Een familiefotoshoot tijdens uw vakantie in Roggel

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage » Buitenhof de Leistert

Een mooie gelegenheid voor een groepsfoto van de familie

Met de hele familie op vakantie of een weekendje weg in Roggel op Buitenhof de Leistert of een van de andere parken in Limburg zoals Weerterbergen in Weert of Center Parcs Het Meerdal in America. Dat is een mooie gelegenheid om een mooi familieportret te laten maken. Zeker omdat de hele familie nu toch bij elkaar is. Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties vlak bij het park, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit of in de winter.

Behalve een groepsfoto in verschillende opstellingen, maak ik ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen met opa en oma, de kleinkinderen apart en veel andere samenstellingen die jullie nog willen zoals bijv. moeder met haar dochters om maar wat te noemen. Dat alles doen we voor één prijs die van tevoren vast staat.

Leuke activiteit voor een familieweekend

Met opa en oma een weekendje weg voor hun huwelijksjubileum of ter gelegenheid van een verjaardag een weekend in Roggel op Buitenhof de Leistert? Wat is er dan leuker dan familiefoto´s speciaal gemaakt voor opa en oma? Familiefoto’s waarin opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen de hoofdrol spelen natuurlijk. Onze groepsfotosessie is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en hun kinderen. Het is ook een originele activiteit voor een familieweekend, broer-en-zussen-dag, neven-en-nichten-uitje of vriendinnendag of vriendinnenweekend.

Wij trekken er ruim tijd voor uit. De foto's maken we in een van de mooie natuurgebieden in de omgeving van Roggel. Er is keuze uit een parkachtige omgeving, een natuurgebied met veel water op de achtergrond, een bos met mooie stuifzandheuvels maar we kunnen ook prachtige foto's maken aan de Maas op nog geen tien minuten rijden vanaf de Leistert.

Heel veel foto's voor één prijs

Na de reportage bewerk ik alle foto's en zet ze online inclusief bewerkingen van foto's in zwart-wit, sepia of andere effecten. Zodra u weer thuis bent kunt u de foto's in alle rust bekijken en eventueel nabestellen. U kunt alle foto's digitaal bestellen, dus alle bestanden of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Betaling achteraf

Alle gemaakte foto's blijven een tijdje online staan. Zo kunt u op uw gemak de foto's uitzoeken die u mooi vindt. U kunt de foto's bestellen via de website waarvan u van mij tijdens de reportage het adres ontvangt. U kunt de foto's ook bestellen door mij een e-mail te sturen met de nummers van de foto's die u wilt hebben. Na de bestelling ontvangt u van mij een factuur met een overzicht van uw bestelling. Zodra de factuur is betaald maak ik de bestelling klaar en stuur ik de foto's naar u op.

Mooie binnenlocaties | Zomer en winter kunt u bij ons terecht

Zomer en winter kunt u bij ons terecht voor mooie fotoreportages en groepsfoto's van de familie. In de winter en als het slecht weer is in de zomer hebben we enkele mooie locaties waar we zowel binnen als buiten foto's kunnen maken. Groepsfoto's in een echt kasteel met authentieke inrichting bijvoorbeeld of groepsfoto's in een museumboerderij met verschillende ruimten en mogelijkheden voor een andere sfeer.

Er op uit in Limburg

Bent u op vakantie in Limburg op Buitenhof de Leistert of een van de andere vakantieparken zoals Weerterbergen of het Meerdal dan is het maken van een groepsfoto bij ons een leuke activiteit. Wij maken onze groepsfoto's vaak in het Leudal. Maar er zijn nog veel meer plaatsen in Midden-Limburg waar je heel mooi groepsfoto's kunt maken. Op mijn website met allemaal foto's van plaatsen in Limburg kunt u ideeën opdoen voor een leuke activiteit tijdens uw vakantie of familieweekend in Limburg. Wil je een groepsfoto maken op een van deze locaties, dan kan dat natuurlijk ook. Maak snel een afspraak voor een leuke groepsfoto.

Cadeaubon

Gaat u een weekendje weg naar Buitenhof de Leistert in Roggel of Weerterbergen in Weert of Center Parcs het Meerdal in Horst, ter gelegenheid van een huwelijksjubileum of de verjaardag van uw ouders, dan hebben wij een cadeaubon voor u, die u kunt geven als geschenk of verrassing. U bepaald zelf de waarde van de cadeaubon.

Bekijk onze waardering op Google

Bekijk onze waardering op Facebook