Modellenshoot

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage » Modellenshoot

portretfoto voor je modellenportfolio

Heb je portretfoto's nodig voor je professionele portfolio of wil je gewoon een aantal heel mooie foto's van jezelf hebben, dan kunnen wij die voor je maken. In de studio of op een andere locatie van jouw keuze maken we met verschillende belichtingen en verschillende achtergronden een serie foto's die je kunt gebruiken in je portfolio. Overigens gaat het niet alleen om glamourfoto's maar ook om foto's in alledaagse situaties. Juist daarmee krijgt de klant een goed beeld waar je goed inzetbaar bent. Natuurlijk horen er ook een aantal portretfoto's van jezelf op je best bij.

Mogelijkheden Modellenfotografie

Modellenfoto’s maak ik voornamelijk in de studio. Maar als je dat wilt kan het ook op een andere plek zoals in een park of op het strand, of op een bijzondere locatie? Wij kunnen zorgen voor een professionele visagiste en kapster maar als je dat zelf wilt regelen mag dat ook. Van kleding en make-up wisselen mag je doen zo vaak je maar wil. Als je een modellenshoot bij ons boekt stuur ik van tevoren een lijstje met tips voor de shoot. Als je zelf vragen hebt dan dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Model voor een dag

Welk meisje droomt er niet van, fotomodel worden. Wil je al heel lang gewoon een paar heel mooie foto's van jezelf laten maken om toch even dat gevoel te ervaren én er een heleboel mooie foto's aan over te houden. Boek dan een "glamourportret mini". Voor € 45,- maak ik 3 kwartier foto's van jou in diverse outfits, met verschillende achtergronden en belichtingen. Na de opnamen bewerk ik de foto's en pas ik verschillende effecten toe en stuur ik je een link waar je alle foto's kunt bekijken. Daarna kun je een aantal foto's kopen of allemaal als je dat wilt.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.