Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Fotoreportage / fotoshoot

Een mooie fotoreportage in het Leudal

Een mooie fotoreportage in het Leudal, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. gelegen tussen Roggel, Haelen, Neer en Heythuysen, vijf minuten vanaf recreatiepark Buitenhof de Leistert, vlakbij Roermond en Weert en een half uurtje vanaf Maastricht en Eindhoven. Natuurlijk kunt u ook terecht in onze studio voor een mooie reportage. Ook kunnen we naar u toe komen voor een mooie familiereportage.

Klik op een categorie om verder te gaan

Familiefoto's

Een mooie fotoshoot van de familie in onze fotostudio, maar als u dat wilt komen wij ook naar u toe. U ontvangt altijd een aantal gratis foto's, maar u krijgt ook alle digitale foto's.

Buitenhof de Leistert

Aangezien wij vlakbij vakantiepark de Leistert wonen, zijn wij in de gelegenheid om tijdens uw familie- of vriendenweekend een mooie fotoreportage op locatie of in de studio te maken. Waar u ook vandaan komt. Ook andere vakantieparken in de omgeving bezoeken wij regelmatig voor het maken van een fotoreportage.

Bedrijfsfotografie

Voor de huidige sociale media zijn mooie portret- en profielfoto's belangrijk. Wellicht vormt het de aanzet voor een eerste klik op uw profiel en misschien komt daar een mooie opdracht uit voort. Maar ook maken wij een mooie reportage van uw bedrijf in actie.

Glamourfotografie

Wil je een mooi luxe portret van jezelf als cadeau of voor in je portfolio of gewoon omdat je het leuk vindt. Maak dan nu een afspraak en wij maken een mooie portfolioshoot.

Groepsfoto

Een (familie)feest of met de hele club of vriendengroep op vakantie of een dagje uit? De opening van een nieuw gebouw of een jubileum? Een mooie gelegenheid om een leuke groepsfoto te laten maken. Wij komen naar u toe of u komt bij ons in de studio. Foto's bekijkt u thuis allemaal op internet en nabestellen gaat ook digitaal. U betaald pas op het moment dat u de nabestellingen of digitale foto's ontvangt, dus geen gedoe op de dag zelf.

Portretfotografie

Een mooie studiofoto van jezelf, met je vriend of vriendin of van de kinderen. Natuurlijk kunnen wij de foto's ook op een locatie naar keuze maken. Je ontvangt alle foto's digitaal, maar je kunt natuurlijk ook gewoon nabestellen.

Fotoreportage huwelijk

Als trouwfotograaf maken wij een mooie bruidsreportage van de mooiste dag van jullie leven. Wij maken er een mooi fotoboek of fotoalbum bij en u krijgt een mooie fotoshow van de huwelijksreportage. Dus bent u op zoek naar een huwelijksfotograaf dan bent u bij ons aan het goede adres.

Schoolfoto's

Wij zijn geen traditionele schoolfotograaf. Wel maken wij vaak groepsfoto's van de klassen of groepen op scholen en van het onderwijzend personeel. alle foto's zetten wij op internet en via het speciale adres wat u van ons krijgt, kunt u de foto's bekijken en nabestellen. Dus geen verplichte afname, maar wel de mogelijkheid om ieder jaar een mooie groepsfoto te laten maken.

Beamer te huur

Heeft u een feestje of een presentatie en heeft u een beamer nodig. Bij ons kunt u voor een redelijke prijs een HD-beamer huren voor één dag of voor meerdere dagen.

Facebookrecensies