groepsfoto

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage » groepsfoto

Groepsfoto familie

Een groepsfoto van de familie is natuurlijk bij uitstek waar je aan denkt als je het hebt over een groepsfoto. Maar wat te denken van een groepsfoto van de voetbalclub of het voetbalelftal, een groepsfoto van de harmonie, een groepsfoto van de handbalclub, een groepsfoto van de fanfare, een groepsfoto van het zangkoor, een groepsfoto van de wielerclub en ga zo maar door. Voor elke gelegenheid maken wij een mooie groepsfoto.

Groepsfoto van de club

Een nieuw uniform, nieuwe clubkleding of een nieuwe sponsor, allemaal gelegenheden om mooi vast te laten leggen door de groepsfotograaf.

Wij verwerken de huisstijl van de sponsor in het beeld en verzorgen ook een prachtige wanddecoratie voor in het clublokaal of voor op het kantoor van de sponsor. Een mooie afdruk op acrylglas bijvoorbeeld voor een brilliante uitstraling.

Als sponsor van de wielerclub of de voetbalclub is het belangrijk voor uw relaties dat u een mooie foto van uw team heeft. De kwaliteit van de foto straalt ook op uw bedrijf af.

Groepsfoto van de harmonie

Ook van de harmonie, de fanfare en de drumband maken wij mooie groepsfoto's.

Krijgt de vereniging nieuwe uniformen vergeet dan niet een fotoreportage voor een groepsfoto te boeken. Voor nu en voor later, het is altijd een mooie herinnering die een plek verdient in het clublokaal.

Een groepsfoto van uw bedrijf

Een bedrijfsjubileum of een bedrijfsfeest is bij uitstek de gelegenheid om een momentopname te maken van uw onderneming. Met de medewerkers van alle filialen op de foto en ook nog een grote groepsfoto met alle medewerkers. Het zijn waardevolle momenten die het verdienen om vastgelegd te worden, voor nu maar vooral ook voor later, om nog eens terug te kunnen kijken.

Gaat u een feest organiseren neem dan contact met ons op voor de planning van de reportage en vertel ons waar u de foto's wilt maken, dan zorgen wij voor de rest.

Een groepsfoto van de Zaate Hermenie

Je denkt er zo snel niet aan. Heb je jaren met elkaar muziek gemaakt en dan is er achteraf niet een mooie groepsfoto van jullie allemaal samen.

Dus maak snel een afspraak voor een mooie groepsfoto van de kaartclub, de dartclub, het voetbalelftal, de beugelclub etc. etc.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.