Blog Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina » Blog

Concertopname DVS Katwijk

Leon dinsdag, 19. december 2023 van Leon

Festival on Stage van DVS Katwijk

Concertopname in Katwijk

Op zaterdag 18 november voor DVS Katwijk het jaarlijkse Festival on Stage opgenomen. Een combinatie van orkest, band en zang met nummers als “Last of the Mohicans" en onvergetelijke klassiekers als Hotel California, Stairways to heaven, Radar Love en een tribute to Tina Turner. DVS on Stage heeft samen met 80sRockLegends, Cazzo Grosso, The Country In Laws en de gastzangers een prachtige avond neergezet. Bekijk binnenkort een video-impressie van het Festival. Wil je ook een mooie opname met jullie band, orkest of koor neem dan contact met ons op.

Moeder en dochter op de foto

Leon zaterdag, 9. december 2023 van Leon

Ook moeder en dochter foto's

Familie fotoshoot Meerdal

Lekker ongedwongen foto's gemaakt tijdens een familie fotoshoot in het Meerdal in Horst. Wij nemen ruim tijd om ook leuke foto's te maken van ieder gezin of van moeder en dochter en alle combinaties die u maar wenst. U krijgt alle foto's digitaal. Daar kunt u zelf afdrukken van laten maken of een fotoboek. Natuurlijk willen wij dat ook voor u doen. In de reportage maken we sommige foto's ook zwart/wit of sepia. Die foto's krijgt u er gratis bij.

Maak nu snel je afspraak voor een fotoshoot tijdens jullie kerstvakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert, in het het Meerdal in Horst of op Weerterbergen in Weert. Maar natuurlijk komen we ook graag langs op een van de andere vakantieparken om een mooie fotoshoot te maken van uw familie.

Natuurlijk kunt u ook al een afspraak maken voor volgend jaar in het voorjaar of in de zomer. Wij zien u graag voor de camera.

Familiefotoshoot in de winter

Leon zaterdag, 9. december 2023 van Leon

groepsfoto's, gezinsfoto's, en eigen wensen

Mooie familiefoto's tijdens een familiefotoshoot

Familie fotoshoot gemaakt in het Meerdal in Horst. Ook midden in de winter maken wij een mooie groepsfoto van uw familie tijdens uw familieweekend. Maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen en met uw eigen kinderen en alle combinaties waarvan u zelf nog een mooie foto gemaakt wilt hebben. Natuurlijk kunt u nu al een afspraak maken voor een fotoshoot tijdens uw familievakantie nu of volgend jaar in het voorjaar, de zomer of in de herfst.

Livestream uitvaart in Echt

Leon dinsdag, 5. december 2023 van Leon

Live uitzending uitvaartceremonie

Livestream uitvaart Sint-Landricuskerk Echt

In de Sint-Landricuskerk in Echt een livestream en video-opname gemaakt van een uitvaart voor veel familieleden en vrienden die in het buitenland, aan de andere kant van de wereld woonden en niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Aangezien er geen internetverbinding in de kerk aanwezig was zijn we vooraf onze mobiele internetverbinding bij de kerk gaan testen en hebben we deze tijdens de ceremonie ingezet. Na de uitvaart een nabewerking gemaakt voor de familie zodat ze de ceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken. En natuurlijk laten wij de livestream nog een tijdje op onze website staan zodat alle mensen met de link de livestream nog terug kunnen kijken.
Wij filmen een livestream met 4 camera's zodat de kijkers thuis altijd een mooi beeld hebben van de ceremonie. Het geluid nemen wij apart op en is vaak in de stream duidelijker dan in de kerk zelf. Wij nemen de beelden van iedere camera ook nog apart op. Dat doen wij voor het maken van een nabewerking maar ook voor als er onverhoopt ergens iets mis gaat in de livestream we altijd nog alle beelden hebben en de livestream alsnog online kunnen zetten.

Familiefoto's tijdens huwelijksjubileum

Leon zondag, 19. november 2023 van Leon

Mooie familiefoto's tijdens uw feest

Familie fotoshoot in het Leudal

Mooie familiefoto's gemaakt tijdens een huwelijksjubileum. Groepsfoto's, gezinsfoto's maar ook leuke foto's van opa en oma met de kleinkinderen. Ook in de herfst is het erg mooi om foto's buiten te maken en wij hebben erg mooie plekjes waar we altijd een mooie achtergrond hebben voor een prachtige fotoshoot. Zomer, winter, herfst en voorjaar, een mooie familie fotoshoot kan altijd gemaakt worden.

Livestream uitvaart in Panningen

Leon maandag, 30. oktober 2023 van Leon

Openbare livestream in Panningen

Livestream uitvaart Pater Bellemakers

Voor Janssen Uitvaartverzorging de (openbare) livestream verzorgt van de uitvaart van pater Bellemakers vanuit de kerk in Panningen. We begonnen de livestream in de kapel van de paters aan de overkant van de kerk en volgden de uitvaartstoet tot de aankomst bij de kerk waar we de livestream overnamen met de vaste camera's in de kerk. Wilt u ook een livestream of video-opname van een uitvaart laten maken dan doen wij dat graag voor u. Voorafgaand aan een livestream gaan wij op de locatie van de uitvaart kijken of er een internetverbinding is en bekijken we de posities waarvandaan we de mooiste opname kunnen maken. Na de livestream ontvangt u van ons een nabewerking zodat nabestaanden de uitvaartceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken.

Video-opname uitvaart in Roggel

Leon vrijdag, 27. oktober 2023 van Leon

Foto- en videoreportage van de uitvaart

In de kerk van Roggel een foto- en videoreportage van een begrafenis. Vooraf bij de familie thuis foto's en video gemaakt van het sluiten van de kist en de bloemen. Daarna de aankomst van de uitvaartstoet gefotografeerd bij de kerk en natuurlijk de gehele uitvaartceremonie in de kerk gefilmd en er mooie foto's van gemaakt. Ook zijn we mee geweest naar het kerkhof waar we de begrafenis filmden.

Livestream uitvaart in Schaesberg

Leon zaterdag, 21. oktober 2023 van Leon

Uitvaart oud-directeur Dela

Livestream in Schaesberg

Voor Dela de uitvaart gestreamd van haar oud-directeur in de kerk van Landgraaf. Met vier camera's mooie standpunten ingenomen in de kerk van Schaesberg zodat we de kijkers die niet bij de uitvaartceremonie aanwezig konden zijn een mooi beeld konden geven van de uitvaart. Tijdens de dienst werd gezongen door Martin Hurkens. Het geluid in een livestream nemen wij apart op zodat de kijkers thuis het vaak nog mooier kunnen horen dan in de kerk zelf. Na de uitvaart een nabewerking gemaakt voor de familie zodat ze de ceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken. En natuurlijk laten wij de livestream nog een tijdje op onze website staan zodat alle mensen met de link de livestream nog terug kunnen kijken.

Groepsfoto Weerterbergen

Leon maandag, 2. oktober 2023 van Leon

Fotoshoot met de hele familie

Groepsfoto op vakantiepark Weerterbergen

Weer een mooie fotoshoot mogen maken van een familie tijdens een familieweekend op Weerterbergen in Weert. Mooie groepsfoto's gemaakt maar ook gezinsfoto's en foto's van de kinderen en kleinkinderen. Ook in de herfst is het buiten prachtig om foto's te maken. Wij hebben enkele erg mooie fotolocaties in de omgeving van de vakantieparken in Midden-Limburg dus neem snel contact met ons op om ook jullie fotoshoot te boeken.

Hoogtefoto's gemaakt van Kitskensberg

zondag, 1. oktober 2023

Hoogtefoto's geven een andere dimensie

Fotoreportage voor Speeltuin Ktiskensberg

Voor speeltuin Kitskensberg een fotoreportage gemaakt met een hoogtemast van de speeltuin in vol bedrijf op een drukke dag in oktober. Met de hoogtemast voeg je een nieuwe unieke dimensie toe aan een foto. Het zorgt voor een ander perspectief wat ook de aandacht trekt van de kijker. Vanuit elke hoek een mooie foto gemaakt vanaf 15 meter hoogte. Natuurlijk de nieuwste attracties van de speeltuin nog eens extra goed in beeld gebracht. Groot voordeel van de hoogtemast is dat je foto's kunt maken op plaatsen waar je met een drone niet mag komen. Speeltuin Kitskensberg in Roermond was erg blij met de foto's.

Videoreportage van trouwceremonie in Neer

Leon zaterdag, 9. september 2023 van Leon

Film van de ceremonie, de toost en de bruidstaart

Videoreportage huwelijk Jordi en Nora

Vandaag een videoreportage gemaakt van het huwelijk van Jordi en Nora in Neer. De videoreportage was een cadeau van de moeder van de bruidegom voor het bruidspaar. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee. En daarom hebben we de ceremonie opgenomen met vier camera's, hebben we het geluid van de trouwambtenaar apart opgenomen en ook de woorden die het bruidspaar tot elkaar sprak. Van dit alles maken we een montage waarin de mooie momenten allemaal terugkomen. Een traantje hier, applaus na het ja-woord en mooie beelden uit verschillende hoeken als vader de bruid naar voren brengt. Na de ceremonie hebben we ook nog beelden gemaakt van de toost en het aansnijden van de bruidstaart. Daarna wilde het bruidspaar ook nog een mooie foto mee gaan maken voor bij dit artikel. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie trouwdag of van jullie trouwceremonie dan maken wij die graag voor jullie.

Groeps- en familiefoto's op de Leistert

Leon zaterdag, 2. september 2023 van Leon

Ook voor grote groepen en gezelschappen

Fotoshoot van een familie

Deze zomer hebben we weer veel groepsfoto's gemaakt van families die op vakantie zijn in Limburg. Al vele jaren maken we ieder weekend fotoreportages van grote en kleine families die een familieweekend of familievakantie in Limburg vieren. Op zaterdag of zondagochtend plannen we een tijdstip en dan gaan we naar een mooie foto locatie in de omgeving van het vakantiepark waar we de fotoshoot doen. Soms blijven we ook op het vakantiepark want daar zijn ook leuke fotohoekjes. We nemen er veel tijd voor en er is altijd ruimte voor de kinderen om even rond te rennen en stoom af te blazen. Niet dat de fotoshoot nou zo inspannend is maar soms is het gewoon even nodig. Ook voor de ouderen trouwens. Zo krijgen we gaandeweg steeds leukere foto's want iedereen is inmiddels aan de camera gewend.

Livestream en fotoreportage uitvaart

Leon vrijdag, 18. augustus 2023 van Leon

Voor een herinnering om terug te kijken

Livestream en fotoreportage van de uitvaart

Wij kunnen van de begrafenis of crematie van een van uw naasten een mooie livestream, videoreportage of fotoreportage maken. Een livestream wordt vaak gekozen als er mensen niet bij kunnen zijn omdat ze in het buitenland wonen, op vakantie zijn of om andere redenen er niet bij kunnen zijn en u ze er toch graag bij wilt betrekken. Wij krijgen heel veel positieve reacties op onze livestreams van uitvaarten. Mensen zijn blij dat ze op deze manier toch mee hebben kunnen kijken. Ze kunnen op onze livestreampagina ook een reactie of condoleance achterlaten voor de familie. Daar wordt veel gebruik van gemaakt en wij bundelen deze samen met een nabewerking van de livestream en overhandigen dit op een USB-stick aan de familie. Zo kan de familie de opnamen van de livestream ook nog eens terugkijken. De familie bepaalt hoe lang een livestream zichtbaar blijft. Zo kan deze dezelfde dag nog offline gezet worden maar we kunnen de livestream ook lang online laten staan.

Fotoreportage in Stramproy

vrijdag, 23. juni 2023

Een fotoreportage bij u thuis

Fotoshoot in Stramproy

Alweer een mooie familiereportage gemaakt. Dit keer in Stramproy. We komen dus ook gewoon bij u thuis voor een uitgebreide fotoshoot. We maken heel veel foto's, groepsfoto's, opa en oma met de kleinkinderen, de gezinnen apart en wat u verder wenst. Natuurlijk maken we ook een mooie fotoreportage van uw familie als u op vakantie bent in Midden-Limburg. We komen graag ook bij u langs. Wil je meteen een fotoshoot boeken klik dan hier.

Fotoshoot bij een feest of tijdens jullie familievakantie

Leon vrijdag, 16. juni 2023 van Leon

Ook een leuke activiteit voor op uw feest

Fotoshoot van de hele familie

Alweer diverse fotoshoots gemaakt met families op vakantie in Roggel. Maar ik kom ook bij u thuis of een mooie locatie bij u in de omgeving om een mooie #fotoreportage te maken van de hele familie.
Heeft u iets te vieren en is de hele familie bij elkaar dan kom ik graag langs. We maken dan groepsfoto's van de hele familie, van de gezinnen, van opa en oma en de kleinkinderen en ga zo maar door. Natuurlijk kunnen we ook een reportage maken van het feest en dan maak ik natuurlijk ook nog foto's van mensen die spontaan met elkaar op de foto willen.
Dus boek nu de fotoshoot voor jullie #familieweekend of #familievakantie of voor jullie feest.

Fotoreportage uitvaart

Leon donderdag, 15. juni 2023 van Leon

Een mooi persoonlijk afscheid in beeld gebracht

Fotoreportage uitvaart in Meijel

Fotoreportage gemaakt van een uitvaartceremonie bij Peelpaviljoen Onze Stek in Meijel. Wil je ook een tastbare herinnering aan de uitvaart dan verzorgen wij een #fotoreportage of een #livestream of #videoreportage van de uitvaartceremonie. Daarmee kun je het later nog eens terugkijken. Voor mensen die vanwege vakantie of omdat ze in het buitenland wonen niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart verzorgen wij graag een #livestream. Met een livestream kunnen mensen rechtstreeks meekijken vanaf iedere locatie en hoeven ze dat belangrijke moment niet te missen.

Fotoreportage van jullie bruiloft

Leon zondag, 21. mei 2023 van Leon

Een mooie trouwreportage

Fotoreportage huwelijk Lisa en Danny in Maasbree

Voor een mooie fotoreportage van jullie bruiloft of een fotoshoot van de trouwceremonie met aansluitend parkfoto's en groepsfoto's hoef je niet verder te zoeken. Wij maken een complete trouwreportage van jullie trouwdag en de volgende dag kun je de eerste foto's al bekijken op een website speciaal voor jullie gemaakt. Voor de afwerking kun je kiezen voor alle digitale bestanden, een mooi fotoalbum, afdrukken of een combinatie van dit alles. Maak nu een afspraak en verzeker je van een mooie trouwreportage.

Fotoshoot in Griendtsveen

Leon zaterdag, 20. mei 2023 van Leon

Familiefoto's en grote groepsfoto's

Zomerse fotoshoot tijdens een familieweekend

Alweer een mooie fotoshoot gemaakt van een familie tijdens hun familieweekend op Buitenhof de Leistert. De familie had een paar Trabantjes gehuurd en plande daarnaast een fotoshoot om een leuke familiefoto te maken samen met de Trabantjes. Natuurlijk hebben we op de prachtige fotolocatie in Griendtsveen meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook nog een paar andere groepsfoto's en familiefoto's te maken. Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie familie tijdens jullie familieweekend maak dan een afspraak via deze link. Bellen mag natuurlijk ook als het op korte termijn moet en u wilt weten of het nog kan. Er is altijd wel een gaatje voor een fotoshoot.

Fotoreportage in Peel en Maas

Leon vrijdag, 19. mei 2023 van Leon

Mooie fotoshoot in Maasbree

Trouwreportage van Lisa en Danny

Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie trouwdag dan maken wij die graag voor jullie. Zo hebben we vorige week de foto- en videoreportage gemaakt van de trouwdag van Lisa en Danny in Peel en Maas. Wij maken foto- en videoreportages maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen een fotoreportage of alleen een videoreportage van jullie bruiloft.

Familiefotoshoot op Hoffenterhof

Leon vrijdag, 19. mei 2023 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Groepsfoto's op Hoffenterhof in Haler

Mooie groepsfoto's, gezinsfoto's en foto's van opa en oma met de kleinkinderen gemaakt in Haler op vakantieboerderij HoffenterHof . Maar ook foto's van de kleinkinderen apart en van opa en oma en tussendoor ook nog wat spontane portretten. Deze fotoshoot is een heel leuke familie-activiteit en je houdt er ook nog een heel mooie fotoserie aan over. Bekijk de foto's van de fotoshoot dezelfde dag nog op jullie eigen website en daarna nog eens op je gemak thuis voordat je ze bestelt. Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot tijdens jullie familievakantie op Hoffenterhof of een ander vakantiepark in de regio klik dan op de link voor het maken van een afspraak. Bellen kan natuurlijk ook als het op korte termijn nodig is, 06-51111739. Maak nu een afspraak en dan heeft u morgen al een prachtige serie familiefoto's.

Een 360° tour voor je zaak

Leon donderdag, 18. mei 2023 van Leon

Trek meer mensen naar je zaak

Bestel nu je eigen 360° tour

Wij maken een virtuele 360° tour van de omgeving die je zelf kunt gebruiken op je website én op Google Streetview. Als je meer belangstelling wilt genereren voor je winkel of als je toeristen alvast een kijkje wilt geven bij een bepaalde plaats, laat dan een 360° tour maken.
In overleg maken wij de beelden en koppelen deze aan elkaar. In de tour kan informatie over bepaalde punten opgenomen worden, er kunnen video's aan gekoppeld worden en er kunnen links naar websites in opgenomen worden.
Omdat het ook wordt gepubliceerd op Google Streetview neemt je bezoekerspotentieel enorm toe. Mensen vinden je niet alleen meer op je website maar ook via foto's op Streetview, waar ze door erop te klikken meteen een beeld krijgen van je winkel of de omgeving die je aanprijst.
Klik hier voor enkele voorbeelden

Grote groepsfoto in Griendtsveen

Leon zaterdag, 29. april 2023 van Leon

Fotoshoot tijdens familievakantie

Leuke en spontane foto's

Een mooie familiefoto gemaakt tijdens een toertocht van een familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Zo heb je een mooie herinnering aan een leuke vakantie met de hele familie en heb je ook nog een mooie groepsfoto van de hele familie. Natuurlijk hebben we ook meteen foto's gemaakt van de gezinnen en van opa en oma en de kleinkinderen en nog veel meer.

Groepsfoto Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 22. april 2023 van Leon

Grote groepsfotoshoot

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Alweer een fotoshoot gemaakt van een grote familie op vakantie op Buitenhof de Leistert in Roggel. Ook van uw familie maken wij een mooie fotoshoot inclusief diverse groepsfoto's, foto's van de gezinnen apart. Natuurlijk ook van de kleinkinderen apart en met opa en oma. Van alle mannen apart en dan natuurlijk ook alle vrouwen apart. Pa en ma met de kinderen etc. etc. Natuurlijk krijgt u alle digitale bestanden van de foto's maar ook nog enkele bewerkte foto's in zwart/wit of sepia of andere effecten. Kortom, boek nu ook uw familiefotoshoot tijdens uw familievakantie in Roggel op de Leistert.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zondag, 9. april 2023 van Leon

Fotoreportage op de Beegderheide

Fotoshoot van de familie

Op eerste paasdag familiefoto's gemaakt op de Beegderheide. Weer een prachtige fotoshoot met een groepsfoto van de hele familie, foto's van oma met de kleinkinderen. De gezinnen allemaal apart op de foto. Maar ook de kinderen van de gezinnen apart gefotografeerd. Nu maak ik er nog een album bij voor oma en lever ik alle digitale bestanden zodat die binnen de familie verdeeld kunnen worden. Wilt u ook nog een fotoshoot met de familie boeken voor in de voorjaarsvakantie maak dan snel een afspraak. Ook mooi wanneer u met de hele familie op vakantie bent in Roggel op Buitenhof de Leistert bijvoorbeeld of een ander vakantiepark in de regio.

Trouwvideo in Asten

Leon zaterdag, 8. april 2023 van Leon

Videoreportage met dronebeelden

Huwelijk van Marissa en Frans

Zaterdag 8 april een videoreportage gemaakt van de bruiloft van Marissa en Frans in Asten. Met een drone hebben we mooie beelden gemaakt van de aankomst van de bruidegom bij de bruid. Maar ook van de trouwauto in een stoet met vrachtwagens op weg naar de trouwlocatie bij Innesto in Asten. Met vier camera's hebben we de hele ceremonie vastgelegd zodat het bruidspaar die later nog eens in een mooie montage terug kan kijken. En de rest van de dag tot 's avonds laat verwerken we natuurlijk in een prachtige samenvatting. Ondertussen kan het bruidspaar al genieten van een mooie previewclip die we gemaakt hebben. Benieuwd? Klik hier

Livestream FEI Driving Forum

Leon vrijdag, 7. april 2023 van Leon

Livestream met online sprekers

Webex-livestream verzorgd voor Federation Equestre Internationale

Voor de overkoepelende paardensport-organisatie FEI Driving hebben we met DeltaLimburg.nl de #livestream verzorgd van het Driving Forum 2023 op Peelbergen Equestrian Centre. De stream werd uitgezonden op #Webex en omvatte behalve de sprekers met hun beeldpresentatie die live aanwezig waren, ook sprekers met een eigen powerpointpresentatie in het buitenland, die we met een #video call in de uitzending haalden en door iedereen in de livestream en op het #forum te volgen waren op de beeldschermen. Voor een stabiele en gegarandeerde verbinding hebben we een #satellietontvanger ingezet om de kans op onderbreking van de stream te minimaliseren. Inmiddels is een opname van de livestream inclusief alle presentaties geleverd aan de klant voor deelpresentaties of ander online gebruik.

Video single-release

Leon woensdag, 5. april 2023 van Leon

Videoclip voor promotie

Single-release Lorenzo Zweegman

Van de single-release van Lorenzo Zweegman op 5 april in de Q-factory in Amsterdam hebben we een videoregistratie gemaakt. Met verschillende camera's hebben we shots vanuit verschillende posities gemaakt die we monteren tot een mooie clip die Lorenzo vervolgens kan gebruiken voor de promotie van zijn eigen materiaal. Wil je ook voor een opname van jouw concert of uitvoering of een mooie videoclip met jullie koor bijvoorbeeld dan ben je bij ons aan het goede adres.

Fotoshoot Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

dinsdag, 14. maart 2023

Wij staan weer klaar voor een mooie familiefotoshoot

Een mooie fotoreportage in het voorjaar

Een leuke familie-activiteit tijdens uw familieweekend of familievakantie is een gezamenlijke fotoshoot. Wij maken groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen apart en met de grootouders. De kinderen van de gezinnen apart etc. etc. en u krijgt alle digitale bestanden. Heeft u binnenkort ook een familieweekend of familievakantie of bent u tijdens de paasdagen, met hemelvaart of tijdens de pinksterdagen met uw gezin op vakantie, boek dan nu uw familiefotoshoot. Wij maken ook fotoshoots met pasen, op hemelvaartsdag en met pinksteren. Wilt u direct boeken bel dan 0651111739

Concertopname in Theater Enschede

Leon vrijdag, 24. februari 2023 van Leon

Ook jouw theater optreden professioneel opnemen

Videoregistratie van muziekuitvoering

Opname gemaakt van Sofia Vasheruk en haar muzikale vrienden die ons meenemen in een muzikaal verhaal over componist Rachmaninov en de velen die Rusland aan het begin van de twintigste eeuw voor altijd zouden verlaten met muziek van Rachmaninov, Tsjaikovski, Medtner, Drozdoff en Skrjabin.
Wil je ook een mooie opname met meerdere camera's en professioneel geluid van jouw optreden neem dan snel contact met ons op. Wij maken het voor een redelijke prijs en je hebt meteen een prachtige video voor jouw portfolio.

Carnaval

Leon maandag, 13. februari 2023 van Leon

Prachtige carnavalsportrettten

Foto- en videoreportages met carnaval

Voor DeltaLimburg.nl zijn we voor carnaval heel veel op pad om mooie reportages te maken. Op het LVK waar het mooiste carnavalsliedje wordt gekozen maar ook heel veel andere en ceremonies leggen we vast op foto en film. Een heel dankbaar onderwerp natuurlijk vanwege alle prachtig geschminkte gezichten en in vrolijke kleuren verklede mensen.

Fotoshoot in de studio

Leon dinsdag, 7. februari 2023 van Leon

Maak nu een afspraak voor een studioportet

Fotoreportage in onze fotostudio

Ook voor studiofotografie kun je bij ons terecht. Van het gezin of de familie maken we in onze eigen studio een mooie fotoreportage. Heb je portretfoto's nodig voor je professionele portfolio of wil je gewoon een aantal heel mooie foto's van jezelf hebben, dan kunnen wij die ook voor je maken. In de studio of op een andere locatie van jouw keuze maken we met verschillende belichtingen en verschillende achtergronden een serie foto's die je kunt gebruiken in je portfolio.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 4. februari 2023 van Leon

Een leuke familie-activiteit

Fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Familiefoto's gemaakt tijdens het familieweekend van opa en oma met drie gezinnen. Diverse groepsfoto's en veel gezinsfoto's. Maar ook foto's van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen apart om als grote foto op te hangen bij opa en oma thuis. Wij maken de foto's, bewerken ze daarna en vaak dezelfde dag nog kunt u met de familie de foto's online bekijken op een afgeschermde website. U kunt de foto's allemaal bestellen als digitaal bestand tegen een vaste prijs maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar enkele foto's te bestellen.

Fotoshoot familieweekend

Leon zaterdag, 14. januari 2023 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's en meer

Mooie familiefotoshoot op de Leistert

Een mooie fotoreportage gemaakt tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert. Ook deze familie boekte deze familie-activiteit voor hun familieweekend. We hebben heel veel groepsfoto's gemaakt met telkens een andere achtergrond en opstelling. Verder nog gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen, de eigen kinderen en meer. Kortom weer een geslaagde fotoshoot.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 3. december 2022 van Leon

Uitgebreide vakantiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Familiefoto's maken tijdens jullie familieweekend

Alweer een leuke familie vastgelegd op de gevoelige plaat tijdens een familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert. Vooraf via de mail een afspraak gemaakt en tijdens het familieweekend naar hun toegereden op vakantiepark de Leistert. Vervolgens op een van de mooie fotolocaties in de omgeving een hele serie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen apart en een heleboel spontane foto's gemaakt. Vandaag de meeste foto's online gezet zodat de familie via een speciale link de foto's al tijdens hun vakantie samen kan bekijken.

Fotoshoot Hoffenterhof in Haler

Leon zondag, 27. november 2022 van Leon

fotoreportage op Hoffenterhof

Winterse familiefotoshoot

Vorige week een mooie fotoshoot gemaakt tijdens een familieweekend op vakantieboerderij Hoffenterhof in Haler. Ondanks het winterse weer had iedereen er zin in en dat leverde weer prachtige foto's op voor de familie-albums van opa en oma en de gezinnen. Lekker spontane foto's en veel variatie met veel verschillende opstellingen. Kortom ook in de winter is deze vakantiefotoshoot een leuke familie-activiteit.

Livestream uitvaart Voerendaal

Leon zaterdag, 26. november 2022 van Leon

Livestream van begrafenis- of uitvaartceremonie

Livestream uitvaart in Voerendaal

Voor mensen die er om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn tijdens een uitvaart of begrafenis verzorgen wij de livestream tijdens de ceremonie maar ook de begrafenisstoet en de ceremonie op het kerkhof kunnen wij live streamen. desgewenst ook in combinatie met een fotoreportage. Achteraf ontvangt u van ons ook nog een montage van de uitvaartceremonie op USB-stick zodat u het nog eens terug kunt kijken.
Wilt u alleen een videoreportage van de uitvaart dan kan dat ook. Alles wat u niet mee heeft gekregen tijdens de ceremonie kunt u dan later nog eens terug kijken. Ook dit kan in combinatie met een fotoreportage.

Mobiele studio komt bij je langs

Leon zaterdag, 19. november 2022 van Leon

Groepsfoto's op locatie

Prinsengezelschap van de Donderbol

Fotoreportage op locatie gemaakt van het gezelschap van V.v. de Donderbol in Roermond. Van Prins Marc Donderbol, van Jeugdprins Jayando Donderböl en van de Kwien van de Donderböl. Natuurlijk met de adjudanten, familie en alle overige aanhang. Dus wil je ook een mooie fotoreportage van jullie carnavalsvereniging en van het prinsengezelschap maak dan snel een afspraak en we komen ook bij jullie langs met onze mobiele studio. Natuurlijk kun je ook terecht bij ons in de studio voor mooie prinsenfoto's.

Fotoreportage tijdens familievakantie

Leon maandag, 31. oktober 2022 van Leon

Familiefotoshoot in herfstsfeer

Fotoshoot in Roggel

Ben je met de familie voor een korte vakantie of familieweekend in Limburg, boek dan een leuke fotoshoot met de hele familie. Ieder jaargetijde is mooi maar de herfstkleuren maken een familiefotoshoot nog mooier. Afgelopen maandag ook weer een mooie fotoshoot gemaakt van een grote familie die samen op vakantie waren in Roggel. Het was prachtig weer en er lagen veel prachtig gekleurde bladeren. Garantie voor een heel mooie fotoshoot dus. Wil je ook een mooie herfstfotoshoot boek nu dan je fotoshoot tijdens jullie vakantie op Buitenhof de Leistert, Weerterbergen, het Meerdal of een ander vakantiepark in Midden-Limburg.

Fotoshoot Buitenhof de leistert

Leon zaterdag, 8. oktober 2022 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen

Fotoshoot voor 50-jarig huwelijksfeest

Alweer een mooie spontane #fotoshoot gemaakt van een familie ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijksfeest op vakantie met de hele familie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Boek ook jullie #familiefotoshoot en ontvang alle digitale bestanden of bestel alleen de foto's die je wilt hebben. Groepsfoto's, gezinsfoto's, spontane foto's, foto's met de kleinkinderen, broers en zussen op de foto enzovoort. Zeker nu de herfst is aangebroken is het ook buiten nog erg mooi voor een mooie #herfstfotoshoot tussen de vallende bladeren.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. oktober 2022 van Leon

Gezinsfoto's, groepsfoto's en meer

Fotoshoot met de hele familie

Vanmorgen weer een familiefotoshoot gemaakt tijdens het familieweekend van een familie uit Alkmaar op vakantiepark Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben enkele mooie groepsfoto's gemaakt en natuurlijk ook gezinsfoto's en heel veel spontane foto's zoals deze mama met haar kinderen. Boek ook jullie fotoshoot tijdens jullie familieweekend of familievakantie en wij maken er een leuke activiteit van waar u ook nog eens lang met veel plezier op terug kunt kijken. U ontvangt alle fotobestanden van ons maar u kunt ook fotoafdrukken bestellen of een mooie vergroting voor aan de muur.

Livestream van begrafenis

Leon zaterdag, 24. september 2022 van Leon

natuurlijk ook terug te kijken

Livestream uitvaart in Helden

Livestream gemaakt van een uitvaart in Helden met de aankomst van de rouwstoet begeleid door de vrienden op motoren, de uitvaartceremonie en de gang naar het kerkhof. We filmen met meerdere camera's en streamen ook de gebeurtenissen buiten als u dat wilt. Natuurlijk nemen we het geluid apart op zodat iedereen thuis ook goed kan verstaan wat er vertelt wordt. Na de viering ontvangt u van ons een USB-stick met een nabwerking van de livestream. Natuurlijk is het ook mogelijk een videoreportage te maken van de uitvaart zonder dat deze live gestreamd wordt. Ook kunnen we een mooie fotoreportage maken van de uitvaart.

Herfstfotoshoot in het Leudal

Leon zondag, 18. september 2022 van Leon

Een leuke activiteit tijdens jullie familieweekend

Familiefotoshoot in de herfst

Ben je op zoek naar een leuke familie-activiteit tijdens jullie familieweekend of familievakantie in Limburg. Wij maken een prachtige fotoshoot van uw familie en u ontvangt alle foto's digitaal. Voor een mooie herinnering aan een leuk weekend waar u weer met z'n allen bij elkaar was. Wij maken enkele groepsfoto's maar ook van de gezinnen, van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen en wat u verder nog aan wensen heeft. Dus gaat u dit najaar naar bijv. Buitenhof de Leistert, het Meerdal, Weerterbergen of een ander vakantiepark in Limburg? Maak nu alvast uw afspraak voor een prachtige familiefotoshoot.

Trouwreportage in Schin op Geul

Leon vrijdag, 16. september 2022 van Leon

Fotoreportage van de hele trouwdag

Trouwfotoshoot voor Patricia en Mathieu

Weer een mooie trouwfotoshoot gemaakt in Schin op Geul voor Patricia en Mathieu. Het was wel even spannend afgelopen week. Zou het weer goed blijven of zouden we toch regen krijgen. En wat doen we dan? Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en hebben we een prachtige fotoreportage gemaakt bij kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg. Met een mooie auto van Trouwvervoer Weert en een lekker zonnetje tijdens de fotoreportage was het plaatje compleet.

Profielfoto nodig

Leon donderdag, 1. september 2022 van Leon

Een professioneel portret

Profielfoto voor je social media account

Voor Linda van Bullseye Publishing een mooie #profielfoto gemaakt. Ben je ook toe aan een nieuwe profielfoto voor je social media account, maak dan snel een afspraak voor een #fotoshoot op locatie of bij ons in de #fotostudio. Na de fotoshoot zoek je je foto online uit en kunt hem meteen gebruiken. Profiteer nu van de aanbieding van € 45,- inclusief een fotobestand naar keuze.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 16. juli 2022 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's, opa en oma met de kleinkinderen etc.

Een familiefotoshoot tijdens jullie familieweekend

Een familiefotoshoot is wat opa en oma graag willen tijdens een familieweekend met de kinderen en kleinkinderen. Wij maken iedere week fotoreportages van families op vakantie op een van de vakantieparken in Midden-Limburg. Wij maken enkele groepsfoto's, foto's van de gezinnen apart, van de kleinkinderen, van opa en oma met de kleinkinderen en natuurlijk ook van opa en oma apart. En natuurlijk willen we dat iedereen blij wordt van de gemaakte foto's, daarvoor doen we extra ons best.

Trouwfotoshoot in Venlo

Leon vrijdag, 15. juli 2022 van Leon

je hele trouwdag mooi vastgelegd

Trouwfsotoshoot van Leonie en Danny

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Familiefotoshoot huwelijksjubileum in Deurne

Leon zondag, 10. juli 2022 van Leon

groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer

Familiefotoshoot bij 50-jarig huwelijksfeest

Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt ter gelegenheid van een 50-jarig huwelijksfeest. Natuurlijk ook een grote groepsfoto gemaakt van ca. 40 mensen. Maar ook gezinsfoto's, foto's van het bruidspaar, van de kinderen en kleinkinderen en nog veel meer. In ieder geval weer een heel tevreden klant rijker.

Trouwfotoshoot in Sevenum

Leon vrijdag, 1. juli 2022 van Leon

Met dronebeelden

Foto- en videoreportage huwelijk van Dana en Evert

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Vakantiefotoshoot op het Meerdal

Leon zaterdag, 25. juni 2022 van Leon

Mooie spontane momenten professioneel vastgelegd

Fotoshoot tijdens familieweekend

Behalve groepsfoto's maken we natuurlijk ook foto's van de kleinkinderen, van de gezinnen, van opa en oma apart en van opa en oma met de kleinkinderen en tussendoor liefst ook nog veel spontane foto's van leuke momenten. Boek nu uw fotoshoot tijdens uw familievakantie of familieweekend in Roggel op Buitenhof de Leistert, Weerterbergen, het Meerdal of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg.

Fotoreportage bedrijfsfeest

Leon donderdag, 23. juni 2022 van Leon

Fotoreportage van je bedrijfsfeest

Fotoreportage DVJ Insights Utrecht

Voor DVJ Research Group uit Utrecht een fotoreportage gemaakt van hun bedrijfsfeest. Maar ook groepsfoto's en marketingcontent voor gebruik op social media en de website van DVJ Research Group. Wil je ook een bedrijfsreportage laten maken, of een reportage van de opening van jullie bedrijf neem dan contact met ons op of maak meteen een afspraak.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 11. juni 2022 van Leon

Een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie

Familiefotoshoot in Weert

Tijdens de fotoshoots voor families die op vakantie zijn of een familieweekend vieren in Midden-Limburg, maken we behalve enkele groepsfoto's ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen maar bijv. ook foto's van de kleinkinderen met eventuele aanhang. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Kortom boek nu een familiefotoshoot tijdens jullie familieweekend en geniet daarna van de mooie foto's.

Fotoshoot in Roggel

Leon donderdag, 26. mei 2022 van Leon

Spontane familiefotoshoot tijdens familieweekend

Fotoshoot met de hele familie

In het Hemelvaartweekend heb ik meerdere fotoshoots gemaakt van families op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Ik trek ruim tijd uit voor een reportage. De eerste foto's zijn vaak wat stijfjes, maar gaandeweg worden de mensen vrijer. Ook omdat Ik veel wissel, niet loop te jagen en mensen niet alleen maar hoeven te poseren, liever niet zelfs. De kinderen kunnen dan wat spelen wat vaak weer erg leuke foto's tussendoor oplevert. Zo zie je de sfeer op de foto's veranderen en worden de poses leuker en vrijer. Natuurlijk adviseer ik tijdens de fotoshoot ook hoe mensen zo kunnen gaan staan dat het de mooiste foto oplevert. Zo krijgen we de mooiste gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen etc. etc. Op einde maak ik dan meestal nog een complete groepsfoto die daarom een totaal andere uitstraling heeft dan de eerste foto die ik van de familie maakte.

Familiefotoshoot in Roggel

zaterdag, 7. mei 2022

Fotoreportage Buitenhof de Leistert

Fotoshoot van de hele familie

Omdat de foto's thuis aan de muur aan vervanging toe waren omdat er kleinkinderen waren geboren en partners bij waren gekomen besloot de familie om een mooie #fotoshoot als vakantie-activiteit toe te voegen aan hun familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel. Wij hebben een mooie #fotoreportage gemaakt van de hele familie maar ook van de kleinkinderen apart en van veel andere samenstellingen. Nu kunnen de foto's thuis aan de muur zeker weer vervangen worden door mooie nieuwe foto's.

Vakantiefotoshoot in Weert

Leon maandag, 2. mei 2022 van Leon

Spontane fotoshoot van de hele familie

Familiefoto's tijdens jullie vakantie in Limburg

De familie wilde een spontane #fotoshoot tijdens hun vakantie in Weert. Omdat ze nu compleet waren was dit een mooie gelegenheid voor een #familiefoto. Ik heb de #groepsfoto gemaakt in Weert bij #weerterbergen. Behalve groepsfoto's maken we tijdens de #familiefotoshoot ook foto's van de kinderen apart met hun vriend of vriendin en alle andere gewenste combinaties. We nemen er ook de tijd voor want in het begin moet iedereen even wennen aan de camera maar in de loop van de #fotoreportage komt iedereen in vorm en worden de foto's steeds spontaner.

Trouwfotoshoot

Leon vrijdag, 22. april 2022 van Leon

Fotoreportage in de Groote Peel

Trouwfotoshoot in Ospel

Vrijdag een trouwreportage gemaakt van Maartje en Elger die trouwden in de Peelboerderij op Nationaal Park de Groote Peel. Na de ceremonie ook een uitgebreide #trouwfotoshoot gemaakt in de Groote Peel zelf. Het was mooi weer dus optimale omstandigheden voor een #trouwreportage. Na de #fotoreportage van het bruidspaar ook nog groepsfoto's gemaakt van de bruiloftsgasten en van individuele gezinnen en stellen. Dit weekend alle foto's nabewerkt zodat ik de fotoreportage bij het bruidspaar af kan leveren.

Fotoshoot van de familie

Leon woensdag, 20. april 2022 van Leon

Een mooie vakantie-activiteit

Familiefotoshoot tijdens juliie familievakantie

Gezinsfoto's maken we ook als we een #familiefotoshoot maken. We nemen uitgebreid de tijd voor een #groepsfoto van de hele familie maar ook voor mooie foto's van de gezinnen apart. Dus ben je met de hele familie op #familieweekend of #familievakantie op bijv. Buitenhof De Leistert, De Schatberg, Center Parcs Het Meerdal of Weerterbergen boek dan nu je #fotoshoot van de familie en wij maken er een mooie reportage van waar u nog lang plezier aan beleeft.

Tedx Roermond

Leon woensdag, 13. april 2022 van Leon

Tedx Talk op het Roer College

Videoregistratie van Tedx Roermond

Vandaag een videoregistratie gemaakt van Tedx Roermond. Het Roer College werkt samen met Tex Roermond om mensen een kans te geven "de presentatie van hun leven te geven". De presentatie wordt geupload naar het Wereldwijde Ted platform zodat de hele wereld kennis kan nemen van de ideeën van de sprekers.

VOORJAAR - TIJD VOOR EEN FOTOSHOOT

Leon woensdag, 23. maart 2022 van Leon

Boek nu jullie vakantiefotoshoot

Een familiefotoshoot tijdens jullie familievakantie

Nu de lente weer is begonnen en iedereen er weer op uittrekt, ga je zelf misschien ook nog op vakantie met de hele familie. Wij maken een #familiefotoshoot voor een vast bedrag waarbij je alle digitale bestanden krijgt en dus volop keuze hebt uit alle gemaakte foto's. Foto's per gezin, van de hele familie, van de kleinkinderen, met de eigen kinderen en ga zo maar door. Bel ons op voor een afspraak op mail ons op info@leonvanlier.nl

Videoreportage huwelijk

Leon zaterdag, 19. maart 2022 van Leon

Trouwreportage in Sevenum

Videoreportage huwelijk Jannes en Wieke

Vandaag een trouwreportage gemaakt van de bruiloft van Jannes en Wieke. Van 's morgens 9 uur tot een uur of 11 's avonds gefilmd hoe Jannes en Wieke elkaar het ja-woord gaven, de hond de ringen kwam brengen maar ook het aankleden van bruid en bruidegom, de fotoreportage en natuurlijk het feest 's avonds. We maken er nu nog een mooie samenvatting van en een leuke videoclip en dan kan het bruidspaar er ook van gaan nagenieten.

Livestream uitvaart

Leon woensdag, 2. maart 2022 van Leon

met dronebeelden van de rouwstoet

Livestream van uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal

Een uitgebreide livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal Roermond. Met dronebeelden en videobeelden op de grond van de aankomst van de rouwstoet, van de uitvaartceremonie in de kerk waarbij muziek gespeeld werd door een uitgebreid klassiek ensemble en gezongen werd door Sef Thissen en na de uitvaartceremonie in de kerk ook nog een video-opname van het afscheid in het crematorium. Mooie beelden en prachtig geluid dat we in de nabewerking nog wat bijgeschaafd hebben zodat de nabestaanden er een mooie herinnering aan hebben.

Livestream politiek debat

Leon maandag, 21. februari 2022 van Leon

Wij verzorgen ook het licht en geluid

Livestream van politiek debat op BC Broekhin

Maandag 21 februari hebben we samen met DeltaLimburg.nl de livestream verzorgt van het politiek debat op BC Broekhin in Roermond. Leerlingen hadden vragen gemaakt die tijdens het debat werden voorgelegd aan de politici. Negen politieke partijen uit de gemeenteraad van Roermond gingen het debat aan tijdens een twee uur durende livestream die door meer dan 1000 mensen werd bekeken.
Tijdens een livestream zorgen wij ook voor het licht en het geluid zodat uw activiteit nog beter voor het voetlicht komt. Wij maken tijdens een livestream ook live verbinding met mensen op andere locaties, nemen tijdens webinars vragenstellers live mee in de uitzending, maken verbindingen op afstand etc. etc.

Boek je familiefotoshoot

Leon zaterdag, 12. februari 2022 van Leon

Fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Het voorjaar komt eraan - tijd voor een groepsfoto

Het voorjaar komt eraan het is nog een beetje fris maar de eerste groepsfoto's buiten hebben we alweer gemaakt. Op een mooie zonnige dag met een familie die op vakantie was in Roggel op Buitenhof de Leistert hebben we een familiefotoshoot gedaan in Roggel. Heel veel mooie foto's gemaakt die de familie thuis uit kan zoeken en daarna online kan bestellen.
Ben je ook met de familie op vakantie in Roggel op reacreatiepark de Leistert of een van de andere limburgse vakantieparken? Boek dan ook meteen een familiefotoshoot voor de hele familie. Wij maken voor u enkele mooie groepsfoto's, maar ook gezinsfoto's, foto's met opa en oma en de kleinkinderen etc. etc. En dat allemaal voor een prijs. Na de fotoshoot zoekt u thuis op uw gemak de foto's uit die u wilt bestellen. Wij zorgen ervoor dat u de bestelde foto's of digitale bestanden daarna snel thuis bezorgd krijgt.

Livestream uw ledenvergadering

Leon zaterdag, 15. januari 2022 van Leon

Online vargaderen via een livestrream

Livestream in Laren

Livestream gemaakt van een algemene ledenvergadering in Laren. Wil je ook in coronatijd je organisatie draaiende houden en contact houden met je mensen? Wij verzorgen voor u een interactieve livestream waarbij mensen live op afstand deel kunnen nemen. Ook brengen we presentaties, video's en foto's live in beeld tijdens de presentatie. Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Erehaag van vrachtauto's voor Hans

Leon zaterdag, 18. december 2021 van Leon

Dronebeelden van de uitvaart

Livestream van de uitvaart van Hans

Zaterdag hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Hans. Met de drone en op de grond maakten we opnamen van de stoet vrachtauto's die Hans begeleide naar de uitvaartceremonie. Ook maakten we dronebeelden van de erehaag van vrachtauto's die naast de weg stonden opgesteld. Na de ceremonie waarvan we een livestream maakten, filmden we de laatste rit van Hans met de drone en op de grond. Heel veel mooie beelden om terug te kijken in de nabewerking die we altijd maken voor de nabestaanden.

Kerstconcert op bestelling

Leon zondag, 5. december 2021 van Leon

Video-opname voor een digitaal kerstconcert

Zanggroep Kazoo zingt voor u

Begin december hebben we video-opnamen gemaakt van een kerstconcert van zanggroep Kazoo. Vanwege de coronamaatregelen wordt dit concert digitaal aangeboden aan zorginstellingen zodat ze het tijdens hun kerstvieringen af kunnen spelen. Wij maken ook een videoregistratie van uw kerstconcert of een concert voor andere gelegenheid. Ook kunnen we het livestreamen. Uiteraard maken we ook perfecte geluidsopnamen van de uitvoering.

Livestream van uitvaart in Horst

Leon vrijdag, 12. november 2021 van Leon

Een mooie herinnering aan de uitvaart

Livestream van de afscheidsdienst

Livestream verzorgd van een uitvaartceremonie in Horst. Meer dan 900 mensen keken thuis mee naar de uitvaartceremonie en konden zien hoe een band op het podium de laatste eer bracht. Ook de verschillende powerpointpresentaties met muziek waren door de kijkers thuis mooi te zien. Wil je ook een mooie livestream van de uitvaart van je dierbare zodat ook mensen die er niet bij kunnen zijn, mee kunnen kijken? Bel ons op 06-51111739 of 06-17449713. Ook 's avonds en in het weekend.

Trouwfotoshoot kasteel Aldenghoor

Leon zaterdag, 6. november 2021 van Leon

We maken ook jullie trouwreportage

Mooie trouwfoto's gemaakt in Haelen

Onlangs een mooie trouwreportage gemaakt van Bjorn en Yui bij kasteel Aldenghoor. Ook in de herfst maken we nog mooie trouwreportages buiten. Prachtige herfstkleuren in een mooi park geven nog meer uitstraling aan de foto's. Wil je ook een mooie trouwreportage leg hem dan nu alvast vast via deze link of bel ons voor een afspraak: 06-51111739.

Livestream van de uitvaartceremonie

Leon woensdag, 3. november 2021 van Leon

Uitvaartceremonie in Vlierden

Livestream van de begrafenis

Op 3 november hebben we een livestream gemaakt van een uitvaart op de natuurbegraafplaats in Vlierden. Aansluitend hebben we ook nog een videoreportage gemaakt van de gang naar het graf op de natuurbegraafplaats en de ceremonie bij het graf. De livestream en de losse video-opnamen hebben we achteraf samengevoegd en op een USB-stick aan de familie overhandigd. Ze waren heel blij met dit aandenken. Wilt u een livestream laten maken van de uitvaart bel ons dan op. Ook 's avonds en in het weekend. 06-51111739 of 06-17449713.

Fotoreportage huwelijk in Kessel

Leon zaterdag, 9. oktober 2021 van Leon

Trouwfotoshoot bij zonsondergang

Een mooie trouwreportage

Een mooie #trouwfotoshoot bij zonsondergang gemaakt gisteren in Kessel aan de Maas. Wil je ook een mooie #fotoshoot met de hele familie of van jullie huwelijk, neem dan snel contact met ons op.

Trouwfotoshoot Horst aan de Maas

Leon vrijdag, 24. september 2021 van Leon

Een stralend bruidspaar bij het kasteel

Trouwreportage in Horst

Bij de kasteelruïne in Horst hebben we een mooie trouwreportage voor Mark en Sylvia. Maar natuurlijk begonnen we de dag bij de bruidegom thuis. Daar hebben we foto's gemaakt terwijl hij zich aankleedde voor de grote dag. Daarna naar de bruid om ook daar enkele mooie momenten vast te leggen. Natuurlijk mag ook het afhalen van de bruid niet ontbreken en hebben we dat ook prachtig op film gezet als herinnering voor later. Na de trouwfotoshoot bij de kasteelruïne volgde de ceremonie en daarna het feest tot in de late uurtjes. Natuurlijk kunnen wij ook jullie bruiloft mooi vastleggen.

Familiefotoshoot Meerdal

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Fotoreportage van de hele familie

Afgelopen week op de valreep nog een afspraak gemaakt voor een spontane fotoshoot van de familie op Center Parcs het Meerdal in Horst-America. Gisteren hebben we de foto's gemaakt in de prachtige groene omgeving op het park. Behalve een grote groepsfoto heb ik ook nog gezinsfoto's gemaakt, foto's van de broers en zussen, oma met de kleinkinderen enzovoort. Ga je ook een familieweekend weg met je kinderen en kleinkinderen, boek dan nu je fotoshoot voor de hele familie. We komen naar u toe op het Meerdal, de Schatberg, Buitenhof de Leistert enzovoort.

Communiereportage

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Foto- en videoreportage van de Communieviering

Mooie portret- en familiefoto's

Zondag 19 september konden de communicanten dan toch eindelijk de communie vieren. Natuurlijk maakten we voor de viering foto's van de communicanten en van de communicant met de ouders en met de broertjes en zusjes maar ook met de hond in dit geval. Maar we maken ook fotoshoots van families waarbij de groepsfoto's maken, gezinsfoto's, foto's met opa en oma, broertjes en zusjes apart en als je je huisdier bij je hebt dan maken we ook daar foto's van. Maak dus snel een afspraak voor een familiefotoshoot.

Pianoconcert in Enschede

Leon zaterdag, 18. september 2021 van Leon

Registratie van pianoconcert in Enschede

Video-opname van quatre mains vleugelconcert

Afgelopen zaterdag mochten we in Enschede op de Oude Markt een Quatre Mains vleugelconcert opnemen van Sofia Vasheruk en Andrey Nesterenko. Ook van uw concert kunnen we een prachtige meer-cameraregistratie maken of zelfs een livestream. Natuurlijk nemen we bij dergelijke uitvoeringen het geluid professioneel op zodat het achteraf mooi terug te luisteren is.

Fotoshoot familieweekend

Leon dinsdag, 7. september 2021 van Leon

Mooie herinnering aan jullie familievakantie

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Tijdens een #familiefotoshoot maken we niet alleen groepsfoto's en gezinsfoto's maar ook bijvoorbeeld een mooie foto van je zoon of dochter met de hond. Spontane foto's en zo min mogelijk geposeerd, dat is waar we naar streven. Daarom trekken we ruim de tijd uit voor een #fotoshoot.

Familiefotoshoot in het najaar

Leon maandag, 6. september 2021 van Leon

Leuke activiteit tijdens een familieweekend

Groepsfoto's, gezinsfoto's en veel meer

Ook in het najaar is het prachtig om buiten foto's te maken. Ben je met de familie op #familievakantie op Buitenhof de Leistert of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg, maak dan van de gelegenheid gebruik en boek een #familieshoot. Behalve #groepsfoto's maak ik dan meteen #gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen enzovoort. Een erg leuke #familieactiviteit tijdens jullie vakantie waar je een mooie herinnering aan overhoudt.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 4. september 2021 van Leon

Mooie groepsfoto's bij een familieweekend

Familieshoot op Buitenhof de Leistert

Zaterdag weer een uitgebreide #familiefotoshoot voor een familie die ter gelegenheid van hun #huwelijksjubileum op vakantie was op #buitenhofdeleistert. Tijdens de #familieshoot maken we groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer. Boek nu ook de #fotoreportage voor jullie #familieweekend.

Familiefotoshoot Leistert

Leon donderdag, 19. augustus 2021 van Leon

Fotoshoot bij een huwelijksjubileum

Fotoreportage familie

Veel families gaan ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum op vakantie. Dat is een mooie gelegenheid om een mooie foto te laten maken omdat de hele familie dan weer eens bij elkaar is. Zeker als er ook nog broers en zussen uit het buitenland overkomen die je toch al niet zo vaak ziet. Ook deze familie was heel blij met de foto's die ik voor ze maakte (zie recensie). Want behalve een grote groepsfoto maak ik ook gezinsfoto's en foto's met de kleinkinderen maar ook foto's met de broers en zussen erbij. Boek dus ook snel je familiefotoshoot en ik maak ook voor u een mooie reportage ter herinnering aan uw geslaagde familievakantie.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 29. augustus 2021 van Leon

Mooie fotolocaties voor als het weer niet meezit

Fotoreportage rondom een kasteel

Afgelopen zondag weer een mooie fotoreportage gemaakt van een familie op vakantie op Buitenhof de Leistert. Aangezien het de hele dag regende zijn we uitgeweken naar een van mijn slecht weer locaties. In dit geval een mooi kasteel. Daar hebben we ondanks het heel slechte weer toch een mooie fotoreportage kunnen maken en hebben we ook nog foto's gemaakt binnen in het authentiek ingerichte kasteel waar je zelfs een rondleiding van 1,5 uur aan vast kunt knopen na de fotoshoot. Een echte aanrader dus voor een geslaagd familie-uitje.

Trouwfotoshoot in Eindhoven

Leon vrijdag, 16. juli 2021 van Leon

Voor leuke spontane trouwfoto's

Fotoreportage van jullie trouwdag

Alweer een bruidspaar blij gemaakt met mooie foto's van hun trouwfeest in Eindhoven bij de Mispelhoef. Natuurlijk eerst uitgebreid foto's gemaakt van het klaarmaken van de bruid. Daarna het afhalen van de bruid door de bruidegom. Dat levert ook altijd weer mooie momenten op voor de trouwreportage. En natuurlijk de trouwceremonie met aansluitend de toost en de bruidstaart. Voordat het feest begon hebben we nog een rondje gemaakt door de prachtige tuin van de Mispelhoef waar we de parkfoto's gemaakt hebben en natuurlijk de groepsfoto's, familiefoto's en dergelijke. Wil je ook een mooie spontane fotoreportage van jullie huwelijk, maak dan nu een afspraak.

Fotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 10. juli 2021 van Leon

Mooi collage van een fotoreportage

Familiefoto tijdens uw vakantie in Roggel

Heeft u nog een familievakantie in het vooruitzicht op bijvoorbeeld Buitenhof de Leistert in Roggel of het Meerdal in Horst-America? Wij komen tijdens uw verblijf graag langs om een mooie fotoreportage te maken van u en uw familie. Tijdens de familiefotoshoot maken we groepsfoto's van de hele familie maar ook van de gezinnen apart. Maar ook van opa en oma met de kleinkinderen en andere combinaties die u wenst. Na de fotoshoot plaatsen we de foto's op een internetpagina zodat u ze eenmaal thuis rustig kunt bekijken en bestellen. Wij maken ook mooie collages van de gemaakte foto's die u in groot formaat thuis aan de muur kunt hangen zodat u nog jaren terug kunt kijken op een geslaagde familievakantie. Boek nu de fotoshoot voor jullie familieweekend.

Trouwreportage in Zwijndrecht

Leon zaterdag, 3. juli 2021 van Leon

inclusief parkfoto's, huwelijksceremonie en groepsfoto's

Trouwfotoshoot én livestream

Mooie trouwreportage gemaakt in Zwijndrecht. Uitgebreide fotoshoot van het klaarmaken van de hele familie voor het grote feest. Daarna met de hele familie foto's gemaakt in een mooi park en daarna een fotoreportage én een livestream verzorgd van de huwelijkseremonie. Na de ceremonie uiteraard de bruidstaart aangesneden en nog heel veel groeps- en gezinsfoto's gemaakt. Het was een mooie dag. Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie huwelijk neem dan contact met ons op. Ook voor een livestream van de huwelijksceremonie. Maak nu een afspraak voor jullie trouwreportage

Familiefotoshoot in het Meerdal

Leon zaterdag, 26. juni 2021 van Leon

Fotoreportage van uw familie

Gezinsfoto's, familiefoto's, groepsfoto's

Ook op vakantiepark het Meerdal in Horst America maken wij een mooie fotoreportage van uw familie. Er zijn tal van plekjes die zich lenen voor een geslaagde fotoshoot. Wij maken enkele groepsfoto's van de hele familie in verschillende opstellingen zodat u kunt kiezen uit de leukste pose. Daarnaast maken we foto's van de gezinnen apart, foto's met opa en oma, foto's van de kinderen, foto's met alleen de mannen en alleen de vrouwen en alles wat u verder leuk vindt of wat we zeker niet moeten vergeten. Als u weer thuis bent kunt u de foto's op uw gemak bekijken en bestellen. U kunt alle digitale bestanden kopen maar ook bijvoorbeeld een mooi collage met de mooiste foto's. Natuurlijk kunt u ook losse foto-afdrukken bestellen of losse digitale bestanden. Kortom keuze genoeg uit heel veel foto's. Boek nu u fotoreportage voor uw familieweekend

Thrillerschrijver Michael Berg

Leon woensdag, 16. juni 2021 van Leon

Livestream voor Bibliorura

Interview met Michael Berg

Vrijdagavond was het weer tijd voor een mooie livestream van het interview door Maartje Frencken met thrillerschrijver Michael Berg naar aanleiding van de presentatie van zijn nieuwe boek "De Vermissing". Wil je uitzending nog terugkijken dan kan dat natuurlijk altijd bij deltalimburg.nl die alle livestreams voor Bibliorura verzorgd

Communieviering Obbicht livestream

Leon maandag, 14. juni 2021 van Leon

Communieviering live te volgen

Livestream Communie Obbicht

Alle opa's, oma's, ooms en tantes, neefjes en nichtjes die zondag niet bij de communieviering konden zijn in Obbicht hadden wel de mogelijkheid om live mee te kijken met de livestream van de communieviering. We brachten deze mooie viering op een schitterende zonnige dag mooi in beeld met vier camera's en mooi en duidelijk geluid dat we apart opnamen. Ook maakten we livebeelden buiten de kerk terwijl de kinderen zich opstelden. Achteraf kregen we heel veel positieve reacties van ouders en kijkers over de mooi in beeld gebrachte communieviering. En ondanks het feit dat er geen internet aanwezig was hebben we ook dit karwei meer geklaard dankzij de inzet van onze eigen mobiele antenne.

Geboekt door de bieb

Leon vrijdag, 11. juni 2021 van Leon

in de week van het Spannende Boek

Livestream met thrillerschrijver Michael Berg

Kijk vandaag om 20.00 uur live op DeltaLimburg.nl naar een interview met thrillerschrijver Michael Berg in het kader van de week van het Spannende Boek. Wij mogen deze livestream weer verzorgen voor DeltaLimburg.nl.

Voor DeltaLimburg.nl registreren we muziek- en theateruitvoeringen en wij kunnen deze desgewenst ook live streamen. Ook hier is weer heel veel mogelijk. Enkele voorbeelden van evenementen die wij live hebben gestreamd: de installatie van de deken van Thorn, de Sjolefestasie 2020, het Blieftoesfestival 2020, theatershow Tisjeboy Jay, de diploma-uitreikingen van SG Sint Ursula Horn en Lyceum Schöndeln. Zie de pagina www.deltalimburg.nl/live, waar nog veel andere livestreams terug te zien zijn. Daarnaast verzorgen we ook zeer regelmatig livestreams voor bedrijven/organisaties, die alleen zijn te volgen door genodigden of mensen met een toegangscode.

Presentatie door kinderboekenambassadeur

Leon woensdag, 9. juni 2021 van Leon

Livestream voor basisscholen groep 3, 4 en 5

Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel

Vandaag hebben we een livestream gemaakt voor DeltaLimburg.nl van het bezoek van kinderboekenambassadeur Manon Sikkel aan de bibliotheek Bibliorura in Roermond. Manon Sikkel was daar te gast voor een presentatie van 2 keer een uur voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen in de regio Roermond. Wij verzorgden de livestream voor DeltaLimburg.nl op de server van DeltaLimburg.nl. De livestream was niet voor iedereen toegankelijk. Alleen de scholen ontvingen een link om mee te kunnen kijken. Wij kunnen ook voor u een professionele livestream verzorgen.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon maandag, 31. mei 2021 van Leon

Ook de huisdieren zetten we op de foto

Groepsfoto van de familie

De familiefotoshoots van families die een weekend of midweek op vakantie zijn op vakantiepark de Leistert of Buitenhof de Leistert in Roggel trekken langzaam weer aan. Na een rustige periode door de lockdown maken we nu weer ieder weekend fotoreportages van mensen die op vakantie zijn in Roggel om daar met de hele familie hun huwelijksjubileum, verjaardag of iets anders te vieren of om er gewoon even tussenuit te zijn. Behalve een grote groepsfoto maken we ook gezinsfoto's, foto's van de kinderen en de kleinkinderen en andere combinaties. En heeft u de huisdieren bij u, dan zetten we die ook op de foto. Wilt u ook een fotoshoot met de hele familie, maak dan snel een afspraak en dan is het snel geregeld.

Livestream trouwceremonie in Lierop

Leon zaterdag, 15. mei 2021 van Leon

Ja-woord van Marie-Louise en Frans

Livestream huwelijksceremonie

Een mooie livestream gemaakt van de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Marie-Louise en Frans in de kerk in Lierop. Op deze manier hebben ca. 150 mensen die er vanwege corona of om andere redenen niet bij konden zijn, toch mee kunnen kijken naar het ja-woord van het bruidspaar. De livestream van de trouwceremonie begon op het moment van aankomst van het bruidspaar bij de kerk. Wij nemen in onze livestreams dus ook zoveel mogelijk de sfeerbeelden buiten de kerk mee. Natuurlijk eindigden we de livestream er ook weer mee. Als kijker is het mooi dat je ook thuis dat moment kunt zien als het bruidspaar naar buiten komt.

Wij maken een livestream met 3 of meer camera's, zodat alles mooi in beeld gebracht kan worden. Het geluid nemen we apart op. Ook van eventuele livemuziek. Alle beelden van de livestream nemen we ook nog eens apart op en daar maken we een nabewerking van die we op een usb-stick zetten met een mooi intro. Op die manier krijg je een prachtige videoreportage die je later nog eens terug kunt kijken.

360° Tour gemaakt voor Peeters Bike Totaal

Leon vrijdag, 14. mei 2021 van Leon

Bekijk het winkelaanbod online

360° tour en fotoreportage Peeters Bike Totaal

Voor de winkel van Peeters Bike Totaal in Heel en in Heythuysen hebben we een 360° tour en en fotoreportage gemaakt. Klanten kunnen nu vanuit huis de winkel van binnen bekijken en er doorheen lopen. En zie je iets leuks dan ga je er natuurlijk naar toe. De 360° tour sluit ook aan op Google Streetview. Dus als je er bij het surfen langs komt dan ga je zo naar binnen. Virtueel natuurlijk, maar je hebt wel een indruk van de winkel.

Voor de website hebben we de 360° tour uitgebreid met hotspots waar je op kunt klikken en waar je desgewenst video's kunt bekijken met gedetailleerde informatie over hoe je bijvoorbeeld een band zelf kunt plakken, waar je op moet letten als je een fietsdrager koopt, informatie over goede regenkleding etc. etc. Kijk voor een voorbeeld van deze 360° tour op onze website.

Wil je voor je eigen bedrijf ook een uitgebreide 360° tour laten maken, neem dan snel contact met ons op. Wij zijn een door Google erkende 360° photographer.

Livestream van de trouwceremonie

Leon zaterdag, 8. mei 2021 van Leon

Veel kijkers naar de livestream

Huwelijk van Maud en Joris

Zaterdag 8 mei hebben we een mooie livestream gemaakt van de huwelijksceremonie van Maud en Joris die in het huwelijksbootje stapten op de Winselerhof in Landgraaf. 247 mensen keken live mee met de livestream en veel mensen schreven hun felicitaties op onze livepagina die wij voor iedere livestream apart aanmaken en waarop veel meer te zien is dan alleen de livestream. Zo kan het bruidspaar foto's van zichzelf delen maar kunnen gasten ook de trouwkaart zien en ander tekst- of beeldmateriaal erop plaatsen.

Toch blijft de livestream zelf het belangrijkste. Daar zit iedereen thuis op te wachten. Wij filmen ceremonies met 3, 4 en soms nog meer camera's zodat alles erg mooi in beeld komt. Ook buiten de trouwzaal wordt de spanning opgebouwd met de bruid die staat te wachten met haar vader. Alleen de kijker thuis kan dit zien! Natuurlijk kan iedereen het later ook nog terug kijken en luisteren, maar een livestream heeft zo z'n voordelen.

Uitvaart van Fleur

Leon zondag, 2. mei 2021 van Leon

Livestream van de uitvaart van Fleur

Grubbenvorst huilt

Op zondag 2 mei hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Fleur. Fleur kwam om het leven als gevolg van een ongeluk in haar woonplaats Grubbenvorst waar ze werd aangereden door een auto. Om veel mensen de gelegenheid te geven de ceremonie bij te wonen werd deze door ons live gestreamd. Op deze manier konden de klasgenootjes van Fleur en andere kinderen en inwoners uit Grubbenvorst toch getuige zijn van deze aangrijpende gebeurtenis. Ondanks een enkele bui en ondanks het feit dat er geen internet voorhanden was, hebben we van deze ceremonie in het buitengebied van Grubbenvorst, vlakbij de Maas een mooi verslag kunnen maken waar enkele duizenden mensen meekeken. Deze uitzending hebben we verzorgd op onze eigen server om eventuele problemen met auteursrechten met muziek tijdens de uitzending te voorkomen.

Familiefotoshoot op de Leistert

Leon vrijdag, 16. april 2021 van Leon

Fotoshoot met de familie

Groepsfoto met de kleinkinderen

Heb je nog altijd geen foto met al je kleinkinderen dan kunnen wij die voor je maken. We maken verschillende foto's met andere opstellingen zodat je ook nog eens de mooiste uit kunt kiezen. Verder maken we ook nog foto's met de ouders erbij en van de gezinnen apart en alle samenstellingen die je zelf nog wilt. De fotoshoot is ook nog eens een erg leuke familieactiviteit als je toch op vakantie bent in Roggel of omgeving. Bijvoorbeeld op vakantiepark De Leistert, Het Meerdal of Weerterbergen.
#fotoshoot #groepsfoto #gezinsfoto #fotoreportage #familiefoto #Leistert #Roggel #leudal #vakantie

Livestream Hollandse Avond

Leon zaterdag, 3. april 2021 van Leon

Zes nederlandstalige artiesten en een DJ live

Livestream in café Oad Häör in Horn

Ongeveer een maand geleden belde Wilbert Sliepen van WS Entertainment DeltaLimburg.nl op met de vraag of we een livestream konden maken van een evenement dat hij ging organiseren met Feestcafé Oad Haor in Horn. Omdat we al veel ervaring hebben met grotere livestreams zijn we gaan praten en hebben we samen het evenement opgezet. Naast de livestream van 8 uur 's avonds tot 01.30 uur 's nachts hebben wij de promotie voor de avond verzorgd in de vorm van berichten en promovideo's voor facebook, youtube en natuurlijk voor de website van DeltaLimburg.nl waar de livestream probleemloos kon worden uitgezonden zonder last te hebben van blokkades van sociale media kanalen voor bepaalde muziek. Ook is de server van DeltaLimburg.nl niet gelimiteerd voor een beperkt aantal kijkers. Dus wil je ook een geslaagd evenement opzetten neem dan snel contact op met DeltaLimburg.nl of met Foto en Film Leon van Lier

Afscheid in Ittervoort

Leon zondag, 28. maart 2021 van Leon

Verongelukte Willem van de Biesebos herdacht

Indrukwekkend afscheid in Ittervoort

Heel veel mensen waren vandaag bij het afscheid van Willem van de Biesebos uit Ittervoort. De zestien jarige scholier kwam op weg naar school om het leven bij een ongeval op de oprit van de A2 in Grathem. Wij maakten een fotoreportage van het afscheid voor DeltaLimburg.nl.

Nieuwsbrief livestream uitvaart

Leon maandag, 22. maart 2021 van Leon

Nieuws over livestreams bij uitvaarten

Bekijk onze actuele nieuwsbrief

"Zo fijn dat we mee konden kijken" en "Bedankt dat ik het op deze manier mee kon maken". Veel gehoorde reacties op de livestreams die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. Wij maken ook niet zomaar een livestream. Ook een livestream moet mensen het gevoel geven dat ze erbij waren. Daarom beginnen we al met het maken van een speciale pagina waarop de livestream straks te zien is. Daarop plaatsen we vaak een foto van de rouwkaart en een foto van de overledene. Bezoekers kunnen er een reactie achterlaten en de nabestaanden kunnen de pagina naar eigen inzicht vullen met foto's en tekst als ze dat willen. Na de ceremonie vullen we de pagina nog aan met een bidprentje. Natuurlijk is de livestream altijd nog terug te kijken en is er geen limiet op het aantal kijkers van de livestream. Lees onze actuele nieuwsbrief.

Testimonial video

Leon donderdag, 18. maart 2021 van Leon

De beste reclame voor uw bedrijf

Testimonial video

Voor TÜV Nederland een testimonial video gemaakt bij Personeel Specialisten in Roermond. In een testimonialvideo deelt een klant zijn positieve ervaringen over uw bedrijf. Wij maken deze video's voor een leuke prijs en staan klaar om er een voor uw bedrijf te maken. Bij het maken van de film gebruiken we een autocue zodat het heel eenvoudig is om zelfs de meest ingewikkelde of lange zinnen snel en goed op te nemen. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op: info@leonvanlier.nl of 06-51111739

Livestream Klimaatalarm 2021

Leon maandag, 15. maart 2021 van Leon

Uitgebreide mogelijkheden voor live-uitzendingen

Livestream van landelijke demonstratie voor het klimaat

Gisteren een #livestream gemaakt voor het #Klimaatalarm 2021 in Roermond. Met een vaste camera brachten we het plein in beeld en met een verslaggever en een mobiele camera deden we de interviews op de markt. In onze mobiele #regiewagen schakelden we tussen de vaste camera en de mobiele camera én tussendoor naar interviews op de landelijke stream van het klimaatalarm. Wilt u ook een livestream van uw #concert, #voorstelling, #webinar, #presentatie, #protestactie, #evenement, neem dan contact met ons op.

Livestream met Susan Smit en Petra Stienen

Leon zondag, 7. maart 2021 van Leon

Live vanuit de bibliotheek in Roermond

Het voorwoord van de Boekenweek 2021

Op zondagmiddag 7 maart vierde de Bibliotheek Bibliorura 'Het voorwoord van de Boekenweek 2021' met een bezoek van schrijfster Susan Smit. Zij werd vanuit de bibliotheek geïnterviewd door de Roermondse auteur en politica Petra Stienen. Het interview was in samenwerking met DeltaLimburg.nl gratis te volgen via een livestream en tevens konden kijkers via een live-chat vragen stellen. Interview gemist of (terug)kijken? Dat kan via www.deltalimburg.nl/live.