Fotoreportages voor familie, vereniging en bedrijf

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage

Fotoshoot kinderen

Fotoshoot kinderen

Een mooi studioportret van jezelf, met je vriend of vriendin of van de kinderen. Natuurlijk kunnen wij de foto's ook op een locatie naar keuze maken. U ontvangt alle foto's digitaal, maar u kunt natuurlijk ook gewoon foto's nabestellen. Een mooie wandversiering bijvoorbeeld.

verder lezen

Familiefoto's

Familiefoto's

Bij ons kunt u met de hele familie terecht voor een mooie groepsfoto. Ook als u op familievakantie bent in Roggel op Buitenhof de Leistert, op Weerterbergen in Weert of het Meerdal in Horst. Als u dat wilt komen wij ook naar u toe om een familiefoto te maken. Opa en oma samen met de gezinnen en kleinkinderen. Wij maken foto's in alle samenstellingen die u wenst voor hetzelfde bedrag.

verder lezen

groepsfoto

groepsfoto

Een (familie)feest of met de hele club of vriendengroep op vakantie in Roggel op de Leistert of een dagje uit? De opening van een nieuw gebouw of een jubileum? Een mooie gelegenheid om een leuke groepsfoto te laten maken. Wij komen naar u toe of u komt bij ons in de studio. Foto's bekijkt u thuis allemaal op internet en nabestellen gaat ook digitaal. U betaald pas op het moment dat u de nabestellingen of digitale foto's ontvangt, dus geen gedoe op de dag zelf.

verder lezen

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert

Met de hele familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Dat is een mooie gelegenheid om een mooie groepsfoto te laten maken en een leuke familieactiviteit. Zeker omdat de hele familie nu toch bij elkaar is. Wij maken een mooie reportage van de hele familie maar ook van gezinnen apart en andere samenstellingen die u wilt.

verder lezen

Modellenshoot

Modellenshoot

Wil je een professionele fotoshoot voor je portfolio dan kunnen wij die voor je maken. Maar ook als je een leuke modellenshoot wilt doen voor enkele mooie foto's van jezelf kun je bij ons terecht tegen een aantrekkelijke prijs. Ook leuk voor moeders die hun dochter willen verrassen met een cadeaubon voor een fotoshoot.

verder lezen

Fotoreportage huwelijk

Fotoreportage huwelijk

Als fotograaf van jullie bruiloft maken wij een mooie fotoreportage van jullie trouwdag. Je krijgt altijd alle fotobestanden en je kunt kiezen of je daarnaast ook een fotoboek of fotoalbum wilt laten maken.

verder lezen

Zakelijk portret en bedrijfsreportage

Zakelijk portret en bedrijfsreportage

Een goede portretfoto is vaak de aanzet voor een eerste klik op je profiel en misschien komt daar een mooie opdracht uit voort. Een eerste indruk kun je geen tweede keer maken.
Maar ook maken wij een mooie reportage van uw bedrijf of van een jubileumfeest van uw bedrijf met groepsfoto's en een sfeerreportage.

verder lezen

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.