Media

U bent hier: Startpagina » Media

DeltaLimburg.nl

Voor DeltaLimburg.nl maken wij nieuwsitems maar ook het programma carnavalskriebels. Verder maken wij voor klanten van DeltaLimburg.nl banners, TV-commercials, bedrijfsfilms, instructiefilmpjes, wervingsfilmpjes, promo’s e.d. Verder kunt u bij ons terecht voor een livestream van uw evenement. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de mogelijkheden die aangeboden worden voor elk budget.

Bekijk ook onze reportages op DeltaLimburg.nl

 • Sfeerimpressie première 'De Bel van Crienske'

  Op zondag 13 oktober 2019 was in Roggel in La Rochelle de première van de nieuwe talkshow 'De Bel van Crienske'. Tim op het Broek en Huub Alofs gaan in de voorstelling, die is doorspekt met veel muziek en video's, in gesprek met bekende mensen uit Leudal. De 'Bel van Crienske' wordt deze winter nog vijf keer gehouden in Roggel.

 • Sfeerimpressie officiële opening Open Monumentendag Leudal 2019

  Op zaterdagmorgen 14 september 2019 opende burgemeester Désirée Schmalschläger in Neer bij de Friedesse molen de Open Monumentendag 2019 in de gemeente Leudal. Het thema van de Open Monumentendag is 'Plekken van Plezier'. Elk jaar staat één kern in de gemeente Leudal centraal en dit jaar is dat het dorp Neer.

 • Winnaar OLS Schutterij St Willibrordus Meijel gehuldigd in Grathem

  Tijdens het laatste schuttersfeest van dit jaar van Schuttersbond Eendracht Maakt Macht (EMM) op zondag 18 augustus 2019 in Grathem, heeft gedeputeerde en beschermheer van de bond, Hubert Mackus, schutterij St. Willibrordus uit Meijel namens de bond gehuldigd met de overwinning op het OLS in Sevenum.

 • Kermisprocessie en drakenspel in Heel

  Traditiegetrouw vindt in Heel op Kermiszondag jaarlijks de kermisprocessie plaats, dit jaar op zondag 1 september 2019. Wat veel mensen niet weten, is dat gelijktijdig met de kermisprocessie het drakenspel wordt gespeeld waarbij de schutterskoning met zijn zwaard de draak neersteekt en daarmee het kwaad verdrijft.

 • Oud Limburgs Schuttersfeest Sevenum 2019

  DeltaLimburg.nl maakte een aantal reportages op het OLS 2019 Sevenum. Kijk op DeltaLimburg.nl voor nog meer interviews en filmbeelden van schutterijen in de optcoht van het OLS 2019 Sevenum.

 • Op zondag 13 oktober 2019 was in Roggel in La Rochelle de première van de nieuwe talkshow 'De Bel van Crienske'. Tim op het Broek en Huub Alofs gaan in de voorstelling, die is doorspekt met veel muziek en video's, in gesprek met bekende mensen uit Leudal. De 'Bel van Crienske' wordt deze winter nog vijf keer gehouden in Roggel.

 • Sfeerimpressie première 'De Bel van Crienske'

  Op zondag 13 oktober 2019 was in Roggel in La Rochelle de première van de nieuwe talkshow 'De Bel van Crienske'. Tim op het Broek en Huub Alofs gaan in de voorstelling, die is doorspekt met veel muziek en video's, in gesprek met bekende mensen uit Leudal. De 'Bel van Crienske' wordt deze winter nog vijf keer gehouden in Roggel.

 • ArcheoRoute Limburg uitgebreid met 2 locaties in Stevensweert

  De ArcheoRoute Limburg werd op vrijdag 4 oktober 2019 uitgebreid met twee locaties in het vestingstadje Stevensweert. De archeologische vindplaatsen worden gemarkeerd door een speer en een speciale tegel. Ze werden onthuld door wethouder Johan Lalieu van de gemeente Maasgouw en John van Engelen, voorzitter van het Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak.

 • Sfeerimpressie Irondog Run 2019 in het Leudal

  Op donderdag 26 september 2019 werd in Nunhem voor de tweede keer de Irondog Run georganiseerd. 41 Speur- en surveillancehonden van de politie en militairen uit Nederland, België, Duitsland en Aruba streden op een 8 kilometer lang parcours om de snelste tijd. De Irondog Run ofwel diensthondenbiatlon is het officieus Nederlands Politiehonden kampioenschap.

 • TT Demoritten Haler

  Van 19 tot en met 21 juli 2019 werden in Haler voor de 5e keer de TT demoritten georganiseerd. De aanleiding voor dit jaarlijkse oldtimer motorsport evenement ligt in de jaren 1938 en 1939 toen in de voormalige gemeente Hunsel (waartoe Haler destijds behoorde), de TT race werd gehouden.

Online projecten

Voor de Koninklijke Harmonie Eendracht Maakt Macht uit Wessem maakten we een negendelige serie voor de gezamenlijke culturele verenigingen van Wessem die werd uitgezonden tussen Kerstmis 2020 en Nieuwjaarsdag 2021. In de kerk van Wessem hebben we opnamen gemaakt van de toneelvereniging, van de jeugdharmonie, van het klaroenkorps van Schutterij Sint Joris, van de Maaskapel en van diverse ensembles van de harmonie zelf. Ook maakten we een mooi intro met drone-opnamen en enkele reclame-uitingen. Een en ander is te zien op www.deltalimburg.nl en op facebook.

Wilt u ook een mooie productie laten maken voor uw vereniging, van de harmonie, de fanfare of van het orkest of heeft u ook plannen voor een mooi online project neem dan contact met ons op.

Carnavalskriebels

Carnavalskriebels is een tv-programma met een groot bereik dat wij maken voor DeltaLimburg.nl in de periode van 11 november tot en met de carnaval. Het is een carnavalesk programma met een breed scala aan onderwerpen over carnaval. Samen met Carmen Linnartz trekken we erop uit om de stemming te peilen en maken we veel interviews.

Bekijk Carnavalskriebelsop facebook en lijkt het je interessant om als sponsor of subsponsor verbonden te zijn aan Carnavalskriebels laat het ons dan weten.

Toer de Lei

Toer de Lei is een tv-programma dat wij hebben gemaakt voor Omroep Reindonk e.o. Met Lei Spreeuwenberg gingen we op bezoek bij bijzondere mensen met een mooi verhaal en spraken we over hun bijzondere hobby en andere bezigheden.

Bekijk Toer de Lei op facebook en lijkt het je interessant om als sponsor of subsponsor verbonden te zijn aan Toer de Lei laat het ons dan weten.

Mien Klup

Mien Klup is een programma dat ik samen met Henk van Nerven heb gemaakt voor omroep 3ML. Voor het programma bezochten we telkens een vereniging op club waarbij we erachter probeerden te komen waarom het écht hun club is.

Bekijk Mien Klup op facebook en lijkt het je interessant om als sponsor of subsponsor verbonden te zijn aan Mien Klup laat het ons dan weten.

(Meerdaagse) evenementen

Heeft u een meerdaags evenement en wilt u dat vastleggen voor het nageslacht, dan kunnen wij er een mooi reportage van maken. Voor het Europees Schutterstreffen in Neer in 2018 maakten we zo het EST Journaal met een week lang iedere dag reportages over dit evenement. Het is ook mogelijk om onderdelen van een evenement live te streamen zodat de hele wereld mee kan kijken.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.