIVE-STREAM IN ARNHEM

Gisteren een leuke attentie ontvangen van een bruidspaar. Op 1 mei zou hun trouwfeest groots gevierd worden in het Open Luchtmuseum, Arnhem maar dat ging door de coronacrisis niet door. In plaats daarvan zijn ze op 1 mei in een sobere omgeving vergezeld van enkele familieleden alleen voor de wet getrouwd. Ter compensatie van deze domper heb ik voor het bruidspaar een live-stream gemaakt van deze huwelijksceremonie zodat iedereen die wilde, toch mee kon kijken. Als dank ontving ik gisteren dus een groot pak chocolade. Heerlijk ????

Reportage over bedrijven in coronatijdperk

Leon maandag, 18. mei 2020 van Leon

BEDRIJFSFILMS IN CRISISTIJD

IN DE BAN VAN CORONA

Voor DeltaLimburg.nl maken we een serie bedrijfsfilms over de gevolgen van de coronacrisis op de samenleving. Diverse bedrijven, maar ook scholen en maatschappelijke instellingen komen aan bod om te laten zien wat de gevolgen zijn van de huidige crisis op ons leven.
Wil je zelf ook een bedrijfsfilm of een fotoreportage laten maken neem dan snel contact met ons op.
Alle afleveringen van "In de ban van corona" zijn terug te zien op www.deltalimburg.nl

Livestream van de uitvaart

Leon zaterdag, 16. mei 2020 van Leon

MET EEN LIVESTREAM VOOR MENSEN DIE ER NIET BIJ KUNNEN ZIJN

UITVAART IN WEERT

Afgelopen zaterdag een uitgebreide livestream gemaakt met drie camera's in Weert.
Een uitvaart is niet leuk. Zeker niet in deze coronatijd. Kun je normaal je verdriet en emotie nog delen met anderen, nu is dat lastig met alle beperkingen. Een livestream van de uitvaart of begrafenis biedt wat dat betreft uitkomst.
Wij maken een livestream met 3 of 4 camera's zodat alle mensen die er niet bij kunnen zijn toch mee kunnen kijken en luisteren en de uitvaart helemaal kunnen beleven.
We streamen de uitvaart op onze site, waar u een eigen pagina krijgt waar mensen zelfs een condoleance achter kunnen laten en waar u ook achteraf de uitvaartceremonie nog terug kunt kijken.
Na de uitvaart vervolmaken we de stream nog in een montage en zetten we deze op een USB-stick zodat u deze te allen tijde nog eens terug kunt kijken of delen met familie en vrienden.
Behalve de uitvaartceremonie kunnen we ook de ceremonie op de begraafplaats vastleggen en ook een fotoreportage van de hele uitvaart behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor informatie of voor een afspraak.

Blieftoesfestival op bevrijdingsdag 2020

Leon dinsdag, 5. mei 2020 van Leon

EEN LIVESTREAM VOOR ELKE GELEGENHEID

LIVESTREAM VAN HET BLIEFTOESFESTIVAL

Samen met DeltaLimburg.nl en DJ Admin het "Blieftoesfestival" georganiseerd. Met DeltaLimburg.nl hebben we de livestream verzorgd van dit fantastische online festival op bevrijdingsdag. Zeven uur live uitzending met muziek van de beste DJ's en gesprekken met spraakmakende gasten op de zogenaamde social distance bank (zie foto).
Aanleiding is het feit dat het traditionele bevrijdingsfestival op bevrijdingsdag dit jaar niet door kon gaan. Met een bereik van meer dan 60.000 mensen online was het een meer dan geslaagd festival en een zeer geslaagde meer-camera livestream.
Ook voor jou kunnen we een livestream verzorgen. Of het nu van een groot evenement is of van een veel kleinere prive-aangelegenheid zoals een uitvaart. Maar ook van een theatervoorstelling of de schoolmusical aan het einde van het schooljaar.

De schoolmusical │ Ooms en tantes kunnen ook meekijken

Leon maandag, 4. mei 2020 van Leon

LAAT IEDEREEN MEEKIJKEN

EEN LIVESTREAM VAN DE SCHOOLMUSICAL

Gaat de schoolmusical wel of niet door? Kan er publiek komen of toch niet en hoe kunnen de mensen die niet kunnen komen kijken dan toch de musical zien? Heel simpel; wij maken een mooie livestream van de schoolmusical zodat iedereen die er niet bij kan zijn toch naar de musical kan kijken. We zetten de livestream op een aparte pagina en dan kunnen jullie zelf beslissen wie er naar de film kan kijken. En achteraf krijg je ook nog eens een DVD zodat je hem ook nog kunt bewaren om hem later nog heel vaak terug te kijken.

Fotoshoot in tijden van crisis

Leon vrijdag, 17. april 2020 van Leon

EEN GROEPSFOTO IN DE ANDERHALVE-METER-SAMENLEVING

EEN MOOIE FOTOSHOOT VAN JULLIE FAMILIE

Sinds het uitbreken van het coronavirus staan we allemaal op anderhalve meter van elkaar. Nu de maatregelen enigszins versoepeld worden en we zelf enig gevoel krijgen bij wat wel en niet kan, is het ook weer tijd voor een mooie groepsfoto. Dus als u besluit om een vakantie of familieweekend te boeken met de hele familie dan zijn wij u graag van dienst voor een mooie groepsfoto van de hele familie. Maar ook met mooie foto's van de gezinnen apart. Alles op anderhalve meter afstand natuurlijk en op veilige afstand van grote groepen mensen in een prachtig natuurgebied.
Dus gaat u binnenkort op vakantie in Limburg op Buitenhof de Leistert in Roggel of bij Center Parcs het Meerdal in Horst bel ons dan op voor een mooie fotoshoot van uw familie.
Wij maken heel veel foto's die u al tijdens uw vakantie of naderhand thuis rustig kunt bekijken op een aparte veilige website. Zodra u de foto's heeft besteld sturen wij ze naar u op. Zo kunt u nog lang nagenieten van uw mooie familievakantie.

Live-stream van jullie trouwceremonie

Leon vrijdag, 10. april 2020 van Leon

ALS JE IEDEREEN MEE WILT LATEN KIJKEN

LIVE-STREAM VAN JULLIE HUWELIJKSCEREMONIE

Heb je de hele trouwdag tot in de puntjes voorbereid, gooit de coronacrisis roet in het eten. Als je besluit om de trouwceremonie door te laten gaan dan kunnen wij er een mooie reportage van maken. Wij kunnen de videoreportage zelfs live-streamen. Behalve de mensen die bij de huwelijksceremonie aanwezig mogen zijn, kunnen al jullie vrienden en familie toch meekijken hoe jullie in het huwelijksbootje stappen.

Erg leuk om achteraf met je vrienden en familie nog na te kunnen praten over de trouwceremonie die we met meer camera's vastleggen zodat de kijkers geen moment hoeven te missen. Wij maken een live-stream van de trouwceremonie voor mensen die jullie er graag bij hadden gehad maar die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Familie, vrienden en kennissen kunnen zo live meekijken met jullie ja-woord op een afgeschermde pagina op internet.

Hiervoor maken we op onze website een pagina waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de uitnodiging voor de trouwdag. Op deze wijze kunnen mensen die er niet bij zijn de video toch op een eenvoudige manier bekijken zonder ingewikkelde links in te typen. Ze kunnen zelfs een reactie achterlaten voor het kersverse bruidspaar.

Kiezen jullie niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage van de trouwceremonie of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor jullie maken. Mensen die de ceremonie graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch jullie ja-woord achteraf bekijken en eventueel een reactie voor jullie achterlaten.

ROUWVERWERKING MET EEN VIDEOREPORTAGE

Leon vrijdag, 3. april 2020 van Leon

ROUWVERWERKING IN TIJDEN VAN CRISIS

EEN VIDEO OF LIVE-STREAM VAN DE UITVAART

Tijdens de coronacrisis gelden er veel beperkingen. Zo mogen bij uitvaarten en begrafenissen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Voor de rouwverwerking is het belangrijk dat je het kunt beleven, erover kunt praten en je emoties kunt delen. Deskundigen bevestigen dat. Wij maken een live-stream van de uitvaart voor nabestaanden die er niet bij kunnen zijn. Nabestaanden kunnen zo live meekijken met de uitvaartceremonie op een afgeschermde pagina op internet.

Hiervoor maken we op onze website een pagina aan waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de rouwbrieven. Zo kunnen mensen die er niet bij kunnen zijn de video toch bekijken en eventueel een reactie achterlaten voor de familie.

Kiest u niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor u maken. Mensen die de uitvaart graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch de uitvaartceremonie bekijken en eventueel een reactie voor de familie achterlaten.

Live-stream maken │ Neem contact met ons op

Leon dinsdag, 24. maart 2020 van Leon

EEN VIDEO-OPNAME MET LIVE-STREAM

VOOR IEDEREEN DIE ER NIET BIJ KAN ZIJN

Wij maken voor u een video-opname mét een live-stream van uw evenement, uitvaart, huwelijksceremonie, kerkdienst en optreden voor bijvoorbeeld de mensen in een zorgcentrum. Op deze manier zorgen we ervoor dat mensen die er niet bij kunnen zijn het toch mee kunnen beleven omdat ze het thuis op TV of op de telefoon of tablet kunnen bekijken.

Wij filmen het gebeuren met een of meer camera's en zenden het meteen uit zodat u een breed publiek kunt bereiken. Maar als wij een uitvaart of een huwelijksceremonie filmen zenden we het uit op een privekanaal waar alleen geselecteerde mensen naar kunnen kijken.

Mensen die er niet bij kunnen zijn omdat ze aan de andere kant van de wereld wonen, waarderen het enorm dat ze door deze live-stream toch bij het afscheid van een dierbare kunnen zijn of het huwelijk van een petekind kunnen bijwonen en er 's avonds aan de telefoon met de familie over kunnen praten alsof ze erbij waren.

In deze tijd waar het coronavirus ons in de greep heeft zijn er ook allerlei gelegenheden waar een video-opname met een live-stream een uitkomst is om veel mensen in de gelegenheid te stellen bepaalde gebeurtenissen toch mee te laten beleven.

Opname van concert of uitvoering

Leon zaterdag, 7. maart 2020 van Leon

OOK UW CONCERT OF UITVOERING LEGGEN WIJ PROFESSIONEEL VAST

MINI CONCERT SJORS VAN DER PANNE

Een heel mooi weekend achter de rug met optredens van bekende artiesten uit België en Nederland. Onder meer Sjors van der Panne & Live band, Remco van de Weerdt zing Liesbeth List met Hubert-Jan Horrocks aan de vleugel en Günther Neefs & The New Bis Band. Wij mochten de registratie verzorgen. Heeft u zelf ook een optreden neem dan contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er zijn om er iets moois van te maken voor later of voor gebruik als promotiemateriaal voor je eigen social media of website. Kijk naar Sjors van der Panne en Remco van de Weerdt.

Een clip van je band

Leon maandag, 2. maart 2020 van Leon

RECLAMESPOTJE OPGENOMEN VOOR DUO TOEVAL BESTEIT NEET

EEN LEUKE RECLAMESPOT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Duo Toeval Besteit Neet ofwel Mariet en Oscar timmeren al enkele jaren aan de weg en zagen ook op tegen de kosten van een professionele reclamespot voor hun band "Duo Toeval Besteit Neet". Ik heb ze een concept aangeboden waarbij we in een paar uurtjes tijd een groot aantal opnamen hebben gemaakt in combinatie met een optreden in een zorgcentrum waar ze ze ook veel optredens verzorgen. Daarvan heb ik een aantal montages gemaakt die ze nu inzetten als reclame voor hun band op internet en sociale media. En met succes. Dus neem ook contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jullie band. Bekijk het resultaat.

Een fotoalbum van jullie trouwdag

Leon vrijdag, 28. februari 2020 van Leon

ALS JE TOCH EEN IETS CREATIEVERE AANPAK WILT

TROUWREPORTAGE MET EEN LUXE ALBUM

Ik maak voor jullie een mooie #trouwreportage van de hele dag en maak daarnaast ook nog eens een heel mooi #trouwalbum op mijn eigen creatieve manier. Dus geen vakjes vullen maar iedere pagina een eigen look.

De #fotoreportage is inclusief foto's maken bij de #bruidegom thuis, foto's maken bij #debruid terwijl ze zich klaarmaakt voor de #trouwdag, het afhaalmoment, de #huwelijksceremonie of #huwelijksceremonies, de #fotoreportage in een park, de toost en de #bruidstaart en natuurlijk een uitgebreide #groepsfotoshoot.

Jullie zoeken daarna de foto's uit die ik gebruik in het #trouwalbum en kunnen daarna ook nog meekijken bij het opmaken van het album.

De reportage is nog uit te breiden met foto's van de avond en natuurlijk sta ik open voor iedere andere invulling van de dag.

#trouwfotograaf #trouwen

Ook voor uw live-registratie

Leon vrijdag, 21. februari 2020 van Leon

MET DELTALIMBURG.NL STAAN WIJ OOK VOOR U KLAAR

LIVE-REGISTRATIE EN UITZENDING VAN DE SJOLEFESTASIE

Met DeltaLimburg.nl de live-registratie en uitzending op DeltaLimburg.nl van de Sjolefestasie verzorgd op de vrijdag voor carnaval in Roermond. Met een team van 7 mensen hebben we de Sjolefestasie die is bezocht door ca. 20.000 mensen professioneel opgenomen en uitgezonden op DeltaLimburg.nl. Ook aan de Sjtasiefestasie op carnavalszaterdag hebben we een steentje bijgedragen in de vorm van cameramensen én natuurlijk de uitzending op DeltaLimburg.nl.

Een video van jullie trouwdag

Leon vrijdag, 7. februari 2020 van Leon

VIDEOREPORTAGE VAN EEN TROUWFEEST

BRUILOFT IN MEERSSEN GEFILMD

Het bruidspaar in Meerssen had er een prachtige dag voor uitgekozen. Hoewel je het niet zou verwachten was het uit de wind en in de zon heerlijk weer dus de terrassen zaten vol in Meerssen. Mooie dag voor een trouwerij dus. De dag begon met een videoreportage in een mooie locatie van de gemeente tegenover het gemeentehuis. Daarna een dienst in de Basiliek van Meerssen die we mooi hebben vastgelegd inclusief prachtig geluid wat we natuurlijk apart opnemen. Daarna het feest met de bruidstaart, de toost, de felicitaties en de cadeaus. Natuurlijk hebben we daar ook mooie beelden van gemaakt. Niet op statief natuurlijk want een hele film vanaf een standpunt kijken is echt niet leuk. Tussendoor nog videobeelden gemaakt met de flycam tijdens de fotoreportage door de fotograaf voor een mooie videoclip. Kortom weer een heel tevreden bruidspaar dat nog jaren kan nagenieten van een mooie reportage.

360° tour voor jouw bedrijf

Leon dinsdag, 4. februari 2020 van Leon

EEN VIRTUELE RONDGANG OVER WINDMOLENPARK ZUIDENWIND

360° DEMO TOUR | DIT MAKEN WE OOK VOOR JOUW BEDRIJF

In de eerste week van februari werden in 6 nachten per vrachtauto de wieken van de windmolens voor windmolenpark Zuidenwind in Heibloem aangevoerd. Wij hebben er een videoreportage en een fotoreportage van gemaakt voor DeltaLimburg.nl. Maar we hebben voor Zuidenwind ook een 360° tour gemaakt van het terrein waar de windmolen straks gebouwd worden. Klik hier voor de 360° tour op het windmolenpark Zuidenwind in aanbouw.

Ook voor jouw zaak maken wij een 360° tour. Op verschillende plekken in de zaak maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps en street view geplaatst en je kunt de 360 graden tour ook op je website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

LIVESTREAM VAN EEN UITVAART

Leon woensdag, 29. januari 2020 van Leon

FAMILIE IN HET BUITENLAND KAN DE UITVAART OOK MEEKIJKEN

LIVESTREAM VAN EEN UITVAART

In Bredevoort in de Achterhoek een videoreportage gemaakt van een uitvaart. Vooral ook voor de familieleden in Nieuw-Zeeland die op deze manier live mee konden kijken met de uitvaartceremonie en het zodoende ook konden beleven. Weer veel complimenten gekregen dat dit op deze manier kan tegenwoordig. Dankbaar werk. Overigens kunnen wij ook andere ceremonies livestreamen voor u. Een livestream van een huwelijksceremonie bijvoorbeeld of de uitreiking van een onderscheiding. Behalve de livestream die wordt uitgezonden via Youtube ontvangt u achteraf ook altijd nog een keurig gemonteerde videoreportage op DVD of als bestand op een USB-stick.

Uw videobanden op USB-stick of DVD

Leon zaterdag, 25. januari 2020 van Leon

LAAT UW OUDE FILMS EN VIDEO'S OVERZETTEN NU HET NOG KAN

OUDE VIDEOBANDEN OVERZETTEN OP DVD

Een grote doos videobanden ontvangen om over te zetten naar digitale bestanden zodat ze eindelijk weer eens bekeken kunnen worden. Ook kleine vhs-c videobandjes om over te zetten met heel waardevolle beelden van de kinderen toen ze klein waren en die nog nooit bekeken zijn, bijna 30 jaar later. Wij zetten de videobanden voor u op DVD maar u kunt de bestanden ook op een USB-stick krijgen. De usb-stick stopt u thuis in uw smart-TV en u kunt genieten van de prachtige videobeelden die u lang geleden gemaakt hebt. En ook uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Bewaar uw oude foto's | Wij scannen ze voor u

Leon donderdag, 23. januari 2020 van Leon

AL UW OUDE FOTO'S EN NEGATIEVEN OP EEN USB-STICK

WIJ SCANNEN UW NEGATIEVEN EN FOTO'S

Heb je nog oude negatieven liggen of foto's die je graag ook als digitaal bestand op je computer zou willen hebben? Breng ze naar ons toe en wij zorgen ervoor dat al je negatieven en foto's gescand worden zodat je ze mooi kunt samenvoegen met alle digitale foto's die al op de computer staan. Ook kun je de foto's dan gemakkelijk delen en zelfs nog bewerken. Je hoeft de foto's of negatieven niet uit de mapjes te halen, dat doen wij voor jou en we doen ze er ook netjes weer terug in. De scans zijn natuurlijk mooi stofvrij en eventueel beschadigde foto's kunnen we voor je bewerken. Wij scannen ook complete fotoalbums of fotoboeken in. Zowel de foto's in het boek als ook de complete pagina's die je vervolgens mooi door kunt bladeren op de computer.

360° fotografie

Leon woensdag, 22. januari 2020 van Leon

EEN VIRTUELE RONDGANG DOOR JE WINKEL, HOTEL, ETC

360° DEMO TOUR | DIT MAKEN WE OOK VOOR UW ZAAK

Maak nu een afspraak voor het maken van een 360° tour door je zaak. Op verschillende plekken maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps geplaatst en u kunt het zelfs op uw website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

LOW BUDGET RECLAME | BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

Leon woensdag, 15. januari 2020 van Leon

VANDAAG OPGENOMEN MORGEN ONLINE

RECLAMESPOTJE VOOR JE WINKEL OF EVENEMENT

Heb je snel een leuk reclamefilmpje nodig voor je winkel of evenement dan kunnen wij dat verzorgen. Voor Plantinga Carnaval maakten we op basis van enkele shots in de winkel 6 reclamefilmpjes met elk een eigen insteek. In de montage verwerken we banners en ook plaatsen we er een leuk muziekje onder. Gegarandeerd succes. Klik hier voor meer info.

HULDIGING DOOR DE BURGEMEESTER | EEN MOOIE FOTOREPORTAGE

Leon maandag, 13. januari 2020 van Leon

FOTOREPORTAGE VAN DE HULDIGING

KAMPIOENEN VAN DE GEMEENTE LEUDAL

Fotoreportage van de huldiging van de kampioenen en degenen uit Leudal die een bijzondere prestatie hebben geleverd in 2019. De kampioenen werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leudal in De Bombardon te Heythuysen gehuldigd door burgemeester Désirée Schmalschläger. Meer foto's bekijken? Klik hier.

TECKELWANDELING | ALTIJD EEN LEUKE REPORTAGE

Leon vrijdag, 10. januari 2020 van Leon

GEGARANDEERD MOOIE BEELDEN VAN HEEL VEEL TECKELS

TECKELWANDELING IN HET LEUDAL

Dit jaar geen teckelwandeling in het Leudal helaas want het is een mooie activiteit om vast te leggen. Zeker vanuit teckelperspectief. Maar natuurlijk zijn er voldoende andere activiteiten om te filmen. Wil je de reportage van vorig jaar nog even terug kijken, klik dan hier. Wil je ook een mooie reportage van jullie evenement neem dan contact met ons op.

PRINS CARNAVAL GEWORDEN | EEN MOOIE VIDEOREPORTAGE VOOR LATER

Leon zaterdag, 4. januari 2020 van Leon

VIDEOREPORTAGE VAN HET UITROEPEN VAN DE NIEUWE PRINS

VITO I PRINS VAN D'N UUL IN ROERMOND

Videoreportage gemaakt voor Deltalimburg.nl en voor het programma Carnavalskriebels van het uitroepen van Prins Vito I van V.V. D'n Uul in Roermond. Graag maken wij ook voor jou een mooie videoreportage. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.