Videoreportage uitvaart

U bent hier: Startpagina » Uitvaart » Videoreportage uitvaart

Videoreportage uitvaart

Wij maken een professionele videoreportage van de uitvaart zodat u deze later nog eens terug kunt kijken. De mooi gesproken woorden tijdens de uitvaart. De kleinkinderen die nog iets zeggen en de kaarsjes aansteken bij de kist. De mooie zang van een koor of artiest. Wij leggen het allemaal vast op video.

Ook kunnen we voor de ceremonie nog bij u thuis filmen. Als de kist gesloten wordt of bij het vertrek thuis en de stoet naar de ceremonie. Na de ceremonie filmen we natuurlijk ook de erehaag en vaak ook nog het afscheid op de begraafplaats.

Een videoreportage van de uitvaart of crematie kan helpen bij het rouwproces, om het afscheid een goede plaats te geven maar ook nabestaanden die er niet bij konden zijn alsnog de gelegenheid te geven om de beelden terug te zien.

Wij leggen de ceremonie met meerdere camera's vast en nemen ook het geluid apart op waardoor de mooie woorden gesproken tijdens de plechtigheid heel goed te verstaan zijn maar ook de muziek tijdens de dienst heel erg mooi wordt vastgelegd.

U ontvangt de videoreportage van de uitvaart via wetransfer of op een USB-stick.

Videoreportage uitvaart telefonisch afspreken

U kunt ook telefonisch een afspraak maken of informatie aanvragen voor een videoreportage van een uitvaart. Neem ik niet op dan ben ik bezig en bel ik u z.s.m. terug. Ik ben doorgaans bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

Videoreportage uitvaart reserveren

Gebruik onderstaande knop om de videoreportage van een uitvaart te reserveren. Ik neem altijd nog contact met u op om e.e.a. door te spreken.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.