Een livestream of video- of fotoreportage van de uitvaart

U bent hier: Startpagina » Uitvaart

Livestream uitvaart

Livestream uitvaart

Voor mensen die door ziekte niet bij de uitvaart kunnen zijn of voor familie of vrienden die vanwege vakantie of verblijf in het buitenland niet bij de uitvaart kunnen zijn, verzorgen wij een professionele livestream van de uitvaart of begrafenis van hun dierbare.

verder lezen

Videoreportage uitvaart

Videoreportage uitvaart

Wij maken een professionele videoreportage van de uitvaart zodat u deze later nog terug kunt kijken. De mooi gesproken woorden tijdens de uitvaart. De kleinkinderen die nog iets zeggen en de kaarsjes aansteken bij de kist. De mooie zang van een koor of artiest. Wij leggen het allemaal vast op video.

verder lezen

Fotoreportage uitvaart

Fotoreportage uitvaart

Wij maken een professionele fotoreportage van de uitvaart zodat u later bijzondere en mooie momenten nog eens terug kunt kijken. Het afscheid thuis. De erehaag voor uw dierbare. De kleinkinderen die nog iets zeggen en de kaarsjes aansteken bij de kist. De vrienden die de kist dragen en de mooie bloemstukken.

verder lezen

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.