Welkom bij Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina

Het voorjaar komt er aan | Tijd voor een groepsfoto

Een mooie groepsfoto van de familie kunnen we altijd maken. Ook in de winter op een zonnige dag kunnen we buiten een groepsfoto maken. Ook kunnen we in de studio terecht voor een fotoshoot van de familie of het gezin. Maar we hebben ook enkele locaties waar ze zowel binnen als buiten terecht kunnen voor een groepsfoto. Een fotoshoot in een kasteel met een authentieke inrichting bijvoorbeeld. Een mooie locatie om zowel binnen als buiten foto's te maken. Dus komt u op vakantie in Roggel of bent u sowieso toe aan een nieuwe foto, maak dan snel een afspraak voor het maken van een mooie groepsfoto van uw familie of gezin.

Voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden. Wij filmen met meerdere camera's en een flycam voor prachtige gestabiliseerde opnames. In de montage maken we de film helemaal af voor een prachtige herinnering aan jullie huwelijk. We maken diverse clips op muziek van jullie eigen keuze. Je kunt kiezen voor een reportage van de hele dag of van de ceremonie. Ook maken wij een reportage van de feestavond.
Kijk ook even op onze trouwpagina

Bezoek ook ons blog

 • Leon vrijdag, 7. februari 2020 van Leon

  Videoreportage van een trouwfeest

  Bruiloft in Meerssen gefilmd

  Het bruidspaar in Meerssen had er een prachtige dag voor uitgekozen. Hoewel je het niet zou verwachten was het uit de wind en in de zon heerlijk weer dus de terrassen zaten vol in Meerssen. Mooie dag voor een trouwerij dus. De dag begon met een videoreportage in een mooie locatie van de gemeente tegenover het gemeentehuis. Daarna een dienst in de Basiliek van Meerssen die we mooi hebben vastgelegd inclusief prachtig geluid wat we natuurlijk apart opnemen. Daarna het feest met de bruidstaart, de toost, de felicitaties en de cadeaus. Natuurlijk hebben we daar ook mooie beelden van gemaakt. Niet op statief natuurlijk want een hele film vanaf een standpunt kijken is echt niet leuk. Tussendoor nog videobeelden gemaakt met de flycam tijdens de fotoreportage door de fotograaf voor een mooie videoclip. Kortom weer een heel tevreden bruidspaar dat nog jaren kan nagenieten van een mooie reportage.

 • Leon dinsdag, 4. februari 2020 van Leon

  Een virtuele rondgang over windmolenpark Zuidenwind

  360° demo tour | Dit maken we ook voor jouw bedrijf

  In de eerste week van februari werden in 6 nachten per vrachtauto de wieken van de windmolens voor windmolenpark Zuidenwind in Heibloem aangevoerd. Wij hebben er een videoreportage en een fotoreportage van gemaakt voor DeltaLimburg.nl. Maar we hebben voor Zuidenwind ook een 360° tour gemaakt van het terrein waar de windmolen straks gebouwd worden. Klik hier voor de 360° tour op het windmolenpark Zuidenwind in aanbouw.

  Ook voor uw zaak maken wij een 360° tour. Op verschillende plekken in de zaak maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps en street view geplaatst en u kunt de 360 graden tour ook op uw website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

 • Leon woensdag, 29. januari 2020 van Leon

  Familie in het buitenland kan de uitvaart ook meekijken

  Livestream van een uitvaart

  In Bredevoort in de Achterhoek een videoreportage gemaakt van een uitvaart. Vooral ook voor de familieleden in Nieuw-Zeeland die op deze manier live mee konden kijken met de uitvaartceremonie en het zodoende ook konden beleven. Weer veel complimenten gekregen dat dit op deze manier kan tegenwoordig. Dankbaar werk. Overigens kunnen wij ook andere ceremonies livestreamen voor u. Een livestream van een huwelijksceremonie bijvoorbeeld of de uitreiking van een onderscheiding. Behalve de livestream die wordt uitgezonden via Youtube ontvangt u achteraf ook altijd nog een keurig gemonteerde videoreportage op DVD of als bestand op een USB-stick.

 • Leon zaterdag, 25. januari 2020 van Leon

  Laat uw oude films en video's overzetten nu het nog kan

  Oude videobanden overzetten op DVD

  Een grote doos videobanden ontvangen om over te zetten naar digitale bestanden zodat ze eindelijk weer eens bekeken kunnen worden. Ook kleine vhs-c videobandjes om over te zetten met heel waardevolle beelden van de kinderen toen ze klein waren en die nog nooit bekeken zijn, bijna 30 jaar later. Wij zetten de videobanden voor u op DVD maar u kunt de bestanden ook op een USB-stick krijgen. De usb-stick stopt u thuis in uw smart-TV en u kunt genieten van de prachtige videobeelden die u lang geleden gemaakt hebt. En ook uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Videoreportage van jullie trouwdag al voor € 450,-

Een prachtige videoreportage van jullie trouwdag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, inclusief het aankleden van de bruidegom, het afhalen van de trouwauto, het afhalen van het bruidsboeket, het aankleden van de bruid, het afhalen van de bruid, de ceremonie, de toost en de felicitaties, de bruidstaart, de fotoreportage, de ontvangst van de avondgasten, de openingsdans en voordrachten, kortom alles vastgelegd vanaf € 450,-! ......... lees verder

Een mooie fotoreportage van jullie bruiloft

Trouwvideoclip

Wij maken een mooie trouwvideoclip

Van jullie trouwreportage maken wij een mooie videoclip. Van alle beelden die we op de trouwdag hebben geschoten nemen we de mooiste en die monteren we op jullie favoriete muzieknummer tot een prachtige videoclip die je op ieder moment nog eens terug kunt kijken en waarmee je jullie bruiloft nog eens kunt herbeleven. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie huwelijk met prachtige glidecambeelden .............. verder lezen

Bekijk onze waardering op Google

Bekijk onze waardering op Facebook

Bezoek ook onze pagina groepsfotograaf.nu met allemaal specifieke informatie en alle mogelijkheden op het gebied van groepsfoto's tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert, een bedrijfsfeest of een bedrijfsjubileum, een groepsfoto van de muziekvereniging of de voetbalclub, of een groepsfoto van uw gezin ........... lees verder