Snel een leuke reclamespot voor jouw bedrijf

U bent hier: Startpagina » Bedrijfsfilm » Reclamespot

Goedkoop en snel reclame maken

Wij maken voor jouw bedrijf, winkel of evenement snel een leuke en snelle reclamespot waarmee je in korte tijd veel over jezelf of je activiteit vertelt en waarmee je op sociale media goed voor de dag komt en jezelf onderscheidt van andere filmpjes. Een mooi promotiefilmpje voor je product wat op korte termijn gemaakt kan worden. Interessant zijn ook de lage kosten ten opzichte van traditionele reclamespotjes. En bewezen succesvol op facebook en youtube. Dus wacht niet te lang en maak snel een afspraak voor een effectief reclamespotje voor jouw website of facebookpagina.

Informeer mij over de mogelijkheden

Reclamespotje voor Plantinga Carnaval

Veel waar voor weinig geld

Bij Plantinga Carnaval in Heythuysen hebben we in 2 uurtjes tijd enkele leuke reclamefilmpjes opgenomen voor de promotie van de winkel met carnavalsartikelen. De reclamefilmpjes zijn opgenomen met Susan, de vaste medewerkster van Plantinga Carnaval. Ook dat kan dus. Natuurlijk regisseren we hier en daar en helpen we bij het goed brengen van de boodschap zodat het ook overtuigend is en professioneel overkomt. Daarna monteren we de nodige boodschappen voor de klanten in de filmpjes, muziekje eronder en de reclamespotjes zijn klaar voor gebruik.

Low budget reclame

Een uitgebreide reclamespot voor je evenement is mooi maar het moet vooral ook betaalbaar blijven. Daarom maken wij óók voor de kleine ondernemer en voor kleinere evenementen leuke effectieve promotiefilmpjes die je kunt gebruiken voor je website en op social media. Vanzelfsprekend helpen we uitgebreid bij de presentatie en letten we op de details maar in principe kunnen we in een take een complete spot opnemen die we vervolgens in de montage aankleden en die daarna klaar is voor gebruik. Informeer snel naar de mogelijkheden dan kunnen we daarna snel een reclamespotje opnemen voor jouw bedrijf.

Reclame voor je evenement