Fotoreportage uitvaart

U bent hier: Startpagina » Uitvaart » Fotoreportage uitvaart

Fotoreportage van de uitvaart

Wij maken een professionele fotoreportage van de uitvaart zodat later nog eens terug kunt kijken naar bijzondere en mooie momenten tijdens de uitvaartceremonie of begrafenis. De bijzondere begrafenisstoet. De erehaag voor uw dierbare. De kleinkinderen die nog iets zeggen en de kaarsjes aansteken bij de kist. De vrienden die de kist dragen en de mooie bloemstukken.

Ook kunnen we voor de ceremonie nog bij u thuis foto's maken. Als de kist gesloten wordt en bij het vertrek thuis. Na de ceremonie fotograferen we natuurlijk ook de erehaag en ook nog het afscheid op de begraafplaats.

Een fotoreportage van de uitvaart of crematie kan helpen bij het rouwproces, om het afscheid een goede plaats te geven maar ook nabestaanden die er niet bij konden zijn alsnog de gelegenheid te geven om de beelden terug te kijken.

Natuurlijk ontvangt u alle digitale bestanden van de fotoreportage Maar wij kunnen er ook een fotoboek of fotoalbum van maken wat u er gemakkelijk bij kunt pakken om het nog eens door te bladeren.

Fotoreportage uitvaart reserveren

Gebruik onderstaande knop om de Fotoreportage van een uitvaart te reserveren. Ik neem altijd nog contact met u op om e.e.a. door te spreken.

Fotoreportage uitvaart telefonisch afspreken

U kunt ook telefonisch een afspraak maken of informatie aanvragen voor een fotooreportage van een uitvaart. Neem ik niet op dan ben ik bezig en bel ik u z.s.m. terug. Ik ben doorgaans bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.