Livestream of videoreportage

U bent hier: Startpagina » Livestream of videoreportage

Livestream of videoreportage van evenementen

Wij maken voor voor u de livestream van sportwedstrijden en evenementen of muziekoptredens en theateruitvoeringen. Maar ook van een carnavalsevenement, van een sportwedstrijd, van een theatervoorstelling, van een muziekuitvoering, van een debat of interview, van een optreden in het dorpshuis, maar ook van de opening van een bedrijf of de aftrap van een campagne.

Wij hebben veel ervaring met grote en kleine livestreams. Zo maken we met DeltaLimburg.nl livestreams van grote en kleine evenementen.

Wij maken de live-streams of de videoreportages met meerdere professionele camera's en kunnen ook het licht en geluid voor u regelen. Hierdoor hebben de kijkers op afstand een mooi beeld krijgt van het evenement.

Omdat we de beelden van alle camera's ook apart opnemen en ook de audio apart opnemen kunnen we achteraf nog een mooie videoreportage of samenvatting maken van de tijdens de livestream opgenomen beelden.

Livestream FEI Driving Forum

Leon vrijdag, 7. april 2023 van Leon

Livestream met online sprekers

Webex-livestream verzorgd voor Federation Equestre Internationale

Voor de overkoepelende paardensport-organisatie FEI Driving hebben we met DeltaLimburg.nl de #livestream verzorgd van het Driving Forum 2023 op Peelbergen Equestrian Centre. De stream werd uitgezonden op #Webex en omvatte behalve de sprekers met hun beeldpresentatie die live aanwezig waren, ook sprekers met een eigen powerpointpresentatie in het buitenland, die we met een #video call in de uitzending haalden en door iedereen in de livestream en op het #forum te volgen waren op de beeldschermen. Voor een stabiele en gegarandeerde verbinding hebben we een #satellietontvanger ingezet om de kans op onderbreking van de stream te minimaliseren. Inmiddels is een opname van de livestream inclusief alle presentaties geleverd aan de klant voor deelpresentaties of ander online gebruik.

Livestream Klimaatalarm 2021

Leon maandag, 15. maart 2021 van Leon

Uitgebreide mogelijkheden voor live-uitzendingen

Livestream van landelijke demonstratie voor het klimaat

Gisteren een #livestream gemaakt voor het #Klimaatalarm 2021 in Roermond. Met een vaste camera brachten we het plein in beeld en met een verslaggever en een mobiele camera deden we de interviews op de markt. In onze mobiele #regiewagen schakelden we tussen de vaste camera en de mobiele camera én tussendoor naar interviews op de landelijke stream van het klimaatalarm. Wilt u ook een livestream van uw #concert, #voorstelling, #webinar, #presentatie, #protestactie, #evenement, neem dan contact met ons op.

Livestream open dagen Roer college Schondeln

Leon maandag, 7. februari 2022 van Leon

Ook van uw open dag maken we een succes

Nieuwe leerlingen werven met Schöndeln

In verband met heet coronavirus konden de open dagen op de scholen dit jaar niet doorgaan. Roer college Schondeln heeft ons ingehuurd voor het maken van 6 livestreams op 3 verschillende dagen in januari en februari waarin een live programma werd gepresenteerd vanuit de aula van het Roer college in Roermond. Tijdens de uitzending konden de kijkers live vragen stellen via een app. Deze werden beantwoord door een panel van leraren en leerlingen. Ook mochten de kijkers live stemmen welke opdracht leerlingen in het kader van competentieonderwijs ook weer live uit moesten voeren tijdens de uitzending. Natuurlijk volgden wij dit met onze mobiele camera's door de school! Ook starten we van tevoren opgenomen filmpjes in tijdens de live-uitzending en verzorgden we het decor, het licht en het geluid.

Livestream bij Gilde Academie in Venlo

maandag, 26. oktober 2020

Stichting Nationaal Indië Monument 1945-1962

Veteranen in dialoog met studenten

De stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 organiseerde gisteren middels een livestream, een dialoogbijeenkomst over vrede, veiligheid en vrijheid in het kader van 75 jaar Verenigde Naties voor de Gilde Academie voor Medisch Assisterenden. Marjanne Wassink praatte met gouverneur Theo Bovens over het belang van de United Nations en met luitenant-generaal en oud-Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruijf, wat het betekent om vrede en veiligheid te handhaven. Er waren getuigenissen van een missie door Henri van de Wetering en Rodney de Vries. Verder kwamen nog kort vier veteranen aan het woord aan wie de leerlingen later in de middag vragen konden stellen.

Livestream van uitvaart in Eindhoven

Leon vrijdag, 2. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in het Evoluon

Livestream in Eindhoven

Vrijdag een uitvaart gestreamd in het Evoluon in Eindhoven. Met drie camera's het afscheid gefilmd zodat vrienden en familie in het buitenland het bijzondere afscheid ook in zijn geheel mee konden beleven. En natuurlijk beperken we het niet tot de plechtigheid binnen. Ook het afscheid buiten hebben we meegenomen zodat ook dat goed te volgen is voor de mensen die er niet bij konden zijn vanwege corona of omdat ze eenvoudig te ver weg wonen maar nu toch van gedachten kunnen wisselen over de uitvaart van oma met hun in Nederland wonende familieleden.

Trouwceremonie in Haelen

Leon zaterdag, 26. september 2020 van Leon

Trouwen op Kasteel Aldenghoor in Haelen

Livestream van het huwelijksfeest

Op Kasteel Aldenghoor waren wij en nog heel veel kijkers thuis, getuige van het ja-woord van Manon en Jim. Via een livestream keken een groot aantal mensen die er vanwege de coronabeperkingen niet bij konden zijn mee vanuit de huiskamer of ergens anders op hun mobiele telefoon of tablet. Want een livestream kun je ook op TV bekijken via de castmogelijkheden met chromecast of met een smart-TV. Maar ook op je mobieltje of op je tablet kijk je live mee met iedere livestream als je tenminste de link hebt.
Wij maken voor iedere livestream een persoonlijke (verborgen) internetpagina. Deze kan gevuld worden met eigen tekst en foto's zodat bezoekers het als een persoonlijk bezoek ervaren en niet zo maar een link. Ook kunnen kijkers afhankelijk van het evenement een felicitatie, condoleance of een andere boodschap achterlaten in het speciale gastenboek. De link naar de pagina kunt u zelf delen. Zonder link kun je niet kijken. Natuurlijk kan iedereen met de link ook nog eens terugkijken.

Livestream van uitvaart in Neer

Leon maandag, 15. juni 2020 van Leon

Zelf meekijken i.p.v. horen hoe het was

Livestream van een uitvaart in Neer

In Neer hebben we maandag een livestream van een begrafenis gemaakt. Omdat er nog steeds niet veel mensen bij een uitvaartceremonie aanwezig mogen zijn, biedt een livestream veel mensen de mogelijkheid om toch mee te kijken en het mee te beleven. Bij ons krijgt u voor een livestream een eigen (verborgen) webpagina die u zelf in mag vullen met foto's en tekst als u dat wilt. Ook is er de mogelijkheid om een gastenboek aan de pagina toe te voegen zodat kijkers een reactie kunnen schrijven. Natuurlijk kunt u de livestream achteraf nog terug kijken.

Livestream van elk evenement

Leon vrijdag, 14. augustus 2020 van Leon

Een mooie videoreportage van elk event

Livestream gemaakt voor Kindervakantiewerk

Omdat het kindervakantiewerk dit jaar geen toeschouwers mocht ontvangen besloot de organisatie om het traditionele feest bij de afsluiting van het kindervakantiewerk uit te zenden via een livestream. Wij hebben het grootse evenement vervolgens vastgelegd en live gestreamd zodat alle ouders thuis live mee konden kijken. Natuurlijk konden de kinderen zich achteraf ook nog terug zien omdat de livestream ook naderhand nog gewoon te bekijken is. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen of bel ons op 06-51111739.

Ook voor uw live-registratie

Leon vrijdag, 21. februari 2020 van Leon

MET DELTALIMBURG.NL STAAN WIJ OOK VOOR U KLAAR

LIVE-REGISTRATIE EN UITZENDING VAN DE SJOLEFESTASIE

Met DeltaLimburg.nl de live-registratie en uitzending op DeltaLimburg.nl van de Sjolefestasie verzorgd op de vrijdag voor carnaval in Roermond. Met een team van 7 mensen hebben we de Sjolefestasie die is bezocht door ca. 20.000 mensen professioneel opgenomen en uitgezonden op DeltaLimburg.nl. Ook aan de Sjtasiefestasie op carnavalszaterdag hebben we een steentje bijgedragen in de vorm van cameramensen én natuurlijk de uitzending op DeltaLimburg.nl.

Blieftoesfestival op bevrijdingsdag 2020

Leon dinsdag, 5. mei 2020 van Leon

EEN LIVESTREAM VOOR ELKE GELEGENHEID

LIVESTREAM VAN HET BLIEFTOESFESTIVAL

Samen met DeltaLimburg.nl en DJ Admin het "Blieftoesfestival" georganiseerd. Met DeltaLimburg.nl hebben we de livestream verzorgd van dit fantastische online festival op bevrijdingsdag. Zeven uur live uitzending met muziek van de beste DJ's en gesprekken met spraakmakende gasten op de zogenaamde social distance bank (zie foto).
Aanleiding is het feit dat het traditionele bevrijdingsfestival op bevrijdingsdag dit jaar niet door kon gaan. Met een bereik van meer dan 60.000 mensen online was het een meer dan geslaagd festival en een zeer geslaagde meer-camera livestream.
Ook voor jou kunnen we een livestream verzorgen. Of het nu van een groot evenement is of van een veel kleinere prive-aangelegenheid zoals een uitvaart. Maar ook van een theatervoorstelling of de schoolmusical aan het einde van het schooljaar.

Livestream politiek debat

Leon maandag, 21. februari 2022 van Leon

Wij verzorgen ook het licht en geluid

Livestream van politiek debat op BC Broekhin

Maandag 21 februari hebben we samen met DeltaLimburg.nl de livestream verzorgt van het politiek debat op BC Broekhin in Roermond. Leerlingen hadden vragen gemaakt die tijdens het debat werden voorgelegd aan de politici. Negen politieke partijen uit de gemeenteraad van Roermond gingen het debat aan tijdens een twee uur durende livestream die door meer dan 1000 mensen werd bekeken.
Tijdens een livestream zorgen wij ook voor het licht en het geluid zodat uw activiteit nog beter voor het voetlicht komt. Wij maken tijdens een livestream ook live verbinding met mensen op andere locaties, nemen tijdens webinars vragenstellers live mee in de uitzending, maken verbindingen op afstand etc. etc.

Livestream met Susan Smit en Petra Stienen

Leon zondag, 7. maart 2021 van Leon

Live vanuit de bibliotheek in Roermond

Het voorwoord van de Boekenweek 2021

Op zondagmiddag 7 maart vierde de Bibliotheek Bibliorura 'Het voorwoord van de Boekenweek 2021' met een bezoek van schrijfster Susan Smit. Zij werd vanuit de bibliotheek geïnterviewd door de Roermondse auteur en politica Petra Stienen. Het interview was in samenwerking met DeltaLimburg.nl gratis te volgen via een livestream en tevens konden kijkers via een live-chat vragen stellen. Interview gemist of (terug)kijken? Dat kan via www.deltalimburg.nl/live.

Livestream van online festival

Leon vrijdag, 12. februari 2021 van Leon

Carnavalsartiesten live in je huiskamer

Blieftoesfestival met DeltaLimburg.nl en DJ Admin

Met DeltaLimburg.nl en DJ Admin de organisatie en uitzending verzorgd van het Blieftoesfestival de Vastelaoveseditie 2021. Een hele avond vol met Limburgse carnavalsartiesten om zo de afgelaste carnaval toch bij de mensen thuis te brengen. Ongeveer dertigduizend mensen keken mee op de website van DeltaLimburg.nl en op de facebookpagina van DeltaLimburg.nl. Heb je ook een festival of ander evenement dat je wilt livestreamen neem dan contact met ons op en wij verzorgen én promoten het.

Livestream van een huwelijksmis in Mechelen

Leon zaterdag, 5. september 2020 van Leon

De huwelijksceremonie thuis meekijken

Livestream van de trouwmis in Zuid-Limburg

Zaterdag hebben we een mooie livestream verzorgd van de huwelijksviering voor een bruidspaar in de kerk van Mechelen (Zuid-Limburg). Omdat veel kerken zelf geen internetaansluiting hebben, zijn we vaak afhankelijk van "de buren". Vandaaruit leggen we dan een kabel om er zo voor te zorgen dat iedereen thuis de ceremonie die we met 3 of 4 camera's filmen ook goed kan volgen. Het resultaat was weer prachtig. Natuurlijk dankzij een mooi bruidspaar, een mooi versierde kerk en een prachtige omgeving.
Natuurlijk kun je een livestream ook altijd nog terugkijken. Dus als je het gemist hebt of andere bezigheden had dan kijk je iets later.

Livestream van eredivisie tafeltennis

Leon zondag, 20. september 2020 van Leon

Alle thuiswedstrijden live te volgen

Livestream van Westa in Wessem

Dit jaar zijn alle thuiswedstrijden van tafeltennisvereniging Westa uit Wessem live te zien bij DeltaLimburg.nl. Wij nemen de wedstrijden op voor DeltaLimburg.nl en u kunt ze thuis bekijken op deltalimburg.nl.

Livestream van de uitvaart

Leon zaterdag, 16. mei 2020 van Leon

MET EEN LIVESTREAM VOOR MENSEN DIE ER NIET BIJ KUNNEN ZIJN

UITVAART IN WEERT

Afgelopen zaterdag een uitgebreide livestream gemaakt met drie camera's in Weert.
Een uitvaart is niet leuk. Zeker niet in deze coronatijd. Kun je normaal je verdriet en emotie nog delen met anderen, nu is dat lastig met alle beperkingen. Een livestream van de uitvaart of begrafenis biedt wat dat betreft uitkomst.
Wij maken een livestream met 3 of 4 camera's zodat alle mensen die er niet bij kunnen zijn toch mee kunnen kijken en luisteren en de uitvaart helemaal kunnen beleven.
We streamen de uitvaart op onze site, waar u een eigen pagina krijgt waar mensen zelfs een condoleance achter kunnen laten en waar u ook achteraf de uitvaartceremonie nog terug kunt kijken.
Na de uitvaart vervolmaken we de stream nog in een montage en zetten we deze op een USB-stick zodat u deze te allen tijde nog eens terug kunt kijken of delen met familie en vrienden.
Behalve de uitvaartceremonie kunnen we ook de ceremonie op de begraafplaats vastleggen en ook een fotoreportage van de hele uitvaart behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor informatie of voor een afspraak.

Livestream van afscheid

Leon donderdag, 30. juli 2020 van Leon

Voor iedereen die er niet bij kan zijn

Afscheidsceremonie in Meijel

Vandaag een livestream verzorgd voor een afscheidsceremonie in Meijel. Met verschillende camera's maken wij een registratie van een uitvaart- of afscheidsceremonie. Ook sluiten we rechtstreeks aan op een eventuele computer zodat ook kijkers eventuele diashows en filmpjes goed kunnen zien. Zodra u mij vraagt om de livestream te verzorgen krijgt u van mij een link die u desgewenst kunt delen in de rouwkaart. Op onze website maken we vervolgens een pagina aan waar u zelf tekst en foto's voor aan kunt leveren en waar natuurlijk de livestream te bekijken is. Ook kunnen bezoekers van de pagina een reactie achterlaten en wordt het op die manier een persoonlijke pagina voor u en uw familie.

Semi live verslag van de Experience Tour 2020

Leon zaterdag, 25. juli 2020 van Leon

Semi-live verslag van uw open dag

Experience Tour 2020 bij Mebo

Voor Bosch Car Service Mebo een semi live verslag gemaakt van de promotie van hun dealerschap voor de Qooder, een motorscooter die je met je autorijbewijs mag rijden. Tijdens deze Experience Tour heb ik filmpjes en foto's gemaakt die direct op de facebookpagina van Bosch Car Service Mebo te zien waren, om zodoende de klantenbinding nog verder te versterken.
Ook voor uw bedrijf kunnen wij een live of semi live verslag maken van uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Livestream je eigen theatertour

Leon dinsdag, 30. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Livestream huwelijk in Ermelo

Leon zaterdag, 18. juli 2020 van Leon

Live-stream van de huwelijksceremonie

Foto- en videoreportage van jullie huwelijk

Gisteren weer een live-stream gemaakt van de huwelijksceremonie van Els en Peter in Ermelo. Daarnaast mooie beelden gemaakt tijdens de fotoreportage bij de schaapskooi op de Ermelose Heide en de dag afgesloten met sfeerbeelden tijdens de afsluitende barbeque. Van dat alles maken we nog een mooie samenvatting op muziek die het bruidspaar mooi vind en daarmee heeft het bruidspaar weer een prachtige herinnering aan hun trouwdag op 18 juli 2020. Wil je ook een videoreportage van jullie trouwdag, eventueel gecombineerd met foto's neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.