Uitvaart of crematie

U bent hier: Startpagina » Uitvaart

Videoreportage uitvaart

Bij het herbeleven van de uitvaart ziet u momenten terug die u even had gemist. Maar ook de mooie woorden gesproken tijdens de plechtigheid zijn achteraf vaak beter te horen dan tijdens de afscheidsviering.

Een videoreportage van de uitvaart of crematie kan helpen bij het rouwproces, om het afscheid een goede plaats te geven maar ook nabestaanden die er niet bij konden zijn alsnog de gelegenheid te geven om de beelden terug te zien.

Wij leggen de ceremonie met twee camera's vast en nemen ook het geluid apart op waardoor de mooie woorden gesproken tijdens de plechtigheid heel goed te verstaan zijn maar ook muziek gespeeld tijdens de dienst heel erg mooi wordt vastgelegd.

U ontvangt van ons een reportage waarop de ceremonie in zijn geheel te zien is.

Wij maken op respectvolle wijze een sfeervolle herinnering in de vorm van een videoreportage waarbij wij de discretie van de aanwezigen respecteren.

Live video stream voor mensen die er niet bij kunnen zijn

Als dierbaren door wat voor omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn dan is dat niet fijn. Wij kunnen de uitvaart of crematieplechtigheid echter in zijn geheel live streamen op een alleen voor u zichtbaar kanaal via het internet. Op deze manier kunnen nabestaanden die er niet bij kunnen zijn en die zelfs aan de andere kant van de wereld zitten toch live mee kijken.

Herinneringsfilm

Ook maken wij voor de uitvaart of crematieplechtigheid presentaties met oude foto's en eventueel filmbeelden op uw favoriete muziek. De presentatie is volledig geprogrammeerd om te worden gebruikt bij een crematie of afscheidsviering. Geen gedoe meer met losse CD's of DVD's en stukjes die goed aangeklikt moeten worden op de computer. Eén complete presentatie op een USB-stick of als bestand en altijd met backup geleverd.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken

Vul in ieder geval uw telefoonnummer of -e-mailadres in zodat ik contact op kan nemen

Fotoreportage uitvaart

Een mooie fotoreportage van de begrafenis of crematie is altijd een mooi aandenken, zeker als de reportage ook nog is verwerkt in een fotoboek. Maar wij kunnen er ook een mooie presentatie van maken op DVD ondersteund met uw favoriete muziek.

  • Wij maken een reportage van de gehele ceremonie

  • Wij filmen de ceremonie met 2 camera's en monteren het tot één geheel

  • Het geluid registreren we apart zodat u het naderhand nog beter en mooier kunt horen

  • Voor nabestaanden die er niet bij kunnen zijn maken wij een video stream zodat ze live mee kunnen kijken

Crematie video

€ 299,00

Aankomst rouwstoet

afscheidsceremonie

Gehele ceremonie gefilmd

gefilmd met 2 camera's

Losse geluidsregistratie

Afgeleverd op DVD

Begrafenis video

€ 299,00

Aankomst rouwstoet

Uitvaartdienst

Gehele ceremonie gefilmd

gefilmd met 2 camera's

Losse geluidsregistratie

Afgeleverd op DVD

Herinneringsfilm

199,00

Levensloop momenten

Verwerken foto's

Verwerken films of video's

Passende achtergrond muziek

Uw eigen tekst verwerkt

Op maat gemaakt

Opties

  • HD-film van de uitvaart op USB-stick - € 50,-

  • Video stream op internet zodat nabestaanden die er niet bij kunnen zijn live mee kunnen kijken - € 100,-

Voorbeeld opzet herinneringsfilm

Herinneringsfilm

Omdat een herinneringsfilm heel persoonlijk is en helemaal is afgestemd op degene van wie afscheid genomen wordt ziet u hiernaast een voorbeeld van de opzet van een herinneringsfilm.

In werkelijkheid brengt een herinneringsfilm het leven in beeld van degene van wie afscheid genomen wordt. Het schetst op waardige en memorabele wijze de levensloop met gebeurtenissen in de vorm van foto's en film die allemaal worden verwerkt tot een mooie herinneringsfilm met achtergrondmuziek die u zelf uitzoekt. Op basis van door u aangeleverde foto’s en video's of zelfs oude films kan deze film ter nagedachtenis aan de overledene worden gemaakt.

Een herinneringsfilm kan tijdens maar ook na de uitvaart worden ingezet.

Dekking uitvaartverzekering

De kosten voor uitvaartfotografie of een videorapportage bij de uitvaart kunnen in veel gevallen worden gedekt door een uitvaartverzekering. Had uw overleden dierbare een kapitaalverzekering of andere uitvaartverzekering met een vrij besteedbaar bedrag? Dan kunt u de uitkering gebruiken voor het bekostigen van de uitvaartfotograaf of videograaf.

Meer weten over de dekking via de uitvaartverzekering kijk op Uitvaartverzekering.nl voor meer informatie.