Blog Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina » Blog

Leon vrijdag, 20. september 2019 van Leon

Een foto zegt meer dan woorden

Een mooie foto van uw bedrijfspand

Wij maken ook van uw pand een mooie foto voor gebruik op uw website of social media. Met een foto spreek je meteen tot de verbeelding van mensen waardoor ze sneller besluiten om voor jouw bedrijf te kiezen.

Leon woensdag, 18. september 2019 van Leon

Portretfoto, groepsfoto, gezinsfoto, nieuwsfoto wij maken ze voor u

Winnaars ondernemersprijs op de foto

Foto gemaakt van de winnaars van de ondernemersprijs 2019. Voor elke fotoreportage of videoreportage ben u bij ons op het goede adres.

Leon dinsdag, 3. september 2019 van Leon

Wij verzorgen ook de foto's bij uw evenement

Installatie van de nieuwe burgemeester van Leudal

Fotoreportage gemaakt bij de installatie van de nieuwe burgemeester van Leudal. Heeft u ook een evenement dat vastgelegd moet worden op foto of film laat het ons dan weten. Wij maken er een mooie reportage van waar u nog op terug kunt kijken.

Leon donderdag, 12. september 2019 van Leon

Ook aandacht voor uw nieuwe collectie

Fotoreportage voor Modecentrum Theelen

Foto's gemaakt voor de winkels van Modecentrum Theelen in Roggel, Panningen, Boxtel en Horst ten behoeve van de website en drukwerk. Natuurlijk verzorgen wij ook een professionele fotoreportage voor uw bedrijf.

Leon zaterdag, 31. augustus 2019 van Leon

Informeer naar de mogelijkheden

Een mooie trouwreportage

Alweer een mooie trouwreportage gemaakt in Venlo. Boek ook jullie foto- of videoreportage zodat je nog lang kunt nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

Leon zondag, 1. september 2019 van Leon

Mooie groepsfoto's van de hele familie

Familiefotoshoot de Leistert

Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt van een grote familie. Tijdens de shoot maken we natuurlijk ook gezinsfoto's en van opa en oma met de kleinkinderen en heel veel meer samenstellingen. Kortom een heel leuke activiteit tijdens een familievakantie of familieweekend in Roggel of een van de vakantieparken in de omgeving.

Leon zaterdag, 27. juli 2019 van Leon

Een groepsfoto van de hele familie tijdens jullie vakantie

Familiefotoshoot op de Leistert

Afgelopen zaterdag was het gelukkig geen 40 graden meer en dus konden we weer een mooie familiereportage maken van een 50-jarig huwelijksfeest dat werd gevierd met een lang weekend op Buitenhof de Leistert in Roggel met de hele familie. Groepsfoto's, gezinsfoto's, de ouders met de kinderen en de kleinkinderen apart etc. etc. Weer heel veel foto's gemaakt en weer een familie bij gemaakt met prachtige foto's.

Leon vrijdag, 26. juli 2019 van Leon

Ook voor jullie maken wij een mooie huwelijksreportage

Trouwreportage in Oegstgeest

Alweer een mooie fotoreportage gemaakt van het huwelijk van Henk en Grietje in Oegstgeest. Ook voor jullie maken wij een prachtige fotoreportage van jullie trouwdag. Je krijgt alle foto's digitaal en je kunt zelf kiezen of je een album wilt laten maken.

Leon maandag, 22. juli 2019 van Leon

Van de prijswinnaars van een reis voor 2 personen naar het noorderlicht in Lapland

Fotoreportage voor Bosch Car Service Mebo

Fotoreportage gemaakt bij Bosch Car Service Mebo van de prijsuitreiking van een reis voor 2 personen naar het noorderlicht van Lapland. Ook voor uw bedrijf kunnen wij de fotoreportages verzorgen.

Leon zaterdag, 20. juli 2019 van Leon

Een mooie foto van opa en oma en de kleinkinderen

Groepsfotoshoot Buitenhof de Leistert

Weer een mooie fotoreportage gemaakt voor een familie op Buitenhof de Leistert tijdens hun familievakantie. Wij maken groepsfoto's van de hele familie, van de gezinnen apart, opa en oma en de kleinkinderen etc. etc. Allemaal voor één prijs.

vrijdag, 19. juli 2019

Ook een mooi portret van de (klein)kinderen

Groeps- en familiefoto's op de Leistert

Mooie groepsfoto's van de hele familie en van de gezinnen maar ook van uw kleinzoon of dochter met zijn of haar vriend of vriendin en dat allemaal voor een prijs.

Leon dinsdag, 25. juni 2019 van Leon

Ook van uw evenement maken wij een mooie reportage

Kinjer-OLS in Sevenum

Voor DeltaLimburg.nl een mooie reportage gemaakt van het Kinjer-OLS in Sevenum. Ook van uw evenement kunnen wij een mooie reportage maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Leon zondag, 23. juni 2019 van Leon

Mooie familiefoto's gemaakt ter gelegenheid van een huwelijksjubileum

Fotoshoot Center Parcs het Meerdal

Alweer een mooie fotoreportage afgeleverd met gezinsfoto's, groepsfoto's van de hele familie, foto's van de kleinkinderen etc. etc. Gaat u ook op vakantie met de hele familie op Center Parcs het Meerdal, Buitenhof de Leistert of Weerterbergen in Weert, boek dan nu een mooie fotoshoot.

Leon zaterdag, 15. juni 2019 van Leon

Een visitekaartje voor uw bedrijf

Promotiefilm Aspergeboerderij Oppe Haes

Voor aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel hebben wij een mooie promotiefilm gemaakt van het aspergeseizoen en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook voor uw bedrijf maken wij een mooie promotiefilm

Leon zaterdag, 1. juni 2019 van Leon

Een mooie momentopname van uw bedrijf

Familiedag Kuypers Neer

Ook van de familiedag van uw bedrijf maken wij een mooie reportage. Voor een vaste prijs maken wij de hele dag foto's inclusief groepsfoto's en gezinsfoto's van personeel met hun familie als ze dat willen.
Een goede gelegenheid ook om weer eens een momentopname van uw bedrijf te maken en altijd mooi om later weer eens op terug te kijken.

Leon vrijdag, 24. mei 2019 van Leon

BS De Zjwiek loopt € 7241,75 bij elkaar voor kankeronderzoek

Laat ook uw activiteit professioneel vastleggen

Voor DeltaLimburg.nl een reportage gemaakt van de sponsorloop van basisschool De Zjwiek in Roggel waarmee ze voor een klasgenoot en de stichting Alpe D'Huzes en onderzoek naar kanker een bedrag van ruim € 7000,- bij elkaar hebben gelopen. Een knappe prestatie.

Leon vrijdag, 17. mei 2019 van Leon

tijdens jullie vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert

Een groepsfoto van de hele familie

Weer mooie familiefoto's gemaakt op Buitenhof de Leistert in Roggel. Omdat de familie dan weer gezellig helemaal bij elkaar is, is een familieweekend een mooie gelegenheid voor een fotoshoot van de familie. En natuurlijk maken wij ook mooie portretten van de gezinnen en andere samenstellingen zoals moeder en dochters, opa en oma en de kleinkinderen etc.

Leon vrijdag, 17. mei 2019 van Leon

Een prachtige herinnering aan jullie trouwdag

Videoreportage van jullie huwelijk

Voor een prachtige videoreportage van jullie huwelijk ben je bij ons op het goede adres. Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden en verwerken er diverse clips in op muziek van jullie eigen keuze

Leon donderdag, 16. mei 2019 van Leon

Promotiefilm voor een café-restaurant

Offerte maken voor bedrijfsfilm

Alweer een aanvraag ontvangen voor een promotiefilm voor een restaurant. Ook voor kleinere bedrijven of startende ZZP'ers hebben wij interessante oplossingen om de klantenkring aan te spreken met dynamische reclamespotjes. Neem contact met ons op om er eens geheel vrijblijvend over te praten.

Leon donderdag, 16. mei 2019 van Leon

Onthulling doonderbiebank in Neeritter

De bank die verbindt

Videoreportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl van de onthulling van de #Doonderbiebank in Neeritter. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de videoreportage. Ook van uw project kunnen wij een mooie reportage maken waarmee u zich kunt onderscheiden op uw website en op social media. Neem dus snel contact met ons op.

Leon zaterdag, 11. mei 2019 van Leon

een mooie reportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl

Open Poorten Dag in Buggenum

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt van de Open Poorten Dag in Buggenum. Kijk op DeltaLimburg.nl

woensdag, 8. mei 2019

Zo kom je nog eens ergens

Videoreportage van een wielertijdrit

Voor DeltaLimburg.nl een sfeerreportage gemaakt van wielrenners die bezig zijn met een tijdrit in het kader van de Limburg Cycling Chrono Trofee. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de videoreportage.

Leon zondag, 28. april 2019 van Leon

Videoreportage van het oprichtingsschuttersfeest

Schuttersfeest in Thorn

Voor deltalimburg.nl een videoverslag gemaakt van het schuttersfeest in Thorn. Onder regenachtige omstandigheden vond op zondag 28 april 2019 in Thorn het schuttersfeest plaats ter ere van de oprichting van Schutterij Sint Michaël en Sint Ansfried gehouden. In een lange optocht trokken 30 schutterijen uit de hele regio door het witte stadje met het defilé op de Wijngaard.

Leon zaterdag, 27. april 2019 van Leon

Motor- en brommerzegening in Roggel

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt van de motor- en brommerzegening in Roggel afgelopen zaterdag.

Leon zaterdag, 27. april 2019 van Leon

Reportage van een regenachtige Koningdagsviering

Koningsdag in Maasgouw

Voor Deltalimburg.nl een reportage gemaakt van Koningsdagviering in Maasgouw. Dit jaar vond de viering plaats in Wessem. Ondanks de regen waren er veel mensen op de been en ook de nodige kinderen met versierde fietsen. Kijk op Deltalimburg.nl voor de reportage die wij maakten van Koningsdag in Wessem.

Leon donderdag, 25. april 2019 van Leon

Videoreportage over de pilotenroute tussen Roggel en Neeritter

Herdenking verzetsstrijders

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt over de pilotenroute waarlangs in de Tweede Wereldoorlog meer dan duizend neergestorte piloten, verzetsstrijders en vluchtelingen naar veiliger oorden werden geloodst. Kijk op DeltaLimburg.nl om de reportage te bekijken.

Leon zaterdag, 20. april 2019 van Leon

Ook voor uw bedrijf maken wij een mooie promotiefilm

Promotiefilm voor Aspergeboerderij

Druk bezig met een promotiefilmpje voor Aspergeboerderij Oppe Haes Roggel, Eind 4 in Roggel. Wil je ook een mooie promotiefilm en beelden die je zo nu en dan los kunt gebruiken voor op de website of voor op social media neem dan snel contact met ons op.

Leon zaterdag, 20. april 2019 van Leon

Groepsfoto's van de hele familie

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Mooie groepsfoto's gemaakt op De Leistert Buitenhof dit weekend. Het was alweer fantastisch zomers weer tijdens de reportage. Dus kom je nog naar Roggel voor een familieweekend boek dan meteen ook een fotoreportage met de familie.

Leon vrijdag, 19. april 2019 van Leon

Bel ons voor een mooie videoreportage van jullie bruiloft

Weer een mooi trouwreportage gemaakt

Een mooie videoreportage gemaakt van een bruilloft op de Busjop In Heythuysen in de stralende zon onder een heldere hemel bij 27 graden. Het was een Goede Vrijdag. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie bruiloft neem dan contact met ons op.

Leon dinsdag, 9. april 2019 van Leon

Concert "Message in a Bottle" van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union

Een videoreportage van het jaarlijkse concert

Ieder jaar brengen Zanggroep Kazoo en harmonie L'Union uit Heythuysen een gezamenlijke uitvoering op de planken en ieder jaar maak ik van de gelegenheid gebruik om weer wat dingen uit te proberen of te testen. Dat maakt dat we altijd voorbereid zijn voor een perfecte opname van iedere uitvoering of concert. Wil je meer weten over de registratie van jullie uitvoering of wil je de opnamen van Kazoo en L'Union bekijken klik dan hier of maak snel een afspraak om je te verzekeren van een professionele registratie van jullie concert.

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

Het was weer een mooie dag voor groepsfoto's

familiefoto's Buitenhof de Leistert

Bij een heerlijke temperatuur op de vroege zondagmorgen op stap met een familie die het 50-jarig huwelijksfeest van de ouders vierde op Buitenhof de Leistert en van de gelegenheid gebruik maakte om mooie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen en de eigen kinderen en nog veel meer te laten maken. Nu nog even alle foto's bewerken en enkele foto's van effecten voorzien zoals z/w en sepia en dan kunnen de foto's online zodat de familie de mooiste uit kan zoeken. Boek nu ook een leuke familieactiviteit tijdens je vakantie in Roggel op de Leistert.

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

What can you do with a didgerido

Registratie van concert van Kazoo en harmonie L'Union

Wij maken ook een mooie videoreportage van het concert of de uitvoering van de harmonie, fanfare of zangkoor. Natuurlijk nemen wij ook het geluid perfect voor u op. Met meerdere camera's maken wij een dynamische registratie van het concert. En natuurlijk kunnen wij u de DVD's leveren die u vervolgens weer kunt verkopen zodat de videoregistratie u uiteindelijk geld geld oplevert.......... Bekijk de film

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

Reportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl

Fietspontje Ophoven - Ohé en Laak weer in de vaart

Voor DeltaLimburg.nl een leuke sfeerreportage gemaakt van het fietspontje tussen Ohé en Laak en Ophoven in Belgie dat sinds 6 april weer in de vaart is. Tot en met 27 oktober kan iedereen met de fiets of te voet weer gebruik maken van het elektrische veerpont genaamd President Willy Claes. Bekijk de reportage op DeltaLimburg.nl

Leon vrijdag, 5. april 2019 van Leon

Kosten foto- of videorapportage uitvaart vergoed via uitvaartverzekering

Een foto- of videoreportage van de uitvaart

De kosten voor film of fotografie bij een begrafenis of crematie worden vaak vergoed door de uitvaartverzekering. Het is alleen wel even belangrijk om rekening te houden met het soort verzekering dat is afgesloten. Kapitaalverzekeringen en combinatieverzekeringen bieden (gedeeltelijke) keuzevrijheid wat betreft besteding van het geldbedrag.

Bent u van plan om bij uw uitvaart of die van uw overleden dierbare foto’s of video’s te laten maken? Dan kunt u Leon van Lier hiervoor inschakelen. Meer weten over de dekking via de uitvaartverzekering? Kijk op Uitvaartverzekering.nl voor meer informatie............ Lees verder

Leon zondag, 31. maart 2019 van Leon

Vacaturefilmpje gemaakt voor Bosch Car Service Meo

Wij maken ook een vacturevideo voor jullie bedrijf

Een vacaturevideo wordt veel vaker bekeken dan een andere personeelsadvertentie. Bovendien kun je al wat van je bedrijf en toekomstige collega's laten zien. Dat nodigt mensen sneller uit om te reageren........ Lees verder

Leon vrijdag, 22. maart 2019 van Leon

Videostream van uitvaart gemaakt

Videoreportage uitvaart

Vandaag hebben we een videoreportage gemaakt van een uitvaart in Roggel. Omdat niet alle nabestaanden bij de uitvaart aanwezig konden zijn hebben we de uitvaart via het internet gestreamd zodat ook deze mensen de uitvaart live konden volgen...... Lees verder

Leon vrijdag, 15. maart 2019 van Leon

A tribute to George Harrison

Promoclipje opgenomen voor een reeks concerten

Promoclipje opgenomen voor A tribute to George Harrison and friends op 30 maart in Muziekcentrum De Bosuil in Weert en op 20 april in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, met o.a. Len David , Theo de Grood, Jeroen Houben...... lees verder

Leon dinsdag, 12. maart 2019 van Leon

Nog even naar het gemeentehuis voor een foto

Ria Teluij ontvangt een koninklijke onderscheiding

Voor DeltaLimburg.nl nog snel even naar het gemeentehuis in Heythuysen om 22.00 uur 's avonds om een foto te maken van Ria Teluij die voor haar werk als gemeenteraadslid een koninklijke onderscheiding ontvangt van burgemeester Arno Verhoeven..... lees verder

Leon zaterdag, 2. maart 2019 van Leon

Alweer prachtig lente-achtig weer tijdens een familiereportage

Familiefoto's gemaakt op Kirkelkesberg

Het was weer heel mooi weer tijdens de familie fotoshoot vanmiddag. Behalve groepsfoto's van de hele familie maken we ook foto's van gezinnen apart maar ook van stelletjes apart. Zo maken we er een gezellige middag van. Achteraf bewerk ik de foto's ook nog voor een deel zodat er ook nog iets te kiezen valt zoals zwart-wit bijvoorbeeld of sepia of andere effecten........... Lees verder

Leon vrijdag, 26. oktober 2018 van Leon

Wij maken ook een snel vacturefilmpje voor jouw bedrijf

Vacaturefilmpje gemaakt voor Bosch Carservice Mebo

Hoe bereik je zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen als je een automonteur zoekt. Wij maken een mooi vacaturefilmpje voor jouw bedrijf dat je snel kunt inzetten op sociale media en internet. Het werkt beter als alleen tekst met een plaatje. Iedereen gaat toch even kijken...... Lees verder

Leon zaterdag, 23. februari 2019 van Leon

Zo vroeg in het jaar konden we nog nooit naar buiten

Groepsfoto's en familiefoto's gemaakt in de Groote Peel

Vandaag prachtige familiefoto's gemaakt in de Groote Peel in Ospel. Het was er prachtig weer voor. Zo vroeg in het jaar hebben we nog nooit buiten foto's kunnen maken omdat het weer zo aangenaam was.......... Lees verder

Neem direct contact met ons op

  • Bel ons voor meer informatie of om jouw reportage te boeken