Livestream uitvaart

U bent hier: Startpagina » Uitvaart » Livestream uitvaart

Livestream van een uitvaart of een crematieplechtigheid

LIVESTREAM VIA 4G ALS ER GEEN INTERNET IS

Is er geen internetaansluiting in de kerk of op de locatie waar de uitvaartceremonie wordt gehouden dan is dat geen probleem. Wij werken met een onbeperkte dubbele 4G verbinding. Dat wil zeggen dat als er een verbindingsprovider wegvalt, de verbinding wordt overgenomen door de volgende.

Voor familie, vrienden en kennissen die de uitvaart of crematieplechtigheid niet bij kunnen wonen, kunnen wij een livestream maken. Zo kunnen mensen die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, toch meekijken naar de uitvaartceremonie op TV, smartphone of tablet. Waar ze zich ook bevinden. Ook als er geen internet is op de locatie van de ceremonie kunnen wij een livestream verzorgen via 4G.

Wij streamen de uitvaart of crematieplechtigheid met meerdere camera's zodat de kijker echt het gevoel heeft dat hij erbij is. Het geluid nemen we apart op zodat ook alles goed verstaanbaar is.

Voor iedere livestream maken we op onze website een eigen livestreampagina aan met een verborgen link. Deze link kunt u delen met de mensen die u mee wilt laten kijken naar de uitvaartceremonie. U kunt de link natuurlijk ook delen in de rouwbrief. Alleen mensen die de link hebben kunnen meekijken met de livestream van de uitvaart.

Op de livestreampagina kunnen mensen ook een condeleance schrijven. Verder kunt u eigen tekst aanleveren voor de pagina en bijvoorbeeld ook een afbeelding van de rouwkaart of het bidprentje of een foto van uw dierbare.

Op deze manier kunnen nabestaanden die er niet bij kunnen zijn of die zich zelfs aan de andere kant van de wereld bevinden toch live mee kijken naar de livestream van de uitvaart en er achteraf over meepraten. Uit de vele reacties die ik krijg wordt dat laatste als heel fijn ervaren.

Achteraf kunnen we nog een nabewerking maken van de livestream van de uitvaartceremonie, die u dan via wetransfer of op een USB-stick ontvangt. Natuurlijk kunt u de livestream ook altijd nog terugkijken.

Livestream en fotoreportage uitvaart

Leon vrijdag, 18. augustus 2023 van Leon

Voor een herinnering om terug te kijken

Livestream en fotoreportage van de uitvaart

Wij kunnen van de begrafenis of crematie van een van uw naasten een mooie livestream, videoreportage of fotoreportage maken. Een livestream wordt vaak gekozen als er mensen niet bij kunnen zijn omdat ze in het buitenland wonen, op vakantie zijn of om andere redenen er niet bij kunnen zijn en u ze er toch graag bij wilt betrekken. Wij krijgen heel veel positieve reacties op onze livestreams van uitvaarten. Mensen zijn blij dat ze op deze manier toch mee hebben kunnen kijken. Ze kunnen op onze livestreampagina ook een reactie of condoleance achterlaten voor de familie. Daar wordt veel gebruik van gemaakt en wij bundelen deze samen met een nabewerking van de livestream en overhandigen dit op een USB-stick aan de familie. Zo kan de familie de opnamen van de livestream ook nog eens terugkijken. De familie bepaalt hoe lang een livestream zichtbaar blijft. Zo kan deze dezelfde dag nog offline gezet worden maar we kunnen de livestream ook lang online laten staan.

Erehaag van vrachtauto's voor Hans

Leon zaterdag, 18. december 2021 van Leon

Dronebeelden van de uitvaart

Livestream van de uitvaart van Hans

Zaterdag hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Hans. Met de drone en op de grond maakten we opnamen van de stoet vrachtauto's die Hans begeleide naar de uitvaartceremonie. Ook maakten we dronebeelden van de erehaag van vrachtauto's die naast de weg stonden opgesteld. Na de ceremonie waarvan we een livestream maakten, filmden we de laatste rit van Hans met de drone en op de grond. Heel veel mooie beelden om terug te kijken in de nabewerking die we altijd maken voor de nabestaanden.

Uitvaart van Fleur

Leon zondag, 2. mei 2021 van Leon

Livestream van de uitvaart van Fleur

Grubbenvorst huilt

Op zondag 2 mei hebben we een livestream gemaakt van de uitvaart van Fleur. Fleur kwam om het leven als gevolg van een ongeluk in haar woonplaats Grubbenvorst waar ze werd aangereden door een auto. Om veel mensen de gelegenheid te geven de ceremonie bij te wonen werd deze door ons live gestreamd. Op deze manier konden de klasgenootjes van Fleur en andere kinderen en inwoners uit Grubbenvorst toch getuige zijn van deze aangrijpende gebeurtenis. Ondanks een enkele bui en ondanks het feit dat er geen internet voorhanden was, hebben we van deze ceremonie in het buitengebied van Grubbenvorst, vlakbij de Maas een mooi verslag kunnen maken waar enkele duizenden mensen meekeken. Deze uitzending hebben we verzorgd op onze eigen server om eventuele problemen met auteursrechten met muziek tijdens de uitzending te voorkomen en om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om mee te kijken.

Livestream van afscheid

Leon donderdag, 30. juli 2020 van Leon

Voor iedereen die er niet bij kan zijn

Afscheidsceremonie in Meijel

Vandaag een livestream verzorgd voor een afscheidsceremonie in Meijel. Met verschillende camera's maken wij een registratie van een uitvaart- of afscheidsceremonie. Ook sluiten we rechtstreeks aan op een eventuele computer zodat ook kijkers eventuele diashows en filmpjes goed kunnen zien. Zodra u mij vraagt om de livestream te verzorgen krijgt u van mij een link die u desgewenst kunt delen in de rouwkaart. Op onze website maken we vervolgens een pagina aan waar u zelf tekst en foto's voor aan kunt leveren en waar natuurlijk de livestream te bekijken is. Ook kunnen bezoekers van de pagina een reactie achterlaten en wordt het op die manier een persoonlijke pagina voor u en uw familie.

Livestream van uitvaart in Heythuysen

Leon vrijdag, 9. oktober 2020 van Leon

Livestream van de begrafenis

Uitvaart in Heythuysen

Een livestream gemaakt van een begrafenis in Heythuysen. Natuurlijk inclusief een mooie internetpagina waarop de stream te bekijken is en die door de familie is gevuld met foto's zodat ook mensen die er om wat voor reden dan ook niet bij konden zijn toch konden kijken naar de uitvaart van hun vriend, kennis, buurman, broer, neef, oud-collega etc. Kortom heel veel redenen voor het laten maken van een videoreportage met livestream. En natuurlijk ontvangt u achteraf ook nog een nabewerking van de livestream op USB-stick.

Livestream van uitvaart in Neer

Leon maandag, 15. juni 2020 van Leon

Zelf meekijken i.p.v. horen hoe het was

Livestream van een uitvaart in Neer

In Neer hebben we maandag een livestream van een begrafenis gemaakt. Omdat er nog steeds niet veel mensen bij een uitvaartceremonie aanwezig mogen zijn, biedt een livestream veel mensen de mogelijkheid om toch mee te kijken en het mee te beleven. Bij ons krijgt u voor een livestream een eigen (verborgen) webpagina die u zelf in mag vullen met foto's en tekst als u dat wilt. Ook is er de mogelijkheid om een gastenboek aan de pagina toe te voegen zodat kijkers een reactie kunnen schrijven. Natuurlijk kunt u de livestream achteraf nog terug kijken.

Livestream uitvaart telefonisch afspreken

U kunt ook telefonisch een afspraak maken of informatie aanvragen voor een livestream van een uitvaart. Neem ik niet op dan ben ik bezig en bel ik u z.s.m. terug. Ik ben doorgaans bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

Livestream uitvaart reserveren

Livestream van uitvaart in Horst

Leon vrijdag, 12. november 2021 van Leon

Een mooie herinnering aan de uitvaart

Livestream van de afscheidsdienst

Livestream verzorgd van een uitnaartceremonie in Horst. Meer dan 900 mensen keken thuis mee naar de uitvaartceremonie en konden zien hoe een band op het podium de laatste eer bracht. Ook de verschillende powerpointpresentaties met muziek waren door de kijkers thuis mooi te zien. Wil je ook een mooie livestream van de uitvaart van je dierbare zodat ook mensen die er niet bij kunnen zijn, mee kunnen kijken? Bel ons op 06-51111739 of 06-17449713. Ook 's avonds en in het weekend.

Livestream van de uitvaartceremonie

Leon woensdag, 3. november 2021 van Leon

Uitvaartceremonie in Vlierden

Livestream van de begrafenis

Op 3 november hebben we een livestream gemaakt van een uitvaart op de natuurbegraafplaats in Vlierden. Aansluitend hebben we ook nog een videoreportage gemaakt van de gang naar het graf op de natuurbegraafplaats en de ceremonie bij het graf. De livestream en de losse video-opnamen hebben we achteraf samengevoegd en op een USB-stick aan de familie overhandigd. Ze waren heel blij met dit aandenken. Wilt u een livestream laten maken van de uitvaart bel ons dan op. Ook 's avonds en in het weekend. 06-51111739 of 06-17449713.

Livestream van uitvaart in Heythuysen

Leon zondag, 25. juli 2021 van Leon

Geen limiet op het aantal kijkers en stream via eigen antenne

Livestream vanuit de eigen tuin

Livestream gemaakt op zondag 25 juli vanuit de tuin bij de woning van de familie. Een mooi intiem afscheid wat door veel mensen via de livestream te volgen was door middel van de speciale link die we daarvoor beschikbaar hadden gesteld. Op verzoek van de familie streamden we ook nog op een tweede server voor het geval er een uit zou vallen. En omdat de verbinding via het normale internet te traag was hebben we onze eigen antenne ingezet. Bij ons is er geen limiet op het aantal kijkers omdat we op onze eigen servers streamen. U krijgt van mij een link naar de livestream en u bepaalt zelf wie u mee laat kijken. We nemen de livestream ook nog in zijn geheel op en bewerken de beelden van de afzonderlijke camera's ook nog na. Deze nabewerking ontvangt u na de uitvaart op een usb-stick.

Rouwverwerking met een videoreportage

Leon vrijdag, 3. april 2020 van Leon

Rouwverwerking in tijden van crisis

Een video of live-stream van de uitvaart

Tijdens de coronacrisis gelden er veel beperkingen. Zo mogen bij uitvaarten en begrafenissen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Voor de rouwverwerking is het belangrijk dat je het kunt beleven, erover kunt praten en je emoties kunt delen. Deskundigen bevestigen dat. Wij maken een live-stream van de uitvaart voor nabestaanden die er niet bij kunnen zijn. Nabestaanden kunnen zo live meekijken met de uitvaartceremonie op een afgeschermde pagina op internet.
Hiervoor maken we op onze website een pagina aan waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de rouwbrieven. Zo kunnen mensen die er niet bij kunnen zijn de video toch bekijken en eventueel een reactie achterlaten voor de familie.
Kiest u niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor u maken. Mensen die de uitvaart graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch de uitvaartceremonie bekijken en eventueel een reactie voor de familie achterlaten.

Livestream van uitvaart in Eindhoven

Leon vrijdag, 2. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in het Evoluon

Livestream in Eindhoven

Vrijdag een uitvaart gestreamd in het Evoluon in Eindhoven. Met drie camera's het afscheid gefilmd zodat vrienden en familie in het buitenland het bijzondere afscheid ook in zijn geheel mee konden beleven. En natuurlijk beperken we het niet tot de plechtigheid binnen. Ook het afscheid buiten hebben we meegenomen zodat ook dat goed te volgen is voor de mensen die er niet bij konden zijn vanwege corona of omdat ze eenvoudig te ver weg wonen maar nu toch van gedachten kunnen wisselen over de uitvaart van oma met hun in Nederland wonende familieleden.

Livestream uitvaart Sint Christoffelkathedraal

Leon woensdag, 2. maart 2022 van Leon

met dronebeelden van de rouwstoet

Livestream van uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal

Een uitgebreide livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint Christoffelkathedraal Roermond. Met dronebeelden en videobeelden op de grond van de aankomst van de rouwstoet, van de uitvaartceremonie in de kerk waarbij muziek gespeeld werd door een uitgebreid klassiek ensemble en gezongen werd door Sef Thissen en na de uitvaartceremonie in de kerk ook nog een video-opname van het afscheid in het crematorium. Mooie beelden en prachtig geluid dat we in de nabewerking nog wat bijgeschaafd hebben zodat de nabestaanden er een mooie herinnering aan hebben.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.