Blog Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina » Blog

Een leuke spontane groepsfoto

Leon zondag, 14. april 2024 van Leon

Familie fotoshoot

Leuke spontane groepsfoto's

Wij doen ons uiterste beste om een leuke en spontane foto's te maken. Daarom trekken we ook veel tijd uit voor een fotoshoot en volstaan we niet met één groepsfoto. Tussendoor maken we ook gezinsfoto's en allerlei andere foto's en gaandeweg raakt iedereen gewend aan de camera en is het tijd voor nog een groepsfoto. Je ziet het verschil al. Iedereen staat lekker ontspannen voor de camera. Dan kijken we nog voor een andere achtergrond waar we nog enkele foto's maken en nog een groepsfoto. Natuurlijk ontvangt u alle digitale bestanden en kunt u uiteindelijk kiezen welke groepsfoto u op gaat hangen. Wilt u ook een leuke en spontane groepsfoto met uw familie maak dan snel een afspraak en klik op deze link.

Promotiefoto's voor "De Schat van Limburg"

Leon vrijdag, 12. april 2024 van Leon

voor de uitgave van het Limburgs Sprookjesboek

Promotiefoto's met Linda Gielen

Met Linda Gielen van Bullseye Publishing mooie promotiefoto's gemaakt bij Kasteel Aldenghoor in Haelen ter gelegenheid van de uitgave van het door Linda geschreven Limburgs Sprookjesboek "De Schat van Limburg". Op 30 mei 2024 zal "De Schat van Limburg" ook officieel worden gepresenteerd op kasteel Aldenghoor en dus was er geen toepasselijker decor dan het kasteel van binnen en van buiten waar we Linda met het boek hebben vastgelegd op de gevoelige plaat en ook foto's hebben gemaakt van het boek zelf tegen een spannende en passende achtergrond. Maar dat gaat u ongetwijfeld nog zien in de komende weken. Wilt u het boek bestellen of meer informatie over het boek, klik dan op deze link.

Videoclip van klassieke gitaarmuziek

Leon woensdag, 10. april 2024 van Leon

Promotiemateriaal voor je website of social media

Videoclip gemaakt van klassieke gitaarmuziek

Voor Bertien van Oppen hebben we enkele nummers van haar met de klassieke gitaar opgenomen bij Hoeve Schettereind in Roosteren. Elk nummer in een andere setting zodat er een mooie variatie is met telkens een andere achtergrond. We hebben ook de geluidsopname verzorgt. Die synchroniseren we met de video-opname zodat er een prachtig geheel ontstaat. Omdat we alles op hebben genomen met meerdere camera's kunnen we er in de montage een mooie dynamiek aan geven. Tegen de achtergrond van Hoeve Schettereind geeft dat een heel mooi resultaat. Wil je ook een mooie professionele video-opname van jouw muziekuitvoering of voorstelling dan willen we dat graag voor je maken.

Foto met de Kleinkinderen

Leon zaterdag, 6. april 2024 van Leon

Foto's van de kinderen en kleinkinderen

Familie fotoshoot in Roggel

Bent u tijdens een familievakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert of in Weert op vakantiepark Weerterbergen of in Horst in het Meerdal maar ook een ander vakantiepark in Midden-Limburg dan komen wij graag langs voor een uitgebreide familiefotoshoot. Wilt u nu al zo lang een mooie foto met de kleinkinderen en van de gezinnen van uw kinderen en een mooie groepsfoto met z'n allen. Wij verzorgen dat helemaal voor u. Vaak kunt u op korte termijn nog een afspraak maken. Er is altijd wel een plekje vrij. U mag mij ook eerst even bellen. Dan vertel ik u precies wat we allemaal doen tijdens een fotoshoot, hoe lang het duurt, wat het kost en hoe u de foto's kunt bekijken. U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en de afgesproken prijs staat gewoon vast.

Familie fotoshoot Leistert

Leon zaterdag, 30. maart 2024 van Leon

Leuke activiteit tijdens een familievakantie

Familiefoto's laten maken

Wil je ook een mooie foto met de kleinkinderen én een mooie groepsfoto met de hele familie én gezinsfoto's? Wij maken ze allemaal in één uitgebreide fotoshoot met de hele familie. Boek nu je fotoshoot tijdens jullie familievakantie of familieweekend of tijdens een familiefeest en wij maken een fotoreportage met alle combinaties die u wenst. Daarna bewerken we de foto's ook nog uitgebreid, maken nog enkele foto's met speciale effecten zoals zwart/wit en sepia kleuring en krijgt u van ons een eigen link om de foto's te bekijken. U kunt kiezen om alle fotobestanden te kopen maar u kunt ook foto's af laten drukken of enkele bestanden kopen of een combinatie. Daarna heeft u nog heel lang plezier van heel veel mooie familiefoto's.

Uitvaartceremonie in Boscafe de Busjop

Leon zaterdag, 23. maart 2024 van Leon

Videoreportage van de ceremonie

Uitvaartceremonie in de Busjop in Heythuysen

Videoreportage gemaakt van een uitvaarceremonie in Boscafe de Busjop in Heythuysen. Mooie registratie van de uitvaart van een jonge vrouw met veel (live)muziek en mooie voordrachten. Daarom ook is het mooi om achteraf nog eens terug te kijken naar alle muziek en voordrachten tijdens de uitvaartceremonie en er een videoopname van te hebben.

Foto- en videoreportage uitvaart

Leon dinsdag, 19. maart 2024 van Leon

Foto- en videoreportage uitvaart

Begrafenis in Heythuysen

Dinsdagavond een fotoreportage gemaakt tijdens een avondwake in de kerk van Heythuysen en woensdag een fotoreportage en videoregistratie gemaakt van de uitvaart in Cultureel Centrum de Bombardon Heythuysen en van de ceremonie op het kerkhof. Omdat het een uitvaart was met heel veel muziek, zang en voordrachten vond de familie het fijn om het vast te laten leggen op video om de uitvaartceremonie op die manier later nog eens terug te kunnen kijken.

Voorjaarsfotoshoot

Leon zaterdag, 16. maart 2024 van Leon

Leuke activiteit tijdens het familieweekend

Mooie groepsfoto in Roggel

Afgelopen weekend een uitgebreide #fotoshoot gemaakt tijdens het familieweekend van een grote familie op Buitenhof de Leistert in Roggel. Mooie groepsfoto's gemaakt, gezinsfoto's, broers-en-zussen-foto's, foto's van de kleinkinderen en met opa en oma en nog veel meer. Tijdens de vakantie kon de familie al genieten van de zorgvuldig bewerkte foto's op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Vanavond heb ik alle digitale bestanden van de fotoshoot afgeleverd en ook nog een mooie recensie ontvangen.

Boek ook jullie voorjaarsfotoshoot als familie-activiteit tijdens jullie familieweekend of familievakantie in Roggel of op een ander vakantiepark in Limburg.

#familieshoot #fotograaf #groepsfoto #familiefotograaf #familiefotografie

Creëer een blijvende herinnering

Leon dinsdag, 5. maart 2024 van Leon

Spontane momenten mooi vastgelegd

Een mooie fotoshoot van jullie familie

Jullie familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel, Weerterbergen in Weert of het Meerdal in Horst, wordt nog specialer met een uitgebreide fotoshoot van jullie familie. Wij leggen spontane en hartverwarmende momenten tijdens de fotoshoot vast zodat u er later een dierbare herinnering aan heeft. In natuurgebied het Leudal maken wij voor u een uitgebreide fotoreportage met verschillende groepsfoto's maar ook gezinsfoto's, van de kleinkinderen apart en met opa en oma, de kinderen van ieder gezin enzovoort. Wij zorgen voor een ontspannen en leuke sfeer, waardoor natuurlijke glimlachen en spontane momenten worden vastgelegd. Nog hetzelfde weekend kunt u de foto's online bekijken en bestellen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor alle digitale bestanden. Meer informatie over deze leuke familieactiviteit vindt u natuurlijk op onze website. U kunt ook meteen een afspraak maken: 06 51111739.

Videoregistratie Roots 66 show Gunther Neefs

Leon zondag, 25. februari 2024 van Leon

Videoregistratie van de Roots 66 show

Gunther Neefs en de Lou Roman Band

Te bijzonder om niet te noemen en een aanrader om te bekijken is de Roots 66 show die Gunther Neefs bracht tijdens een prive-optreden in kasteel Terworm in Heerlen. Wij maakten een prachtige herinnering op video van deze show waarvoor we ook een 2x3 meter Led scherm hebben geplaatst zodat het publiek mee kon kijken naar de tocht over de Route 66 die Gunther Neefs samen met Guy De Pré maakte. Tussendoor werden de nummers van het gelijknamige album door Gunther Neefs en de Lou Roman Band uitgevoerd. Na afloop ontvingen de gasten allemaal een persoonlijk gesigneerd Roots 66 album uit handen van Gunther Neefs.

Videoregistratie priveconcert

Leon zaterdag, 24. februari 2024 van Leon

Reportage van een muzikaal evenement

Sjors van der Panne en Gunther Neefs in Kasteel Terworm

Tijdens een lang muzikaal weekend in kasteel Terworm ter gelegenheid van een feest, foto- en video-opnames gemaakt van optredens van van o.a. Sjors van der Panne, Remco van de Weerdt en Michelle Courtens en Gunther Neefs met de Lou Roman Band die zijn Roots 66 tour uitvoerde voor het aanwezige publiek. Speciaal voor het Roots 66 concert van Gunther Neefs hebben we een 3x2 meter led scherm geplaatst zodat het publiek mee kon genieten van de bijbehorende videoregistratie over de Route 66. Remco van de Weerdt onthulde tijdens zijn optreden zijn nieuwe EP met daarop 5 nummers geschreven door Belinda Meuldijk.

Reportage over wateronderzoek in het Leudal

Leon dinsdag, 13. februari 2024 van Leon

Op stap met de Macrofauna en Plankton werkgroep Midden-Limburg

Videoreportage over wateronderzoek in het Leudal

Voor de Macrofauna en Plankton Werkgroep Limburg maakten we een videoreportage van wateronderzoek in Leudal (natuurgebied). In de film duiken we in de wateren van Leudal en delen we fascinerende inzichten over de rijke biodiversiteit die zich onder het oppervlak bevindt. De dag begon met het verzamelen van watermonsters, een cruciale stap om inzicht te krijgen in de gezondheid van het ecosysteem.

De onderzoekers gaan gewapend met netten en andere gereedschappen op pad om monsters te nemen in de Leubeek. Deze monsternames onthullen de aanwezigheid van macrofauna en plankton, essentiële schakels in het delicate evenwicht van dit natuurlijke paradijs.

In de avond schoven ook de overige leden van de werkgroep aan voor een boeiend microscooponderzoek. Dit brengt helderheid in de schijnbaar onzichtbare wereld van micro-organismen en geeft inzicht in het het proces van het identificeren en analyseren van de verzamelde monsters, waardoor de kijkers de magie van het microscopisch leven kunnen ervaren.

Deze videoreportage biedt niet alleen een visueel feest van prachtige onderwaterbeelden, maar ook een educatieve reis naar de diepten van Leudal's wateren. Het benadrukt het belang van wateronderzoek en de rol die lokale werkgroepen spelen in het behoud van kostbare natuurlijke habitats.

Dank aan de Macrofauna en Plankton Werkgroep Limburg voor het delen van hun passie voor wateronderzoek en het behoud van ons prachtige natuurlijke erfgoed. Veel kijkplezier!

Prinsetreffe Roermond

Leon dinsdag, 6. februari 2024 van Leon

Livestream voor DeltaLimburg.nl

Prinsetreffe Roermond 2024 live

Met DeltaLimburg.nl een liveregistratie gemaakt van het Prinsetreffe Roermond 2024. Op het prinsetreffe Roermond ontvangen Dré en Ben Peters ieder jaar op de dinsdag voor carnaval meer dan 200 carnavals prinsen en prinsessen uit Limburg, Noord-Brabant, België en Duitsland. Met 6 camera's en een mobiele cameraploeg hebben we dit evenement met veel carnavalsartiesten opgenomen en live uitgezonden op de website van DeltaLimburg.nl en op het youtubekanaal van DeltaLimburg.nl.

Uniek aan deze livestream is, de mobiele camera waarmee we door de zaal lopen en heel veel prinsen en prinsessen interviewen. Zo kunnen de mensen thuis ook optimaal meegenieten van het feest tijdens het prinsetreffe. In totaal werd de livestream door ongeveer 2000 kijkers gevolgd of terug gekeken. Kortom een mooi succesvol programma.

Wil je ook een mooie livestream van jullie evenement? Bel 06-51111739 of stuur een e-mail naar info@deltalimburg.nl.

Reclamecampagne voor Plantinga Carnaval

Leon maandag, 15. januari 2024 van Leon

Succesvol promotiemateriaal voor de carnavalswinkel

Reclamefilmpjes voor Plantinga Carnaval

Van oktober tot en met carnaval druk bezig met het maken van reclamefilmpjes, fotoreportages, en promotiemateriaal voor Plantinga Carnaval in Heythuysen. Tevens onderhouden we de online reclame-uitingen van Plantinga Carnaval op Google en social media en verzorgen we de reclame-uitingen op (lokale) tv-kanalen en online nieuws en berichtenplatforms. Ook verzorgen we reclame voor Plantinga Carnaval in de vorm van het programma Carnavalskriebels met reportages over carnaval vierend Limburg.

Wij kunnen ook voor u een reclamecampagne maken met filmpjes en promotiemateriaal dat u kunt gebruiken op uw eigen website en op social media kanalen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Onze pakketten zijn vriendelijk voor elk budget.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw winkel de aandacht die het verdient! Laat ons samenwerken om een succesvolle campagne te creëren die je onderscheidt van de rest. Bel ons op 06-51111739 of stuur een e-mail naar info@leonvanlier.nl.

Aanbieding:
Wij maken een reclamefilmpje voor uw winkel en u ontvangt één maand GRATIS een reclamebanner op de website van DeltaLimburg.nl én uw reclame draait één maand lang voor iedere videoproductie van DeltaLimburg.nl.

Een persoonlijke herinnering voor Prins Davy

Leon zondag, 7. januari 2024 van Leon

Videoreportage van prins Davy

Uitroepen prins carnaval bij de Kaketoes

Voor V.V. de Kaketoes in Roermond maakten we een mooie videoreportage van het uitroepen van Prins Davy. We maken interviews met de prins zelf, met de mensen rondom hem heen, natuurlijk ook met de vorst van de carnavalsvereniging en met gasten in de zaal. Met de camera leggen we ook mooi de emoties vast bij het uitroepen, de blijdschap bij de familie en vrienden, de tranen van vreugde en natuurlijk veel feestgedruis want het is per slot van rekening carnaval. Ook de installatie van de prins met de steek, de veren, de mantel en de scepter vergeten we niet en natuurlijk de eerste uitvoering van zijn carnavalsschlager. Kortom een uniek beeld om altijd te bewaren en nog veel terug te kijken.

De reportage gebruiken we ook voor het programma Carnavalskriebels van DeltaLimburg.nl zodat alle carnavalsvierders het ook nog eens terug kunnen kijken.

Wil je volgend carnavalsseizoen ook een mooie en uitgebreide videoreportage van het uitroepen van jullie prins carnaval neem dan contact met ons op. Bel 06-51111739 of mail info@deltaLimburg.nl.

Wij maken er een prachtige herinnering van in de vorm van een videoreportage waar de prins erg blij mee zal zijn en waar hij nog jaren op terug kan kijken, want prins carnaval wordt je maar een keer en wat is er mooier dan dat je dat later nog eens terug kunt kijken in een mooie professionele videoreportage.

Moeder en dochter op de foto

Leon zaterdag, 9. december 2023 van Leon

Ook moeder en dochter foto's

Familie fotoshoot Meerdal

Lekker ongedwongen foto's gemaakt tijdens een familie fotoshoot in het Meerdal in Horst. Wij nemen ruim tijd om ook leuke foto's te maken van ieder gezin of van moeder en dochter en alle combinaties die u maar wenst. U krijgt alle foto's digitaal. Daar kunt u zelf afdrukken van laten maken of een fotoboek. Natuurlijk willen wij dat ook voor u doen. In de reportage maken we sommige foto's ook zwart/wit of sepia. Die foto's krijgt u er gratis bij.

Maak nu snel je afspraak voor een fotoshoot tijdens jullie kerstvakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert, in het het Meerdal in Horst of op Weerterbergen in Weert. Maar natuurlijk komen we ook graag langs op een van de andere vakantieparken om een mooie fotoshoot te maken van uw familie.

Natuurlijk kunt u ook al een afspraak maken voor volgend jaar in het voorjaar of in de zomer. Wij zien u graag voor de camera.

Concertopname DVS Katwijk

Leon dinsdag, 19. december 2023 van Leon

Festival on Stage van DVS Katwijk

Concertopname in Katwijk

Op zaterdag 18 november voor DVS Katwijk het jaarlijkse Festival on Stage opgenomen. Een combinatie van orkest, band en zang met nummers als “Last of the Mohicans" en onvergetelijke klassiekers als Hotel California, Stairways to heaven, Radar Love en een tribute to Tina Turner. DVS on Stage heeft samen met 80sRockLegends, Cazzo Grosso, The Country In Laws en de gastzangers een prachtige avond neergezet. Bekijk binnenkort een video-impressie van het Festival. Wil je ook een mooie opname met jullie band, orkest of koor neem dan contact met ons op.

Familiefotoshoot in de winter

Leon zaterdag, 9. december 2023 van Leon

groepsfoto's, gezinsfoto's, en eigen wensen

Mooie familiefoto's tijdens een familiefotoshoot

Familie fotoshoot gemaakt in het Meerdal in Horst. Ook midden in de winter maken wij een mooie groepsfoto van uw familie tijdens uw familieweekend. Maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen en met uw eigen kinderen en alle combinaties waarvan u zelf nog een mooie foto gemaakt wilt hebben. Natuurlijk kunt u nu al een afspraak maken voor een fotoshoot tijdens uw familievakantie nu of volgend jaar in het voorjaar, de zomer of in de herfst.

Livestream uitvaart in Echt

Leon dinsdag, 5. december 2023 van Leon

Live uitzending uitvaartceremonie

Livestream uitvaart Sint-Landricuskerk Echt

In de Sint-Landricuskerk in Echt een livestream en video-opname gemaakt van een uitvaart voor veel familieleden en vrienden die in het buitenland, aan de andere kant van de wereld woonden en niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Aangezien er geen internetverbinding in de kerk aanwezig was zijn we vooraf onze mobiele internetverbinding bij de kerk gaan testen en hebben we deze tijdens de ceremonie ingezet. Na de uitvaart een nabewerking gemaakt voor de familie zodat ze de ceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken. En natuurlijk laten wij de livestream nog een tijdje op onze website staan zodat alle mensen met de link de livestream nog terug kunnen kijken.
Wij filmen een livestream met 4 camera's zodat de kijkers thuis altijd een mooi beeld hebben van de ceremonie. Het geluid nemen wij apart op en is vaak in de stream duidelijker dan in de kerk zelf. Wij nemen de beelden van iedere camera ook nog apart op. Dat doen wij voor het maken van een nabewerking maar ook voor als er onverhoopt ergens iets mis gaat in de livestream we altijd nog alle beelden hebben en de livestream alsnog online kunnen zetten.

Familiefoto's tijdens huwelijksjubileum

Leon zondag, 19. november 2023 van Leon

Mooie familiefoto's tijdens uw feest

Familie fotoshoot in het Leudal

Mooie familiefoto's gemaakt tijdens een huwelijksjubileum. Groepsfoto's, gezinsfoto's maar ook leuke foto's van opa en oma met de kleinkinderen. Ook in de herfst is het erg mooi om foto's buiten te maken en wij hebben erg mooie plekjes waar we altijd een mooie achtergrond hebben voor een prachtige fotoshoot. Zomer, winter, herfst en voorjaar, een mooie familie fotoshoot kan altijd gemaakt worden.

Livestream uitvaart in Panningen

Leon maandag, 30. oktober 2023 van Leon

Openbare livestream in Panningen

Livestream uitvaart Pater Bellemakers

Voor Janssen Uitvaartverzorging de (openbare) livestream verzorgt van de uitvaart van pater Bellemakers vanuit de kerk in Panningen. We begonnen de livestream in de kapel van de paters aan de overkant van de kerk en volgden de uitvaartstoet tot de aankomst bij de kerk waar we de livestream overnamen met de vaste camera's in de kerk. Wilt u ook een livestream of video-opname van een uitvaart laten maken dan doen wij dat graag voor u. Voorafgaand aan een livestream gaan wij op de locatie van de uitvaart kijken of er een internetverbinding is en bekijken we de posities waarvandaan we de mooiste opname kunnen maken. Na de livestream ontvangt u van ons een nabewerking zodat nabestaanden de uitvaartceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken.

Video-opname uitvaart in Roggel

Leon vrijdag, 27. oktober 2023 van Leon

Foto- en videoreportage van de uitvaart

In de kerk van Roggel een foto- en videoreportage van een begrafenis. Vooraf bij de familie thuis foto's en video gemaakt van het sluiten van de kist en de bloemen. Daarna de aankomst van de uitvaartstoet gefotografeerd bij de kerk en natuurlijk de gehele uitvaartceremonie in de kerk gefilmd en er mooie foto's van gemaakt. Ook zijn we mee geweest naar het kerkhof waar we de begrafenis filmden.

Livestream uitvaart in Schaesberg

Leon zaterdag, 21. oktober 2023 van Leon

Uitvaart oud-directeur Dela

Livestream in Schaesberg

Voor Dela de uitvaart gestreamd van haar oud-directeur in de kerk van Landgraaf. Met vier camera's mooie standpunten ingenomen in de kerk van Schaesberg zodat we de kijkers die niet bij de uitvaartceremonie aanwezig konden zijn een mooi beeld konden geven van de uitvaart. Tijdens de dienst werd gezongen door Martin Hurkens. Het geluid in een livestream nemen wij apart op zodat de kijkers thuis het vaak nog mooier kunnen horen dan in de kerk zelf. Na de uitvaart een nabewerking gemaakt voor de familie zodat ze de ceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken. En natuurlijk laten wij de livestream nog een tijdje op onze website staan zodat alle mensen met de link de livestream nog terug kunnen kijken.

Groepsfoto Weerterbergen

Leon maandag, 2. oktober 2023 van Leon

Fotoshoot met de hele familie

Groepsfoto op vakantiepark Weerterbergen

Weer een mooie fotoshoot mogen maken van een familie tijdens een familieweekend op Weerterbergen in Weert. Mooie groepsfoto's gemaakt maar ook gezinsfoto's en foto's van de kinderen en kleinkinderen. Ook in de herfst is het buiten prachtig om foto's te maken. Wij hebben enkele erg mooie fotolocaties in de omgeving van de vakantieparken in Midden-Limburg dus neem snel contact met ons op om ook jullie fotoshoot te boeken.

Hoogtefoto's gemaakt van Kitskensberg

zondag, 1. oktober 2023

Hoogtefoto's geven een andere dimensie

Fotoreportage voor Speeltuin Ktiskensberg

Voor speeltuin Kitskensberg een fotoreportage gemaakt met een hoogtemast van de speeltuin in vol bedrijf op een drukke dag in oktober. Met de hoogtemast voeg je een nieuwe unieke dimensie toe aan een foto. Het zorgt voor een ander perspectief wat ook de aandacht trekt van de kijker. Vanuit elke hoek een mooie foto gemaakt vanaf 15 meter hoogte. Natuurlijk de nieuwste attracties van de speeltuin nog eens extra goed in beeld gebracht. Groot voordeel van de hoogtemast is dat je foto's kunt maken op plaatsen waar je met een drone niet mag komen. Speeltuin Kitskensberg in Roermond was erg blij met de foto's.

Videoreportage van trouwceremonie in Neer

Leon zaterdag, 9. september 2023 van Leon

Film van de ceremonie, de toost en de bruidstaart

Videoreportage huwelijk Jordi en Nora

Vandaag een videoreportage gemaakt van het huwelijk van Jordi en Nora in Neer. De videoreportage was een cadeau van de moeder van de bruidegom voor het bruidspaar. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee. En daarom hebben we de ceremonie opgenomen met vier camera's, hebben we het geluid van de trouwambtenaar apart opgenomen en ook de woorden die het bruidspaar tot elkaar sprak. Van dit alles maken we een montage waarin de mooie momenten allemaal terugkomen. Een traantje hier, applaus na het ja-woord en mooie beelden uit verschillende hoeken als vader de bruid naar voren brengt. Na de ceremonie hebben we ook nog beelden gemaakt van de toost en het aansnijden van de bruidstaart. Daarna wilde het bruidspaar ook nog een mooie foto mee gaan maken voor bij dit artikel. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie trouwdag of van jullie trouwceremonie dan maken wij die graag voor jullie.

Groeps- en familiefoto's op de Leistert

Leon zaterdag, 2. september 2023 van Leon

Ook voor grote groepen en gezelschappen

Fotoshoot van een familie

Deze zomer hebben we weer veel groepsfoto's gemaakt van families die op vakantie zijn in Limburg. Al vele jaren maken we ieder weekend fotoreportages van grote en kleine families die een familieweekend of familievakantie in Limburg vieren. Op zaterdag of zondagochtend plannen we een tijdstip en dan gaan we naar een mooie foto locatie in de omgeving van het vakantiepark waar we de fotoshoot doen. Soms blijven we ook op het vakantiepark want daar zijn ook leuke fotohoekjes. We nemen er veel tijd voor en er is altijd ruimte voor de kinderen om even rond te rennen en stoom af te blazen. Niet dat de fotoshoot nou zo inspannend is maar soms is het gewoon even nodig. Ook voor de ouderen trouwens. Zo krijgen we gaandeweg steeds leukere foto's want iedereen is inmiddels aan de camera gewend.

Livestream en fotoreportage uitvaart

Leon vrijdag, 18. augustus 2023 van Leon

Voor een herinnering om terug te kijken

Livestream en fotoreportage van de uitvaart

Wij kunnen van de begrafenis of crematie van een van uw naasten een mooie livestream, videoreportage of fotoreportage maken. Een livestream wordt vaak gekozen als er mensen niet bij kunnen zijn omdat ze in het buitenland wonen, op vakantie zijn of om andere redenen er niet bij kunnen zijn en u ze er toch graag bij wilt betrekken. Wij krijgen heel veel positieve reacties op onze livestreams van uitvaarten. Mensen zijn blij dat ze op deze manier toch mee hebben kunnen kijken. Ze kunnen op onze livestreampagina ook een reactie of condoleance achterlaten voor de familie. Daar wordt veel gebruik van gemaakt en wij bundelen deze samen met een nabewerking van de livestream en overhandigen dit op een USB-stick aan de familie. Zo kan de familie de opnamen van de livestream ook nog eens terugkijken. De familie bepaalt hoe lang een livestream zichtbaar blijft. Zo kan deze dezelfde dag nog offline gezet worden maar we kunnen de livestream ook lang online laten staan.

Fotoreportage in Stramproy

vrijdag, 23. juni 2023

Een fotoreportage bij u thuis

Fotoshoot in Stramproy

Alweer een mooie familiereportage gemaakt. Dit keer in Stramproy. We komen dus ook gewoon bij u thuis voor een uitgebreide fotoshoot. We maken heel veel foto's, groepsfoto's, opa en oma met de kleinkinderen, de gezinnen apart en wat u verder wenst. Natuurlijk maken we ook een mooie fotoreportage van uw familie als u op vakantie bent in Midden-Limburg. We komen graag ook bij u langs. Wil je meteen een fotoshoot boeken klik dan hier.

Fotoshoot bij een feest of tijdens jullie familievakantie

Leon vrijdag, 16. juni 2023 van Leon

Ook een leuke activiteit voor op uw feest

Fotoshoot van de hele familie

Alweer diverse fotoshoots gemaakt met families op vakantie in Roggel. Maar ik kom ook bij u thuis of een mooie locatie bij u in de omgeving om een mooie #fotoreportage te maken van de hele familie.
Heeft u iets te vieren en is de hele familie bij elkaar dan kom ik graag langs. We maken dan groepsfoto's van de hele familie, van de gezinnen, van opa en oma en de kleinkinderen en ga zo maar door. Natuurlijk kunnen we ook een reportage maken van het feest en dan maak ik natuurlijk ook nog foto's van mensen die spontaan met elkaar op de foto willen.
Dus boek nu de fotoshoot voor jullie #familieweekend of #familievakantie of voor jullie feest.

Fotoreportage uitvaart

Leon donderdag, 15. juni 2023 van Leon

Een mooi persoonlijk afscheid in beeld gebracht

Fotoreportage uitvaart in Meijel

Fotoreportage gemaakt van een uitvaartceremonie bij Peelpaviljoen Onze Stek in Meijel. Wil je ook een tastbare herinnering aan de uitvaart dan verzorgen wij een #fotoreportage of een #livestream of #videoreportage van de uitvaartceremonie. Daarmee kun je het later nog eens terugkijken. Voor mensen die vanwege vakantie of omdat ze in het buitenland wonen niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart verzorgen wij graag een #livestream. Met een livestream kunnen mensen rechtstreeks meekijken vanaf iedere locatie en hoeven ze dat belangrijke moment niet te missen.

Fotoreportage van jullie bruiloft

Leon zondag, 21. mei 2023 van Leon

Een mooie trouwreportage

Fotoreportage huwelijk Lisa en Danny in Maasbree

Voor een mooie fotoreportage van jullie bruiloft of een fotoshoot van de trouwceremonie met aansluitend parkfoto's en groepsfoto's hoef je niet verder te zoeken. Wij maken een complete trouwreportage van jullie trouwdag en de volgende dag kun je de eerste foto's al bekijken op een website speciaal voor jullie gemaakt. Voor de afwerking kun je kiezen voor alle digitale bestanden, een mooi fotoalbum, afdrukken of een combinatie van dit alles. Maak nu een afspraak en verzeker je van een mooie trouwreportage.

Fotoshoot in Griendtsveen

Leon zaterdag, 20. mei 2023 van Leon

Familiefoto's en grote groepsfoto's

Zomerse fotoshoot tijdens een familieweekend

Alweer een mooie fotoshoot gemaakt van een familie tijdens hun familieweekend op Buitenhof de Leistert. De familie had een paar Trabantjes gehuurd en plande daarnaast een fotoshoot om een leuke familiefoto te maken samen met de Trabantjes. Natuurlijk hebben we op de prachtige fotolocatie in Griendtsveen meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook nog een paar andere groepsfoto's en familiefoto's te maken. Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie familie tijdens jullie familieweekend maak dan een afspraak via deze link. Bellen mag natuurlijk ook als het op korte termijn moet en u wilt weten of het nog kan. Er is altijd wel een gaatje voor een fotoshoot.

Fotoreportage in Peel en Maas

Leon vrijdag, 19. mei 2023 van Leon

Mooie fotoshoot in Maasbree

Trouwreportage van Lisa en Danny

Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie trouwdag dan maken wij die graag voor jullie. Zo hebben we vorige week de foto- en videoreportage gemaakt van de trouwdag van Lisa en Danny in Peel en Maas. Wij maken foto- en videoreportages maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen een fotoreportage of alleen een videoreportage van jullie bruiloft.

Familiefotoshoot op Hoffenterhof

Leon vrijdag, 19. mei 2023 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Groepsfoto's op Hoffenterhof in Haler

Mooie groepsfoto's, gezinsfoto's en foto's van opa en oma met de kleinkinderen gemaakt in Haler op vakantieboerderij HoffenterHof . Maar ook foto's van de kleinkinderen apart en van opa en oma en tussendoor ook nog wat spontane portretten. Deze fotoshoot is een heel leuke familie-activiteit en je houdt er ook nog een heel mooie fotoserie aan over. Bekijk de foto's van de fotoshoot dezelfde dag nog op jullie eigen website en daarna nog eens op je gemak thuis voordat je ze bestelt. Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot tijdens jullie familievakantie op Hoffenterhof of een ander vakantiepark in de regio klik dan op de link voor het maken van een afspraak. Bellen kan natuurlijk ook als het op korte termijn nodig is, 06-51111739. Maak nu een afspraak en dan heeft u morgen al een prachtige serie familiefoto's.

Een 360° tour voor je zaak

Leon donderdag, 18. mei 2023 van Leon

Trek meer mensen naar je zaak

Bestel nu je eigen 360° tour

Wij maken een virtuele 360° tour van de omgeving die je zelf kunt gebruiken op je website én op Google Streetview. Als je meer belangstelling wilt genereren voor je winkel of als je toeristen alvast een kijkje wilt geven bij een bepaalde plaats, laat dan een 360° tour maken.
In overleg maken wij de beelden en koppelen deze aan elkaar. In de tour kan informatie over bepaalde punten opgenomen worden, er kunnen video's aan gekoppeld worden en er kunnen links naar websites in opgenomen worden.
Omdat het ook wordt gepubliceerd op Google Streetview neemt je bezoekerspotentieel enorm toe. Mensen vinden je niet alleen meer op je website maar ook via foto's op Streetview, waar ze door erop te klikken meteen een beeld krijgen van je winkel of de omgeving die je aanprijst.
Klik hier voor enkele voorbeelden

Grote groepsfoto in Griendtsveen

Leon zaterdag, 29. april 2023 van Leon

Fotoshoot tijdens familievakantie

Leuke en spontane foto's

Een mooie familiefoto gemaakt tijdens een toertocht van een familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Zo heb je een mooie herinnering aan een leuke vakantie met de hele familie en heb je ook nog een mooie groepsfoto van de hele familie. Natuurlijk hebben we ook meteen foto's gemaakt van de gezinnen en van opa en oma en de kleinkinderen en nog veel meer.

Groepsfoto Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 22. april 2023 van Leon

Grote groepsfotoshoot

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Alweer een fotoshoot gemaakt van een grote familie op vakantie op Buitenhof de Leistert in Roggel. Ook van uw familie maken wij een mooie fotoshoot inclusief diverse groepsfoto's, foto's van de gezinnen apart. Natuurlijk ook van de kleinkinderen apart en met opa en oma. Van alle mannen apart en dan natuurlijk ook alle vrouwen apart. Pa en ma met de kinderen etc. etc. Natuurlijk krijgt u alle digitale bestanden van de foto's maar ook nog enkele bewerkte foto's in zwart/wit of sepia of andere effecten. Kortom, boek nu ook uw familiefotoshoot tijdens uw familievakantie in Roggel op de Leistert.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zondag, 9. april 2023 van Leon

Fotoreportage op de Beegderheide

Fotoshoot van de familie

Op eerste paasdag familiefoto's gemaakt op de Beegderheide. Weer een prachtige fotoshoot met een groepsfoto van de hele familie, foto's van oma met de kleinkinderen. De gezinnen allemaal apart op de foto. Maar ook de kinderen van de gezinnen apart gefotografeerd. Nu maak ik er nog een album bij voor oma en lever ik alle digitale bestanden zodat die binnen de familie verdeeld kunnen worden. Wilt u ook nog een fotoshoot met de familie boeken voor in de voorjaarsvakantie maak dan snel een afspraak. Ook mooi wanneer u met de hele familie op vakantie bent in Roggel op Buitenhof de Leistert bijvoorbeeld of een ander vakantiepark in de regio.

Trouwvideo in Asten

Leon zaterdag, 8. april 2023 van Leon

Videoreportage met dronebeelden

Huwelijk van Marissa en Frans

Zaterdag 8 april een videoreportage gemaakt van de bruiloft van Marissa en Frans in Asten. Met een drone hebben we mooie beelden gemaakt van de aankomst van de bruidegom bij de bruid. Maar ook van de trouwauto in een stoet met vrachtwagens op weg naar de trouwlocatie bij Innesto in Asten. Met vier camera's hebben we de hele ceremonie vastgelegd zodat het bruidspaar die later nog eens in een mooie montage terug kan kijken. En de rest van de dag tot 's avonds laat verwerken we natuurlijk in een prachtige samenvatting. Ondertussen kan het bruidspaar al genieten van een mooie previewclip die we gemaakt hebben. Benieuwd? Klik hier

Livestream FEI Driving Forum

Leon vrijdag, 7. april 2023 van Leon

Livestream met online sprekers

Webex-livestream verzorgd voor Federation Equestre Internationale

Voor de overkoepelende paardensport-organisatie FEI Driving hebben we met DeltaLimburg.nl de #livestream verzorgd van het Driving Forum 2023 op Peelbergen Equestrian Centre. De stream werd uitgezonden op #Webex en omvatte behalve de sprekers met hun beeldpresentatie die live aanwezig waren, ook sprekers met een eigen powerpointpresentatie in het buitenland, die we met een #video call in de uitzending haalden en door iedereen in de livestream en op het #forum te volgen waren op de beeldschermen. Voor een stabiele en gegarandeerde verbinding hebben we een #satellietontvanger ingezet om de kans op onderbreking van de stream te minimaliseren. Inmiddels is een opname van de livestream inclusief alle presentaties geleverd aan de klant voor deelpresentaties of ander online gebruik.

Video single-release

Leon woensdag, 5. april 2023 van Leon

Videoclip voor promotie

Single-release Lorenzo Zweegman

Van de single-release van Lorenzo Zweegman op 5 april in de Q-factory in Amsterdam hebben we een videoregistratie gemaakt. Met verschillende camera's hebben we shots vanuit verschillende posities gemaakt die we monteren tot een mooie clip die Lorenzo vervolgens kan gebruiken voor de promotie van zijn eigen materiaal. Wil je ook voor een opname van jouw concert of uitvoering of een mooie videoclip met jullie koor bijvoorbeeld dan ben je bij ons aan het goede adres.

Fotoshoot Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

dinsdag, 14. maart 2023

Wij staan weer klaar voor een mooie familiefotoshoot

Een mooie fotoreportage in het voorjaar

Een leuke familie-activiteit tijdens uw familieweekend of familievakantie is een gezamenlijke fotoshoot. Wij maken groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen apart en met de grootouders. De kinderen van de gezinnen apart etc. etc. en u krijgt alle digitale bestanden. Heeft u binnenkort ook een familieweekend of familievakantie of bent u tijdens de paasdagen, met hemelvaart of tijdens de pinksterdagen met uw gezin op vakantie, boek dan nu uw familiefotoshoot. Wij maken ook fotoshoots met pasen, op hemelvaartsdag en met pinksteren. Wilt u direct boeken bel dan 0651111739

Concertopname in Theater Enschede

Leon vrijdag, 24. februari 2023 van Leon

Ook jouw theater optreden professioneel opnemen

Videoregistratie van muziekuitvoering

Opname gemaakt van Sofia Vasheruk en haar muzikale vrienden die ons meenemen in een muzikaal verhaal over componist Rachmaninov en de velen die Rusland aan het begin van de twintigste eeuw voor altijd zouden verlaten met muziek van Rachmaninov, Tsjaikovski, Medtner, Drozdoff en Skrjabin.
Wil je ook een mooie opname met meerdere camera's en professioneel geluid van jouw optreden neem dan snel contact met ons op. Wij maken het voor een redelijke prijs en je hebt meteen een prachtige video voor jouw portfolio.

Carnaval

Leon maandag, 13. februari 2023 van Leon

Prachtige carnavalsportrettten

Foto- en videoreportages met carnaval

Voor DeltaLimburg.nl zijn we voor carnaval heel veel op pad om mooie reportages te maken. Op het LVK waar het mooiste carnavalsliedje wordt gekozen maar ook heel veel andere en ceremonies leggen we vast op foto en film. Een heel dankbaar onderwerp natuurlijk vanwege alle prachtig geschminkte gezichten en in vrolijke kleuren verklede mensen.

Fotoshoot in de studio

Leon dinsdag, 7. februari 2023 van Leon

Maak nu een afspraak voor een studioportet

Fotoreportage in onze fotostudio

Ook voor studiofotografie kun je bij ons terecht. Van het gezin of de familie maken we in onze eigen studio een mooie fotoreportage. Heb je portretfoto's nodig voor je professionele portfolio of wil je gewoon een aantal heel mooie foto's van jezelf hebben, dan kunnen wij die ook voor je maken. In de studio of op een andere locatie van jouw keuze maken we met verschillende belichtingen en verschillende achtergronden een serie foto's die je kunt gebruiken in je portfolio.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 4. februari 2023 van Leon

Een leuke familie-activiteit

Fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Familiefoto's gemaakt tijdens het familieweekend van opa en oma met drie gezinnen. Diverse groepsfoto's en veel gezinsfoto's. Maar ook foto's van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen apart om als grote foto op te hangen bij opa en oma thuis. Wij maken de foto's, bewerken ze daarna en vaak dezelfde dag nog kunt u met de familie de foto's online bekijken op een afgeschermde website. U kunt de foto's allemaal bestellen als digitaal bestand tegen een vaste prijs maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar enkele foto's te bestellen.

Fotoshoot familieweekend

Leon zaterdag, 14. januari 2023 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's en meer

Mooie familiefotoshoot op de Leistert

Een mooie fotoreportage gemaakt tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert. Ook deze familie boekte deze familie-activiteit voor hun familieweekend. We hebben heel veel groepsfoto's gemaakt met telkens een andere achtergrond en opstelling. Verder nog gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen, de eigen kinderen en meer. Kortom weer een geslaagde fotoshoot.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 3. december 2022 van Leon

Uitgebreide vakantiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Familiefoto's maken tijdens jullie familieweekend

Alweer een leuke familie vastgelegd op de gevoelige plaat tijdens een familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert. Vooraf via de mail een afspraak gemaakt en tijdens het familieweekend naar hun toegereden op vakantiepark de Leistert. Vervolgens op een van de mooie fotolocaties in de omgeving een hele serie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen apart en een heleboel spontane foto's gemaakt. Vandaag de meeste foto's online gezet zodat de familie via een speciale link de foto's al tijdens hun vakantie samen kan bekijken.

Fotoshoot Hoffenterhof in Haler

Leon zondag, 27. november 2022 van Leon

fotoreportage op Hoffenterhof

Winterse familiefotoshoot

Vorige week een mooie fotoshoot gemaakt tijdens een familieweekend op vakantieboerderij Hoffenterhof in Haler. Ondanks het winterse weer had iedereen er zin in en dat leverde weer prachtige foto's op voor de familie-albums van opa en oma en de gezinnen. Lekker spontane foto's en veel variatie met veel verschillende opstellingen. Kortom ook in de winter is deze vakantiefotoshoot een leuke familie-activiteit.

Livestream uitvaart Voerendaal

Leon zaterdag, 26. november 2022 van Leon

Livestream van begrafenis- of uitvaartceremonie

Livestream uitvaart in Voerendaal

Voor mensen die er om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn tijdens een uitvaart of begrafenis verzorgen wij de livestream tijdens de ceremonie maar ook de begrafenisstoet en de ceremonie op het kerkhof kunnen wij live streamen. desgewenst ook in combinatie met een fotoreportage. Achteraf ontvangt u van ons ook nog een montage van de uitvaartceremonie op USB-stick zodat u het nog eens terug kunt kijken.
Wilt u alleen een videoreportage van de uitvaart dan kan dat ook. Alles wat u niet mee heeft gekregen tijdens de ceremonie kunt u dan later nog eens terug kijken. Ook dit kan in combinatie met een fotoreportage.

Mobiele studio komt bij je langs

Leon zaterdag, 19. november 2022 van Leon

Groepsfoto's op locatie

Prinsengezelschap van de Donderbol

Fotoreportage op locatie gemaakt van het gezelschap van V.v. de Donderbol in Roermond. Van Prins Marc Donderbol, van Jeugdprins Jayando Donderböl en van de Kwien van de Donderböl. Natuurlijk met de adjudanten, familie en alle overige aanhang. Dus wil je ook een mooie fotoreportage van jullie carnavalsvereniging en van het prinsengezelschap maak dan snel een afspraak en we komen ook bij jullie langs met onze mobiele studio. Natuurlijk kun je ook terecht bij ons in de studio voor mooie prinsenfoto's.

Fotoreportage tijdens familievakantie

Leon maandag, 31. oktober 2022 van Leon

Familiefotoshoot in herfstsfeer

Fotoshoot in Roggel

Ben je met de familie voor een korte vakantie of familieweekend in Limburg, boek dan een leuke fotoshoot met de hele familie. Ieder jaargetijde is mooi maar de herfstkleuren maken een familiefotoshoot nog mooier. Afgelopen maandag ook weer een mooie fotoshoot gemaakt van een grote familie die samen op vakantie waren in Roggel. Het was prachtig weer en er lagen veel prachtig gekleurde bladeren. Garantie voor een heel mooie fotoshoot dus. Wil je ook een mooie herfstfotoshoot boek nu dan je fotoshoot tijdens jullie vakantie op Buitenhof de Leistert, Weerterbergen, het Meerdal of een ander vakantiepark in Midden-Limburg.

Fotoshoot Buitenhof de leistert

Leon zaterdag, 8. oktober 2022 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen

Fotoshoot voor 50-jarig huwelijksfeest

Alweer een mooie spontane #fotoshoot gemaakt van een familie ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijksfeest op vakantie met de hele familie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Boek ook jullie #familiefotoshoot en ontvang alle digitale bestanden of bestel alleen de foto's die je wilt hebben. Groepsfoto's, gezinsfoto's, spontane foto's, foto's met de kleinkinderen, broers en zussen op de foto enzovoort. Zeker nu de herfst is aangebroken is het ook buiten nog erg mooi voor een mooie #herfstfotoshoot tussen de vallende bladeren.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. oktober 2022 van Leon

Gezinsfoto's, groepsfoto's en meer

Fotoshoot met de hele familie

Vanmorgen weer een familiefotoshoot gemaakt tijdens het familieweekend van een familie uit Alkmaar op vakantiepark Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben enkele mooie groepsfoto's gemaakt en natuurlijk ook gezinsfoto's en heel veel spontane foto's zoals deze mama met haar kinderen. Boek ook jullie fotoshoot tijdens jullie familieweekend of familievakantie en wij maken er een leuke activiteit van waar u ook nog eens lang met veel plezier op terug kunt kijken. U ontvangt alle fotobestanden van ons maar u kunt ook fotoafdrukken bestellen of een mooie vergroting voor aan de muur.

Livestream van begrafenis

Leon zaterdag, 24. september 2022 van Leon

natuurlijk ook terug te kijken

Livestream uitvaart in Helden

Livestream gemaakt van een uitvaart in Helden met de aankomst van de rouwstoet begeleid door de vrienden op motoren, de uitvaartceremonie en de gang naar het kerkhof. We filmen met meerdere camera's en streamen ook de gebeurtenissen buiten als u dat wilt. Natuurlijk nemen we het geluid apart op zodat iedereen thuis ook goed kan verstaan wat er vertelt wordt. Na de viering ontvangt u van ons een USB-stick met een nabwerking van de livestream. Natuurlijk is het ook mogelijk een videoreportage te maken van de uitvaart zonder dat deze live gestreamd wordt. Ook kunnen we een mooie fotoreportage maken van de uitvaart.

Herfstfotoshoot in het Leudal

Leon zondag, 18. september 2022 van Leon

Een leuke activiteit tijdens jullie familieweekend

Familiefotoshoot in de herfst

Ben je op zoek naar een leuke familie-activiteit tijdens jullie familieweekend of familievakantie in Limburg. Wij maken een prachtige fotoshoot van uw familie en u ontvangt alle foto's digitaal. Voor een mooie herinnering aan een leuk weekend waar u weer met z'n allen bij elkaar was. Wij maken enkele groepsfoto's maar ook van de gezinnen, van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen en wat u verder nog aan wensen heeft. Dus gaat u dit najaar naar bijv. Buitenhof de Leistert, het Meerdal, Weerterbergen of een ander vakantiepark in Limburg? Maak nu alvast uw afspraak voor een prachtige familiefotoshoot.

Trouwreportage in Schin op Geul

Leon vrijdag, 16. september 2022 van Leon

Fotoreportage van de hele trouwdag

Trouwfotoshoot voor Patricia en Mathieu

Weer een mooie trouwfotoshoot gemaakt in Schin op Geul voor Patricia en Mathieu. Het was wel even spannend afgelopen week. Zou het weer goed blijven of zouden we toch regen krijgen. En wat doen we dan? Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en hebben we een prachtige fotoreportage gemaakt bij kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg. Met een mooie auto van Trouwvervoer Weert en een lekker zonnetje tijdens de fotoreportage was het plaatje compleet.

Profielfoto nodig

Leon donderdag, 1. september 2022 van Leon

Een professioneel portret

Profielfoto voor je social media account

Voor Linda van Bullseye Publishing een mooie #profielfoto gemaakt. Ben je ook toe aan een nieuwe profielfoto voor je social media account, maak dan snel een afspraak voor een #fotoshoot op locatie of bij ons in de #fotostudio. Na de fotoshoot zoek je je foto online uit en kunt hem meteen gebruiken. Profiteer nu van de aanbieding van € 45,- inclusief een fotobestand naar keuze.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 16. juli 2022 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's, opa en oma met de kleinkinderen etc.

Een familiefotoshoot tijdens jullie familieweekend

Een familiefotoshoot is wat opa en oma graag willen tijdens een familieweekend met de kinderen en kleinkinderen. Wij maken iedere week fotoreportages van families op vakantie op een van de vakantieparken in Midden-Limburg. Wij maken enkele groepsfoto's, foto's van de gezinnen apart, van de kleinkinderen, van opa en oma met de kleinkinderen en natuurlijk ook van opa en oma apart. En natuurlijk willen we dat iedereen blij wordt van de gemaakte foto's, daarvoor doen we extra ons best.

Trouwfotoshoot in Venlo

Leon vrijdag, 15. juli 2022 van Leon

je hele trouwdag mooi vastgelegd

Trouwfsotoshoot van Leonie en Danny

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Familiefotoshoot huwelijksjubileum in Deurne

Leon zondag, 10. juli 2022 van Leon

groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer

Familiefotoshoot bij 50-jarig huwelijksfeest

Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt ter gelegenheid van een 50-jarig huwelijksfeest. Natuurlijk ook een grote groepsfoto gemaakt van ca. 40 mensen. Maar ook gezinsfoto's, foto's van het bruidspaar, van de kinderen en kleinkinderen en nog veel meer. In ieder geval weer een heel tevreden klant rijker.

Trouwfotoshoot in Sevenum

Leon vrijdag, 1. juli 2022 van Leon

Met dronebeelden

Foto- en videoreportage huwelijk van Dana en Evert

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Vakantiefotoshoot op het Meerdal

Leon zaterdag, 25. juni 2022 van Leon

Mooie spontane momenten professioneel vastgelegd

Fotoshoot tijdens familieweekend

Behalve groepsfoto's maken we natuurlijk ook foto's van de kleinkinderen, van de gezinnen, van opa en oma apart en van opa en oma met de kleinkinderen en tussendoor liefst ook nog veel spontane foto's van leuke momenten. Boek nu uw fotoshoot tijdens uw familievakantie of familieweekend in Roggel op Buitenhof de Leistert, Weerterbergen, het Meerdal of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg.

Fotoreportage bedrijfsfeest

Leon donderdag, 23. juni 2022 van Leon

Fotoreportage van je bedrijfsfeest

Fotoreportage DVJ Insights Utrecht

Voor DVJ Research Group uit Utrecht een fotoreportage gemaakt van hun bedrijfsfeest. Maar ook groepsfoto's en marketingcontent voor gebruik op social media en de website van DVJ Research Group. Wil je ook een bedrijfsreportage laten maken, of een reportage van de opening van jullie bedrijf neem dan contact met ons op of maak meteen een afspraak.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 11. juni 2022 van Leon

Een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie

Familiefotoshoot in Weert

Tijdens de fotoshoots voor families die op vakantie zijn of een familieweekend vieren in Midden-Limburg, maken we behalve enkele groepsfoto's ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen maar bijv. ook foto's van de kleinkinderen met eventuele aanhang. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Kortom boek nu een familiefotoshoot tijdens jullie familieweekend en geniet daarna van de mooie foto's.

Fotoshoot in Roggel

Leon donderdag, 26. mei 2022 van Leon

Spontane familiefotoshoot tijdens familieweekend

Fotoshoot met de hele familie

In het Hemelvaartweekend heb ik meerdere fotoshoots gemaakt van families op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Ik trek ruim tijd uit voor een reportage. De eerste foto's zijn vaak wat stijfjes, maar gaandeweg worden de mensen vrijer. Ook omdat Ik veel wissel, niet loop te jagen en mensen niet alleen maar hoeven te poseren, liever niet zelfs. De kinderen kunnen dan wat spelen wat vaak weer erg leuke foto's tussendoor oplevert. Zo zie je de sfeer op de foto's veranderen en worden de poses leuker en vrijer. Natuurlijk adviseer ik tijdens de fotoshoot ook hoe mensen zo kunnen gaan staan dat het de mooiste foto oplevert. Zo krijgen we de mooiste gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen etc. etc. Op einde maak ik dan meestal nog een complete groepsfoto die daarom een totaal andere uitstraling heeft dan de eerste foto die ik van de familie maakte.

Familiefotoshoot in Roggel

zaterdag, 7. mei 2022

Fotoreportage Buitenhof de Leistert

Fotoshoot van de hele familie

Omdat de foto's thuis aan de muur aan vervanging toe waren omdat er kleinkinderen waren geboren en partners bij waren gekomen besloot de familie om een mooie #fotoshoot als vakantie-activiteit toe te voegen aan hun familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel. Wij hebben een mooie #fotoreportage gemaakt van de hele familie maar ook van de kleinkinderen apart en van veel andere samenstellingen. Nu kunnen de foto's thuis aan de muur zeker weer vervangen worden door mooie nieuwe foto's.

Vakantiefotoshoot in Weert

Leon maandag, 2. mei 2022 van Leon

Spontane fotoshoot van de hele familie

Familiefoto's tijdens jullie vakantie in Limburg

De familie wilde een spontane #fotoshoot tijdens hun vakantie in Weert. Omdat ze nu compleet waren was dit een mooie gelegenheid voor een #familiefoto. Ik heb de #groepsfoto gemaakt in Weert bij #weerterbergen. Behalve groepsfoto's maken we tijdens de #familiefotoshoot ook foto's van de kinderen apart met hun vriend of vriendin en alle andere gewenste combinaties. We nemen er ook de tijd voor want in het begin moet iedereen even wennen aan de camera maar in de loop van de #fotoreportage komt iedereen in vorm en worden de foto's steeds spontaner.

Trouwfotoshoot

Leon vrijdag, 22. april 2022 van Leon

Fotoreportage in de Groote Peel

Trouwfotoshoot in Ospel

Vrijdag een trouwreportage gemaakt van Maartje en Elger die trouwden in de Peelboerderij op Nationaal Park de Groote Peel. Na de ceremonie ook een uitgebreide #trouwfotoshoot gemaakt in de Groote Peel zelf. Het was mooi weer dus optimale omstandigheden voor een #trouwreportage. Na de #fotoreportage van het bruidspaar ook nog groepsfoto's gemaakt van de bruiloftsgasten en van individuele gezinnen en stellen. Dit weekend alle foto's nabewerkt zodat ik de fotoreportage bij het bruidspaar af kan leveren.

Fotoshoot van de familie

Leon woensdag, 20. april 2022 van Leon

Een mooie vakantie-activiteit

Familiefotoshoot tijdens juliie familievakantie

Gezinsfoto's maken we ook als we een #familiefotoshoot maken. We nemen uitgebreid de tijd voor een #groepsfoto van de hele familie maar ook voor mooie foto's van de gezinnen apart. Dus ben je met de hele familie op #familieweekend of #familievakantie op bijv. Buitenhof De Leistert, De Schatberg, Center Parcs Het Meerdal of Weerterbergen boek dan nu je #fotoshoot van de familie en wij maken er een mooie reportage van waar u nog lang plezier aan beleeft.

Tedx Roermond

Leon woensdag, 13. april 2022 van Leon

Tedx Talk op het Roer College

Videoregistratie van Tedx Roermond

Vandaag een videoregistratie gemaakt van Tedx Roermond. Het Roer College werkt samen met Tex Roermond om mensen een kans te geven "de presentatie van hun leven te geven". De presentatie wordt geupload naar het Wereldwijde Ted platform zodat de hele wereld kennis kan nemen van de ideeën van de sprekers.

VOORJAAR - TIJD VOOR EEN FOTOSHOOT

Leon woensdag, 23. maart 2022 van Leon

Boek nu jullie vakantiefotoshoot

Een familiefotoshoot tijdens jullie familievakantie

Nu de lente weer is begonnen en iedereen er weer op uittrekt, ga je zelf misschien ook nog op vakantie met de hele familie. Wij maken een #familiefotoshoot voor een vast bedrag waarbij je alle digitale bestanden krijgt en dus volop keuze hebt uit alle gemaakte foto's. Foto's per gezin, van de hele familie, van de kleinkinderen, met de eigen kinderen en ga zo maar door. Bel ons op voor een afspraak op mail ons op info@leonvanlier.nl

Videoreportage huwelijk

Leon zaterdag, 19. maart 2022 van Leon

Trouwreportage in Sevenum

Videoreportage huwelijk Jannes en Wieke

Vandaag een trouwreportage gemaakt van de bruiloft van Jannes en Wieke. Van 's morgens 9 uur tot een uur of 11 's avonds gefilmd hoe Jannes en Wieke elkaar het ja-woord gaven, de hond de ringen kwam brengen maar ook het aankleden van bruid en bruidegom, de fotoreportage en natuurlijk het feest 's avonds. We maken er nu nog een mooie samenvatting van en een leuke videoclip en dan kan het bruidspaar er ook van gaan nagenieten.

Livestream uitvaart

Leon woensdag, 2. maart 2022 van Leon

met dronebeelden van de rouwstoet

Livestream van uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal

Een uitgebreide livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal Roermond. Met dronebeelden en videobeelden op de grond van de aankomst van de rouwstoet, van de uitvaartceremonie in de kerk waarbij muziek gespeeld werd door een uitgebreid klassiek ensemble en gezongen werd door Sef Thissen en na de uitvaartceremonie in de kerk ook nog een video-opname van het afscheid in het crematorium. Mooie beelden en prachtig geluid dat we in de nabewerking nog wat bijgeschaafd hebben zodat de nabestaanden er een mooie herinnering aan hebben.

Livestream politiek debat

Leon maandag, 21. februari 2022 van Leon

Wij verzorgen ook het licht en geluid

Livestream van politiek debat op BC Broekhin

Maandag 21 februari hebben we samen met DeltaLimburg.nl de livestream verzorgt van het politiek debat op BC Broekhin in Roermond. Leerlingen hadden vragen gemaakt die tijdens het debat werden voorgelegd aan de politici. Negen politieke partijen uit de gemeenteraad van Roermond gingen het debat aan tijdens een twee uur durende livestream die door meer dan 1000 mensen werd bekeken.
Tijdens een livestream zorgen wij ook voor het licht en het geluid zodat uw activiteit nog beter voor het voetlicht komt. Wij maken tijdens een livestream ook live verbinding met mensen op andere locaties, nemen tijdens webinars vragenstellers live mee in de uitzending, maken verbindingen op afstand etc. etc.

Boek je familiefotoshoot

Leon zaterdag, 12. februari 2022 van Leon

Fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Het voorjaar komt eraan - tijd voor een groepsfoto

Het voorjaar komt eraan het is nog een beetje fris maar de eerste groepsfoto's buiten hebben we alweer gemaakt. Op een mooie zonnige dag met een familie die op vakantie was in Roggel op Buitenhof de Leistert hebben we een familiefotoshoot gedaan in Roggel. Heel veel mooie foto's gemaakt die de familie thuis uit kan zoeken en daarna online kan bestellen.
Ben je ook met de familie op vakantie in Roggel op reacreatiepark de Leistert of een van de andere limburgse vakantieparken? Boek dan ook meteen een familiefotoshoot voor de hele familie. Wij maken voor u enkele mooie groepsfoto's, maar ook gezinsfoto's, foto's met opa en oma en de kleinkinderen etc. etc. En dat allemaal voor een prijs. Na de fotoshoot zoekt u thuis op uw gemak de foto's uit die u wilt bestellen. Wij zorgen ervoor dat u de bestelde foto's of digitale bestanden daarna snel thuis bezorgd krijgt.

Livestream uw ledenvergadering

Leon zaterdag, 15. januari 2022 van Leon

Online vargaderen via een livestrream

Livestream in Laren

Livestream gemaakt van een algemene ledenvergadering in Laren. Wil je ook in coronatijd je organisatie draaiende houden en contact houden met je mensen? Wij verzorgen voor u een interactieve livestream waarbij mensen live op afstand deel kunnen nemen. Ook brengen we presentaties, video's en foto's live in beeld tijdens de presentatie. Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Erehaag van vrachtauto's voor Hans

Leon zaterdag, 18. december 2021 van Leon

Dronebeelden van de uitvaart

Livestream van de uitvaart van Hans

Zaterdag hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Hans. Met de drone en op de grond maakten we opnamen van de stoet vrachtauto's die Hans begeleide naar de uitvaartceremonie. Ook maakten we dronebeelden van de erehaag van vrachtauto's die naast de weg stonden opgesteld. Na de ceremonie waarvan we een livestream maakten, filmden we de laatste rit van Hans met de drone en op de grond. Heel veel mooie beelden om terug te kijken in de nabewerking die we altijd maken voor de nabestaanden.

Kerstconcert op bestelling

Leon zondag, 5. december 2021 van Leon

Video-opname voor een digitaal kerstconcert

Zanggroep Kazoo zingt voor u

Begin december hebben we video-opnamen gemaakt van een kerstconcert van zanggroep Kazoo. Vanwege de coronamaatregelen wordt dit concert digitaal aangeboden aan zorginstellingen zodat ze het tijdens hun kerstvieringen af kunnen spelen. Wij maken ook een videoregistratie van uw kerstconcert of een concert voor andere gelegenheid. Ook kunnen we het livestreamen. Uiteraard maken we ook perfecte geluidsopnamen van de uitvoering.

Livestream van uitvaart in Horst

Leon vrijdag, 12. november 2021 van Leon

Een mooie herinnering aan de uitvaart

Livestream van de afscheidsdienst

Livestream verzorgd van een uitvaartceremonie in Horst. Meer dan 900 mensen keken thuis mee naar de uitvaartceremonie en konden zien hoe een band op het podium de laatste eer bracht. Ook de verschillende powerpointpresentaties met muziek waren door de kijkers thuis mooi te zien. Wil je ook een mooie livestream van de uitvaart van je dierbare zodat ook mensen die er niet bij kunnen zijn, mee kunnen kijken? Bel ons op 06-51111739 of 06-17449713. Ook 's avonds en in het weekend.

Trouwfotoshoot kasteel Aldenghoor

Leon zaterdag, 6. november 2021 van Leon

We maken ook jullie trouwreportage

Mooie trouwfoto's gemaakt in Haelen

Onlangs een mooie trouwreportage gemaakt van Bjorn en Yui bij kasteel Aldenghoor. Ook in de herfst maken we nog mooie trouwreportages buiten. Prachtige herfstkleuren in een mooi park geven nog meer uitstraling aan de foto's. Wil je ook een mooie trouwreportage leg hem dan nu alvast vast via deze link of bel ons voor een afspraak: 06-51111739.

Livestream van de uitvaartceremonie

Leon woensdag, 3. november 2021 van Leon

Uitvaartceremonie in Vlierden

Livestream van de begrafenis

Op 3 november hebben we een livestream gemaakt van een uitvaart op de natuurbegraafplaats in Vlierden. Aansluitend hebben we ook nog een videoreportage gemaakt van de gang naar het graf op de natuurbegraafplaats en de ceremonie bij het graf. De livestream en de losse video-opnamen hebben we achteraf samengevoegd en op een USB-stick aan de familie overhandigd. Ze waren heel blij met dit aandenken. Wilt u een livestream laten maken van de uitvaart bel ons dan op. Ook 's avonds en in het weekend. 06-51111739 of 06-17449713.

Fotoreportage huwelijk in Kessel

Leon zaterdag, 9. oktober 2021 van Leon

Trouwfotoshoot bij zonsondergang

Een mooie trouwreportage

Een mooie #trouwfotoshoot bij zonsondergang gemaakt gisteren in Kessel aan de Maas. Wil je ook een mooie #fotoshoot met de hele familie of van jullie huwelijk, neem dan snel contact met ons op.

Trouwfotoshoot Horst aan de Maas

Leon vrijdag, 24. september 2021 van Leon

Een stralend bruidspaar bij het kasteel

Trouwreportage in Horst

Bij de kasteelruïne in Horst hebben we een mooie trouwreportage voor Mark en Sylvia. Maar natuurlijk begonnen we de dag bij de bruidegom thuis. Daar hebben we foto's gemaakt terwijl hij zich aankleedde voor de grote dag. Daarna naar de bruid om ook daar enkele mooie momenten vast te leggen. Natuurlijk mag ook het afhalen van de bruid niet ontbreken en hebben we dat ook prachtig op film gezet als herinnering voor later. Na de trouwfotoshoot bij de kasteelruïne volgde de ceremonie en daarna het feest tot in de late uurtjes. Natuurlijk kunnen wij ook jullie bruiloft mooi vastleggen.

Familiefotoshoot Meerdal

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Fotoreportage van de hele familie

Afgelopen week op de valreep nog een afspraak gemaakt voor een spontane fotoshoot van de familie op Center Parcs het Meerdal in Horst-America. Gisteren hebben we de foto's gemaakt in de prachtige groene omgeving op het park. Behalve een grote groepsfoto heb ik ook nog gezinsfoto's gemaakt, foto's van de broers en zussen, oma met de kleinkinderen enzovoort. Ga je ook een familieweekend weg met je kinderen en kleinkinderen, boek dan nu je fotoshoot voor de hele familie. We komen naar u toe op het Meerdal, de Schatberg, Buitenhof de Leistert enzovoort.

Communiereportage

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Foto- en videoreportage van de Communieviering

Mooie portret- en familiefoto's

Zondag 19 september konden de communicanten dan toch eindelijk de communie vieren. Natuurlijk maakten we voor de viering foto's van de communicanten en van de communicant met de ouders en met de broertjes en zusjes maar ook met de hond in dit geval. Maar we maken ook fotoshoots van families waarbij de groepsfoto's maken, gezinsfoto's, foto's met opa en oma, broertjes en zusjes apart en als je je huisdier bij je hebt dan maken we ook daar foto's van. Maak dus snel een afspraak voor een familiefotoshoot.

Pianoconcert in Enschede

Leon zaterdag, 18. september 2021 van Leon

Registratie van pianoconcert in Enschede

Video-opname van quatre mains vleugelconcert

Afgelopen zaterdag mochten we in Enschede op de Oude Markt een Quatre Mains vleugelconcert opnemen van Sofia Vasheruk en Andrey Nesterenko. Ook van uw concert kunnen we een prachtige meer-cameraregistratie maken of zelfs een livestream. Natuurlijk nemen we bij dergelijke uitvoeringen het geluid professioneel op zodat het achteraf mooi terug te luisteren is.

Fotoshoot familieweekend

Leon dinsdag, 7. september 2021 van Leon

Mooie herinnering aan jullie familievakantie

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Tijdens een #familiefotoshoot maken we niet alleen groepsfoto's en gezinsfoto's maar ook bijvoorbeeld een mooie foto van je zoon of dochter met de hond. Spontane foto's en zo min mogelijk geposeerd, dat is waar we naar streven. Daarom trekken we ruim de tijd uit voor een #fotoshoot.

Familiefotoshoot in het najaar

Leon maandag, 6. september 2021 van Leon

Leuke activiteit tijdens een familieweekend

Groepsfoto's, gezinsfoto's en veel meer

Ook in het najaar is het prachtig om buiten foto's te maken. Ben je met de familie op #familievakantie op Buitenhof de Leistert of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg, maak dan van de gelegenheid gebruik en boek een #familieshoot. Behalve #groepsfoto's maak ik dan meteen #gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen enzovoort. Een erg leuke #familieactiviteit tijdens jullie vakantie waar je een mooie herinnering aan overhoudt.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 4. september 2021 van Leon

Mooie groepsfoto's bij een familieweekend

Familieshoot op Buitenhof de Leistert

Zaterdag weer een uitgebreide #familiefotoshoot voor een familie die ter gelegenheid van hun #huwelijksjubileum op vakantie was op #buitenhofdeleistert. Tijdens de #familieshoot maken we groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer. Boek nu ook de #fotoreportage voor jullie #familieweekend.

Familiefotoshoot Leistert

Leon donderdag, 19. augustus 2021 van Leon

Fotoshoot bij een huwelijksjubileum

Fotoreportage familie

Veel families gaan ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum op vakantie. Dat is een mooie gelegenheid om een mooie foto te laten maken omdat de hele familie dan weer eens bij elkaar is. Zeker als er ook nog broers en zussen uit het buitenland overkomen die je toch al niet zo vaak ziet. Ook deze familie was heel blij met de foto's die ik voor ze maakte (zie recensie). Want behalve een grote groepsfoto maak ik ook gezinsfoto's en foto's met de kleinkinderen maar ook foto's met de broers en zussen erbij. Boek dus ook snel je familiefotoshoot en ik maak ook voor u een mooie reportage ter herinnering aan uw geslaagde familievakantie.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 29. augustus 2021 van Leon

Mooie fotolocaties voor als het weer niet meezit

Fotoreportage rondom een kasteel

Afgelopen zondag weer een mooie fotoreportage gemaakt van een familie op vakantie op Buitenhof de Leistert. Aangezien het de hele dag regende zijn we uitgeweken naar een van mijn slecht weer locaties. In dit geval een mooi kasteel. Daar hebben we ondanks het heel slechte weer toch een mooie fotoreportage kunnen maken en hebben we ook nog foto's gemaakt binnen in het authentiek ingerichte kasteel waar je zelfs een rondleiding van 1,5 uur aan vast kunt knopen na de fotoshoot. Een echte aanrader dus voor een geslaagd familie-uitje.

Trouwfotoshoot in Eindhoven

Leon vrijdag, 16. juli 2021 van Leon

Voor leuke spontane trouwfoto's

Fotoreportage van jullie trouwdag

Alweer een bruidspaar blij gemaakt met mooie foto's van hun trouwfeest in Eindhoven bij de Mispelhoef. Natuurlijk eerst uitgebreid foto's gemaakt van het klaarmaken van de bruid. Daarna het afhalen van de bruid door de bruidegom. Dat levert ook altijd weer mooie momenten op voor de trouwreportage. En natuurlijk de trouwceremonie met aansluitend de toost en de bruidstaart. Voordat het feest begon hebben we nog een rondje gemaakt door de prachtige tuin van de Mispelhoef waar we de parkfoto's gemaakt hebben en natuurlijk de groepsfoto's, familiefoto's en dergelijke. Wil je ook een mooie spontane fotoreportage van jullie huwelijk, maak dan nu een afspraak.

Fotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 10. juli 2021 van Leon

Mooi collage van een fotoreportage

Familiefoto tijdens uw vakantie in Roggel

Heeft u nog een familievakantie in het vooruitzicht op bijvoorbeeld Buitenhof de Leistert in Roggel of het Meerdal in Horst-America? Wij komen tijdens uw verblijf graag langs om een mooie fotoreportage te maken van u en uw familie. Tijdens de familiefotoshoot maken we groepsfoto's van de hele familie maar ook van de gezinnen apart. Maar ook van opa en oma met de kleinkinderen en andere combinaties die u wenst. Na de fotoshoot plaatsen we de foto's op een internetpagina zodat u ze eenmaal thuis rustig kunt bekijken en bestellen. Wij maken ook mooie collages van de gemaakte foto's die u in groot formaat thuis aan de muur kunt hangen zodat u nog jaren terug kunt kijken op een geslaagde familievakantie. Boek nu de fotoshoot voor jullie familieweekend.

Trouwreportage in Zwijndrecht

Leon zaterdag, 3. juli 2021 van Leon

inclusief parkfoto's, huwelijksceremonie en groepsfoto's

Trouwfotoshoot én livestream

Mooie trouwreportage gemaakt in Zwijndrecht. Uitgebreide fotoshoot van het klaarmaken van de hele familie voor het grote feest. Daarna met de hele familie foto's gemaakt in een mooi park en daarna een fotoreportage én een livestream verzorgd van de huwelijkseremonie. Na de ceremonie uiteraard de bruidstaart aangesneden en nog heel veel groeps- en gezinsfoto's gemaakt. Het was een mooie dag. Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie huwelijk neem dan contact met ons op. Ook voor een livestream van de huwelijksceremonie. Maak nu een afspraak voor jullie trouwreportage

Familiefotoshoot in het Meerdal

Leon zaterdag, 26. juni 2021 van Leon

Fotoreportage van uw familie

Gezinsfoto's, familiefoto's, groepsfoto's

Ook op vakantiepark het Meerdal in Horst America maken wij een mooie fotoreportage van uw familie. Er zijn tal van plekjes die zich lenen voor een geslaagde fotoshoot. Wij maken enkele groepsfoto's van de hele familie in verschillende opstellingen zodat u kunt kiezen uit de leukste pose. Daarnaast maken we foto's van de gezinnen apart, foto's met opa en oma, foto's van de kinderen, foto's met alleen de mannen en alleen de vrouwen en alles wat u verder leuk vindt of wat we zeker niet moeten vergeten. Als u weer thuis bent kunt u de foto's op uw gemak bekijken en bestellen. U kunt alle digitale bestanden kopen maar ook bijvoorbeeld een mooi collage met de mooiste foto's. Natuurlijk kunt u ook losse foto-afdrukken bestellen of losse digitale bestanden. Kortom keuze genoeg uit heel veel foto's. Boek nu u fotoreportage voor uw familieweekend

Thrillerschrijver Michael Berg

Leon woensdag, 16. juni 2021 van Leon

Livestream voor Bibliorura

Interview met Michael Berg

Vrijdagavond was het weer tijd voor een mooie livestream van het interview door Maartje Frencken met thrillerschrijver Michael Berg naar aanleiding van de presentatie van zijn nieuwe boek "De Vermissing". Wil je uitzending nog terugkijken dan kan dat natuurlijk altijd bij deltalimburg.nl die alle livestreams voor Bibliorura verzorgd

Communieviering Obbicht livestream

Leon maandag, 14. juni 2021 van Leon

Communieviering live te volgen

Livestream Communie Obbicht

Alle opa's, oma's, ooms en tantes, neefjes en nichtjes die zondag niet bij de communieviering konden zijn in Obbicht hadden wel de mogelijkheid om live mee te kijken met de livestream van de communieviering. We brachten deze mooie viering op een schitterende zonnige dag mooi in beeld met vier camera's en mooi en duidelijk geluid dat we apart opnamen. Ook maakten we livebeelden buiten de kerk terwijl de kinderen zich opstelden. Achteraf kregen we heel veel positieve reacties van ouders en kijkers over de mooi in beeld gebrachte communieviering. En ondanks het feit dat er geen internet aanwezig was hebben we ook dit karwei meer geklaard dankzij de inzet van onze eigen mobiele antenne.

Geboekt door de bieb

Leon vrijdag, 11. juni 2021 van Leon

in de week van het Spannende Boek

Livestream met thrillerschrijver Michael Berg

Kijk vandaag om 20.00 uur live op DeltaLimburg.nl naar een interview met thrillerschrijver Michael Berg in het kader van de week van het Spannende Boek. Wij mogen deze livestream weer verzorgen voor DeltaLimburg.nl.

Voor DeltaLimburg.nl registreren we muziek- en theateruitvoeringen en wij kunnen deze desgewenst ook live streamen. Ook hier is weer heel veel mogelijk. Enkele voorbeelden van evenementen die wij live hebben gestreamd: de installatie van de deken van Thorn, de Sjolefestasie 2020, het Blieftoesfestival 2020, theatershow Tisjeboy Jay, de diploma-uitreikingen van SG Sint Ursula Horn en Lyceum Schöndeln. Zie de pagina www.deltalimburg.nl/live, waar nog veel andere livestreams terug te zien zijn. Daarnaast verzorgen we ook zeer regelmatig livestreams voor bedrijven/organisaties, die alleen zijn te volgen door genodigden of mensen met een toegangscode.

Presentatie door kinderboekenambassadeur

Leon woensdag, 9. juni 2021 van Leon

Livestream voor basisscholen groep 3, 4 en 5

Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel

Vandaag hebben we een livestream gemaakt voor DeltaLimburg.nl van het bezoek van kinderboekenambassadeur Manon Sikkel aan de bibliotheek Bibliorura in Roermond. Manon Sikkel was daar te gast voor een presentatie van 2 keer een uur voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen in de regio Roermond. Wij verzorgden de livestream voor DeltaLimburg.nl op de server van DeltaLimburg.nl. De livestream was niet voor iedereen toegankelijk. Alleen de scholen ontvingen een link om mee te kunnen kijken. Wij kunnen ook voor u een professionele livestream verzorgen.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon maandag, 31. mei 2021 van Leon

Ook de huisdieren zetten we op de foto

Groepsfoto van de familie

De familiefotoshoots van families die een weekend of midweek op vakantie zijn op vakantiepark de Leistert of Buitenhof de Leistert in Roggel trekken langzaam weer aan. Na een rustige periode door de lockdown maken we nu weer ieder weekend fotoreportages van mensen die op vakantie zijn in Roggel om daar met de hele familie hun huwelijksjubileum, verjaardag of iets anders te vieren of om er gewoon even tussenuit te zijn. Behalve een grote groepsfoto maken we ook gezinsfoto's, foto's van de kinderen en de kleinkinderen en andere combinaties. En heeft u de huisdieren bij u, dan zetten we die ook op de foto. Wilt u ook een fotoshoot met de hele familie, maak dan snel een afspraak en dan is het snel geregeld.

Livestream trouwceremonie in Lierop

Leon zaterdag, 15. mei 2021 van Leon

Ja-woord van Marie-Louise en Frans

Livestream huwelijksceremonie

Een mooie livestream gemaakt van de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Marie-Louise en Frans in de kerk in Lierop. Op deze manier hebben ca. 150 mensen die er vanwege corona of om andere redenen niet bij konden zijn, toch mee kunnen kijken naar het ja-woord van het bruidspaar. De livestream van de trouwceremonie begon op het moment van aankomst van het bruidspaar bij de kerk. Wij nemen in onze livestreams dus ook zoveel mogelijk de sfeerbeelden buiten de kerk mee. Natuurlijk eindigden we de livestream er ook weer mee. Als kijker is het mooi dat je ook thuis dat moment kunt zien als het bruidspaar naar buiten komt.

Wij maken een livestream met 3 of meer camera's, zodat alles mooi in beeld gebracht kan worden. Het geluid nemen we apart op. Ook van eventuele livemuziek. Alle beelden van de livestream nemen we ook nog eens apart op en daar maken we een nabewerking van die we op een usb-stick zetten met een mooi intro. Op die manier krijg je een prachtige videoreportage die je later nog eens terug kunt kijken.

360° Tour gemaakt voor Peeters Bike Totaal

Leon vrijdag, 14. mei 2021 van Leon

Bekijk het winkelaanbod online

360° tour en fotoreportage Peeters Bike Totaal

Voor de winkel van Peeters Bike Totaal in Heel en in Heythuysen hebben we een 360° tour en en fotoreportage gemaakt. Klanten kunnen nu vanuit huis de winkel van binnen bekijken en er doorheen lopen. En zie je iets leuks dan ga je er natuurlijk naar toe. De 360° tour sluit ook aan op Google Streetview. Dus als je er bij het surfen langs komt dan ga je zo naar binnen. Virtueel natuurlijk, maar je hebt wel een indruk van de winkel.

Voor de website hebben we de 360° tour uitgebreid met hotspots waar je op kunt klikken en waar je desgewenst video's kunt bekijken met gedetailleerde informatie over hoe je bijvoorbeeld een band zelf kunt plakken, waar je op moet letten als je een fietsdrager koopt, informatie over goede regenkleding etc. etc. Kijk voor een voorbeeld van deze 360° tour op onze website.

Wil je voor je eigen bedrijf ook een uitgebreide 360° tour laten maken, neem dan snel contact met ons op. Wij zijn een door Google erkende 360° photographer.

Livestream van de trouwceremonie

Leon zaterdag, 8. mei 2021 van Leon

Veel kijkers naar de livestream

Huwelijk van Maud en Joris

Zaterdag 8 mei hebben we een mooie livestream gemaakt van de huwelijksceremonie van Maud en Joris die in het huwelijksbootje stapten op de Winselerhof in Landgraaf. 247 mensen keken live mee met de livestream en veel mensen schreven hun felicitaties op onze livepagina die wij voor iedere livestream apart aanmaken en waarop veel meer te zien is dan alleen de livestream. Zo kan het bruidspaar foto's van zichzelf delen maar kunnen gasten ook de trouwkaart zien en ander tekst- of beeldmateriaal erop plaatsen.

Toch blijft de livestream zelf het belangrijkste. Daar zit iedereen thuis op te wachten. Wij filmen ceremonies met 3, 4 en soms nog meer camera's zodat alles erg mooi in beeld komt. Ook buiten de trouwzaal wordt de spanning opgebouwd met de bruid die staat te wachten met haar vader. Alleen de kijker thuis kan dit zien! Natuurlijk kan iedereen het later ook nog terug kijken en luisteren, maar een livestream heeft zo z'n voordelen.

Uitvaart van Fleur

Leon zondag, 2. mei 2021 van Leon

Livestream van de uitvaart van Fleur

Grubbenvorst huilt

Op zondag 2 mei hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Fleur. Fleur kwam om het leven als gevolg van een ongeluk in haar woonplaats Grubbenvorst waar ze werd aangereden door een auto. Om veel mensen de gelegenheid te geven de ceremonie bij te wonen werd deze door ons live gestreamd. Op deze manier konden de klasgenootjes van Fleur en andere kinderen en inwoners uit Grubbenvorst toch getuige zijn van deze aangrijpende gebeurtenis. Ondanks een enkele bui en ondanks het feit dat er geen internet voorhanden was, hebben we van deze ceremonie in het buitengebied van Grubbenvorst, vlakbij de Maas een mooi verslag kunnen maken waar enkele duizenden mensen meekeken. Deze uitzending hebben we verzorgd op onze eigen server om eventuele problemen met auteursrechten met muziek tijdens de uitzending te voorkomen.

Familiefotoshoot op de Leistert

Leon vrijdag, 16. april 2021 van Leon

Fotoshoot met de familie

Groepsfoto met de kleinkinderen

Heb je nog altijd geen foto met al je kleinkinderen dan kunnen wij die voor je maken. We maken verschillende foto's met andere opstellingen zodat je ook nog eens de mooiste uit kunt kiezen. Verder maken we ook nog foto's met de ouders erbij en van de gezinnen apart en alle samenstellingen die je zelf nog wilt. De fotoshoot is ook nog eens een erg leuke familieactiviteit als je toch op vakantie bent in Roggel of omgeving. Bijvoorbeeld op vakantiepark De Leistert, Het Meerdal of Weerterbergen.
#fotoshoot #groepsfoto #gezinsfoto #fotoreportage #familiefoto #Leistert #Roggel #leudal #vakantie

Livestream Hollandse Avond

Leon zaterdag, 3. april 2021 van Leon

Zes nederlandstalige artiesten en een DJ live

Livestream in café Oad Häör in Horn

Ongeveer een maand geleden belde Wilbert Sliepen van WS Entertainment DeltaLimburg.nl op met de vraag of we een livestream konden maken van een evenement dat hij ging organiseren met Feestcafé Oad Haor in Horn. Omdat we al veel ervaring hebben met grotere livestreams zijn we gaan praten en hebben we samen het evenement opgezet. Naast de livestream van 8 uur 's avonds tot 01.30 uur 's nachts hebben wij de promotie voor de avond verzorgd in de vorm van berichten en promovideo's voor facebook, youtube en natuurlijk voor de website van DeltaLimburg.nl waar de livestream probleemloos kon worden uitgezonden zonder last te hebben van blokkades van sociale media kanalen voor bepaalde muziek. Ook is de server van DeltaLimburg.nl niet gelimiteerd voor een beperkt aantal kijkers. Dus wil je ook een geslaagd evenement opzetten neem dan snel contact op met DeltaLimburg.nl of met Foto en Film Leon van Lier

Afscheid in Ittervoort

Leon zondag, 28. maart 2021 van Leon

Verongelukte Willem van de Biesebos herdacht

Indrukwekkend afscheid in Ittervoort

Heel veel mensen waren vandaag bij het afscheid van Willem van de Biesebos uit Ittervoort. De zestien jarige scholier kwam op weg naar school om het leven bij een ongeval op de oprit van de A2 in Grathem. Wij maakten een fotoreportage van het afscheid voor DeltaLimburg.nl.

Nieuwsbrief livestream uitvaart

Leon maandag, 22. maart 2021 van Leon

Nieuws over livestreams bij uitvaarten

Bekijk onze actuele nieuwsbrief

"Zo fijn dat we mee konden kijken" en "Bedankt dat ik het op deze manier mee kon maken". Veel gehoorde reacties op de livestreams die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. Wij maken ook niet zomaar een livestream. Ook een livestream moet mensen het gevoel geven dat ze erbij waren. Daarom beginnen we al met het maken van een speciale pagina waarop de livestream straks te zien is. Daarop plaatsen we vaak een foto van de rouwkaart en een foto van de overledene. Bezoekers kunnen er een reactie achterlaten en de nabestaanden kunnen de pagina naar eigen inzicht vullen met foto's en tekst als ze dat willen. Na de ceremonie vullen we de pagina nog aan met een bidprentje. Natuurlijk is de livestream altijd nog terug te kijken en is er geen limiet op het aantal kijkers van de livestream. Lees onze actuele nieuwsbrief.

Testimonial video

Leon donderdag, 18. maart 2021 van Leon

De beste reclame voor uw bedrijf

Testimonial video

Voor TÜV Nederland een testimonial video gemaakt bij Personeel Specialisten in Roermond. In een testimonialvideo deelt een klant zijn positieve ervaringen over uw bedrijf. Wij maken deze video's voor een leuke prijs en staan klaar om er een voor uw bedrijf te maken. Bij het maken van de film gebruiken we een autocue zodat het heel eenvoudig is om zelfs de meest ingewikkelde of lange zinnen snel en goed op te nemen. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op: info@leonvanlier.nl of 06-51111739

Livestream Klimaatalarm 2021

Leon maandag, 15. maart 2021 van Leon

Uitgebreide mogelijkheden voor live-uitzendingen

Livestream van landelijke demonstratie voor het klimaat

Gisteren een #livestream gemaakt voor het #Klimaatalarm 2021 in Roermond. Met een vaste camera brachten we het plein in beeld en met een verslaggever en een mobiele camera deden we de interviews op de markt. In onze mobiele #regiewagen schakelden we tussen de vaste camera en de mobiele camera én tussendoor naar interviews op de landelijke stream van het klimaatalarm. Wilt u ook een livestream van uw #concert, #voorstelling, #webinar, #presentatie, #protestactie, #evenement, neem dan contact met ons op.

Livestream met Susan Smit en Petra Stienen

Leon zondag, 7. maart 2021 van Leon

Live vanuit de bibliotheek in Roermond

Het voorwoord van de Boekenweek 2021

Op zondagmiddag 7 maart vierde de Bibliotheek Bibliorura 'Het voorwoord van de Boekenweek 2021' met een bezoek van schrijfster Susan Smit. Zij werd vanuit de bibliotheek geïnterviewd door de Roermondse auteur en politica Petra Stienen. Het interview was in samenwerking met DeltaLimburg.nl gratis te volgen via een livestream en tevens konden kijkers via een live-chat vragen stellen. Interview gemist of (terug)kijken? Dat kan via www.deltalimburg.nl/live.

Livestream van online festival

Leon vrijdag, 12. februari 2021 van Leon

Carnavalsartiesten live in je huiskamer

Blieftoesfestival met DeltaLimburg.nl en DJ Admin

Met DeltaLimburg.nl en DJ Admin de organisatie en uitzending verzorgd van het Blieftoesfestival de Vastelaoveseditie 2021. Een hele avond vol met Limburgse carnavalsartiesten om zo de afgelaste carnaval toch bij de mensen thuis te brengen. Ongeveer dertigduizend mensen keken mee op de website van DeltaLimburg.nl en op de facebookpagina van DeltaLimburg.nl. Heb je ook een festival of ander evenement dat je wilt livestreamen neem dan contact met ons op en wij verzorgen én promoten het.

Ook uw theatervoorstelling live uitzenden

Leon zaterdag, 30. januari 2021 van Leon

Wij maken een livestream van uw optreden

Theater thuis meekijken

Door het coronavirus kunnen we niet naar het theater. Wij maken livestreams van theater- en muziekuitvoeringen, van kerkdiensten en festivals maar ook van evenementen waarbij we gelijktijdig op verschillende plaatsen zijn en die u thuis op tv mee kunt kijken. Of het nu een klein of groot evenement is, wij maken er een mooie uitzending van. Bij ons bent u ook niet beperkt tot een klein aantal kijkers. Zo werd ons "blieftoesfestival" dat we vorig jaar organiseerden met DJ Admin bezocht door tienduizenden kijkers!

De livestreams kunnen we besloten maken voor een beperkte groep kijkers die de link om te kijken krijgen van de organisatie, maar natuurlijk kan het ook openbaar. Ook kunnen we livestreams verzorgen achter een ticketlink waarbij u toegang tot de livestream krijgt door een kaartje te kopen.

Via onze nieuws- en mediawebsite DeltaLimburg.nl kunnen we bovendien de promotie verzorgen van de livestream zodat u nog meer kijkers krijgt. En uitzending kan op uw eigen site of op de website van DeltaLimburg.nl waarbij u de mogelijkheid heeft om het beeld te casten naar uw TV.

Op de foto de theateruitvoering van het boek "Coco kan het" in het kader van de Nationale Voorleesdagen van de Bibliotheek waarvan wij de livestreams mochten verzorgen.

Nieuwe leerlingen werven met Schöndeln

Leon zaterdag, 6. februari 2021 van Leon

Ook van uw open dag maken we een succes

Livestream open dagen Roer college Schondel

In verband met heet coronavirus konden de open dagen op de scholen dit jaar niet doorgaan. Roer college Schondeln heeft ons ingehuurd voor het maken van 6 livestreams op 3 verschillende dagen in januari en februari waarin een live programma werd gepresenteerd vanuit de aula van het Roer college in Roermond. Tijdens de uitzending konden de kijkers live vragen stellen via een app. Deze werden beantwoord door een panel van leraren en leerlingen. Ook mochten de kijkers live stemmen welke opdracht leerlingen in het kader van competentieonderwijs ook weer live uit moesten voeren tijdens de uitzending. Natuurlijk volgden wij dit met onze mobiele camera's door de school! Ook starten we van tevoren opgenomen filmpjes in tijdens de live-uitzending en verzorgden we het decor, het licht en het geluid.

Livestreams van uitvaarten

Leon dinsdag, 26. januari 2021 van Leon

Uitvaartceremonie thuis meekijken

Veel vraag naar livestreams en videoreportages

In januari en februari hebben we livestreams gemaakt van uitvaarten in de kerken van Panningen, Horn, Venlo, Heythuysen, Roggel, de oude Toren in Eindhoven, het crematorium in Baexem, in zalen en gelegenheden in Maasbree, Helden etc. Wij maken een heel mooie livestream van de uitvaartceremonie waarbij we ook de powerpointpresentaties, live gezongen liedjes en alle gesproken woorden duidelijk overbrengen naar de kijker thuis. En is er een plaats zonder internet dan is dat voor ons geen probleem want dan plaatsen we zelf een antenne om een verbinding te maken. Achteraf krijgt u ook nog een nabewerking van de livestream op een USB-stick. Omdat wij de beelden van de verschillende camera's ook nog opnemen kunnen wij u een mooi bewaarexemplaar als tastbare herinnering.

Live-stream nationale voorleesdagen

Leon zaterdag, 23. januari 2021 van Leon

Theateruitvoering gestreamd voor de bibliotheek

Livestream van de voorstelling "Coco kan het"

Voor de bibliotheek Blibliorura in Roermond een livestream gemaakt van de theateruitvoering op basis van het kinderboek "Coco kan het". Deze vond plaats op Plantage Blankwater in Swalmen in het kader van de Nationale Voorleesdagen van de bibliotheek. Ondanks het feit dat er nauwelijks verbinding te maken was omdat de locatie nogal afgelegen ligt, hebben we met onze mobiele antenne toch een mooie uitzending kunnen maken voor de kinderen die zich hadden opgegeven om mee te kijken.

Livestream installatie nieuwe pastoor

Leon zondag, 10. januari 2021 van Leon

In iedere huiskamer te volgen op TV

Livestream installatie pastoor Lipsch in Horn

Met het team van DeltaLimburg.nl hebben we weer een mooie livestream gemaakt van de installatie van pastoor Lipsch in de kerk in Horn. Met maar liefst 6 camera's en twee mobiele camera's die de wandeling van het kasteel naar de kerk live vastlegden hebben we weer een mooie uitzending gemaakt die door iedereen thuis te bekijken was en ook goed bekeken is.

Livestream vanaf elke plaats

Leon woensdag, 6. januari 2021 van Leon

Overal een goede uitzending

Livestream van hoge kwaliteit

We beginnen er al een beetje aan te wennen. Iedereen heeft inmiddels al wel een livestream bekeken. Maar zo gewoon is het eigenlijk niet. Wij doen er alles aan om de opgenomen beelden goed bij de mensen thuis te krijgen. Daarvoor zijn we afhankelijk van een goed netwerk. Als dat niet aanwezig is streamen we het met onze eigen apparatuur en plaatsen we desnoods een antenne buiten zodat we zelfs op plekken zonder internet probleemloos kunnen streamen.
Daarnaast streamen we met professionele camera's en zorgen we voor goed geluid zodat de kijker ook kan verstaan wat er gezegd wordt. Bovendien komen we altijd van tevoren kijken hoe de verbinding is zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Al onze streams worden opgenomen en kunnen achteraf nog nabewerkt worden.
Wilt u zeker zijn van een professionele opname en livestream met veel ingebouwde zekerheden neem dan contact met ons op.

Livestream in Venlo

Leon zaterdag, 2. januari 2021 van Leon

Livestream met eigen router/modem

uitvaart in Venlo

Omdat er geen internetaansluiting was in de jongerenkerk in Venlo werd ik gevraagd voor een livestream van een uitvaart. Aangezien we met eigen apparatuur werken waarmee we vanaf iedere plaats kunnen streamen en desnoods het signaal nog kunnen versterken door het plaatsen van een losse antenne buiten, heb ik een mooie uitzending kunnen verzorgen van een heel mooie uitvaart voor alle mensen die er niet bij konden zijn en het toch graag live mee wilden maken.
Onze streams worden met meerdere camera's opgenomen en ook het geluid nemen we apart op. Ook nemen we de complete stream op voor een nabewerking die de nabestaanden kort na de ceremonie op een USB-stick ontvangen.

Opnamen voor de Kerstspecial 2020

Leon zaterdag, 26. december 2020 van Leon

Ook voor jouw vereniging kunnen we dit maken!

Opnamen voor Kerstproject 2020

De Koninklijke Harmonie Eendracht maakt macht uit Wessem heeft me gevraagd voor het maken van een negendelige serie voor de gezamenlijke culturele verenigingen van Wessem die wordt uitgezonden tussen Kerstmis en Nieuwjaarsdag 2021. Op 13 december hebben we de hele dag opgenomen in de kerk van Wessem. Het resultaat is te zien op www.deltalimburg.nl en op facebook.
Wilt u ook een mooie productie laten maken voor uw vereniging, van de harmonie, de fanfare of van het orkest of heeft u ook plannen voor een mooi online project neem dan contact met ons op.

Kerstviering met bisschop Smeets

Leon vrijdag, 25. december 2020 van Leon

Livestream van de Heilige Mis met bisschop Smeets

Eucharistieviering op Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag hebben we voor DeltaLimburg.nl de livestream verzorgd van de eucharistieviering door bisschop Smeets vanuit de Sint Christoffelkathedraal in Roermond. Voor DeltaLimburg.nl maken we regelmatig livestreams van evenementen, eucharistievieringen, herdenkingen, online interviews en vele andere evenementen.

Wij verzorgen ook uw livestream

Leon zondag, 13. december 2020 van Leon

Voor iedere live-uitzending kunt u bij ons terecht

Livestream voor alle online events

Of het nu gaat om een feestelijke installatie of om een verdrietig afscheid, een online debat of een marathon interview, een theatervoorstelling of een optreden van de plaatselijke harmonie, wij maken er een mooi verzorgde uitzending van in hoge kwaliteit met perfect beeld en geluid. Opgenomen met meerdere camera's en aparte geluidsregistratie en zelfs graphics behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles wat een live-uitzending mooi maakt zetten we in.

Uitvaart in Tungelroy

Leon zaterdag, 12. december 2020 van Leon

Livestream zonder internetaansluiting

Begrafenis in Tungelroy

Vandaag een livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint-Barbarakerk in Tungelroy waar vanwege de coronamaatregelen maar enkele mensen bij aanwezig konden zijn. Alle overige genodigden keken thuis mee via de livestream. Aangezien er geen netwerk aanwezig was in de kerk hebben we onze eigen apparatuur ingezet waarmee we op vrijwel iedere locatie perfect verbinding kunnen maken voor een goede livestream. In het uiterste geval plaatsen we een eigen 4G antenne zodat er eigenlijk geen plek meer is waarvandaan we niet kunnen streamen.

Peter Buwalda en Frans Pollux in gesprek

Leon vrijdag, 13. november 2020 van Leon

Livestream van een online interview

Frans Pollux interviewt schrijver Peter Buwalda

De succesvolle schrijver Peter Buwalda was gisteravond te gast bij Bibliorura in Roermond voor een interview met Frans Pollux. Samen met Deltalimburg.nl maakten we een livestream van dit evenement wat geheel interactief te volgen was op DeltaLimburg.nl en op de facebookpagina van DeltaLimburg.nl. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement, neem dan contact met ons op.

Videoreportage of livestream van de uitvaart

Leon vrijdag, 13. november 2020 van Leon

Een herinnering voor later

Uitvaart gefilmd in Horn

Wil je een livestream van de uitvaart laten maken of een videoreportage die je later nog eens terug kunt kijken dan kunnen wij die voor je maken. Bij een livestream krijg je ook een USB-stick of een DVD met de reportage zodat je het later nog eens terug kunt kijken. Luister nog eens naar de mooie muziek die werd gespeeld tijdens de uitvaart en kijk nog eens naar de mooie powerpointpresentaties met mooie foto's. Of naar de mooie woorden die werden gesproken en die je niet goed mee kreeg tijdens de uitvaart. Allemaal goede redenen om de uitvaart ook op video vast te laten leggen.

Reportage Monument of Tolerance

Leon dinsdag, 10. november 2020 van Leon

Voorbereiding voor de online herdenking

Opnamen bij het Monument van Verdraagzaamheid

Vanmorgen opnames gemaakt voor de online herdenking a.s. donderdag bij het Monument of Tolerance in Haelen. Prachtig weer, prachtige bloemen in mooie kransen van de diverse landen kortom jammer dat het online moet gebeuren dit jaar. Wil je de reportage en de herdenking zien, kijk dan a.s. donderdag 12 november om 14.00 uur op www.deltalimburg.nl

Livestream bij Gilde Academie in Venlo

maandag, 26. oktober 2020

Stichting Nationaal Indië Monument 1945-1962

Veteranen in dialoog met studenten

De stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 organiseerde gisteren middels een livestream, een dialoogbijeenkomst over vrede, veiligheid en vrijheid in het kader van 75 jaar Verenigde Naties voor de Gilde Academie voor Medisch Assisterenden. Marjanne Wassink praatte met gouverneur Theo Bovens over het belang van de United Nations en met luitenant-generaal en oud-Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruijf, wat het betekent om vrede en veiligheid te handhaven. Er waren getuigenissen van een missie door Henri van de Wetering en Rodney de Vries. Verder kwamen nog kort vier veteranen aan het woord aan wie de leerlingen later in de middag vragen konden stellen.

Oud kerkhof in Roermond

Leon vrijdag, 23. oktober 2020 van Leon

Mooi decor voor een film

Herfst op het oude kerkhof in Roermond

Voor DeltaLimburg.nl opnames gemaakt op het oude kerkhof in Roermond ofwel "De aje kirkhaof". Prachtige herfstkleuren en gestage regen maakten het tot een mooie achtergrond voor een boodschap met betrekking tot allerheiligen en allerzielen. Binnenkort te zien op www.deltalimburg.nl.

Livestream in Eindhoven

Leon woensdag, 21. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in de Oude Toren in Eindhoven

Livestream van de begrafenis

Livestream gemaakt voor de familie die er vanwege de coronamaatregelen niet bij kon zijn, van een begrafenis in de Oude Toren in Eindhoven. Wilt u ook een livestream laten maken kijk dan voor meer informatie op onze livestreampagina.

Eredivisie tafeltennis voor DeltaLimburg.nl

Leon zondag, 11. oktober 2020 van Leon

Veerhuis Westa - Klimaatgroep Stars

Livestream uw sportevenementen

Zondag de derde thuiswedstrijd van Veerhuis Westa tegen Klimaatgroep Stars gestreamd voor Omroep DeltaLimburg.nl. Nu er vanwege de coronamaatregelen geen publiek meer bij wedstrijden aanwezig mag zijn is het voor de clubs interessant om hun wedstrijden te streamen. Het streamen van wedstrijden levert veel kijkers op en is interessant voor sponsors die reclame willen maken. Op die manier kunnen de fans en volgers hun favoriete club toch nog in actie zien.

Trouwreportage in Kessel

Leon zaterdag, 10. oktober 2020 van Leon

Livestream van de huwelijksceremonie

Huwelijk van Joyce en Hans

Foto en videoreportage met livestream van de huwelijksceremonie gemaakt in kasteel de Keverberg in Kessel voor Joyce en Hans. Ondanks de coronamaatregelen en ondanks het feit dat in de laatste week bleek dat het feest ook niet door kon gaan en verzet moest worden naar een later tijdstip, toch een complete fotoreportage kunnen maken en een videoreportage met livestream van de ceremonie.

Livestream van uitvaart in Heythuysen

Leon vrijdag, 9. oktober 2020 van Leon

Livestream van de begrafenis

Uitvaart in Heythuysen

Een livestream gemaakt van een begrafenis in Heythuysen. Natuurlijk inclusief een mooie internetpagina waarop de stream te bekijken is en die door de familie is gevuld met foto's zodat ook mensen die er om wat voor reden dan ook niet bij konden zijn toch konden kijken naar de uitvaart van hun vriend, kennis, buurman, broer, neef, oud-collega etc. Kortom heel veel redenen voor het laten maken van een videoreportage met livestream. En natuurlijk ontvangt u achteraf ook nog een nabewerking van de livestream op USB-stick.

Livestream van een uitvaart

Leon vrijdag, 2. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in het Evoluon

Livestream in Eindhoven

Vrijdag een uitvaart gestreamd in het Evoluon in Eindhoven. Met drie camera's het afscheid gefilmd zodat vrienden en familie in het buitenland het bijzondere afscheid ook in zijn geheel mee konden beleven. En natuurlijk beperken we het niet tot de plechtigheid binnen. Ook het afscheid buiten hebben we meegenomen zodat ook dat goed te volgen is voor de mensen die er niet bij konden zijn vanwege corona of omdat ze eenvoudig te ver weg wonen maar nu toch van gedachten kunnen wisselen over de uitvaart van oma met hun in Nederland wonende familieleden.

Trouwceremonie in Haelen

Leon zaterdag, 26. september 2020 van Leon

Trouwen op Kasteel Aldenghoor in Haelen

Livestream van het huwelijksfeest

Op Kasteel Aldenghoor waren wij en nog heel veel kijkers thuis, getuige van het ja-woord van Manon en Jim. Via een livestream keken een groot aantal mensen die er vanwege de coronabeperkingen niet bij konden zijn mee vanuit de huiskamer of ergens anders op hun mobiele telefoon of tablet. Want een livestream kun je ook op TV bekijken via de castmogelijkheden met chromecast of met een smart-TV. Maar ook op je mobieltje of op je tablet kijk je live mee met iedere livestream als je tenminste de link hebt.
Wij maken voor iedere livestream een persoonlijke (verborgen) internetpagina. Deze kan gevuld worden met eigen tekst en foto's zodat bezoekers het als een persoonlijk bezoek ervaren en niet zo maar een link. Ook kunnen kijkers afhankelijk van het evenement een felicitatie, condoleance of een andere boodschap achterlaten in het speciale gastenboek. De link naar de pagina kunt u zelf delen. Zonder link kun je niet kijken. Natuurlijk kan iedereen met de link ook nog eens terugkijken.

Livestream van eredivisie tafeltennis

Leon zondag, 20. september 2020 van Leon

Alle thuiswedstrijden live te volgen

Livestream van Westa in Wessem

Dit jaar zijn alle thuiswedstrijden van tafeltennisvereniging Westa uit Wessem live te zien bij DeltaLimburg.nl. Wij nemen de wedstrijden op voor DeltaLimburg.nl en u kunt ze thuis bekijken op deltalimburg.nl.

Herfstfoto's op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 19. september 2020 van Leon

Leuke familie-activiteit met de hele familie

Een fotoshoot op Buitenhof de Leistert

Mooie familiefoto's gemaakt van een familie op vakantie op Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben een aantal mooie locaties waar me met de hele familie terecht kunnen en waar een heleboel ruimte is voor een prachtige fotoshoot. Dus maak snel een afspraak voor een fotoreportage nu u toch met de hele familie in de buurt bent. Ook in de herfst is het vaak nog heel mooi weer voor een mooie fotoreportage.

Trouwreportage in het Openluchtmuseum in Arnhem

Leon maandag, 7. september 2020 van Leon

Een rondje met de trouwtram in Arnhem

Trouwreportage in het Nederlands Openluchtmuseum

Vrijdag een mooie videoreportage gemaakt in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Trouwen jullie ook op een bijzondere locatie maak dan een afspraak en wij leggen deze gebeurtenis mooi voor jullie vast in een prachtige videoreportage. Wij maken er ook nog een mooie videoclip van en natuurlijk krijgen jullie ook een mooie samenvatting.

Livestream van een huwelijksmis in Mechelen

Leon zaterdag, 5. september 2020 van Leon

De huwelijksceremonie thuis meekijken

Livestream van de trouwmis in Zuid-Limburg

Zaterdag hebben we een mooie livestream verzorgd van de huwelijksviering voor een bruidspaar in de kerk van Mechelen (Zuid-Limburg). Omdat veel kerken zelf geen internetaansluiting hebben, zijn we vaak afhankelijk van "de buren". Vandaaruit leggen we dan een kabel om er zo voor te zorgen dat iedereen thuis de ceremonie die we met 3 of 4 camera's filmen ook goed kan volgen. Het resultaat was weer prachtig. Natuurlijk dankzij een mooi bruidspaar, een mooi versierde kerk en een prachtige omgeving.
Natuurlijk kun je een livestream ook altijd nog terugkijken. Dus als je het gemist hebt of andere bezigheden had dan kijk je iets later.

Trouwreportage in Venlo

Leon vrijdag, 28. augustus 2020 van Leon

Trouwen in het historische stadhuis

Huwelijksceremonie in Venlo

Prachtige videoreportage gemaakt van een huwelijksceremonie in het historische stadhuis van Venlo. Wij maken ook een livestream van jullie huwelijk of een videoreportage van de hele dag. Ik was al een tijd niet meer in het stadhuis van Venlo geweest omdat bruidsparen vaak kiezen voor een eigen locatie. Nu heeft Venlo heel veel mooie trouwlocaties zoals de voormalige Domanicanenkerk Domani of Galerie de Hoeve dus dan is het lastig kiezen. Dus waar je ook trouwt in Venlo, wij maken er een mooie reportage van.

Livestream van elk evenement

Leon vrijdag, 14. augustus 2020 van Leon

Een mooie videoreportage van elk event

Livestream gemaakt voor Kindervakantiewerk

Omdat het kindervakantiewerk dit jaar geen toeschouwers mocht ontvangen besloot de organisatie om het traditionele feest bij de afsluiting van het kindervakantiewerk uit te zenden via een livestream. Wij hebben het grootse evenement vervolgens vastgelegd en live gestreamd zodat alle ouders thuis live mee konden kijken. Natuurlijk konden de kinderen zich achteraf ook nog terug zien omdat de livestream ook naderhand nog gewoon te bekijken is. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen of bel ons op 06-51111739.

Foto én video van jullie bruiloft

Leon vrijdag, 7. augustus 2020 van Leon

én een videoreportage van de trouwceremonie

Fotoreportage huwelijk in Grathem

Weer een mooie trouwreportage gemaakt van een bruidspaar op Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Wil je bijvoorbeeld een videoreportage van de ceremonie en wil je eigenlijk wel wat foto's maar niet zo'n uitgebreide reportage dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij maakten hier een uitgebreide videoreportage van de ceremonie met drie camera's en een aparte geluidsopname zodat mensen die er niet bij konden zijn het achteraf ook goed terug konden kijken. Daarnaast maakten we een fotoreportage tijdens de ceremonie van de mooiste momenten en na de ceremonie nog enkele mooie foto's in de tuin van kasteel Groot Buggenum.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. augustus 2020 van Leon

Mooie groepsfoto's in het Leudal

Op familievakantie in Roggel

Vandaag weer mooi familiefoto's gemaakt in het Leudal. Bent u met het gezin of met de hele familie op vakantie in Roggel dan kunnen wij voor u een mooie fotoreportage maken met groepsfoto's van de hele familie maar ook gezinsfoto's en foto's van de kleinkinderen horen er natuurlijk bij. Na de vakantie kunt u alle foto's thuis op uw gemak uitzoeken en bestellen. Natuurlijk is het ook een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie waar u ook nog heel veel mooie foto's ter herinnering aan over houdt.

Livestream van afscheid

Leon donderdag, 30. juli 2020 van Leon

Voor iedereen die er niet bij kan zijn

Afscheidsceremonie in Meijel

Vandaag een livestream verzorgd voor een afscheidsceremonie in Meijel. Met verschillende camera's maken wij een registratie van een uitvaart- of afscheidsceremonie. Ook sluiten we rechtstreeks aan op een eventuele computer zodat ook kijkers eventuele diashows en filmpjes goed kunnen zien. Zodra u mij vraagt om de livestream te verzorgen krijgt u van mij een link die u desgewenst kunt delen in de rouwkaart. Op onze website maken we vervolgens een pagina aan waar u zelf tekst en foto's voor aan kunt leveren en waar natuurlijk de livestream te bekijken is. Ook kunnen bezoekers van de pagina een reactie achterlaten en wordt het op die manier een persoonlijke pagina voor u en uw familie.

Mooie groepsfoto's van uw familie

Leon zondag, 26. juli 2020 van Leon

Fotoshoot op vakantieboerderij in Asten-Heusden

Heel veel mooie foto's gemaakt

Vrijdag een uitgebreide fotoshoot gemaakt bij een vakantieboerderij aan de rand van de Groote Peel. Nadat de regen was overgetrokken en alles er weer fris bij lag, groepsfoto's gemaakt maar ook portretjes van de kleinste kinderen apart. Natuurlijk ook gezinsfoto's en broers en zussen samen op de foto. Ook foto's gemaakt van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen alleen, om in te lijsten voor bij oma aan de muur natuurlijk. Ook van uw familie maak ik een uitgebreide fotoreportage. Woont u in de buurt of bent u hier met de hele familie op vakantie voor een familieweekend, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Semi live verslag van de Experience Tour 2020

Leon zaterdag, 25. juli 2020 van Leon

Semi-live verslag van uw open dag

Experience Tour 2020 bij Mebo

Voor Bosch Car Service Mebo een semi live verslag gemaakt van de promotie van hun dealerschap voor de Qooder, een motorscooter die je met je autorijbewijs mag rijden. Tijdens deze Experience Tour heb ik filmpjes en foto's gemaakt die direct op de facebookpagina van Bosch Car Service Mebo te zien waren, om zodoende de klantenbinding nog verder te versterken.
Ook voor uw bedrijf kunnen wij een live of semi live verslag maken van uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Livestream huwelijk in Ermelo

Leon zaterdag, 18. juli 2020 van Leon

Live-stream van de huwelijksceremonie

Foto- en videoreportage van jullie huwelijk

Gisteren weer een live-stream gemaakt van de huwelijksceremonie van Els en Peter in Ermelo. Daarnaast mooie beelden gemaakt tijdens de fotoreportage bij de schaapskooi op de Ermelose Heide en de dag afgesloten met sfeerbeelden tijdens de afsluitende barbeque. Van dat alles maken we nog een mooie samenvatting op muziek die het bruidspaar mooi vind en daarmee heeft het bruidspaar weer een prachtige herinnering aan hun trouwdag op 18 juli 2020. Wil je ook een videoreportage van jullie trouwdag, eventueel gecombineerd met foto's neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotoreportage huwelijk in Heerlen

Leon donderdag, 2. juli 2020 van Leon

Van elke gelegenheid een mooie fotoreportage

Fotoshoot bruiloft

Donderdag een mooie livestream gemaakt van de huwelijksceremonie van een bruidspaar in Heerlen. Aansluitend heb ik voor het bruidspaar ook een fotoshoot gemaakt bij kasteel Limbricht zodat ze ook nog een mooie herinnering hebben aan de trouwdag in de vorm van een fotoreportage. Wil je ook een reportage in de vorm van video of foto's of een combinatie van beiden, maak dan een afspraak en wij gaan het maken.

Livestream je eigen theatertour

Leon dinsdag, 30. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Voor een mooie promotiefilm

Leon maandag, 22. juni 2020 van Leon

SNEL RESULTAAT MET EEN DUIDELIJKE BOODSCHAP

RECLAMESPOTJE VOOR VAN GINKEL FRUITTEELT EN - VERKOOP

Ben je op zoek naar een korte reclamespot die snel gemaakt moet worden dan kunnen wij je helpen. Prijs je product aan in een snel kort filmpje met pop-ups die de klant motiveren om bij jou te kopen. Natuurlijk kun je daarnaast ook nog een promotiefilm laten maken met de gemaakte beelden en kun je de productie uitbreiden met voice-over, dronebeelden en nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden en kijk ook even naar de voorbeelden op onze site met bedrijfsfilms.

Livestream je eigen theatertour

Leon zaterdag, 20. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Livestream van uitvaart in Neer

Leon maandag, 15. juni 2020 van Leon

Zelf meekijken i.p.v. horen hoe het was

Livestream van een uitvaart in Neer

In Neer hebben we maandag een livestream van een begrafenis gemaakt. Omdat er nog steeds niet veel mensen bij een uitvaartceremonie aanwezig mogen zijn, biedt een livestream veel mensen de mogelijkheid om toch mee te kijken en het mee te beleven. Bij ons krijgt u voor een livestream een eigen (verborgen) webpagina die u zelf in mag vullen met foto's en tekst als u dat wilt. Ook is er de mogelijkheid om een gastenboek aan de pagina toe te voegen zodat kijkers een reactie kunnen schrijven. Natuurlijk kunt u de livestream achteraf nog terug kijken.

GROEPSFOTO OP BUITENHOF DE LEISTERT

Leon zaterdag, 13. juni 2020 van Leon

EEN LEUKE ACTIVITEIT TIJDENS JULLIE FAMILIEWEEKEND

WE MOGEN WEER GROEPSFOTO'S MAKEN

De familieweekendjes en familievakanties komen weer op gang en we hebben de eerste fotoshoots met families die op vakantie waren alweer gemaakt. Wil je ook een mooie fotoreportage van de hele familie, van de gezinnen apart, met jullie kleinkinderen en met jullie eigen kinderen, met de aanhang van jullie kinderen en nog veel meer, boek dan een fotoshoot bij ons en je hebt meteen een leuke familieactiviteit vastgelegd voor de vakantie. Stuur ons een e-mail, bel ons even op of stuur een appje voor het maken van de afspraak.

EEN FOTOSHOOT │ EEN LEUKE FAMILIEACTIVITEIT

Leon woensdag, 10. juni 2020 van Leon

EEN MOOIE FOTO VAN JULLIE FAMILIE

FOTOSHOOT TIJDENS JULLIE FAMILIEVAKANTIE

Nu we weer op vakantie mogen, gaat u misschien weer een familieweekend organiseren. Dat is altijd een mooie gelegenheid om met de hele familie een mooie foto te laten maken. Als u op vakantie gaat in Midden-Limburg dan kunnen wij een mooie fotoreportage voor u verzorgen op Buitenhof de Leistert in Roggel of het Meerdal in Horst of bij de Weerterbergen in Weert. Maar ook op andere vakantieparken of gewoon bij u thuis kunnen wij een mooie groepsfoto van de hele familie maken als u bijvoorbeeld iets te vieren heeft.
Wij maken natuurlijk een groepsfoto van de hele familie in verschillende opstellingen, maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen en van de ouders met de kinderen en alle andere samenstellingen die u wilt. Na de reportage krijgt u van ons een verborgen link op internet waar u de foto's kunt bekijken en waar u de foto's kunt bestellen. U kunt de foto's dus op u gemak achteraf bekijken en bestellen.

Live-stream van jullie ja-woord

Leon zaterdag, 6. juni 2020 van Leon

EEN NIEUWE TREND?

LIVE-STREAM JULLIE TROUWCEREMONIE

Voor als niet iedereen aanwezig kan zijn, maken wij ook een live-stream van de trouwceremonie. Met meerdere camera's is het voor de kijker thuis alsof hij naar een tv-uitzending kijkt. U krijgt van ons een eigen internetsite met een verborgen link waarvan u het adres kunt delen in de uitnodiging voor de gasten. Deze site wordt ruim van tevoren al klaar gemaakt en daar kunt u zelf tekst voor aanleveren. Ook uw trouwkaart kunnen we erbij plaatsen maar bijvoorbeeld ook een leuke foto van jullie zelf die als banner boven de pagina verschijnt. Alle gasten van jullie site kunnen er reacties op plaatsen. Zo krijgen jullie een prachtige herinnering aan jullie huwelijk die je ook na de trouwdag nog terug kunt kijken.

Livestream van een schoolevent

Leon vrijdag, 5. juni 2020 van Leon

LIVE-STREAM JE SCHOOLEVENEMENT

DIPLOMA-UITREIKING, SCHOOLMUSICAL, GALA

Wij maken een ook een mooie live-stream van ieder schoolevenement. Of het nou gaat om de diploma-uitreiking, de schoolmusical of het gala voor de eindexamenkandidaten die uitvliegen. Allemaal gelegenheden waar veel vrienden, familie en kennissen niet bij kunnen zijn omdat vaak alleen de ouders mee kunnen komen maar waar de rest van de familie en kennissen ook graag naar zou komen kijken. Daarom bied een live-stream uitkomst.
Iedereen met de link die je van mij ontvangt kan meekijken met de live-stream. We filmen met meerdere camera's waardoor het net is alsof je naar een tv-uitzending zit te kijken. Je kijkt op de smartphone, tablet, computer of zelfs op TV.
Wil je het niet streamen dan is het toch leuk om een video-opname te maken. Deze kan later alsnog via sociale media gedeeld worden, maar je kunt hem ook ter beschikking stellen op een usb-stick aan alle leerlingen die hebben meegedaan. Een leuke herinnering aan school.

Nieuwsitem voor Deltalimburg.nl

Leon maandag, 1. juni 2020 van Leon

REPORTAGE VOOR DELTALIMBURG.NL

DE TERRASSEN ZIJN WEER OPEN

Voor DeltaLimburg.nl een reportage gemaakt van de opening van de terrassen op 1 juni 2020. Wil je ook een reportage laten maken van je bedrijf of van een evenement dan kunnen wij dat voor jullie verzorgen. Ook een leuke promotiespot of reclamefilm kunnen we voor jullie maken.

Live-stream van huwelijk in Arnhem

Leon woensdag, 20. mei 2020 van Leon

BRUIDSPAAR ERG BLIJ DAT IEDEREEN MEE KAN KIJKEN

LIVE-STREAM IN ARNHEM

Gisteren een leuke attentie ontvangen van een bruidspaar. Op 1 mei zou hun trouwfeest groots gevierd worden in het Open Luchtmuseum, Arnhem maar dat ging door de coronacrisis niet door. In plaats daarvan zijn ze op 1 mei in een sobere omgeving vergezeld van enkele familieleden alleen voor de wet getrouwd. Ter compensatie van deze domper heb ik voor het bruidspaar een live-stream gemaakt van deze huwelijksceremonie zodat iedereen die wilde, toch mee kon kijken. Als dank ontving ik gisteren dus een groot pak chocolade. Heerlijk ????

Reportage over bedrijven in coronatijdperk

Leon maandag, 18. mei 2020 van Leon

BEDRIJFSFILMS IN CRISISTIJD

IN DE BAN VAN CORONA

Voor DeltaLimburg.nl maken we een serie bedrijfsfilms over de gevolgen van de coronacrisis op de samenleving. Diverse bedrijven, maar ook scholen en maatschappelijke instellingen komen aan bod om te laten zien wat de gevolgen zijn van de huidige crisis op ons leven.
Wil je zelf ook een bedrijfsfilm of een fotoreportage laten maken neem dan snel contact met ons op.
Alle afleveringen van "In de ban van corona" zijn terug te zien op www.deltalimburg.nl

Livestream van de uitvaart

Leon zaterdag, 16. mei 2020 van Leon

MET EEN LIVESTREAM VOOR MENSEN DIE ER NIET BIJ KUNNEN ZIJN

UITVAART IN WEERT

Afgelopen zaterdag een uitgebreide livestream gemaakt met drie camera's in Weert.
Een uitvaart is niet leuk. Zeker niet in deze coronatijd. Kun je normaal je verdriet en emotie nog delen met anderen, nu is dat lastig met alle beperkingen. Een livestream van de uitvaart of begrafenis biedt wat dat betreft uitkomst.
Wij maken een livestream met 3 of 4 camera's zodat alle mensen die er niet bij kunnen zijn toch mee kunnen kijken en luisteren en de uitvaart helemaal kunnen beleven.
We streamen de uitvaart op onze site, waar u een eigen pagina krijgt waar mensen zelfs een condoleance achter kunnen laten en waar u ook achteraf de uitvaartceremonie nog terug kunt kijken.
Na de uitvaart vervolmaken we de stream nog in een montage en zetten we deze op een USB-stick zodat u deze te allen tijde nog eens terug kunt kijken of delen met familie en vrienden.
Behalve de uitvaartceremonie kunnen we ook de ceremonie op de begraafplaats vastleggen en ook een fotoreportage van de hele uitvaart behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor informatie of voor een afspraak.

Blieftoesfestival op bevrijdingsdag 2020

Leon dinsdag, 5. mei 2020 van Leon

EEN LIVESTREAM VOOR ELKE GELEGENHEID

LIVESTREAM VAN HET BLIEFTOESFESTIVAL

Samen met DeltaLimburg.nl en DJ Admin het "Blieftoesfestival" georganiseerd. Met DeltaLimburg.nl hebben we de livestream verzorgd van dit fantastische online festival op bevrijdingsdag. Zeven uur live uitzending met muziek van de beste DJ's en gesprekken met spraakmakende gasten op de zogenaamde social distance bank (zie foto).
Aanleiding is het feit dat het traditionele bevrijdingsfestival op bevrijdingsdag dit jaar niet door kon gaan. Met een bereik van meer dan 60.000 mensen online was het een meer dan geslaagd festival en een zeer geslaagde meer-camera livestream.
Ook voor jou kunnen we een livestream verzorgen. Of het nu van een groot evenement is of van een veel kleinere prive-aangelegenheid zoals een uitvaart. Maar ook van een theatervoorstelling of de schoolmusical aan het einde van het schooljaar.

De schoolmusical │ Ooms en tantes kunnen ook meekijken

Leon maandag, 4. mei 2020 van Leon

LAAT IEDEREEN MEEKIJKEN

EEN LIVESTREAM VAN DE SCHOOLMUSICAL

Gaat de schoolmusical wel of niet door? Kan er publiek komen of toch niet en hoe kunnen de mensen die niet kunnen komen kijken dan toch de musical zien? Heel simpel; wij maken een mooie livestream van de schoolmusical zodat iedereen die er niet bij kan zijn toch naar de musical kan kijken. We zetten de livestream op een aparte pagina en dan kunnen jullie zelf beslissen wie er naar de film kan kijken. En achteraf krijg je ook nog eens een DVD zodat je hem ook nog kunt bewaren om hem later nog heel vaak terug te kijken.

Fotoshoot in tijden van crisis

Leon vrijdag, 17. april 2020 van Leon

EEN GROEPSFOTO IN DE ANDERHALVE-METER-SAMENLEVING

EEN MOOIE FOTOSHOOT VAN JULLIE FAMILIE

Sinds het uitbreken van het coronavirus staan we allemaal op anderhalve meter van elkaar. Nu de maatregelen enigszins versoepeld worden en we zelf enig gevoel krijgen bij wat wel en niet kan, is het ook weer tijd voor een mooie groepsfoto. Dus als u besluit om een vakantie of familieweekend te boeken met de hele familie dan zijn wij u graag van dienst voor een mooie groepsfoto van de hele familie. Maar ook met mooie foto's van de gezinnen apart. Alles op anderhalve meter afstand natuurlijk en op veilige afstand van grote groepen mensen in een prachtig natuurgebied.
Dus gaat u binnenkort op vakantie in Limburg op Buitenhof de Leistert in Roggel of bij Center Parcs het Meerdal in Horst bel ons dan op voor een mooie fotoshoot van uw familie.
Wij maken heel veel foto's die u al tijdens uw vakantie of naderhand thuis rustig kunt bekijken op een aparte veilige website. Zodra u de foto's heeft besteld sturen wij ze naar u op. Zo kunt u nog lang nagenieten van uw mooie familievakantie.

Live-stream van jullie trouwceremonie

Leon vrijdag, 10. april 2020 van Leon

ALS JE IEDEREEN MEE WILT LATEN KIJKEN

LIVE-STREAM VAN JULLIE HUWELIJKSCEREMONIE

Heb je de hele trouwdag tot in de puntjes voorbereid, gooit de coronacrisis roet in het eten. Als je besluit om de trouwceremonie door te laten gaan dan kunnen wij er een mooie reportage van maken. Wij kunnen de videoreportage zelfs live-streamen. Behalve de mensen die bij de huwelijksceremonie aanwezig mogen zijn, kunnen al jullie vrienden en familie toch meekijken hoe jullie in het huwelijksbootje stappen.

Erg leuk om achteraf met je vrienden en familie nog na te kunnen praten over de trouwceremonie die we met meer camera's vastleggen zodat de kijkers geen moment hoeven te missen. Wij maken een live-stream van de trouwceremonie voor mensen die jullie er graag bij hadden gehad maar die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Familie, vrienden en kennissen kunnen zo live meekijken met jullie ja-woord op een afgeschermde pagina op internet.

Hiervoor maken we op onze website een pagina waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de uitnodiging voor de trouwdag. Op deze wijze kunnen mensen die er niet bij zijn de video toch op een eenvoudige manier bekijken zonder ingewikkelde links in te typen. Ze kunnen zelfs een reactie achterlaten voor het kersverse bruidspaar.

Kiezen jullie niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage van de trouwceremonie of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor jullie maken. Mensen die de ceremonie graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch jullie ja-woord achteraf bekijken en eventueel een reactie voor jullie achterlaten.

ROUWVERWERKING MET EEN VIDEOREPORTAGE

Leon vrijdag, 3. april 2020 van Leon

ROUWVERWERKING IN TIJDEN VAN CRISIS

EEN VIDEO OF LIVE-STREAM VAN DE UITVAART

Tijdens de coronacrisis gelden er veel beperkingen. Zo mogen bij uitvaarten en begrafenissen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Voor de rouwverwerking is het belangrijk dat je het kunt beleven, erover kunt praten en je emoties kunt delen. Deskundigen bevestigen dat. Wij maken een live-stream van de uitvaart voor nabestaanden die er niet bij kunnen zijn. Nabestaanden kunnen zo live meekijken met de uitvaartceremonie op een afgeschermde pagina op internet.

Hiervoor maken we op onze website een pagina aan waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de rouwbrieven. Zo kunnen mensen die er niet bij kunnen zijn de video toch bekijken en eventueel een reactie achterlaten voor de familie.

Kiest u niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor u maken. Mensen die de uitvaart graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch de uitvaartceremonie bekijken en eventueel een reactie voor de familie achterlaten.

Live-stream maken │ Neem contact met ons op

Leon dinsdag, 24. maart 2020 van Leon

EEN VIDEO-OPNAME MET LIVE-STREAM

VOOR IEDEREEN DIE ER NIET BIJ KAN ZIJN

Wij maken voor u een video-opname mét een live-stream van uw evenement, uitvaart, huwelijksceremonie, kerkdienst en optreden voor bijvoorbeeld de mensen in een zorgcentrum. Op deze manier zorgen we ervoor dat mensen die er niet bij kunnen zijn het toch mee kunnen beleven omdat ze het thuis op TV of op de telefoon of tablet kunnen bekijken.

Wij filmen het gebeuren met een of meer camera's en zenden het meteen uit zodat u een breed publiek kunt bereiken. Maar als wij een uitvaart of een huwelijksceremonie filmen zenden we het uit op een privekanaal waar alleen geselecteerde mensen naar kunnen kijken.

Mensen die er niet bij kunnen zijn omdat ze aan de andere kant van de wereld wonen, waarderen het enorm dat ze door deze live-stream toch bij het afscheid van een dierbare kunnen zijn of het huwelijk van een petekind kunnen bijwonen en er 's avonds aan de telefoon met de familie over kunnen praten alsof ze erbij waren.

In deze tijd waar het coronavirus ons in de greep heeft zijn er ook allerlei gelegenheden waar een video-opname met een live-stream een uitkomst is om veel mensen in de gelegenheid te stellen bepaalde gebeurtenissen toch mee te laten beleven.

Opname van concert of uitvoering

Leon zaterdag, 7. maart 2020 van Leon

OOK UW CONCERT OF UITVOERING LEGGEN WIJ PROFESSIONEEL VAST

MINI CONCERT SJORS VAN DER PANNE

Een heel mooi weekend achter de rug met optredens van bekende artiesten uit België en Nederland. Onder meer Sjors van der Panne & Live band, Remco van de Weerdt zing Liesbeth List met Hubert-Jan Horrocks aan de vleugel en Günther Neefs & The New Bis Band. Wij mochten de registratie verzorgen. Heeft u zelf ook een optreden neem dan contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er zijn om er iets moois van te maken voor later of voor gebruik als promotiemateriaal voor je eigen social media of website. Kijk naar Sjors van der Panne en Remco van de Weerdt.

Een clip van je band

Leon maandag, 2. maart 2020 van Leon

RECLAMESPOTJE OPGENOMEN VOOR DUO TOEVAL BESTEIT NEET

EEN LEUKE RECLAMESPOT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Duo Toeval Besteit Neet ofwel Mariet en Oscar timmeren al enkele jaren aan de weg en zagen ook op tegen de kosten van een professionele reclamespot voor hun band "Duo Toeval Besteit Neet". Ik heb ze een concept aangeboden waarbij we in een paar uurtjes tijd een groot aantal opnamen hebben gemaakt in combinatie met een optreden in een zorgcentrum waar ze ze ook veel optredens verzorgen. Daarvan heb ik een aantal montages gemaakt die ze nu inzetten als reclame voor hun band op internet en sociale media. En met succes. Dus neem ook contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jullie band. Bekijk het resultaat.

Een fotoalbum van jullie trouwdag

Leon vrijdag, 28. februari 2020 van Leon

ALS JE TOCH EEN IETS CREATIEVERE AANPAK WILT

TROUWREPORTAGE MET EEN LUXE ALBUM

Ik maak voor jullie een mooie #trouwreportage van de hele dag en maak daarnaast ook nog eens een heel mooi #trouwalbum op mijn eigen creatieve manier. Dus geen vakjes vullen maar iedere pagina een eigen look.

De #fotoreportage is inclusief foto's maken bij de #bruidegom thuis, foto's maken bij #debruid terwijl ze zich klaarmaakt voor de #trouwdag, het afhaalmoment, de #huwelijksceremonie of #huwelijksceremonies, de #fotoreportage in een park, de toost en de #bruidstaart en natuurlijk een uitgebreide #groepsfotoshoot.

Jullie zoeken daarna de foto's uit die ik gebruik in het #trouwalbum en kunnen daarna ook nog meekijken bij het opmaken van het album.

De reportage is nog uit te breiden met foto's van de avond en natuurlijk sta ik open voor iedere andere invulling van de dag.

#trouwfotograaf #trouwen

Ook voor uw live-registratie

Leon vrijdag, 21. februari 2020 van Leon

MET DELTALIMBURG.NL STAAN WIJ OOK VOOR U KLAAR

LIVE-REGISTRATIE EN UITZENDING VAN DE SJOLEFESTASIE

Met DeltaLimburg.nl de live-registratie en uitzending op DeltaLimburg.nl van de Sjolefestasie verzorgd op de vrijdag voor carnaval in Roermond. Met een team van 7 mensen hebben we de Sjolefestasie die is bezocht door ca. 20.000 mensen professioneel opgenomen en uitgezonden op DeltaLimburg.nl. Ook aan de Sjtasiefestasie op carnavalszaterdag hebben we een steentje bijgedragen in de vorm van cameramensen én natuurlijk de uitzending op DeltaLimburg.nl.

Een video van jullie trouwdag

Leon vrijdag, 7. februari 2020 van Leon

VIDEOREPORTAGE VAN EEN TROUWFEEST

BRUILOFT IN MEERSSEN GEFILMD

Het bruidspaar in Meerssen had er een prachtige dag voor uitgekozen. Hoewel je het niet zou verwachten was het uit de wind en in de zon heerlijk weer dus de terrassen zaten vol in Meerssen. Mooie dag voor een trouwerij dus. De dag begon met een videoreportage in een mooie locatie van de gemeente tegenover het gemeentehuis. Daarna een dienst in de Basiliek van Meerssen die we mooi hebben vastgelegd inclusief prachtig geluid wat we natuurlijk apart opnemen. Daarna het feest met de bruidstaart, de toost, de felicitaties en de cadeaus. Natuurlijk hebben we daar ook mooie beelden van gemaakt. Niet op statief natuurlijk want een hele film vanaf een standpunt kijken is echt niet leuk. Tussendoor nog videobeelden gemaakt met de flycam tijdens de fotoreportage door de fotograaf voor een mooie videoclip. Kortom weer een heel tevreden bruidspaar dat nog jaren kan nagenieten van een mooie reportage.

360° tour voor jouw bedrijf

Leon dinsdag, 4. februari 2020 van Leon

EEN VIRTUELE RONDGANG OVER WINDMOLENPARK ZUIDENWIND

360° DEMO TOUR | DIT MAKEN WE OOK VOOR JOUW BEDRIJF

In de eerste week van februari werden in 6 nachten per vrachtauto de wieken van de windmolens voor windmolenpark Zuidenwind in Heibloem aangevoerd. Wij hebben er een videoreportage en een fotoreportage van gemaakt voor DeltaLimburg.nl. Maar we hebben voor Zuidenwind ook een 360° tour gemaakt van het terrein waar de windmolen straks gebouwd worden. Klik hier voor de 360° tour op het windmolenpark Zuidenwind in aanbouw.

Ook voor jouw zaak maken wij een 360° tour. Op verschillende plekken in de zaak maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps en street view geplaatst en je kunt de 360 graden tour ook op je website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

LIVESTREAM VAN EEN UITVAART

Leon woensdag, 29. januari 2020 van Leon

FAMILIE IN HET BUITENLAND KAN DE UITVAART OOK MEEKIJKEN

LIVESTREAM VAN EEN UITVAART

In Bredevoort in de Achterhoek een videoreportage gemaakt van een uitvaart. Vooral ook voor de familieleden in Nieuw-Zeeland die op deze manier live mee konden kijken met de uitvaartceremonie en het zodoende ook konden beleven. Weer veel complimenten gekregen dat dit op deze manier kan tegenwoordig. Dankbaar werk. Overigens kunnen wij ook andere ceremonies livestreamen voor u. Een livestream van een huwelijksceremonie bijvoorbeeld of de uitreiking van een onderscheiding. Behalve de livestream die wordt uitgezonden via Youtube ontvangt u achteraf ook altijd nog een keurig gemonteerde videoreportage op DVD of als bestand op een USB-stick.

Uw videobanden op USB-stick of DVD

Leon zaterdag, 25. januari 2020 van Leon

LAAT UW OUDE FILMS EN VIDEO'S OVERZETTEN NU HET NOG KAN

OUDE VIDEOBANDEN OVERZETTEN OP DVD

Een grote doos videobanden ontvangen om over te zetten naar digitale bestanden zodat ze eindelijk weer eens bekeken kunnen worden. Ook kleine vhs-c videobandjes om over te zetten met heel waardevolle beelden van de kinderen toen ze klein waren en die nog nooit bekeken zijn, bijna 30 jaar later. Wij zetten de videobanden voor u op DVD maar u kunt de bestanden ook op een USB-stick krijgen. De usb-stick stopt u thuis in uw smart-TV en u kunt genieten van de prachtige videobeelden die u lang geleden gemaakt hebt. En ook uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Bewaar uw oude foto's | Wij scannen ze voor u

Leon donderdag, 23. januari 2020 van Leon

AL UW OUDE FOTO'S EN NEGATIEVEN OP EEN USB-STICK

WIJ SCANNEN UW NEGATIEVEN EN FOTO'S

Heb je nog oude negatieven liggen of foto's die je graag ook als digitaal bestand op je computer zou willen hebben? Breng ze naar ons toe en wij zorgen ervoor dat al je negatieven en foto's gescand worden zodat je ze mooi kunt samenvoegen met alle digitale foto's die al op de computer staan. Ook kun je de foto's dan gemakkelijk delen en zelfs nog bewerken. Je hoeft de foto's of negatieven niet uit de mapjes te halen, dat doen wij voor jou en we doen ze er ook netjes weer terug in. De scans zijn natuurlijk mooi stofvrij en eventueel beschadigde foto's kunnen we voor je bewerken. Wij scannen ook complete fotoalbums of fotoboeken in. Zowel de foto's in het boek als ook de complete pagina's die je vervolgens mooi door kunt bladeren op de computer.

360° fotografie

Leon woensdag, 22. januari 2020 van Leon

EEN VIRTUELE RONDGANG DOOR JE WINKEL, HOTEL, ETC

360° DEMO TOUR | DIT MAKEN WE OOK VOOR UW ZAAK

Maak nu een afspraak voor het maken van een 360° tour door je zaak. Op verschillende plekken maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps geplaatst en u kunt het zelfs op uw website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

LOW BUDGET RECLAME | BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

Leon woensdag, 15. januari 2020 van Leon

VANDAAG OPGENOMEN MORGEN ONLINE

RECLAMESPOTJE VOOR JE WINKEL OF EVENEMENT

Heb je snel een leuk reclamefilmpje nodig voor je winkel of evenement dan kunnen wij dat verzorgen. Voor Plantinga Carnaval maakten we op basis van enkele shots in de winkel 6 reclamefilmpjes met elk een eigen insteek. In de montage verwerken we banners en ook plaatsen we er een leuk muziekje onder. Gegarandeerd succes. Klik hier voor meer info.

HULDIGING DOOR DE BURGEMEESTER | EEN MOOIE FOTOREPORTAGE

Leon maandag, 13. januari 2020 van Leon

FOTOREPORTAGE VAN DE HULDIGING

KAMPIOENEN VAN DE GEMEENTE LEUDAL

Fotoreportage van de huldiging van de kampioenen en degenen uit Leudal die een bijzondere prestatie hebben geleverd in 2019. De kampioenen werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leudal in De Bombardon te Heythuysen gehuldigd door burgemeester Désirée Schmalschläger. Meer foto's bekijken? Klik hier.

TECKELWANDELING | ALTIJD EEN LEUKE REPORTAGE

Leon vrijdag, 10. januari 2020 van Leon

GEGARANDEERD MOOIE BEELDEN VAN HEEL VEEL TECKELS

TECKELWANDELING IN HET LEUDAL

Dit jaar geen teckelwandeling in het Leudal helaas want het is een mooie activiteit om vast te leggen. Zeker vanuit teckelperspectief. Maar natuurlijk zijn er voldoende andere activiteiten om te filmen. Wil je de reportage van vorig jaar nog even terug kijken, klik dan hier. Wil je ook een mooie reportage van jullie evenement neem dan contact met ons op.

PRINS CARNAVAL GEWORDEN | EEN MOOIE VIDEOREPORTAGE VOOR LATER

Leon zaterdag, 4. januari 2020 van Leon

VIDEOREPORTAGE VAN HET UITROEPEN VAN DE NIEUWE PRINS

VITO I PRINS VAN D'N UUL IN ROERMOND

Videoreportage gemaakt voor Deltalimburg.nl en voor het programma Carnavalskriebels van het uitroepen van Prins Vito I van V.V. D'n Uul in Roermond. Graag maken wij ook voor jou een mooie videoreportage. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

UITVAART OF CREMATIE FILMEN | NEEM CONTACT MET ONS OP

Leon zaterdag, 4. januari 2020 van Leon

EEN MOOIE HERINNERING AAN DE UITVAART

UITVAARTCEREMONIE OP VIDEO

De keuze voor een video van de uitvaart of crematie ligt nog niet voor de hand. Meestal is niet bekend dat het uberhaupt kan. In december en januari hebben we enkele uitvaarten en crematies mogen filmen en hebben we ondanks de triestheid van het overlijden van dierbaren, nabestaanden blij gemaakt met een mooie videoregistratie van de uitvaart. Als u een videoreportage van de uitvaart wilt laten maken neem dan contact met mij op en wij zorgen ervoor dat u later de dienst of ceremonie nog eens terug kunt kijken. Klik hier voor meer informatie over een video van de uitvaart of crematie.

FOTOREPORTAGE MODESHOW | WIJ MAKEN HET VOOR U

Leon vrijdag, 27. december 2019 van Leon

FOTOREPORTAGE MODESHOW COMMUNIEKLEDING

COMMUNIEKLEDINGSHOW MODECENTRUM THEELEN ROGGEL

Foto- en videoreportage gemaakt van de communiekledingshow bij Modecentrum Frans Theelen in Roggel. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een fotoreportage maken waarbij u de foto's natuurlijk allemaal ter beschikking krijgt en kunt gebruiken voor sociale media en voor op uw website.

Fotoreportage kerstviering | Altijd weer leuk om te doen

Leon dinsdag, 24. december 2019 van Leon

Kinderen van BS de Zjwiek spelen het Kerstverhaal

Kerstviering met Kerstverhaal

Ook dit jaar werd op Kerstavond, 24 december 2019, tijdens de Gezinsviering in de St. Petruskerk in Roggel het verhaal van de geboorte van Jezus nagespeeld door zo'n 30 leerlingen - waaronder zo'n 15 kleuters - van BS De Zjwiek en een volwassen Jozef en Maria met hun baby Ellis Hoogmans als kindeke Jezus. Bekijk alle foto's op deze link

Een leuk reclamespotje | Bel ons voor de mogelijkheden

Leon zondag, 22. december 2019 van Leon

Ook voor uw bedrijf maken wij snel een reclamefilmpje

Commercial Vrijbuiter Roermond

Wij maken snel en ook betaalbaar een mooie effectieve reclamespot voor jouw bedrijf. Je kunt het spotje inzetten op facebook, instagram, youtube maar ook op je website en bereikt zo in een keer heel veel mensen die meteen zien wat je doet. Kortom ook voor kleine bedrijven en eenmanszaken of ZZP'ers hebben wij oplossingen die normaal niet bereikbaar zijn.......... Lees verder

Groepsfoto in de winter | Ook dat kan bij ons

Leon vrijdag, 20. december 2019 van Leon

Ook in de winter of bij slecht weer

Groepsfoto familie Buitenhof de Leistert

Weer mooie familiefoto's gemaakt. Dit keer in een kasteel omdat het buiten koud en nat was. Ook in de winter maken wij groepsfoto's. Als het weer het toelaat maken we buiten foto's. Maar we hebben ook een aantal binnen-locaties. Zo kunnen we terecht in een kasteel en in een openluchtmuseum maar we kunnen ook foto's maken bij mij in de studio. Op de binnen-locaties kunnen we ook mooie buitenfoto's maken zodat het mogelijk is om een mix te maken van buiten- en binnenfoto's. Dus bent u op vakantie in Roggel op buitenhof de Leistert maak dan een afspraak voor een mooie familiereportage.

Een koninklijke onderscheiding | Daar maken wij een mooie foto van

Leon zondag, 15. december 2019 van Leon

Fotoreportage van de uitreiking voor Deltalimburg.nl

Koninklijke onderscheiding Huub Alofs

Voor Deltalimburg.nl een mooie reportage gemaakt van de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding aan Huub Alofs .......... Lees verder

Videoportret van een bevlogen man | Kijk naar onze reportage

Leon vrijdag, 13. december 2019 van Leon

Videoportret van Niels Klompen

Laatste weekend expositie "opa waat woore det vaor men"

Met Niels Klompen blikken we in een uitgebreide reportage terug op de afgelopen maanden waarin ruim 5000 mensen de expositie "Opa waat woore det väör men?" Bevrijders 1944 hebben bezocht........ lees verder

De mooiste trouwreportage | Wij maken het voor jullie

Leon donderdag, 28. november 2019 van Leon

Voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Een prachtige video van jullie huwelijk

Alweer een mooie trouwreportage gemaakt met een geweldig nieuw intro speciaal gemaakt om van iedere trouwvideo een sprookjeshuwelijk te maken. Wil je ook een mooie trouwreportage van jullie huwelijk neem dan contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Bezoek onze trouwpagina maar bekijk ook vooral het intro op deze link.

Sint Maartenviering in Roggel | gewoon omdat we het leuk vinden

Leon zondag, 10. november 2019 van Leon

Een fotoreportage van een leuk evenement

Sint Maartenviering Roggel 2019

Fotoreportage gemaakt voor de organisatie van de jaarlijkse Sint Maartenviering in Roggel. Ook van uw evenement kunnen we een mooie fotoreportage maken.

Foto van de winnaar | Bel ons voor jouw activiteit

Leon woensdag, 18. september 2019 van Leon

Portretfoto, groepsfoto, gezinsfoto, nieuwsfoto wij maken ze voor u

Winnaars ondernemersprijs op de foto

Foto gemaakt van de winnaars van de ondernemersprijs 2019. Voor elke fotoreportage of videoreportage ben u bij ons op het goede adres.

Foto van je winkel | Wij maken er een plaatje van

Leon vrijdag, 20. september 2019 van Leon

Een foto zegt meer dan woorden

Een mooie foto van uw bedrijfspand

Wij maken ook van uw pand een mooie foto voor gebruik op uw website of social media. Met een foto spreek je meteen tot de verbeelding van mensen waardoor ze sneller besluiten om voor jouw bedrijf te kiezen.

Installatie van de nieuwe burgemeester | Daar zijn we bij

Leon dinsdag, 3. september 2019 van Leon

Wij verzorgen ook de foto's bij uw evenement

Installatie van de nieuwe burgemeester van Leudal

Fotoreportage gemaakt bij de installatie van de nieuwe burgemeester van Leudal. Heeft u ook een evenement dat vastgelegd moet worden op foto of film laat het ons dan weten. Wij maken er een mooie reportage van waar u nog op terug kunt kijken.

Foto's voor uw reclamedrukwerk | wij maken het voor u

Leon donderdag, 12. september 2019 van Leon

Ook aandacht voor uw nieuwe collectie

Fotoreportage voor Modecentrum Theelen

Foto's gemaakt voor de winkels van Modecentrum Theelen in Roggel, Panningen, Boxtel en Horst ten behoeve van de website en drukwerk. Natuurlijk verzorgen wij ook een professionele fotoreportage voor uw bedrijf.

Videoreportage huwelijk | Neem contact met ons op

Leon zaterdag, 31. augustus 2019 van Leon

Informeer naar de mogelijkheden

Een mooie trouwreportage

Alweer een mooie trouwreportage gemaakt in Venlo. Boek ook jullie foto- of videoreportage zodat je nog lang kunt nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

Lekker op vakantie met de familie | Tijd voor een groepsfoto

Leon zondag, 1. september 2019 van Leon

Mooie groepsfoto's van de hele familie

Familiefotoshoot de Leistert

Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt van een grote familie. Tijdens de shoot maken we natuurlijk ook gezinsfoto's en van opa en oma met de kleinkinderen en heel veel meer samenstellingen. Kortom een heel leuke activiteit tijdens een familievakantie of familieweekend in Roggel of een van de vakantieparken in de omgeving.

50 jaar getrouwd | Wij maken voor u een groepsfoto

Leon zaterdag, 27. juli 2019 van Leon

Een groepsfoto van de hele familie tijdens jullie vakantie

Familiefotoshoot op de Leistert

Afgelopen zaterdag was het gelukkig geen 40 graden meer en dus konden we weer een mooie familiereportage maken van een 50-jarig huwelijksfeest dat werd gevierd met een lang weekend op Buitenhof de Leistert in Roggel met de hele familie. Groepsfoto's, gezinsfoto's, de ouders met de kinderen en de kleinkinderen apart etc. etc. Weer heel veel foto's gemaakt en weer een familie bij gemaakt met prachtige foto's.

Terug naar Oegstgeest | Ook daar maken wij trouwreportages

Leon vrijdag, 26. juli 2019 van Leon

Ook voor jullie maken wij een mooie huwelijksreportage

Trouwreportage in Oegstgeest

Alweer een mooie fotoreportage gemaakt van het huwelijk van Henk en Grietje in Oegstgeest. Ook voor jullie maken wij een prachtige fotoreportage van jullie trouwdag. Je krijgt alle foto's digitaal en je kunt zelf kiezen of je een album wilt laten maken.

Reik je een prijs uit? | Wij komen de foto maken

Leon maandag, 22. juli 2019 van Leon

Van de prijswinnaars van een reis voor 2 personen naar het noorderlicht in Lapland

Fotoreportage voor Bosch Car Service Mebo

Fotoreportage gemaakt bij Bosch Car Service Mebo van de prijsuitreiking van een reis voor 2 personen naar het noorderlicht van Lapland. Ook voor uw bedrijf kunnen wij de fotoreportages verzorgen.

Op vakantie met de kleinkinderen | Hoogste tijd voor een mooie foto

Leon zaterdag, 20. juli 2019 van Leon

Een mooie foto van opa en oma en de kleinkinderen

Groepsfotoshoot Buitenhof de Leistert

Weer een mooie fotoreportage gemaakt voor een familie op Buitenhof de Leistert tijdens hun familievakantie. Wij maken groepsfoto's van de hele familie, van de gezinnen apart, opa en oma en de kleinkinderen etc. etc. Allemaal voor één prijs.

Verliefd, verloofd getrouwd | Altijd een reden voor een foto

vrijdag, 19. juli 2019

Ook een mooi portret van de (klein)kinderen

Groeps- en familiefoto's op de Leistert

Mooie groepsfoto's van de hele familie en van de gezinnen maar ook van uw kleinzoon of dochter met zijn of haar vriend of vriendin en dat allemaal voor een prijs.

Een kleurrijk evenement | Bel ons voor een reportage

Leon dinsdag, 25. juni 2019 van Leon

Ook van uw evenement maken wij een mooie reportage

Kinjer-OLS in Sevenum

Voor DeltaLimburg.nl een mooie reportage gemaakt van het Kinjer-OLS in Sevenum. Ook van uw evenement kunnen wij een mooie reportage maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Samen op vakantie | Bel ons voor een groepsfoto

Leon zondag, 23. juni 2019 van Leon

Mooie familiefoto's gemaakt ter gelegenheid van een huwelijksjubileum

Fotoshoot Center Parcs het Meerdal

Alweer een mooie fotoreportage afgeleverd met gezinsfoto's, groepsfoto's van de hele familie, foto's van de kleinkinderen etc. etc. Gaat u ook op vakantie met de hele familie op Center Parcs het Meerdal, Buitenhof de Leistert of Weerterbergen in Weert, boek dan nu een mooie fotoshoot.

Promotiefilm van uw bedrijf | Neem contact met ons op

Leon zaterdag, 15. juni 2019 van Leon

Een visitekaartje voor uw bedrijf

Promotiefilm Aspergeboerderij Oppe Haes

Voor aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel hebben wij een mooie promotiefilm gemaakt van het aspergeseizoen en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook voor uw bedrijf maken wij een mooie promotiefilm

Familiedag van de zaak | Mail ons voor een fotoreportage

Leon zaterdag, 1. juni 2019 van Leon

Een mooie momentopname van uw bedrijf

Familiedag Kuypers Neer

Ook van de familiedag van uw bedrijf maken wij een mooie reportage. Voor een vaste prijs maken wij de hele dag foto's inclusief groepsfoto's en gezinsfoto's van personeel met hun familie als ze dat willen.
Een goede gelegenheid ook om weer eens een momentopname van uw bedrijf te maken en altijd mooi om later weer eens op terug te kijken.

Sponsorloop | Wij maken er een nieuwsitem van

Leon vrijdag, 24. mei 2019 van Leon

BS De Zjwiek loopt € 7241,75 bij elkaar voor kankeronderzoek

Laat ook uw activiteit professioneel vastleggen

Voor DeltaLimburg.nl een reportage gemaakt van de sponsorloop van basisschool De Zjwiek in Roggel waarmee ze voor een klasgenoot en de stichting Alpe D'Huzes en onderzoek naar kanker een bedrag van ruim € 7000,- bij elkaar hebben gelopen. Een knappe prestatie.

Fotoshoot op vakantiepark | Wij maken een mooi familieportret

Leon vrijdag, 17. mei 2019 van Leon

tijdens jullie vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert

Een groepsfoto van de hele familie

Weer mooie familiefoto's gemaakt op Buitenhof de Leistert in Roggel. Omdat de familie dan weer gezellig helemaal bij elkaar is, is een familieweekend een mooie gelegenheid voor een fotoshoot van de familie. En natuurlijk maken wij ook mooie portretten van de gezinnen en andere samenstellingen zoals moeder en dochters, opa en oma en de kleinkinderen etc.

Mooie videobeelden van een onvergetelijke dag

Leon vrijdag, 17. mei 2019 van Leon

Een prachtige herinnering aan jullie trouwdag

Videoreportage van jullie huwelijk

Voor een prachtige videoreportage van jullie huwelijk ben je bij ons op het goede adres. Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden en verwerken er diverse clips in op muziek van jullie eigen keuze

Je zaak promoten? | Neem contact met ons op

Leon donderdag, 16. mei 2019 van Leon

Promotiefilm voor een café-restaurant

Offerte maken voor bedrijfsfilm

Alweer een aanvraag ontvangen voor een promotiefilm voor een restaurant. Ook voor kleinere bedrijven of startende ZZP'ers hebben wij interessante oplossingen om de klantenkring aan te spreken met dynamische reclamespotjes. Neem contact met ons op om er eens geheel vrijblijvend over te praten.

Videoverslag van een uniek evenement | Bel ons voor jouw evenement

Leon donderdag, 16. mei 2019 van Leon

Onthulling doonderbiebank in Neeritter

De bank die verbindt

Videoreportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl van de onthulling van de #Doonderbiebank in Neeritter. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de videoreportage. Ook van uw project kunnen wij een mooie reportage maken waarmee u zich kunt onderscheiden op uw website en op social media. Neem dus snel contact met ons op.

Omdat ik er toch was | Fotoreportage voor Deltalimburg.nl

Leon zaterdag, 11. mei 2019 van Leon

een mooie reportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl

Open Poorten Dag in Buggenum

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt van de Open Poorten Dag in Buggenum. Kijk op DeltaLimburg.nl

Videoverslag voor Deltalimburg.nl

woensdag, 8. mei 2019

Zo kom je nog eens ergens

Videoreportage van een wielertijdrit

Voor DeltaLimburg.nl een sfeerreportage gemaakt van wielrenners die bezig zijn met een tijdrit in het kader van de Limburg Cycling Chrono Trofee. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de videoreportage.

Schuttersfeest | Prachtige videoreportage gemaakt

Leon zondag, 28. april 2019 van Leon

Videoreportage van het oprichtingsschuttersfeest

Schuttersfeest in Thorn

Voor deltalimburg.nl een videoverslag gemaakt van het schuttersfeest in Thorn. Onder regenachtige omstandigheden vond op zondag 28 april 2019 in Thorn het schuttersfeest plaats ter ere van de oprichting van Schutterij Sint Michaël en Sint Ansfried gehouden. In een lange optocht trokken 30 schutterijen uit de hele regio door het witte stadje met het defilé op de Wijngaard.

Evenementen en activiteiten | Wij maken de videoreportage

Leon zaterdag, 27. april 2019 van Leon

Motor- en brommerzegening in Roggel

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt van de motor- en brommerzegening in Roggel afgelopen zaterdag.

Viering van Koningsdag | Videoreportage voor DeltaLimburg.nl

Leon zaterdag, 27. april 2019 van Leon

Reportage van een regenachtige Koningdagsviering

Koningsdag in Maasgouw

Voor Deltalimburg.nl een reportage gemaakt van Koningsdagviering in Maasgouw. Dit jaar vond de viering plaats in Wessem. Ondanks de regen waren er veel mensen op de been en ook de nodige kinderen met versierde fietsen. Kijk op Deltalimburg.nl voor de reportage die wij maakten van Koningsdag in Wessem.

Indrukwekkende verhalen | Videoreportage herdenking

Leon donderdag, 25. april 2019 van Leon

Videoreportage over de pilotenroute tussen Roggel en Neeritter

Herdenking verzetsstrijders

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt over de pilotenroute waarlangs in de Tweede Wereldoorlog meer dan duizend neergestorte piloten, verzetsstrijders en vluchtelingen naar veiliger oorden werden geloodst. Kijk op DeltaLimburg.nl om de reportage te bekijken.

Promotiefilm voor aspergeboerderij | Heerlijk

Leon zaterdag, 20. april 2019 van Leon

Ook voor uw bedrijf maken wij een mooie promotiefilm

Promotiefilm voor Aspergeboerderij

Druk bezig met een promotiefilmpje voor Aspergeboerderij Oppe Haes Roggel, Eind 4 in Roggel. Wil je ook een mooie promotiefilm en beelden die je zo nu en dan los kunt gebruiken voor op de website of voor op social media neem dan snel contact met ons op.

Uitgebreide familiefotoshoot op de Leistert | Erg leuk

Leon zaterdag, 20. april 2019 van Leon

Groepsfoto's van de hele familie

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Mooie groepsfoto's gemaakt op De Leistert Buitenhof dit weekend. Het was alweer fantastisch zomers weer tijdens de reportage. Dus kom je nog naar Roggel voor een familieweekend boek dan meteen ook een fotoreportage met de familie.

Een bruiloft in de open lucht | Vergeet de videoreportage niet

Leon vrijdag, 19. april 2019 van Leon

Bel ons voor een mooie videoreportage van jullie bruiloft

Weer een mooi trouwreportage gemaakt

Een mooie videoreportage gemaakt van een bruilloft op de Busjop In Heythuysen in de stralende zon onder een heldere hemel bij 27 graden. Het was een Goede Vrijdag. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie bruiloft neem dan contact met ons op.

Video van concert of uitvoering | Wij maken het graag

Leon dinsdag, 9. april 2019 van Leon

Concert "Message in a Bottle" van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union

Een videoreportage van het jaarlijkse concert

Ieder jaar brengen Zanggroep Kazoo en harmonie L'Union uit Heythuysen een gezamenlijke uitvoering op de planken en ieder jaar maak ik van de gelegenheid gebruik om weer wat dingen uit te proberen of te testen. Dat maakt dat we altijd voorbereid zijn voor een perfecte opname van iedere uitvoering of concert. Wil je meer weten over de registratie van jullie uitvoering of wil je de opnamen van Kazoo en L'Union bekijken klik dan hier of maak snel een afspraak om je te verzekeren van een professionele registratie van jullie concert.

Een groepsfoto van de familie | Een leuke vakantieactiviteit

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

Het was weer een mooie dag voor groepsfoto's

familiefoto's Buitenhof de Leistert

Bij een heerlijke temperatuur op de vroege zondagmorgen op stap met een familie die het 50-jarig huwelijksfeest van de ouders vierde op Buitenhof de Leistert en van de gelegenheid gebruik maakte om mooie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen en de eigen kinderen en nog veel meer te laten maken. Nu nog even alle foto's bewerken en enkele foto's van effecten voorzien zoals z/w en sepia en dan kunnen de foto's online zodat de familie de mooiste uit kan zoeken. Boek nu ook een leuke familieactiviteit tijdens je vakantie in Roggel op de Leistert.

Een concert of uitvoering | Neem contact met ons op

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

What can you do with a didgerido

Registratie van concert van Kazoo en harmonie L'Union

Wij maken ook een mooie videoreportage van het concert of de uitvoering van de harmonie, fanfare of zangkoor. Natuurlijk nemen wij ook het geluid perfect voor u op. Met meerdere camera's maken wij een dynamische registratie van het concert. En natuurlijk kunnen wij u de DVD's leveren die u vervolgens weer kunt verkopen zodat de videoregistratie u uiteindelijk geld geld oplevert.......... Bekijk de film

Een leuke sfeerreportage | Een leuk uitje voor ons

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

Reportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl

Fietspontje Ophoven - Ohé en Laak weer in de vaart

Voor DeltaLimburg.nl een leuke sfeerreportage gemaakt van het fietspontje tussen Ohé en Laak en Ophoven in Belgie dat sinds 6 april weer in de vaart is. Tot en met 27 oktober kan iedereen met de fiets of te voet weer gebruik maken van het elektrische veerpont genaamd President Willy Claes. Bekijk de reportage op DeltaLimburg.nl

Video uitvaart vaak vergoed | Bezoek onze site

Leon vrijdag, 5. april 2019 van Leon

Kosten foto- of videorapportage uitvaart vergoed via uitvaartverzekering

Een foto- of videoreportage van de uitvaart

De kosten voor film of fotografie bij een begrafenis of crematie worden vaak vergoed door de uitvaartverzekering. Het is alleen wel even belangrijk om rekening te houden met het soort verzekering dat is afgesloten. Kapitaalverzekeringen en combinatieverzekeringen bieden (gedeeltelijke) keuzevrijheid wat betreft besteding van het geldbedrag.

Bent u van plan om bij uw uitvaart of die van uw overleden dierbare foto’s of video’s te laten maken? Dan kunt u Leon van Lier hiervoor inschakelen. Meer weten over de dekking via de uitvaartverzekering? Kijk op Uitvaartverzekering.nl voor meer informatie............ Lees verder

Snel een vacaturen opvullen | Wij maken snel een filmpje

Leon zondag, 31. maart 2019 van Leon

Vacaturefilmpje gemaakt voor Bosch Car Service Meo

Wij maken ook een vacturevideo voor jullie bedrijf

Een vacaturevideo wordt veel vaker bekeken dan een andere personeelsadvertentie. Bovendien kun je al wat van je bedrijf en toekomstige collega's laten zien. Dat nodigt mensen sneller uit om te reageren........ Lees verder

Familie kan uitvaart niet bezoeken | Wij verzorgen een livestream

Leon vrijdag, 22. maart 2019 van Leon

Videostream van uitvaart gemaakt

Videoreportage uitvaart

Vandaag hebben we een videoreportage gemaakt van een uitvaart in Roggel. Omdat niet alle nabestaanden bij de uitvaart aanwezig konden zijn hebben we de uitvaart via het internet gestreamd zodat ook deze mensen de uitvaart live konden volgen...... Lees verder

Promoclip voor je concert | Bel ons even op

Leon vrijdag, 15. maart 2019 van Leon

A tribute to George Harrison

Promoclipje opgenomen voor een reeks concerten

Promoclipje opgenomen voor A tribute to George Harrison and friends op 30 maart in Muziekcentrum De Bosuil in Weert en op 20 april in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, met o.a. Len David , Theo de Grood, Jeroen Houben...... lees verder

Een lintje van de koning | Reden voor een mooie foto

Leon dinsdag, 12. maart 2019 van Leon

Nog even naar het gemeentehuis voor een foto

Ria Teluij ontvangt een koninklijke onderscheiding

Voor DeltaLimburg.nl nog snel even naar het gemeentehuis in Heythuysen om 22.00 uur 's avonds om een foto te maken van Ria Teluij die voor haar werk als gemeenteraadslid een koninklijke onderscheiding ontvangt van burgemeester Arno Verhoeven..... lees verder

Familiefoto's en groepsfoto's | Ik maak de reportage voor u

Leon zaterdag, 2. maart 2019 van Leon

Alweer prachtig lente-achtig weer tijdens een familiereportage

Familiefoto's gemaakt op Kirkelkesberg

Het was weer heel mooi weer tijdens de familie fotoshoot vanmiddag. Behalve groepsfoto's van de hele familie maken we ook foto's van gezinnen apart maar ook van stelletjes apart. Zo maken we er een gezellige middag van. Achteraf bewerk ik de foto's ook nog voor een deel zodat er ook nog iets te kiezen valt zoals zwart-wit bijvoorbeeld of sepia of andere effecten........... Lees verder

Een openstaande vacature | Wij maken er een reclamespotje voor

Leon vrijdag, 26. oktober 2018 van Leon

Wij maken ook een snel vacturefilmpje voor jouw bedrijf

Vacaturefilmpje gemaakt voor Bosch Carservice Mebo

Hoe bereik je zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen als je een automonteur zoekt. Wij maken een mooi vacaturefilmpje voor jouw bedrijf dat je snel kunt inzetten op sociale media en internet. Het werkt beter als alleen tekst met een plaatje. Iedereen gaat toch even kijken...... Lees verder

Groepsfoto in de winter | Neem contact met ons op

Leon zaterdag, 23. februari 2019 van Leon

Zo vroeg in het jaar konden we nog nooit naar buiten

Groepsfoto's en familiefoto's gemaakt in de Groote Peel

Vandaag prachtige familiefoto's gemaakt in de Groote Peel in Ospel. Het was er prachtig weer voor. Zo vroeg in het jaar hebben we nog nooit buiten foto's kunnen maken omdat het weer zo aangenaam was.......... Lees verder

Neem direct contact met ons op

  • Bel ons voor meer informatie of om jouw reportage te boeken

Kijk iedere dag naar DeltaLimburg.nl voor het laatste nieuws en heel veel informatie uit Midden-Limburg.
Nieuws en videoreportages uit de gemeenten Leudal, Roermond
en Maasgouw op elk moment van de dag.

Volg ons ook op Facebook

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.