Familiefoto's

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage » Familiefoto's

Een mooie fotoreportage van de familie

Een familiefeest, 25 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd of een ander huwelijksjubileum. Het zijn allemaal gelegenheden waarbij de hele familie weer bij elkaar is en dat is een mooie gelegenheid voor het maken van een familiefoto. Bij ons kunt u met de hele familie terecht voor een mooie groepsfoto. Wij hanteren één prijs voor de hele familie en maken daarvoor groepsfoto's in verschillende opstellingen maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen apart met opa en oma en andere samenstellingen die u wenst.

Buiten of in de studio, aan u de keuze

Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van uw keuze.

Dus laat de gelegenheid niet voorbij gaan als u iets te vieren heeft zoals uw verjaardag of een huwelijksjubileum. Vaak is iedereen dan weer bij elkaar en dat is bij uitstek de gelegenheid voor een mooie familiefoto.

Zwart/wit, sepia en andere effecten

Nadat de foto's zijn gemaakt ga ik ze allemaal bewerken en zet ik alle foto's inclusief voorbeelden in z/w of sepia en andere effecten online. U kunt thuis op u gemak de foto's uitzoeken en online bestellen.

U kunt alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Cadeaubon

Gaat u een weekendje weg naar Buitenhof de Leistert in Roggel of Weerterbergen in Weert of Center Parcs het Meerdal in Horst, ter gelegenheid van een huwelijksjubileum of de verjaardag van uw ouders, dan hebben wij een cadeaubon voor een groepsfoto van de familie voor u. Die kunt u geven als geschenk of verrassing. U bepaald zelf de waarde van de cadeaubon.

Een mooi collage van de fotoreportage

Wij kunnen van de fotoreportage van uw familie ook een mooi collage maken.

Bekijk onze waardering op Google

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.