Prijslijst videoreportage huwelijk

U bent hier: Startpagina

Prijslijst videoreportage huwelijk

 

Videoreportage huwelijk 10.00 – 16.00
Videoreportage van jullie trouwdag van 10.00 – 16.00 uur de mooiste momenten van jullie trouwdag prachtig vastgelegd. Van het moment dat bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de grote dag, intieme momenten van spanning en opwinding bij de eerste ontmoeting, de emotionele hoogtepunten van de ceremonie, toastmomenten en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart.
Inclusief een trouwvideoclip

€ 650,--

 

Videoreportage huwelijk 10.00 – 21.00
Videoreportage van jullie trouwdag van 10.00 – 21.00 uur, de mooiste momenten van jullie trouwdag prachtig vastgelegd. Van het moment dat bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de grote dag, intieme momenten van spanning en opwinding bij de eerste ontmoeting, de emotionele hoogtepunten van de ceremonie, toastmomenten en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart. In de avond gevolgd door felicitaties van vrienden en familie tijdens de receptie of ontvangst van de avondgasten, de openingsdans waar iedereen naar uitkijkt en een avond vol feest en dans waar het geluk van het bruidspaar wordt gevierd.
Inclusief een trouwvideoclip

€ 1050,--

   

Videoreportage huwelijk 10.00 – 23.00
Videoreportage van jullie trouwdag van 10.00 – 23.00 uur, de mooiste momenten van jullie huwelijk prachtig vastgelegd. Van het moment dat bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de grote dag, intieme momenten van spanning en opwinding bij de eerste ontmoeting, de emotionele hoogtepunten van de ceremonie, toastmomenten en fragmenten van ontroerende toespraken tot en met een avond vol feest en dans.
Inclusief een trouwvideoclip.

€ 1250,--

   

Videoreportage trouwceremonie
De camera's leggen de aankomst vast van bruid en bruidegom op de trouwlocatie verwelkomt door een haag van vrienden en familie. We zien de emotionele hoogtepunten tijdens de ceremonie - het ja-woord, de ringuitwisseling, en de eerste kus als man en vrouw. Ontroerende toespraken en natuurlijk de trouwbelofte naar elkaar toe. We sluiten af als het bruidspaar de trouwlocatie verlaat in hun trouwauto toegejuicht door vrienden en familie.

€ 395,--

   

Videoreportage trouwceremonie, toast en bruidstaart
De camera's leggen de aankomst vast van bruid en bruidegom op de trouwlocatie verwelkomt door een haag van vrienden en familie. We zien de emotionele hoogtepunten tijdens de ceremonie - het ja-woord, de ringuitwisseling, en de eerste kus als man en vrouw. Ontroerende toespraken en natuurlijk de trouwbelofte naar elkaar toe. Toastmomenten, felicitaties van de ouders en grootouders en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart.

€ 550,--

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.