Blog Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina » Blog

Vakantie fotoshoot in Roggel, Weert of Horst

Leon zondag, 7. juli 2024 van Leon

Uitgebreide familie fotoshoot

Zomerse fotoshoot tijdens jullie vakantie

Ook in de zomervakantie gaan wij gewoon door met het maken van familiefoto's en groepsfoto's. Bent u op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert of in Horst op het Meerdal op in Weert op Weerterbergen of in een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg en is de oude familiefoto aan vernieuwing toe, boek dan nu je fotoshoot. Wij zorgen dan weer voor een mooie serie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen en nog veel meer én u heeft weer een leuke activiteit tijdens uw vakantie. Bekijk foto's van familie fotoshoots die wij maakten op deze link.

Bruiloft in Horst

Leon vrijdag, 7. juni 2024 van Leon

Videoreportage huwelijk

Trouwreportage voor Anne en Bart

Mooie registratie gemaakt van de huwelijksceremonie van Anne en Bart met dronebeelden van de aankomst en het vertrek bij het kasteel in Horst waar de huwelijksceremonie werd gehouden. De ceremonie zelf met vier camera's gefilmd waaronder een prachtig totaalbeeld met een hoogtemast vanaf tien meter hoogte. Ook het geluid hebben we apart opgenomen zodat iedereen ook goed kon verstaan wat de ambtenaar zei maar ook de trouwbelofte van het bruidspaar voor iedereen goed te horen was.
Boek nu de fotoshoot of videoreportage voor jullie bruiloft. Maak een afspraak voor de hele dag of voor een reportage van de ceremonie aangevuld met groepsfoto's. Maar je kunt ons ook boeken voor een fotoshoot in het park. De video van jullie trouwdag ontvang je als videoclip met jullie favoriete muziek en daarnaast nog een montage van alle beelden. Natuurlijk maken wij ook mooie drone-opnamen op jullie trouwdag.

Promofilmpje Servaaskapel Nunhem

Leon maandag, 3. juni 2024 van Leon

Promofilmpje voor Servaaskapel Nunhem

Wij maken ook uw promotiefilmpje

Voor de Dorpsraad Nunhem een filmpje en een poster gemaakt met Roy Curvers en Frans Maassen voor de Sint-Servaaskapel Nunhem voor de fietstocht op 18 augustus om geld in te zamelen voor de restauratie van de Sint-Servaaskapel. Wil je ook een promotiefilmpje of een poster voor jouw bedrijf, voor de ondersteuning van een reclamecampagne of een wervingsactie neem dan contact met ons op en maken er een geslaagde promotie van. Zo verzorgen wij ook al de promotie van Plantinga Carnaval en Feestartikelen. Met filmpjes, foto's en het complete onderhoud van Google Ads met campagnes op youtube, facebook, google, tiktok en instagram.

Dronevlucht door Sint Janskathedraal

Leon maandag, 27. mei 2024 van Leon

Interieur van de kerk gefilmd

Dronevlucht door Sint Janskathedraal

In opdracht van de Sint Janskathedraal in Den Bosch dronebeelden gemaakt van het interieur van de kathedraal en ook mooie dronebeelden en foto's van de buitenkant van de kathedraal. Een en ander voor gebruik op de website en voor promotiedoeleinden. Maar ook om de staat van onderhoud van enkele beelden hoog in de kerk te bekijken. Tevens hebben we een 360° tour gemaakt in de kerk. Deze is te gebruiken op Google Maps maar deze kunnen we ook aanbieden in HTML-formaat waarmee deze direct op de website geplaatst kan worden.

Fotoshoot Weerterbergen

Leon zondag, 26. mei 2024 van Leon

Mooie foto's gemaakt tijdens een familieweekend

Familie fotoshoot Weerterbergen

Voor een familie uit Noord-Holland tijdens een familieweekend foto's gemaakt op vakantiepark Weerterbergen in Weert. Groepsfoto's van de hele familie maar ook foto's van de gezinnen apart en van de kleinkinderen en van opa en oma met de kleinkinderen. Het heeft weer prachtige plaatjes opgeleverd die mooi afgedrukt een prachtige versiering vormen aan de wand in de vorm van een afdruk op aluminium of op canvas maar bijvoorbeeld ook als kant en klaar ingelijste foto.

Een leuke spontane groepsfoto

Leon zondag, 14. april 2024 van Leon

Familie fotoshoot

Leuke spontane groepsfoto's

Wij doen ons uiterste beste om een leuke en spontane foto's te maken. Daarom trekken we ook veel tijd uit voor een fotoshoot en volstaan we niet met één groepsfoto. Tussendoor maken we ook gezinsfoto's en allerlei andere foto's en gaandeweg raakt iedereen gewend aan de camera en is het tijd voor nog een groepsfoto. Je ziet het verschil al. Iedereen staat lekker ontspannen voor de camera. Dan kijken we nog voor een andere achtergrond waar we nog enkele foto's maken en nog een groepsfoto. Natuurlijk ontvangt u alle digitale bestanden en kunt u uiteindelijk kiezen welke groepsfoto u op gaat hangen. Wilt u ook een leuke en spontane groepsfoto met uw familie maak dan snel een afspraak en klik op deze link.

Promotiefoto's voor "De Schat van Limburg"

Leon vrijdag, 12. april 2024 van Leon

voor de uitgave van het Limburgs Sprookjesboek

Promotiefoto's met Linda Gielen

Met Linda Gielen van Bullseye Publishing mooie promotiefoto's gemaakt bij Kasteel Aldenghoor in Haelen ter gelegenheid van de uitgave van het door Linda geschreven Limburgs Sprookjesboek "De Schat van Limburg". Op 30 mei 2024 zal "De Schat van Limburg" ook officieel worden gepresenteerd op kasteel Aldenghoor en dus was er geen toepasselijker decor dan het kasteel van binnen en van buiten waar we Linda met het boek hebben vastgelegd op de gevoelige plaat en ook foto's hebben gemaakt van het boek zelf tegen een spannende en passende achtergrond. Maar dat gaat u ongetwijfeld nog zien in de komende weken. Wilt u het boek bestellen of meer informatie over het boek, klik dan op deze link.

Videoclip van klassieke gitaarmuziek

Leon woensdag, 10. april 2024 van Leon

Promotiemateriaal voor je website of social media

Videoclip gemaakt van klassieke gitaarmuziek

Voor Bertien van Oppen hebben we enkele nummers van haar met de klassieke gitaar opgenomen bij Hoeve Schettereind in Roosteren. Elk nummer in een andere setting zodat er een mooie variatie is met telkens een andere achtergrond. We hebben ook de geluidsopname verzorgt. Die synchroniseren we met de video-opname zodat er een prachtig geheel ontstaat. Omdat we alles op hebben genomen met meerdere camera's kunnen we er in de montage een mooie dynamiek aan geven. Tegen de achtergrond van Hoeve Schettereind geeft dat een heel mooi resultaat. Wil je ook een mooie professionele video-opname van jouw muziekuitvoering of voorstelling dan willen we dat graag voor je maken.

Foto met de Kleinkinderen

Leon zaterdag, 6. april 2024 van Leon

Foto's van de kinderen en kleinkinderen

Familie fotoshoot in Roggel

Bent u tijdens een familievakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert of in Weert op vakantiepark Weerterbergen of in Horst in het Meerdal maar ook een ander vakantiepark in Midden-Limburg dan komen wij graag langs voor een uitgebreide familiefotoshoot. Wilt u nu al zo lang een mooie foto met de kleinkinderen en van de gezinnen van uw kinderen en een mooie groepsfoto met z'n allen. Wij verzorgen dat helemaal voor u. Vaak kunt u op korte termijn nog een afspraak maken. Er is altijd wel een plekje vrij. U mag mij ook eerst even bellen. Dan vertel ik u precies wat we allemaal doen tijdens een fotoshoot, hoe lang het duurt, wat het kost en hoe u de foto's kunt bekijken. U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en de afgesproken prijs staat gewoon vast.

Familie fotoshoot Leistert

Leon zaterdag, 30. maart 2024 van Leon

Leuke activiteit tijdens een familievakantie

Familiefoto's laten maken

Wil je ook een mooie foto met de kleinkinderen én een mooie groepsfoto met de hele familie én gezinsfoto's? Wij maken ze allemaal in één uitgebreide fotoshoot met de hele familie. Boek nu je fotoshoot tijdens jullie familievakantie of familieweekend of tijdens een familiefeest en wij maken een fotoreportage met alle combinaties die u wenst. Daarna bewerken we de foto's ook nog uitgebreid, maken nog enkele foto's met speciale effecten zoals zwart/wit en sepia kleuring en krijgt u van ons een eigen link om de foto's te bekijken. U kunt kiezen om alle fotobestanden te kopen maar u kunt ook foto's af laten drukken of enkele bestanden kopen of een combinatie. Daarna heeft u nog heel lang plezier van heel veel mooie familiefoto's.

Uitvaartceremonie in Boscafe de Busjop

Leon zaterdag, 23. maart 2024 van Leon

Videoreportage van de ceremonie

Uitvaartceremonie in de Busjop in Heythuysen

Videoreportage gemaakt van een uitvaarceremonie in Boscafe de Busjop in Heythuysen. Mooie registratie van de uitvaart van een jonge vrouw met veel (live)muziek en mooie voordrachten. Daarom ook is het mooi om achteraf nog eens terug te kijken naar alle muziek en voordrachten tijdens de uitvaartceremonie en er een videoopname van te hebben.

Foto- en videoreportage uitvaart

Leon dinsdag, 19. maart 2024 van Leon

Foto- en videoreportage uitvaart

Begrafenis in Heythuysen

Dinsdagavond een fotoreportage gemaakt tijdens een avondwake in de kerk van Heythuysen en woensdag een fotoreportage en videoregistratie gemaakt van de uitvaart in Cultureel Centrum de Bombardon Heythuysen en van de ceremonie op het kerkhof. Omdat het een uitvaart was met heel veel muziek, zang en voordrachten vond de familie het fijn om het vast te laten leggen op video om de uitvaartceremonie op die manier later nog eens terug te kunnen kijken.

Voorjaarsfotoshoot

Leon zaterdag, 16. maart 2024 van Leon

Leuke activiteit tijdens het familieweekend

Mooie groepsfoto in Roggel

Afgelopen weekend een uitgebreide #fotoshoot gemaakt tijdens het familieweekend van een grote familie op Buitenhof de Leistert in Roggel. Mooie groepsfoto's gemaakt, gezinsfoto's, broers-en-zussen-foto's, foto's van de kleinkinderen en met opa en oma en nog veel meer. Tijdens de vakantie kon de familie al genieten van de zorgvuldig bewerkte foto's op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Vanavond heb ik alle digitale bestanden van de fotoshoot afgeleverd en ook nog een mooie recensie ontvangen.

Boek ook jullie voorjaarsfotoshoot als familie-activiteit tijdens jullie familieweekend of familievakantie in Roggel of op een ander vakantiepark in Limburg.

#familieshoot #fotograaf #groepsfoto #familiefotograaf #familiefotografie

Creëer een blijvende herinnering

Leon dinsdag, 5. maart 2024 van Leon

Spontane momenten mooi vastgelegd

Een mooie fotoshoot van jullie familie

Jullie familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel, Weerterbergen in Weert of het Meerdal in Horst, wordt nog specialer met een uitgebreide fotoshoot van jullie familie. Wij leggen spontane en hartverwarmende momenten tijdens de fotoshoot vast zodat u er later een dierbare herinnering aan heeft. In natuurgebied het Leudal maken wij voor u een uitgebreide fotoreportage met verschillende groepsfoto's maar ook gezinsfoto's, van de kleinkinderen apart en met opa en oma, de kinderen van ieder gezin enzovoort. Wij zorgen voor een ontspannen en leuke sfeer, waardoor natuurlijke glimlachen en spontane momenten worden vastgelegd. Nog hetzelfde weekend kunt u de foto's online bekijken en bestellen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor alle digitale bestanden. Meer informatie over deze leuke familieactiviteit vindt u natuurlijk op onze website. U kunt ook meteen een afspraak maken: 06 51111739.

Videoregistratie Roots 66 show Gunther Neefs

Leon zondag, 25. februari 2024 van Leon

Videoregistratie van de Roots 66 show

Gunther Neefs en de Lou Roman Band

Te bijzonder om niet te noemen en een aanrader om te bekijken is de Roots 66 show die Gunther Neefs bracht tijdens een prive-optreden in kasteel Terworm in Heerlen. Wij maakten een prachtige herinnering op video van deze show waarvoor we ook een 2x3 meter Led scherm hebben geplaatst zodat het publiek mee kon kijken naar de tocht over de Route 66 die Gunther Neefs samen met Guy De Pré maakte. Tussendoor werden de nummers van het gelijknamige album door Gunther Neefs en de Lou Roman Band uitgevoerd. Na afloop ontvingen de gasten allemaal een persoonlijk gesigneerd Roots 66 album uit handen van Gunther Neefs.

Videoregistratie priveconcert

Leon zaterdag, 24. februari 2024 van Leon

Reportage van een muzikaal evenement

Sjors van der Panne en Gunther Neefs in Kasteel Terworm

Tijdens een lang muzikaal weekend in kasteel Terworm ter gelegenheid van een feest, foto- en video-opnames gemaakt van optredens van van o.a. Sjors van der Panne, Remco van de Weerdt en Michelle Courtens en Gunther Neefs met de Lou Roman Band die zijn Roots 66 tour uitvoerde voor het aanwezige publiek. Speciaal voor het Roots 66 concert van Gunther Neefs hebben we een 3x2 meter led scherm geplaatst zodat het publiek mee kon genieten van de bijbehorende videoregistratie over de Route 66. Remco van de Weerdt onthulde tijdens zijn optreden zijn nieuwe EP met daarop 5 nummers geschreven door Belinda Meuldijk.

Reportage over wateronderzoek in het Leudal

Leon dinsdag, 13. februari 2024 van Leon

Op stap met de Macrofauna en Plankton werkgroep Midden-Limburg

Videoreportage over wateronderzoek in het Leudal

Voor de Macrofauna en Plankton Werkgroep Limburg maakten we een videoreportage van wateronderzoek in Leudal (natuurgebied). In de film duiken we in de wateren van Leudal en delen we fascinerende inzichten over de rijke biodiversiteit die zich onder het oppervlak bevindt. De dag begon met het verzamelen van watermonsters, een cruciale stap om inzicht te krijgen in de gezondheid van het ecosysteem.

De onderzoekers gaan gewapend met netten en andere gereedschappen op pad om monsters te nemen in de Leubeek. Deze monsternames onthullen de aanwezigheid van macrofauna en plankton, essentiële schakels in het delicate evenwicht van dit natuurlijke paradijs.

In de avond schoven ook de overige leden van de werkgroep aan voor een boeiend microscooponderzoek. Dit brengt helderheid in de schijnbaar onzichtbare wereld van micro-organismen en geeft inzicht in het het proces van het identificeren en analyseren van de verzamelde monsters, waardoor de kijkers de magie van het microscopisch leven kunnen ervaren.

Deze videoreportage biedt niet alleen een visueel feest van prachtige onderwaterbeelden, maar ook een educatieve reis naar de diepten van Leudal's wateren. Het benadrukt het belang van wateronderzoek en de rol die lokale werkgroepen spelen in het behoud van kostbare natuurlijke habitats.

Dank aan de Macrofauna en Plankton Werkgroep Limburg voor het delen van hun passie voor wateronderzoek en het behoud van ons prachtige natuurlijke erfgoed. Veel kijkplezier!

Prinsetreffe Roermond

Leon dinsdag, 6. februari 2024 van Leon

Livestream voor DeltaLimburg.nl

Prinsetreffe Roermond 2024 live

Met DeltaLimburg.nl een liveregistratie gemaakt van het Prinsetreffe Roermond 2024. Op het prinsetreffe Roermond ontvangen Dré en Ben Peters ieder jaar op de dinsdag voor carnaval meer dan 200 carnavals prinsen en prinsessen uit Limburg, Noord-Brabant, België en Duitsland. Met 6 camera's en een mobiele cameraploeg hebben we dit evenement met veel carnavalsartiesten opgenomen en live uitgezonden op de website van DeltaLimburg.nl en op het youtubekanaal van DeltaLimburg.nl.

Uniek aan deze livestream is, de mobiele camera waarmee we door de zaal lopen en heel veel prinsen en prinsessen interviewen. Zo kunnen de mensen thuis ook optimaal meegenieten van het feest tijdens het prinsetreffe. In totaal werd de livestream door ongeveer 2000 kijkers gevolgd of terug gekeken. Kortom een mooi succesvol programma.

Wil je ook een mooie livestream van jullie evenement? Bel 06-51111739 of stuur een e-mail naar info@deltalimburg.nl.

Reclamecampagne voor Plantinga Carnaval

Leon maandag, 15. januari 2024 van Leon

Succesvol promotiemateriaal voor de carnavalswinkel

Reclamefilmpjes voor Plantinga Carnaval

Van oktober tot en met carnaval druk bezig met het maken van reclamefilmpjes, fotoreportages, en promotiemateriaal voor Plantinga Carnaval in Heythuysen. Tevens onderhouden we de online reclame-uitingen van Plantinga Carnaval op Google en social media en verzorgen we de reclame-uitingen op (lokale) tv-kanalen en online nieuws en berichtenplatforms. Ook verzorgen we reclame voor Plantinga Carnaval in de vorm van het programma Carnavalskriebels met reportages over carnaval vierend Limburg.

Wij kunnen ook voor u een reclamecampagne maken met filmpjes en promotiemateriaal dat u kunt gebruiken op uw eigen website en op social media kanalen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Onze pakketten zijn vriendelijk voor elk budget.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw winkel de aandacht die het verdient! Laat ons samenwerken om een succesvolle campagne te creëren die je onderscheidt van de rest. Bel ons op 06-51111739 of stuur een e-mail naar info@leonvanlier.nl.

Aanbieding:
Wij maken een reclamefilmpje voor uw winkel en u ontvangt één maand GRATIS een reclamebanner op de website van DeltaLimburg.nl én uw reclame draait één maand lang voor iedere videoproductie van DeltaLimburg.nl.

Een persoonlijke herinnering voor Prins Davy

Leon zondag, 7. januari 2024 van Leon

Videoreportage van prins Davy

Uitroepen prins carnaval bij de Kaketoes

Voor V.V. de Kaketoes in Roermond maakten we een mooie videoreportage van het uitroepen van Prins Davy. We maken interviews met de prins zelf, met de mensen rondom hem heen, natuurlijk ook met de vorst van de carnavalsvereniging en met gasten in de zaal. Met de camera leggen we ook mooi de emoties vast bij het uitroepen, de blijdschap bij de familie en vrienden, de tranen van vreugde en natuurlijk veel feestgedruis want het is per slot van rekening carnaval. Ook de installatie van de prins met de steek, de veren, de mantel en de scepter vergeten we niet en natuurlijk de eerste uitvoering van zijn carnavalsschlager. Kortom een uniek beeld om altijd te bewaren en nog veel terug te kijken.

De reportage gebruiken we ook voor het programma Carnavalskriebels van DeltaLimburg.nl zodat alle carnavalsvierders het ook nog eens terug kunnen kijken.

Wil je volgend carnavalsseizoen ook een mooie en uitgebreide videoreportage van het uitroepen van jullie prins carnaval neem dan contact met ons op. Bel 06-51111739 of mail info@deltaLimburg.nl.

Wij maken er een prachtige herinnering van in de vorm van een videoreportage waar de prins erg blij mee zal zijn en waar hij nog jaren op terug kan kijken, want prins carnaval wordt je maar een keer en wat is er mooier dan dat je dat later nog eens terug kunt kijken in een mooie professionele videoreportage.

Moeder en dochter op de foto

Leon zaterdag, 9. december 2023 van Leon

Ook moeder en dochter foto's

Familie fotoshoot Meerdal

Lekker ongedwongen foto's gemaakt tijdens een familie fotoshoot in het Meerdal in Horst. Wij nemen ruim tijd om ook leuke foto's te maken van ieder gezin of van moeder en dochter en alle combinaties die u maar wenst. U krijgt alle foto's digitaal. Daar kunt u zelf afdrukken van laten maken of een fotoboek. Natuurlijk willen wij dat ook voor u doen. In de reportage maken we sommige foto's ook zwart/wit of sepia. Die foto's krijgt u er gratis bij.

Maak nu snel je afspraak voor een fotoshoot tijdens jullie kerstvakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert, in het het Meerdal in Horst of op Weerterbergen in Weert. Maar natuurlijk komen we ook graag langs op een van de andere vakantieparken om een mooie fotoshoot te maken van uw familie.

Natuurlijk kunt u ook al een afspraak maken voor volgend jaar in het voorjaar of in de zomer. Wij zien u graag voor de camera.

Concertopname DVS Katwijk

Leon dinsdag, 19. december 2023 van Leon

Festival on Stage van DVS Katwijk

Concertopname in Katwijk

Op zaterdag 18 november voor DVS Katwijk het jaarlijkse Festival on Stage opgenomen. Een combinatie van orkest, band en zang met nummers als “Last of the Mohicans" en onvergetelijke klassiekers als Hotel California, Stairways to heaven, Radar Love en een tribute to Tina Turner. DVS on Stage heeft samen met 80sRockLegends, Cazzo Grosso, The Country In Laws en de gastzangers een prachtige avond neergezet. Bekijk binnenkort een video-impressie van het Festival. Wil je ook een mooie opname met jullie band, orkest of koor neem dan contact met ons op.

Familiefotoshoot in de winter

Leon zaterdag, 9. december 2023 van Leon

groepsfoto's, gezinsfoto's, en eigen wensen

Mooie familiefoto's tijdens een familiefotoshoot

Familie fotoshoot gemaakt in het Meerdal in Horst. Ook midden in de winter maken wij een mooie groepsfoto van uw familie tijdens uw familieweekend. Maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen en met uw eigen kinderen en alle combinaties waarvan u zelf nog een mooie foto gemaakt wilt hebben. Natuurlijk kunt u nu al een afspraak maken voor een fotoshoot tijdens uw familievakantie nu of volgend jaar in het voorjaar, de zomer of in de herfst.

Livestream uitvaart in Echt

Leon dinsdag, 5. december 2023 van Leon

Live uitzending uitvaartceremonie

Livestream uitvaart Sint-Landricuskerk Echt

In de Sint-Landricuskerk in Echt een livestream en video-opname gemaakt van een uitvaart voor veel familieleden en vrienden die in het buitenland, aan de andere kant van de wereld woonden en niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Aangezien er geen internetverbinding in de kerk aanwezig was zijn we vooraf onze mobiele internetverbinding bij de kerk gaan testen en hebben we deze tijdens de ceremonie ingezet. Na de uitvaart een nabewerking gemaakt voor de familie zodat ze de ceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken. En natuurlijk laten wij de livestream nog een tijdje op onze website staan zodat alle mensen met de link de livestream nog terug kunnen kijken.
Wij filmen een livestream met 4 camera's zodat de kijkers thuis altijd een mooi beeld hebben van de ceremonie. Het geluid nemen wij apart op en is vaak in de stream duidelijker dan in de kerk zelf. Wij nemen de beelden van iedere camera ook nog apart op. Dat doen wij voor het maken van een nabewerking maar ook voor als er onverhoopt ergens iets mis gaat in de livestream we altijd nog alle beelden hebben en de livestream alsnog online kunnen zetten.

Familiefoto's tijdens huwelijksjubileum

Leon zondag, 19. november 2023 van Leon

Mooie familiefoto's tijdens uw feest

Familie fotoshoot in het Leudal

Mooie familiefoto's gemaakt tijdens een huwelijksjubileum. Groepsfoto's, gezinsfoto's maar ook leuke foto's van opa en oma met de kleinkinderen. Ook in de herfst is het erg mooi om foto's buiten te maken en wij hebben erg mooie plekjes waar we altijd een mooie achtergrond hebben voor een prachtige fotoshoot. Zomer, winter, herfst en voorjaar, een mooie familie fotoshoot kan altijd gemaakt worden.

Livestream uitvaart in Panningen

Leon maandag, 30. oktober 2023 van Leon

Openbare livestream in Panningen

Livestream uitvaart Pater Bellemakers

Voor Janssen Uitvaartverzorging de (openbare) livestream verzorgt van de uitvaart van pater Bellemakers vanuit de kerk in Panningen. We begonnen de livestream in de kapel van de paters aan de overkant van de kerk en volgden de uitvaartstoet tot de aankomst bij de kerk waar we de livestream overnamen met de vaste camera's in de kerk. Wilt u ook een livestream of video-opname van een uitvaart laten maken dan doen wij dat graag voor u. Voorafgaand aan een livestream gaan wij op de locatie van de uitvaart kijken of er een internetverbinding is en bekijken we de posities waarvandaan we de mooiste opname kunnen maken. Na de livestream ontvangt u van ons een nabewerking zodat nabestaanden de uitvaartceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken.

Video-opname uitvaart in Roggel

Leon vrijdag, 27. oktober 2023 van Leon

Foto- en videoreportage van de uitvaart

In de kerk van Roggel een foto- en videoreportage van een begrafenis. Vooraf bij de familie thuis foto's en video gemaakt van het sluiten van de kist en de bloemen. Daarna de aankomst van de uitvaartstoet gefotografeerd bij de kerk en natuurlijk de gehele uitvaartceremonie in de kerk gefilmd en er mooie foto's van gemaakt. Ook zijn we mee geweest naar het kerkhof waar we de begrafenis filmden.

Livestream uitvaart in Schaesberg

Leon zaterdag, 21. oktober 2023 van Leon

Uitvaart oud-directeur Dela

Livestream in Schaesberg

Voor Dela de uitvaart gestreamd van haar oud-directeur in de kerk van Landgraaf. Met vier camera's mooie standpunten ingenomen in de kerk van Schaesberg zodat we de kijkers die niet bij de uitvaartceremonie aanwezig konden zijn een mooi beeld konden geven van de uitvaart. Tijdens de dienst werd gezongen door Martin Hurkens. Het geluid in een livestream nemen wij apart op zodat de kijkers thuis het vaak nog mooier kunnen horen dan in de kerk zelf. Na de uitvaart een nabewerking gemaakt voor de familie zodat ze de ceremonie altijd nog eens terug kunnen kijken. En natuurlijk laten wij de livestream nog een tijdje op onze website staan zodat alle mensen met de link de livestream nog terug kunnen kijken.

Groepsfoto Weerterbergen

Leon maandag, 2. oktober 2023 van Leon

Fotoshoot met de hele familie

Groepsfoto op vakantiepark Weerterbergen

Weer een mooie fotoshoot mogen maken van een familie tijdens een familieweekend op Weerterbergen in Weert. Mooie groepsfoto's gemaakt maar ook gezinsfoto's en foto's van de kinderen en kleinkinderen. Ook in de herfst is het buiten prachtig om foto's te maken. Wij hebben enkele erg mooie fotolocaties in de omgeving van de vakantieparken in Midden-Limburg dus neem snel contact met ons op om ook jullie fotoshoot te boeken.

Hoogtefoto's gemaakt van Kitskensberg

zondag, 1. oktober 2023

Hoogtefoto's geven een andere dimensie

Fotoreportage voor Speeltuin Ktiskensberg

Voor speeltuin Kitskensberg een fotoreportage gemaakt met een hoogtemast van de speeltuin in vol bedrijf op een drukke dag in oktober. Met de hoogtemast voeg je een nieuwe unieke dimensie toe aan een foto. Het zorgt voor een ander perspectief wat ook de aandacht trekt van de kijker. Vanuit elke hoek een mooie foto gemaakt vanaf 15 meter hoogte. Natuurlijk de nieuwste attracties van de speeltuin nog eens extra goed in beeld gebracht. Groot voordeel van de hoogtemast is dat je foto's kunt maken op plaatsen waar je met een drone niet mag komen. Speeltuin Kitskensberg in Roermond was erg blij met de foto's.

Videoreportage van trouwceremonie in Neer

Leon zaterdag, 9. september 2023 van Leon

Film van de ceremonie, de toost en de bruidstaart

Videoreportage huwelijk Jordi en Nora

Vandaag een videoreportage gemaakt van het huwelijk van Jordi en Nora in Neer. De videoreportage was een cadeau van de moeder van de bruidegom voor het bruidspaar. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee. En daarom hebben we de ceremonie opgenomen met vier camera's, hebben we het geluid van de trouwambtenaar apart opgenomen en ook de woorden die het bruidspaar tot elkaar sprak. Van dit alles maken we een montage waarin de mooie momenten allemaal terugkomen. Een traantje hier, applaus na het ja-woord en mooie beelden uit verschillende hoeken als vader de bruid naar voren brengt. Na de ceremonie hebben we ook nog beelden gemaakt van de toost en het aansnijden van de bruidstaart. Daarna wilde het bruidspaar ook nog een mooie foto mee gaan maken voor bij dit artikel. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie trouwdag of van jullie trouwceremonie dan maken wij die graag voor jullie.

Groeps- en familiefoto's op de Leistert

Leon zaterdag, 2. september 2023 van Leon

Ook voor grote groepen en gezelschappen

Fotoshoot van een familie

Deze zomer hebben we weer veel groepsfoto's gemaakt van families die op vakantie zijn in Limburg. Al vele jaren maken we ieder weekend fotoreportages van grote en kleine families die een familieweekend of familievakantie in Limburg vieren. Op zaterdag of zondagochtend plannen we een tijdstip en dan gaan we naar een mooie foto locatie in de omgeving van het vakantiepark waar we de fotoshoot doen. Soms blijven we ook op het vakantiepark want daar zijn ook leuke fotohoekjes. We nemen er veel tijd voor en er is altijd ruimte voor de kinderen om even rond te rennen en stoom af te blazen. Niet dat de fotoshoot nou zo inspannend is maar soms is het gewoon even nodig. Ook voor de ouderen trouwens. Zo krijgen we gaandeweg steeds leukere foto's want iedereen is inmiddels aan de camera gewend.

Livestream en fotoreportage uitvaart

Leon vrijdag, 18. augustus 2023 van Leon

Voor een herinnering om terug te kijken

Livestream en fotoreportage van de uitvaart

Wij kunnen van de begrafenis of crematie van een van uw naasten een mooie livestream, videoreportage of fotoreportage maken. Een livestream wordt vaak gekozen als er mensen niet bij kunnen zijn omdat ze in het buitenland wonen, op vakantie zijn of om andere redenen er niet bij kunnen zijn en u ze er toch graag bij wilt betrekken. Wij krijgen heel veel positieve reacties op onze livestreams van uitvaarten. Mensen zijn blij dat ze op deze manier toch mee hebben kunnen kijken. Ze kunnen op onze livestreampagina ook een reactie of condoleance achterlaten voor de familie. Daar wordt veel gebruik van gemaakt en wij bundelen deze samen met een nabewerking van de livestream en overhandigen dit op een USB-stick aan de familie. Zo kan de familie de opnamen van de livestream ook nog eens terugkijken. De familie bepaalt hoe lang een livestream zichtbaar blijft. Zo kan deze dezelfde dag nog offline gezet worden maar we kunnen de livestream ook lang online laten staan.

Fotoreportage in Stramproy

vrijdag, 23. juni 2023

Een fotoreportage bij u thuis

Fotoshoot in Stramproy

Alweer een mooie familiereportage gemaakt. Dit keer in Stramproy. We komen dus ook gewoon bij u thuis voor een uitgebreide fotoshoot. We maken heel veel foto's, groepsfoto's, opa en oma met de kleinkinderen, de gezinnen apart en wat u verder wenst. Natuurlijk maken we ook een mooie fotoreportage van uw familie als u op vakantie bent in Midden-Limburg. We komen graag ook bij u langs. Wil je meteen een fotoshoot boeken klik dan hier.

Fotoshoot bij een feest of tijdens jullie familievakantie

Leon vrijdag, 16. juni 2023 van Leon

Ook een leuke activiteit voor op uw feest

Fotoshoot van de hele familie

Alweer diverse fotoshoots gemaakt met families op vakantie in Roggel. Maar ik kom ook bij u thuis of een mooie locatie bij u in de omgeving om een mooie #fotoreportage te maken van de hele familie.
Heeft u iets te vieren en is de hele familie bij elkaar dan kom ik graag langs. We maken dan groepsfoto's van de hele familie, van de gezinnen, van opa en oma en de kleinkinderen en ga zo maar door. Natuurlijk kunnen we ook een reportage maken van het feest en dan maak ik natuurlijk ook nog foto's van mensen die spontaan met elkaar op de foto willen.
Dus boek nu de fotoshoot voor jullie #familieweekend of #familievakantie of voor jullie feest.

Fotoreportage uitvaart

Leon donderdag, 15. juni 2023 van Leon

Een mooi persoonlijk afscheid in beeld gebracht

Fotoreportage uitvaart in Meijel

Fotoreportage gemaakt van een uitvaartceremonie bij Peelpaviljoen Onze Stek in Meijel. Wil je ook een tastbare herinnering aan de uitvaart dan verzorgen wij een #fotoreportage of een #livestream of #videoreportage van de uitvaartceremonie. Daarmee kun je het later nog eens terugkijken. Voor mensen die vanwege vakantie of omdat ze in het buitenland wonen niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart verzorgen wij graag een #livestream. Met een livestream kunnen mensen rechtstreeks meekijken vanaf iedere locatie en hoeven ze dat belangrijke moment niet te missen.

Fotoreportage van jullie bruiloft

Leon zondag, 21. mei 2023 van Leon

Een mooie trouwreportage

Fotoreportage huwelijk Lisa en Danny in Maasbree

Voor een mooie fotoreportage van jullie bruiloft of een fotoshoot van de trouwceremonie met aansluitend parkfoto's en groepsfoto's hoef je niet verder te zoeken. Wij maken een complete trouwreportage van jullie trouwdag en de volgende dag kun je de eerste foto's al bekijken op een website speciaal voor jullie gemaakt. Voor de afwerking kun je kiezen voor alle digitale bestanden, een mooi fotoalbum, afdrukken of een combinatie van dit alles. Maak nu een afspraak en verzeker je van een mooie trouwreportage.

Fotoshoot in Griendtsveen

Leon zaterdag, 20. mei 2023 van Leon

Familiefoto's en grote groepsfoto's

Zomerse fotoshoot tijdens een familieweekend

Alweer een mooie fotoshoot gemaakt van een familie tijdens hun familieweekend op Buitenhof de Leistert. De familie had een paar Trabantjes gehuurd en plande daarnaast een fotoshoot om een leuke familiefoto te maken samen met de Trabantjes. Natuurlijk hebben we op de prachtige fotolocatie in Griendtsveen meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook nog een paar andere groepsfoto's en familiefoto's te maken. Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie familie tijdens jullie familieweekend maak dan een afspraak via deze link. Bellen mag natuurlijk ook als het op korte termijn moet en u wilt weten of het nog kan. Er is altijd wel een gaatje voor een fotoshoot.

Fotoreportage in Peel en Maas

Leon vrijdag, 19. mei 2023 van Leon

Mooie fotoshoot in Maasbree

Trouwreportage van Lisa en Danny

Wil je ook een mooie fotoreportage van jullie trouwdag dan maken wij die graag voor jullie. Zo hebben we vorige week de foto- en videoreportage gemaakt van de trouwdag van Lisa en Danny in Peel en Maas. Wij maken foto- en videoreportages maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen een fotoreportage of alleen een videoreportage van jullie bruiloft.

Familiefotoshoot op Hoffenterhof

Leon vrijdag, 19. mei 2023 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Groepsfoto's op Hoffenterhof in Haler

Mooie groepsfoto's, gezinsfoto's en foto's van opa en oma met de kleinkinderen gemaakt in Haler op vakantieboerderij HoffenterHof . Maar ook foto's van de kleinkinderen apart en van opa en oma en tussendoor ook nog wat spontane portretten. Deze fotoshoot is een heel leuke familie-activiteit en je houdt er ook nog een heel mooie fotoserie aan over. Bekijk de foto's van de fotoshoot dezelfde dag nog op jullie eigen website en daarna nog eens op je gemak thuis voordat je ze bestelt. Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot tijdens jullie familievakantie op Hoffenterhof of een ander vakantiepark in de regio klik dan op de link voor het maken van een afspraak. Bellen kan natuurlijk ook als het op korte termijn nodig is, 06-51111739. Maak nu een afspraak en dan heeft u morgen al een prachtige serie familiefoto's.

Een 360° tour voor je zaak

Leon donderdag, 18. mei 2023 van Leon

Trek meer mensen naar je zaak

Bestel nu je eigen 360° tour

Wij maken een virtuele 360° tour van de omgeving die je zelf kunt gebruiken op je website én op Google Streetview. Als je meer belangstelling wilt genereren voor je winkel of als je toeristen alvast een kijkje wilt geven bij een bepaalde plaats, laat dan een 360° tour maken.
In overleg maken wij de beelden en koppelen deze aan elkaar. In de tour kan informatie over bepaalde punten opgenomen worden, er kunnen video's aan gekoppeld worden en er kunnen links naar websites in opgenomen worden.
Omdat het ook wordt gepubliceerd op Google Streetview neemt je bezoekerspotentieel enorm toe. Mensen vinden je niet alleen meer op je website maar ook via foto's op Streetview, waar ze door erop te klikken meteen een beeld krijgen van je winkel of de omgeving die je aanprijst.
Klik hier voor enkele voorbeelden

Grote groepsfoto in Griendtsveen

Leon zaterdag, 29. april 2023 van Leon

Fotoshoot tijdens familievakantie

Leuke en spontane foto's

Een mooie familiefoto gemaakt tijdens een toertocht van een familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Zo heb je een mooie herinnering aan een leuke vakantie met de hele familie en heb je ook nog een mooie groepsfoto van de hele familie. Natuurlijk hebben we ook meteen foto's gemaakt van de gezinnen en van opa en oma en de kleinkinderen en nog veel meer.

Groepsfoto Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 22. april 2023 van Leon

Grote groepsfotoshoot

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Alweer een fotoshoot gemaakt van een grote familie op vakantie op Buitenhof de Leistert in Roggel. Ook van uw familie maken wij een mooie fotoshoot inclusief diverse groepsfoto's, foto's van de gezinnen apart. Natuurlijk ook van de kleinkinderen apart en met opa en oma. Van alle mannen apart en dan natuurlijk ook alle vrouwen apart. Pa en ma met de kinderen etc. etc. Natuurlijk krijgt u alle digitale bestanden van de foto's maar ook nog enkele bewerkte foto's in zwart/wit of sepia of andere effecten. Kortom, boek nu ook uw familiefotoshoot tijdens uw familievakantie in Roggel op de Leistert.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zondag, 9. april 2023 van Leon

Fotoreportage op de Beegderheide

Fotoshoot van de familie

Op eerste paasdag familiefoto's gemaakt op de Beegderheide. Weer een prachtige fotoshoot met een groepsfoto van de hele familie, foto's van oma met de kleinkinderen. De gezinnen allemaal apart op de foto. Maar ook de kinderen van de gezinnen apart gefotografeerd. Nu maak ik er nog een album bij voor oma en lever ik alle digitale bestanden zodat die binnen de familie verdeeld kunnen worden. Wilt u ook nog een fotoshoot met de familie boeken voor in de voorjaarsvakantie maak dan snel een afspraak. Ook mooi wanneer u met de hele familie op vakantie bent in Roggel op Buitenhof de Leistert bijvoorbeeld of een ander vakantiepark in de regio.

Trouwvideo in Asten

Leon zaterdag, 8. april 2023 van Leon

Videoreportage met dronebeelden

Huwelijk van Marissa en Frans

Zaterdag 8 april een videoreportage gemaakt van de bruiloft van Marissa en Frans in Asten. Met een drone hebben we mooie beelden gemaakt van de aankomst van de bruidegom bij de bruid. Maar ook van de trouwauto in een stoet met vrachtwagens op weg naar de trouwlocatie bij Innesto in Asten. Met vier camera's hebben we de hele ceremonie vastgelegd zodat het bruidspaar die later nog eens in een mooie montage terug kan kijken. En de rest van de dag tot 's avonds laat verwerken we natuurlijk in een prachtige samenvatting. Ondertussen kan het bruidspaar al genieten van een mooie previewclip die we gemaakt hebben. Benieuwd? Klik hier

Livestream FEI Driving Forum

Leon vrijdag, 7. april 2023 van Leon

Livestream met online sprekers

Webex-livestream verzorgd voor Federation Equestre Internationale

Voor de overkoepelende paardensport-organisatie FEI Driving hebben we met DeltaLimburg.nl de #livestream verzorgd van het Driving Forum 2023 op Peelbergen Equestrian Centre. De stream werd uitgezonden op #Webex en omvatte behalve de sprekers met hun beeldpresentatie die live aanwezig waren, ook sprekers met een eigen powerpointpresentatie in het buitenland, die we met een #video call in de uitzending haalden en door iedereen in de livestream en op het #forum te volgen waren op de beeldschermen. Voor een stabiele en gegarandeerde verbinding hebben we een #satellietontvanger ingezet om de kans op onderbreking van de stream te minimaliseren. Inmiddels is een opname van de livestream inclusief alle presentaties geleverd aan de klant voor deelpresentaties of ander online gebruik.

Video single-release

Leon woensdag, 5. april 2023 van Leon

Videoclip voor promotie

Single-release Lorenzo Zweegman

Van de single-release van Lorenzo Zweegman op 5 april in de Q-factory in Amsterdam hebben we een videoregistratie gemaakt. Met verschillende camera's hebben we shots vanuit verschillende posities gemaakt die we monteren tot een mooie clip die Lorenzo vervolgens kan gebruiken voor de promotie van zijn eigen materiaal. Wil je ook voor een opname van jouw concert of uitvoering of een mooie videoclip met jullie koor bijvoorbeeld dan ben je bij ons aan het goede adres.

Fotoshoot Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

dinsdag, 14. maart 2023

Wij staan weer klaar voor een mooie familiefotoshoot

Een mooie fotoreportage in het voorjaar

Een leuke familie-activiteit tijdens uw familieweekend of familievakantie is een gezamenlijke fotoshoot. Wij maken groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen apart en met de grootouders. De kinderen van de gezinnen apart etc. etc. en u krijgt alle digitale bestanden. Heeft u binnenkort ook een familieweekend of familievakantie of bent u tijdens de paasdagen, met hemelvaart of tijdens de pinksterdagen met uw gezin op vakantie, boek dan nu uw familiefotoshoot. Wij maken ook fotoshoots met pasen, op hemelvaartsdag en met pinksteren. Wilt u direct boeken bel dan 0651111739

Concertopname in Theater Enschede

Leon vrijdag, 24. februari 2023 van Leon

Ook jouw theater optreden professioneel opnemen

Videoregistratie van muziekuitvoering

Opname gemaakt van Sofia Vasheruk en haar muzikale vrienden die ons meenemen in een muzikaal verhaal over componist Rachmaninov en de velen die Rusland aan het begin van de twintigste eeuw voor altijd zouden verlaten met muziek van Rachmaninov, Tsjaikovski, Medtner, Drozdoff en Skrjabin.
Wil je ook een mooie opname met meerdere camera's en professioneel geluid van jouw optreden neem dan snel contact met ons op. Wij maken het voor een redelijke prijs en je hebt meteen een prachtige video voor jouw portfolio.

Carnaval

Leon maandag, 13. februari 2023 van Leon

Prachtige carnavalsportrettten

Foto- en videoreportages met carnaval

Voor DeltaLimburg.nl zijn we voor carnaval heel veel op pad om mooie reportages te maken. Op het LVK waar het mooiste carnavalsliedje wordt gekozen maar ook heel veel andere en ceremonies leggen we vast op foto en film. Een heel dankbaar onderwerp natuurlijk vanwege alle prachtig geschminkte gezichten en in vrolijke kleuren verklede mensen.

Fotoshoot in de studio

Leon dinsdag, 7. februari 2023 van Leon

Maak nu een afspraak voor een studioportet

Fotoreportage in onze fotostudio

Ook voor studiofotografie kun je bij ons terecht. Van het gezin of de familie maken we in onze eigen studio een mooie fotoreportage. Heb je portretfoto's nodig voor je professionele portfolio of wil je gewoon een aantal heel mooie foto's van jezelf hebben, dan kunnen wij die ook voor je maken. In de studio of op een andere locatie van jouw keuze maken we met verschillende belichtingen en verschillende achtergronden een serie foto's die je kunt gebruiken in je portfolio.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 4. februari 2023 van Leon

Een leuke familie-activiteit

Fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Familiefoto's gemaakt tijdens het familieweekend van opa en oma met drie gezinnen. Diverse groepsfoto's en veel gezinsfoto's. Maar ook foto's van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen apart om als grote foto op te hangen bij opa en oma thuis. Wij maken de foto's, bewerken ze daarna en vaak dezelfde dag nog kunt u met de familie de foto's online bekijken op een afgeschermde website. U kunt de foto's allemaal bestellen als digitaal bestand tegen een vaste prijs maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar enkele foto's te bestellen.

Fotoshoot familieweekend

Leon zaterdag, 14. januari 2023 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's en meer

Mooie familiefotoshoot op de Leistert

Een mooie fotoreportage gemaakt tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert. Ook deze familie boekte deze familie-activiteit voor hun familieweekend. We hebben heel veel groepsfoto's gemaakt met telkens een andere achtergrond en opstelling. Verder nog gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen, de eigen kinderen en meer. Kortom weer een geslaagde fotoshoot.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 3. december 2022 van Leon

Uitgebreide vakantiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Familiefoto's maken tijdens jullie familieweekend

Alweer een leuke familie vastgelegd op de gevoelige plaat tijdens een familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert. Vooraf via de mail een afspraak gemaakt en tijdens het familieweekend naar hun toegereden op vakantiepark de Leistert. Vervolgens op een van de mooie fotolocaties in de omgeving een hele serie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen apart en een heleboel spontane foto's gemaakt. Vandaag de meeste foto's online gezet zodat de familie via een speciale link de foto's al tijdens hun vakantie samen kan bekijken.

Fotoshoot Hoffenterhof in Haler

Leon zondag, 27. november 2022 van Leon

fotoreportage op Hoffenterhof

Winterse familiefotoshoot

Vorige week een mooie fotoshoot gemaakt tijdens een familieweekend op vakantieboerderij Hoffenterhof in Haler. Ondanks het winterse weer had iedereen er zin in en dat leverde weer prachtige foto's op voor de familie-albums van opa en oma en de gezinnen. Lekker spontane foto's en veel variatie met veel verschillende opstellingen. Kortom ook in de winter is deze vakantiefotoshoot een leuke familie-activiteit.

Livestream uitvaart Voerendaal

Leon zaterdag, 26. november 2022 van Leon

Livestream van begrafenis- of uitvaartceremonie

Livestream uitvaart in Voerendaal

Voor mensen die er om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn tijdens een uitvaart of begrafenis verzorgen wij de livestream tijdens de ceremonie maar ook de begrafenisstoet en de ceremonie op het kerkhof kunnen wij live streamen. desgewenst ook in combinatie met een fotoreportage. Achteraf ontvangt u van ons ook nog een montage van de uitvaartceremonie op USB-stick zodat u het nog eens terug kunt kijken.
Wilt u alleen een videoreportage van de uitvaart dan kan dat ook. Alles wat u niet mee heeft gekregen tijdens de ceremonie kunt u dan later nog eens terug kijken. Ook dit kan in combinatie met een fotoreportage.

Mobiele studio komt bij je langs

Leon zaterdag, 19. november 2022 van Leon

Groepsfoto's op locatie

Prinsengezelschap van de Donderbol

Fotoreportage op locatie gemaakt van het gezelschap van V.v. de Donderbol in Roermond. Van Prins Marc Donderbol, van Jeugdprins Jayando Donderböl en van de Kwien van de Donderböl. Natuurlijk met de adjudanten, familie en alle overige aanhang. Dus wil je ook een mooie fotoreportage van jullie carnavalsvereniging en van het prinsengezelschap maak dan snel een afspraak en we komen ook bij jullie langs met onze mobiele studio. Natuurlijk kun je ook terecht bij ons in de studio voor mooie prinsenfoto's.

Fotoreportage tijdens familievakantie

Leon maandag, 31. oktober 2022 van Leon

Familiefotoshoot in herfstsfeer

Fotoshoot in Roggel

Ben je met de familie voor een korte vakantie of familieweekend in Limburg, boek dan een leuke fotoshoot met de hele familie. Ieder jaargetijde is mooi maar de herfstkleuren maken een familiefotoshoot nog mooier. Afgelopen maandag ook weer een mooie fotoshoot gemaakt van een grote familie die samen op vakantie waren in Roggel. Het was prachtig weer en er lagen veel prachtig gekleurde bladeren. Garantie voor een heel mooie fotoshoot dus. Wil je ook een mooie herfstfotoshoot boek nu dan je fotoshoot tijdens jullie vakantie op Buitenhof de Leistert, Weerterbergen, het Meerdal of een ander vakantiepark in Midden-Limburg.

Fotoshoot Buitenhof de leistert

Leon zaterdag, 8. oktober 2022 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen

Fotoshoot voor 50-jarig huwelijksfeest

Alweer een mooie spontane #fotoshoot gemaakt van een familie ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijksfeest op vakantie met de hele familie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Boek ook jullie #familiefotoshoot en ontvang alle digitale bestanden of bestel alleen de foto's die je wilt hebben. Groepsfoto's, gezinsfoto's, spontane foto's, foto's met de kleinkinderen, broers en zussen op de foto enzovoort. Zeker nu de herfst is aangebroken is het ook buiten nog erg mooi voor een mooie #herfstfotoshoot tussen de vallende bladeren.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. oktober 2022 van Leon

Gezinsfoto's, groepsfoto's en meer

Fotoshoot met de hele familie

Vanmorgen weer een familiefotoshoot gemaakt tijdens het familieweekend van een familie uit Alkmaar op vakantiepark Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben enkele mooie groepsfoto's gemaakt en natuurlijk ook gezinsfoto's en heel veel spontane foto's zoals deze mama met haar kinderen. Boek ook jullie fotoshoot tijdens jullie familieweekend of familievakantie en wij maken er een leuke activiteit van waar u ook nog eens lang met veel plezier op terug kunt kijken. U ontvangt alle fotobestanden van ons maar u kunt ook fotoafdrukken bestellen of een mooie vergroting voor aan de muur.

Livestream van begrafenis

Leon zaterdag, 24. september 2022 van Leon

natuurlijk ook terug te kijken

Livestream uitvaart in Helden

Livestream gemaakt van een uitvaart in Helden met de aankomst van de rouwstoet begeleid door de vrienden op motoren, de uitvaartceremonie en de gang naar het kerkhof. We filmen met meerdere camera's en streamen ook de gebeurtenissen buiten als u dat wilt. Natuurlijk nemen we het geluid apart op zodat iedereen thuis ook goed kan verstaan wat er vertelt wordt. Na de viering ontvangt u van ons een USB-stick met een nabwerking van de livestream. Natuurlijk is het ook mogelijk een videoreportage te maken van de uitvaart zonder dat deze live gestreamd wordt. Ook kunnen we een mooie fotoreportage maken van de uitvaart.

Herfstfotoshoot in het Leudal

Leon zondag, 18. september 2022 van Leon

Een leuke activiteit tijdens jullie familieweekend

Familiefotoshoot in de herfst

Ben je op zoek naar een leuke familie-activiteit tijdens jullie familieweekend of familievakantie in Limburg. Wij maken een prachtige fotoshoot van uw familie en u ontvangt alle foto's digitaal. Voor een mooie herinnering aan een leuk weekend waar u weer met z'n allen bij elkaar was. Wij maken enkele groepsfoto's maar ook van de gezinnen, van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen en wat u verder nog aan wensen heeft. Dus gaat u dit najaar naar bijv. Buitenhof de Leistert, het Meerdal, Weerterbergen of een ander vakantiepark in Limburg? Maak nu alvast uw afspraak voor een prachtige familiefotoshoot.

Trouwreportage in Schin op Geul

Leon vrijdag, 16. september 2022 van Leon

Fotoreportage van de hele trouwdag

Trouwfotoshoot voor Patricia en Mathieu

Weer een mooie trouwfotoshoot gemaakt in Schin op Geul voor Patricia en Mathieu. Het was wel even spannend afgelopen week. Zou het weer goed blijven of zouden we toch regen krijgen. En wat doen we dan? Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en hebben we een prachtige fotoreportage gemaakt bij kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg. Met een mooie auto van Trouwvervoer Weert en een lekker zonnetje tijdens de fotoreportage was het plaatje compleet.

Profielfoto nodig

Leon donderdag, 1. september 2022 van Leon

Een professioneel portret

Profielfoto voor je social media account

Voor Linda van Bullseye Publishing een mooie #profielfoto gemaakt. Ben je ook toe aan een nieuwe profielfoto voor je social media account, maak dan snel een afspraak voor een #fotoshoot op locatie of bij ons in de #fotostudio. Na de fotoshoot zoek je je foto online uit en kunt hem meteen gebruiken. Profiteer nu van de aanbieding van € 45,- inclusief een fotobestand naar keuze.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 16. juli 2022 van Leon

Groepsfoto's, gezinsfoto's, opa en oma met de kleinkinderen etc.

Een familiefotoshoot tijdens jullie familieweekend

Een familiefotoshoot is wat opa en oma graag willen tijdens een familieweekend met de kinderen en kleinkinderen. Wij maken iedere week fotoreportages van families op vakantie op een van de vakantieparken in Midden-Limburg. Wij maken enkele groepsfoto's, foto's van de gezinnen apart, van de kleinkinderen, van opa en oma met de kleinkinderen en natuurlijk ook van opa en oma apart. En natuurlijk willen we dat iedereen blij wordt van de gemaakte foto's, daarvoor doen we extra ons best.

Trouwfotoshoot in Venlo

Leon vrijdag, 15. juli 2022 van Leon

je hele trouwdag mooi vastgelegd

Trouwfsotoshoot van Leonie en Danny

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Familiefotoshoot huwelijksjubileum in Deurne

Leon zondag, 10. juli 2022 van Leon

groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer

Familiefotoshoot bij 50-jarig huwelijksfeest

Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt ter gelegenheid van een 50-jarig huwelijksfeest. Natuurlijk ook een grote groepsfoto gemaakt van ca. 40 mensen. Maar ook gezinsfoto's, foto's van het bruidspaar, van de kinderen en kleinkinderen en nog veel meer. In ieder geval weer een heel tevreden klant rijker.

Trouwfotoshoot in Sevenum

Leon vrijdag, 1. juli 2022 van Leon

Met dronebeelden

Foto- en videoreportage huwelijk van Dana en Evert

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Vakantiefotoshoot op het Meerdal

Leon zaterdag, 25. juni 2022 van Leon

Mooie spontane momenten professioneel vastgelegd

Fotoshoot tijdens familieweekend

Behalve groepsfoto's maken we natuurlijk ook foto's van de kleinkinderen, van de gezinnen, van opa en oma apart en van opa en oma met de kleinkinderen en tussendoor liefst ook nog veel spontane foto's van leuke momenten. Boek nu uw fotoshoot tijdens uw familievakantie of familieweekend in Roggel op Buitenhof de Leistert, Weerterbergen, het Meerdal of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg.

Fotoreportage bedrijfsfeest

Leon donderdag, 23. juni 2022 van Leon

Fotoreportage van je bedrijfsfeest

Fotoreportage DVJ Insights Utrecht

Voor DVJ Research Group uit Utrecht een fotoreportage gemaakt van hun bedrijfsfeest. Maar ook groepsfoto's en marketingcontent voor gebruik op social media en de website van DVJ Research Group. Wil je ook een bedrijfsreportage laten maken, of een reportage van de opening van jullie bedrijf neem dan contact met ons op of maak meteen een afspraak.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 11. juni 2022 van Leon

Een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie

Familiefotoshoot in Weert

Tijdens de fotoshoots voor families die op vakantie zijn of een familieweekend vieren in Midden-Limburg, maken we behalve enkele groepsfoto's ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen maar bijv. ook foto's van de kleinkinderen met eventuele aanhang. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Kortom boek nu een familiefotoshoot tijdens jullie familieweekend en geniet daarna van de mooie foto's.

Fotoshoot in Roggel

Leon donderdag, 26. mei 2022 van Leon

Spontane familiefotoshoot tijdens familieweekend

Fotoshoot met de hele familie

In het Hemelvaartweekend heb ik meerdere fotoshoots gemaakt van families op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert. Ik trek ruim tijd uit voor een reportage. De eerste foto's zijn vaak wat stijfjes, maar gaandeweg worden de mensen vrijer. Ook omdat Ik veel wissel, niet loop te jagen en mensen niet alleen maar hoeven te poseren, liever niet zelfs. De kinderen kunnen dan wat spelen wat vaak weer erg leuke foto's tussendoor oplevert. Zo zie je de sfeer op de foto's veranderen en worden de poses leuker en vrijer. Natuurlijk adviseer ik tijdens de fotoshoot ook hoe mensen zo kunnen gaan staan dat het de mooiste foto oplevert. Zo krijgen we de mooiste gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen etc. etc. Op einde maak ik dan meestal nog een complete groepsfoto die daarom een totaal andere uitstraling heeft dan de eerste foto die ik van de familie maakte.

Familiefotoshoot in Roggel

zaterdag, 7. mei 2022

Fotoreportage Buitenhof de Leistert

Fotoshoot van de hele familie

Omdat de foto's thuis aan de muur aan vervanging toe waren omdat er kleinkinderen waren geboren en partners bij waren gekomen besloot de familie om een mooie #fotoshoot als vakantie-activiteit toe te voegen aan hun familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel. Wij hebben een mooie #fotoreportage gemaakt van de hele familie maar ook van de kleinkinderen apart en van veel andere samenstellingen. Nu kunnen de foto's thuis aan de muur zeker weer vervangen worden door mooie nieuwe foto's.

Vakantiefotoshoot in Weert

Leon maandag, 2. mei 2022 van Leon

Spontane fotoshoot van de hele familie

Familiefoto's tijdens jullie vakantie in Limburg

De familie wilde een spontane #fotoshoot tijdens hun vakantie in Weert. Omdat ze nu compleet waren was dit een mooie gelegenheid voor een #familiefoto. Ik heb de #groepsfoto gemaakt in Weert bij #weerterbergen. Behalve groepsfoto's maken we tijdens de #familiefotoshoot ook foto's van de kinderen apart met hun vriend of vriendin en alle andere gewenste combinaties. We nemen er ook de tijd voor want in het begin moet iedereen even wennen aan de camera maar in de loop van de #fotoreportage komt iedereen in vorm en worden de foto's steeds spontaner.

Trouwfotoshoot

Leon vrijdag, 22. april 2022 van Leon

Fotoreportage in de Groote Peel

Trouwfotoshoot in Ospel

Vrijdag een trouwreportage gemaakt van Maartje en Elger die trouwden in de Peelboerderij op Nationaal Park de Groote Peel. Na de ceremonie ook een uitgebreide #trouwfotoshoot gemaakt in de Groote Peel zelf. Het was mooi weer dus optimale omstandigheden voor een #trouwreportage. Na de #fotoreportage van het bruidspaar ook nog groepsfoto's gemaakt van de bruiloftsgasten en van individuele gezinnen en stellen. Dit weekend alle foto's nabewerkt zodat ik de fotoreportage bij het bruidspaar af kan leveren.

Fotoshoot van de familie

Leon woensdag, 20. april 2022 van Leon

Een mooie vakantie-activiteit

Familiefotoshoot tijdens juliie familievakantie

Gezinsfoto's maken we ook als we een #familiefotoshoot maken. We nemen uitgebreid de tijd voor een #groepsfoto van de hele familie maar ook voor mooie foto's van de gezinnen apart. Dus ben je met de hele familie op #familieweekend of #familievakantie op bijv. Buitenhof De Leistert, De Schatberg, Center Parcs Het Meerdal of Weerterbergen boek dan nu je #fotoshoot van de familie en wij maken er een mooie reportage van waar u nog lang plezier aan beleeft.

Tedx Roermond

Leon woensdag, 13. april 2022 van Leon

Tedx Talk op het Roer College

Videoregistratie van Tedx Roermond

Vandaag een videoregistratie gemaakt van Tedx Roermond. Het Roer College werkt samen met Tex Roermond om mensen een kans te geven "de presentatie van hun leven te geven". De presentatie wordt geupload naar het Wereldwijde Ted platform zodat de hele wereld kennis kan nemen van de ideeën van de sprekers.

VOORJAAR - TIJD VOOR EEN FOTOSHOOT

Leon woensdag, 23. maart 2022 van Leon

Boek nu jullie vakantiefotoshoot

Een familiefotoshoot tijdens jullie familievakantie

Nu de lente weer is begonnen en iedereen er weer op uittrekt, ga je zelf misschien ook nog op vakantie met de hele familie. Wij maken een #familiefotoshoot voor een vast bedrag waarbij je alle digitale bestanden krijgt en dus volop keuze hebt uit alle gemaakte foto's. Foto's per gezin, van de hele familie, van de kleinkinderen, met de eigen kinderen en ga zo maar door. Bel ons op voor een afspraak op mail ons op info@leonvanlier.nl

Videoreportage huwelijk

Leon zaterdag, 19. maart 2022 van Leon

Trouwreportage in Sevenum

Videoreportage huwelijk Jannes en Wieke

Vandaag een trouwreportage gemaakt van de bruiloft van Jannes en Wieke. Van 's morgens 9 uur tot een uur of 11 's avonds gefilmd hoe Jannes en Wieke elkaar het ja-woord gaven, de hond de ringen kwam brengen maar ook het aankleden van bruid en bruidegom, de fotoreportage en natuurlijk het feest 's avonds. We maken er nu nog een mooie samenvatting van en een leuke videoclip en dan kan het bruidspaar er ook van gaan nagenieten.

Livestream uitvaart

Leon woensdag, 2. maart 2022 van Leon

met dronebeelden van de rouwstoet

Livestream van uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal

Een uitgebreide livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal Roermond. Met dronebeelden en videobeelden op de grond van de aankomst van de rouwstoet, van de uitvaartceremonie in de kerk waarbij muziek gespeeld werd door een uitgebreid klassiek ensemble en gezongen werd door Sef Thissen en na de uitvaartceremonie in de kerk ook nog een video-opname van het afscheid in het crematorium. Mooie beelden en prachtig geluid dat we in de nabewerking nog wat bijgeschaafd hebben zodat de nabestaanden er een mooie herinnering aan hebben.

Livestream politiek debat

Leon maandag, 21. februari 2022 van Leon

Wij verzorgen ook het licht en geluid

Livestream van politiek debat op BC Broekhin

Maandag 21 februari hebben we samen met DeltaLimburg.nl de livestream verzorgt van het politiek debat op BC Broekhin in Roermond. Leerlingen hadden vragen gemaakt die tijdens het debat werden voorgelegd aan de politici. Negen politieke partijen uit de gemeenteraad van Roermond gingen het debat aan tijdens een twee uur durende livestream die door meer dan 1000 mensen werd bekeken.
Tijdens een livestream zorgen wij ook voor het licht en het geluid zodat uw activiteit nog beter voor het voetlicht komt. Wij maken tijdens een livestream ook live verbinding met mensen op andere locaties, nemen tijdens webinars vragenstellers live mee in de uitzending, maken verbindingen op afstand etc. etc.

Boek je familiefotoshoot

Leon zaterdag, 12. februari 2022 van Leon

Fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Het voorjaar komt eraan - tijd voor een groepsfoto

Het voorjaar komt eraan het is nog een beetje fris maar de eerste groepsfoto's buiten hebben we alweer gemaakt. Op een mooie zonnige dag met een familie die op vakantie was in Roggel op Buitenhof de Leistert hebben we een familiefotoshoot gedaan in Roggel. Heel veel mooie foto's gemaakt die de familie thuis uit kan zoeken en daarna online kan bestellen.
Ben je ook met de familie op vakantie in Roggel op reacreatiepark de Leistert of een van de andere limburgse vakantieparken? Boek dan ook meteen een familiefotoshoot voor de hele familie. Wij maken voor u enkele mooie groepsfoto's, maar ook gezinsfoto's, foto's met opa en oma en de kleinkinderen etc. etc. En dat allemaal voor een prijs. Na de fotoshoot zoekt u thuis op uw gemak de foto's uit die u wilt bestellen. Wij zorgen ervoor dat u de bestelde foto's of digitale bestanden daarna snel thuis bezorgd krijgt.

Livestream uw ledenvergadering

Leon zaterdag, 15. januari 2022 van Leon

Online vargaderen via een livestrream

Livestream in Laren

Livestream gemaakt van een algemene ledenvergadering in Laren. Wil je ook in coronatijd je organisatie draaiende houden en contact houden met je mensen? Wij verzorgen voor u een interactieve livestream waarbij mensen live op afstand deel kunnen nemen. Ook brengen we presentaties, video's en foto's live in beeld tijdens de presentatie. Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Erehaag van vrachtauto's voor Hans

Leon zaterdag, 18. december 2021 van Leon

Dronebeelden van de uitvaart

Livestream van de uitvaart van Hans

Zaterdag hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Hans. Met de drone en op de grond maakten we opnamen van de stoet vrachtauto's die Hans begeleide naar de uitvaartceremonie. Ook maakten we dronebeelden van de erehaag van vrachtauto's die naast de weg stonden opgesteld. Na de ceremonie waarvan we een livestream maakten, filmden we de laatste rit van Hans met de drone en op de grond. Heel veel mooie beelden om terug te kijken in de nabewerking die we altijd maken voor de nabestaanden.

Kerstconcert op bestelling

Leon zondag, 5. december 2021 van Leon

Video-opname voor een digitaal kerstconcert

Zanggroep Kazoo zingt voor u

Begin december hebben we video-opnamen gemaakt van een kerstconcert van zanggroep Kazoo. Vanwege de coronamaatregelen wordt dit concert digitaal aangeboden aan zorginstellingen zodat ze het tijdens hun kerstvieringen af kunnen spelen. Wij maken ook een videoregistratie van uw kerstconcert of een concert voor andere gelegenheid. Ook kunnen we het livestreamen. Uiteraard maken we ook perfecte geluidsopnamen van de uitvoering.

Livestream van uitvaart in Horst

Leon vrijdag, 12. november 2021 van Leon

Een mooie herinnering aan de uitvaart

Livestream van de afscheidsdienst

Livestream verzorgd van een uitvaartceremonie in Horst. Meer dan 900 mensen keken thuis mee naar de uitvaartceremonie en konden zien hoe een band op het podium de laatste eer bracht. Ook de verschillende powerpointpresentaties met muziek waren door de kijkers thuis mooi te zien. Wil je ook een mooie livestream van de uitvaart van je dierbare zodat ook mensen die er niet bij kunnen zijn, mee kunnen kijken? Bel ons op 06-51111739 of 06-17449713. Ook 's avonds en in het weekend.

Trouwfotoshoot kasteel Aldenghoor

Leon zaterdag, 6. november 2021 van Leon

We maken ook jullie trouwreportage

Mooie trouwfoto's gemaakt in Haelen

Onlangs een mooie trouwreportage gemaakt van Bjorn en Yui bij kasteel Aldenghoor. Ook in de herfst maken we nog mooie trouwreportages buiten. Prachtige herfstkleuren in een mooi park geven nog meer uitstraling aan de foto's. Wil je ook een mooie trouwreportage leg hem dan nu alvast vast via deze link of bel ons voor een afspraak: 06-51111739.

Livestream van de uitvaartceremonie

Leon woensdag, 3. november 2021 van Leon

Uitvaartceremonie in Vlierden

Livestream van de begrafenis

Op 3 november hebben we een livestream gemaakt van een uitvaart op de natuurbegraafplaats in Vlierden. Aansluitend hebben we ook nog een videoreportage gemaakt van de gang naar het graf op de natuurbegraafplaats en de ceremonie bij het graf. De livestream en de losse video-opnamen hebben we achteraf samengevoegd en op een USB-stick aan de familie overhandigd. Ze waren heel blij met dit aandenken. Wilt u een livestream laten maken van de uitvaart bel ons dan op. Ook 's avonds en in het weekend. 06-51111739 of 06-17449713.

Fotoreportage huwelijk in Kessel

Leon zaterdag, 9. oktober 2021 van Leon

Trouwfotoshoot bij zonsondergang

Een mooie trouwreportage

Een mooie #trouwfotoshoot bij zonsondergang gemaakt gisteren in Kessel aan de Maas. Wil je ook een mooie #fotoshoot met de hele familie of van jullie huwelijk, neem dan snel contact met ons op.

Trouwfotoshoot Horst aan de Maas

Leon vrijdag, 24. september 2021 van Leon

Een stralend bruidspaar bij het kasteel

Trouwreportage in Horst

Bij de kasteelruïne in Horst hebben we een mooie trouwreportage voor Mark en Sylvia. Maar natuurlijk begonnen we de dag bij de bruidegom thuis. Daar hebben we foto's gemaakt terwijl hij zich aankleedde voor de grote dag. Daarna naar de bruid om ook daar enkele mooie momenten vast te leggen. Natuurlijk mag ook het afhalen van de bruid niet ontbreken en hebben we dat ook prachtig op film gezet als herinnering voor later. Na de trouwfotoshoot bij de kasteelruïne volgde de ceremonie en daarna het feest tot in de late uurtjes. Natuurlijk kunnen wij ook jullie bruiloft mooi vastleggen.

Familiefotoshoot Meerdal

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Fotoshoot tijdens een familieweekend

Fotoreportage van de hele familie

Afgelopen week op de valreep nog een afspraak gemaakt voor een spontane fotoshoot van de familie op Center Parcs het Meerdal in Horst-America. Gisteren hebben we de foto's gemaakt in de prachtige groene omgeving op het park. Behalve een grote groepsfoto heb ik ook nog gezinsfoto's gemaakt, foto's van de broers en zussen, oma met de kleinkinderen enzovoort. Ga je ook een familieweekend weg met je kinderen en kleinkinderen, boek dan nu je fotoshoot voor de hele familie. We komen naar u toe op het Meerdal, de Schatberg, Buitenhof de Leistert enzovoort.

Communiereportage

Leon zondag, 19. september 2021 van Leon

Foto- en videoreportage van de Communieviering

Mooie portret- en familiefoto's

Zondag 19 september konden de communicanten dan toch eindelijk de communie vieren. Natuurlijk maakten we voor de viering foto's van de communicanten en van de communicant met de ouders en met de broertjes en zusjes maar ook met de hond in dit geval. Maar we maken ook fotoshoots van families waarbij de groepsfoto's maken, gezinsfoto's, foto's met opa en oma, broertjes en zusjes apart en als je je huisdier bij je hebt dan maken we ook daar foto's van. Maak dus snel een afspraak voor een familiefotoshoot.

Pianoconcert in Enschede

Leon zaterdag, 18. september 2021 van Leon

Registratie van pianoconcert in Enschede

Video-opname van quatre mains vleugelconcert

Afgelopen zaterdag mochten we in Enschede op de Oude Markt een Quatre Mains vleugelconcert opnemen van Sofia Vasheruk en Andrey Nesterenko. Ook van uw concert kunnen we een prachtige meer-cameraregistratie maken of zelfs een livestream. Natuurlijk nemen we bij dergelijke uitvoeringen het geluid professioneel op zodat het achteraf mooi terug te luisteren is.

Fotoshoot familieweekend

Leon dinsdag, 7. september 2021 van Leon

Mooie herinnering aan jullie familievakantie

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Tijdens een #familiefotoshoot maken we niet alleen groepsfoto's en gezinsfoto's maar ook bijvoorbeeld een mooie foto van je zoon of dochter met de hond. Spontane foto's en zo min mogelijk geposeerd, dat is waar we naar streven. Daarom trekken we ruim de tijd uit voor een #fotoshoot.

Familiefotoshoot in het najaar

Leon maandag, 6. september 2021 van Leon

Leuke activiteit tijdens een familieweekend

Groepsfoto's, gezinsfoto's en veel meer

Ook in het najaar is het prachtig om buiten foto's te maken. Ben je met de familie op #familievakantie op Buitenhof de Leistert of een van de andere vakantieparken in Midden-Limburg, maak dan van de gelegenheid gebruik en boek een #familieshoot. Behalve #groepsfoto's maak ik dan meteen #gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen enzovoort. Een erg leuke #familieactiviteit tijdens jullie vakantie waar je een mooie herinnering aan overhoudt.

Uitgebreide familiefotoshoot

Leon zaterdag, 4. september 2021 van Leon

Mooie groepsfoto's bij een familieweekend

Familieshoot op Buitenhof de Leistert

Zaterdag weer een uitgebreide #familiefotoshoot voor een familie die ter gelegenheid van hun #huwelijksjubileum op vakantie was op #buitenhofdeleistert. Tijdens de #familieshoot maken we groepsfoto's, gezinsfoto's en nog veel meer. Boek nu ook de #fotoreportage voor jullie #familieweekend.

Familiefotoshoot Leistert

Leon donderdag, 19. augustus 2021 van Leon

Fotoshoot bij een huwelijksjubileum

Fotoreportage familie

Veel families gaan ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum op vakantie. Dat is een mooie gelegenheid om een mooie foto te laten maken omdat de hele familie dan weer eens bij elkaar is